Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Rustilė, UAB

Atsiliepimai apie Rustilė, UAB

Kreditavimo rizika:

8.9

Labai patiko Rustilės patalynė - kokybė puiki. Reikėjo didesnio pagalvių dydžio, dėl visko puikiai susitarėme. Labai malonus bendravimas ir greitas aptarnavimas. Rekomenduoju!

Esu begalo laiminga atradus jus. Užsisakeme pabandyti 2 pagalves. Jūsų pagalves su pūkais ir plunksnomis superinės. Keisiu visiems šeimos nariams. Ačiū jums ????

Nuostabi patalynė! Tiek spalvos, tiek medžiagos kokybė! Tikrai pirksiu dar kartą ir kitiems rekomenduosiu! Kuo didžiausios sėkmės Rustilės komandai! Ačiū! ????????

The fabrics are of excellent quality, the price is like a gift. I only sew bed linen from Rustile and I recommend it to others.

Vertinu 10/10, rekomenduoja norintiems kokybės. Aptarnavimas puikus, pristatymas greitas ir patogus, audiniai kokybiški, nesudyla, neišblunka... Sėkmės rustilei ir klestėti!

Labai patiko, AČIŪ.

Perku jau trečią kartą.Pirkiniai-paklodės, medvilninės, satininės.Smagu, kad turit be gumos ir plačių (mano lova tikrai plati).Randu tinkamų atspalvių prie patalynės komplektų.Greitas atsiuntimas, malonios nuolaidos.Sėkmės Jums.

Su meile pasiūti patalynės komplektai, nusipirkau du, susikomplektavau su tokia pat paklodė, ilgai ieškojau ir radau įmonę kuri atitinka mano lūkesčius, o jau audinio švelnumas. Dėkoju ir dar pirksiu.

Perkam ne pirmą kartą, atsiliepimai tik teigiami.Visi užvalkaliukai tik iš Rustilės.

Rustilėje užsisakau patalynę ne pirmą kartą ir visuomet džiaugiuosi. Medžiaga ir darbas kokybiški. Prekė visuomet pristatoma gražiai įpakuota. Ačiū ir sėkmės šiam puikiam šeimos verslui.

Pirkau patalynės komplektą, esu patenkinta audinio ir pasiuvimo kokybe ;) bent po pirmo skalbimo tikrai nenubluko. Manau, kad pirksiu dar????

Puiki gaminių kokybė. Visada džiugu apsipirkti.

Ne kartą esu pirkusi ir patalynę, ir rankšluosčius iš Rustilės.Visada puikus aptarnavimas, nenusivyliau, gaminiai geros kokybės, džiugina akį.Pirksiu ir vėl.Sėkmės darbuose!

Esu maloniai nustebintas nepriekaištinga kokybe ir superiniu supakavimu. Gavęs šį New York komplektą, iškart užsisakiau dar 1 anklodės užvalkalą kitu pavadinimu. Taip pat rekomendavau draugams ir jie pirko, pasinaudoję 10% nuolaida. Nuoširdžiai dėkoju!

tn-1-1029469.jpg

Pirkau pagalves, esu labai patenkinta, rekomenduoju

Siūnu skiautiniūs ir medžiagas perku tik iš Rustilės, kadangi jos yra kokybiškos, gražios spalvos.Todėl rekomenduoju pirkti visiems tik Rustilėje, nes čia ir metražas geras ir nuolaidos būna ypatingos, o dar ir piniginius kuponus gauni.Ačiū jums už tai, kad esate

Labai patiko patalynės komplektas: ryškios, sodrios spalvos, gera kokybė. Pirkau kaip dovaną, kuri buvo gerai įvertinta. Patiko kokybės ir kainos santykis. Užsakymą gavau greitai ????

Puikios medžiagos.Greitas pristatymas..Audiniai kokybiški!Rekomenduoju..C

Labai prasta patalinės kokybė.
      Spalva nubluko jau po dviejų skalbimų, užtrauktuko vietos pradėjo plyšti.
      Įmonė kaltina dėl viskuo klientą, galiausiai pasiūlė vienpusę ekspertizę, su reikalavimu sumokėti už ją 75 eurus jei jie “nustatys” kad kaltas klientas.
      Apgailėtina.
      Pirmą kartą susidūriau su tokios prastos kokybės patalinę ir tokiu akiplėšišku bendravimu.
      Artimiausiai metu kreipsiuos į vartotojų teises jei užsakysiu nepriklausomą ekspertizę, tiesiog principo reikalas jau dabar.

Laba diena, Olga,

Pretenzijas dėl patalynės kokybės pateikėte praėjus beveik metams po patalynės įsigyjimo. Iš Jūsų pateiktų nuotraukų buvo matyti, jog audinys nėra nublukęs dėl jo broko, nes blukimas - dėmėmis, lyg nuo skysčio - agresyvaus ploviklio arba baliklio. Kadangi nepripažinote galimos savo kaltės dėl audinio sugadinimo, pasiūlėme Jums audinius pateikti nepriklausomai laboratorijai, o ne, kaip teigiate, "vienpusei ekspertizei". Audinius būtų tyrusi su mumis niekuo nesusijusi, oficiali laboratorija. Mes pasisiūlėme apmokėti tyrimą, jei būtų nustatytas audinio brokas. Tokiu atveju taip pat būtume sugrąžinę Jums visus sumokėtus pinigus. Dėl siūlių - jos įplyšusios ties užsegimu, kas gali nutikti dėl per grubaus patalynės vilkimo "per jėgą". Nepaisant to, mes pasisiūlėme jas sutvarkyti visiškai nemokamai. Gaila, kad vedina neracionalaus pykčio, paliekate ne iki galo objektyvius atsiliepimus.
      Kaip minėjome laiškuose, lauksime kreipimosi iš VVTAT ir pateiksime jiems visą...

Nesąžiningas pardavėjas, patalynė sukirpta kreivai, po pirmo skalbimo 40°temp. (kaip nurodyta etiketėje) tapo netinkama naudoti. Pardavėjas teigia, kad skalbiant aukštesnėje nei 30 ° temp. "galimas " susitraukimas ir kad pirkėjas turi pats susiprotėti, kiek gaminiai susitrauks, tačiau niekur neinformuoja, kad gaminius gali siūti ir nusukdamas 2 cm. Susitraukimas iki 14 - 16 cm pardavėjui normalus dalykas, pagalvių užvalkalai mažesni 2-3 cm, . Nerekomenduoju, nesprendžia problemos, tik dedasi geranorišku ir dangstosi neva daugybe patenkintų klientų.. Audinys toli gražu neprimena kokybiškos medvilnės, kietas ir reto audimo, spalvos blankesnės nei foto.

Rustilė
      Pirkėjas

Ačiū už jūsų atsiliepimą. Suprantame, kad situacija sukėlė jums neigiamų emocijų, todėl norime pateikti keletą faktų:
      • Mūsų svetainėje aiškiai nurodoma, kad natūralūs audiniai gali trauktis iki 5%, ypač skalbiant aukštesnėje temperatūroje. Tai yra audinio savybė, kuri būdinga visiems 100% medvilnės gaminiams (nebent tai yra masinės gamybos gaminiai, kuriems naudojama išankstinio sutraukimo („pre shrunk”) technologija.
      • Taip pat aprašymuose nurodome, kad dėl rankų darbo gaminių dydis gali svyruoti iki 2 cm. Teiginys, kad apie tai neinformuojame, nėra teisingas - ši informacija aiškiai pateikiama produkto aprašyme.
      • Jūsų užsakymo suma buvo grąžinta, todėl situaciją išsprendėme.

Gaila, kad mūsų gaminiai nepateisino jūsų lūkesčių, tačiau linkime sėkmės ieškant tiekėjų, kurie jums labiau tiktų.

Kaina neatitinka kokybės. Jau po dviejų skalbimų spalva nibluko, atsirado šviesesnių dryžių, nors abu kartus skalbiau 40°temperatūtoje.

Ačiū už jūsų atsiliepimą. Gaila, kad mūsų gaminys neatitiko jūsų lūkesčių.

Norime atkreipti dėmesį, kad audinio blukimas dryžiais dažniausiai susijęs su skalbimo procesu - tai nutinka, kai skalbyklė perkrauta ir audinys mechaniškai trinamas ir pažeidžiamas.

Kad patalynė kuo ilgiau išlaikytų spalvą ir kokybę, rekomenduojame skalbti mažesnėmis apkrovomis, pasirinkti švelnesnį režimą ir vengti stiprių skalbiklių.

Dėkojame, kad išbandėte mūsų gaminius, ir tikimės, kad ateityje rasite sprendimus, kurie geriausiai atitiks jūsų poreikius.

Sveiki, dėkoju už puikią patalynę. Buvo mažas nesklandumas su užvalkalo dydžiu, įmonė geranoriškai ir greitai pasitaisė - atsiuntė kokybišką gaminį dar kartą. Atsakingas požiūris į savo darbą ir klijentą. Sėkmės darbiose!!!

Labai džiaugiuosi patalynės komplektu, kokybė puiki. Rekomenduoju visiems, kam reikia kokybės. Dar ne kartą draugausiu su šita įmone.

Pirkau "Rustilėje" satino patalynės komplektą ir supratau, kad Jūsų puslapyje tik nuotraukos labai kokybiškos, kas daro įspūdį, jog ir patalynė bus tokia...Deja, deja, gavusi prekę, buvau nemaloniai nustebinta - siūlės kreivos šleivos, , atlenkta ir susiūta belen kaip, graudu žiūrėt...Žinot, pasakysiu, kad net kinai siuva sąžiningiau..Kaip teisingai pastebėjo pirkėja Aušra, jei taikoma nuolaida, tai nereiškia, kad prekė gali būti nekokybiška, gal tuomet turėtumėt pažymėti, , kad prekė su nereikšmingu broku arba kad pvz. siūta mokinių praktikantų ar pan.

Laba diena, p. Elena. Labai apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos. Mes visada stengiamės ištaisyti klaidas ir, jei pasitaiko, brokuotas patalynės komplektas jį pakeičiame nauju. Nesuprantu kodėl nesikreipėte tiesiogai į mus, bet raginame tai padaryti ir problemą tikrai išspręsime.

Pirkau 2 patalynės komplektus. Nors teko luktelėti apie 2 sav (užsakant apie tai buvau informuota), kol gavau užsakymą, tačiau labai džiaugiuosi kokybe, tikrai pirkčiau čia dar kartą. Ačiū!

Rustilė
      Ernesta

Ernesta,

labai dėkojame už jūsų atsiliepimą! Taip pat norime informuoti, kad jau "pasistiprinome" ir užsakymus vykdome kur kas greičiau - komplektus pasiuvame ir išsiunčiame vos per porą dienų!

Pirkau patalynės komplektą, pristatė pakankamai greitai. Tieza buvo siek tiek nesklandumų, nrs kkmplektacjjoje trūko pagalvių uzvalkalų, tačiau tik parašius laišką, atsakymą gavau iškart, nepatogumą išsprendė greitai. Džiaugiuosi nauja patalyne, kuri kokybiška ir tikrai pirksiu dar.... Dėkui

Pirkau šios įmonės satininį patalynės komplektą, likau labai patenkinta. Kokybiškai pasiūta, nenusiskalbia. Pirksiu dar kartą.

S. Žukausko g. 2D, LT-50118 Kaunas.
      Veiklos sritys: audiniai, patalynė; mažmeninė prekyba; medicininė įranga; siuvimas, medžiagos; vaikų prekės.
      MERKURITA - ilgametę patirtį turinti įmonė, nuo 2003 metų kurianti ir tiekianti produktus sveikesniam, kokybiškesniam ir patogesniam gyvenimui. Specializuojamės vilnos gaminiuose, magnetoterapijos produktuose, reabilitacijos priemonėse, aksesuaruose vaikams, neįgaliesiems bei augintiniams.Per daugiau nei 20 veiklos...
      Fabriko g. 48, LT-55111 Jonava.
      Veiklos sritys: audiniai, patalynė; apranga, drabužiai; didmeninė prekyba; dovanos; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; pirtys ir baseinai; siuvimas, medžiagos; vaikų prekės.
      UAB “Namų tekstilė” pradėjo savo veiklą nuo 2003m. spalio mėn. Pagrindinis mūsų įmonės tikslas – įvairių tekstilės gaminių, kurių pagrindą sudaro natūralus pluoštas (pvz.: natūrali avies vilna, linas ar medvilnė) gamyba.60 % visų UAB “Namų tekstilė” klientų sudaro viešbučiai, ligoninės, darželiai ir kitos įmonės...
      Ruklos g. 14, LT-55198 Jonava.
      Veiklos sritys: audiniai, patalynė; apranga, drabužiai; didmeninė prekyba; dovanos; eksportas; gamyba; mažmeninė prekyba; pirtys ir baseinai; siuvimas, medžiagos.
      UAB „A grupė“ – lino tekstilės gamintojas namams, SPA ir viešbučiamsUAB „A grupė“ – nuo 1990 metų Jonavoje veikiantis lietuviškas lino tekstilės audimo fabrikas, specializuojantis lininių, puslininių ir medvilninių audinių gamyboje, tekstilės apdailoje bei namų tekstilės siuvime. Įmonė valdo visą gamybos procesą –...
      Jėgainės g. 1, Biruliškės, LT-54469 Kauno r.
      Veiklos sritys: baldai (prekyba); audiniai, patalynė; baldų gamybos medžiagos, furnitūra; didmeninė prekyba; eksportas; importas; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      "Baldų turguje" - nauji baldai žemomis kainomis!Mes siūlome platų naujų baldų asortimentą, tinkantį įvairiai namų erdvei ir skoniui, bet svarbiausia – įvairiam biudžetui.Nepriklausomai nuo Jūsų stiliaus ir turimos sąmatos, paverskite savo namus vieta, atspindinčia Jūsų asmenybę!Mūsų asortimentas yra nuolat...
      J. Jasinskio g. 16, LT-03163 Vilnius.
      Veiklos sritys: indai, valgymo įrankiai; audiniai, patalynė; buitinė technika; kita veikla; mažmeninė prekyba; medicininė įranga.
      EASTCON - tai 1989 metais Vokietijos Rochlitz mieste pradėjusi veiklą įmonė. Pagrindinė EASTCON veikla - tiesioginis pardavimas. Tiesiogiai bendraujant su klientais, parduodami miego sistemos gaminiai, virtuvės reikmenys, lyginimo ir valymo garais sistemos, oro gryninimo sistemos, kelionės ir kt.EASTCON virtuvės...