Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Ruptas, UAB

Atsiliepimai apie Ruptas, UAB

6.8

kovo 8 d buvo padarytas uzsakymas turim birzelio 8 uzsakymo vis nera ir pastovej pasiaiskinimai tiekejas vis atideda uzsakyma bet galim grazint pinigus tai jus gal neprekiaukit to gamintojo prekem ir man jau tu prekiu ziena tai tikrai nebereiks geda

Labai malonus aptarnavimas! Viskas 11/10.
      Motoday mergaite tikrai išmano savo darbą, visada pasitinka su šypsena, atsako į visus rūpimus klausimus, suteikia pagalbą ir informaciją dėl prekių.
      Visada čia sugrįšiu ir draugams ir artimiesiems rekomenduosiu !
      Darbuotoja vardu Kristina iš Motoday Kaunas yra super! Ir puikiai atlieka savo darbą, verta aukščiausiu įvertinimu ir premijų.
      Sėkmės prekyboje

Kaune labai maloni, protinga pardavėja Kristina, didelis pasirinkimas ir puikios kainos. 10/10

Motociklas, kurį užsakėme, turėjo atvykti po dviejų savaičių, tačiau jis buvo pristatytas savaite anksčiau. Esame patenkinti sklandžiu aptarnavimu. Dėkojame „Motoday“ komandai ir linkime sėkmės darbuose!!

Dėkoju Motoday komandai ir asmeniškai Gabrielei, padėjusiai man išsirinkti motociklą. Motociklo pristatymas buvo sklandus, visa informacija reguliariai atnaujinama. Tikrai dar pas jus sugrįšiu. Ačiū ir sėkmės.

Tragiškas aptarnavimas, nekompetetingi darbuotojai

Super aptarnavimas, konkurencingos kainos, vertingi patarimai, ačiū Gabrielei ;)

Ačiū Aušrai su kuria motociklo pirkimas buvo suderintas telefonu - atvykus beliko sumokėt avansą... skirtingai nuo kitų atstovų kur bus kažkada o gal ir ne, gal nori to ko nenori, bet turim sandėly.. #Kawasaki ;)
      Žinoma ir taip visos Kauno Motoday Merginos labai šaunios ;)

Aciu Kauno merginoms!
      Ypatingai ACIU Ausrai, kuri ne tik profesionaliai pataria pirkejui, bet ir patrnka tobulai moto apranga ! Profesionalumas 10 balu ! ;)
      2024.06.08 padejo issirinkti visa apramga, siule ivarius variantus labai atsizvelgdama i nous ! 2024 08.08 labai labai lengvai padejo issirinkti salma ;)
      Malonu pirkti ir malonu sugrizti, nes draugiskumas labai suzavejo ;) Aciu ir sekmes !

Perkant prekę parduptuvėje prašo sumokėti pavedimu. Paskui panatai kad prekė brokuota. O tada nepriima ir nepakeičia prekės nes nėra čekio. Nors yra pavedimo kopija. Šaraškinų kontora

Aptarnavimas tragiškas, nusipirkau prekę, po pusantros savaitės paskambino vadybininkė, kad jos neturi. Prižadėjo atsiųsti kitus variantus el.paštu, bet nieko nesulaukiau. Paprašiau atšaukti užsakymą, nes prekę nusipirkau kitur. Dvi savaites jokio atsako, kasdien bandoma susisiekti ir atgauti pinigus, įmonė nereaguoja.

Ačiū, Ačiū

Parduotuvėje neradus tinkamo modelio/dydžio šalmo, darbuotoja patarė pirkti internetu. Užsisakius internetu, po 3 dienų užsakymas atšauktas (nera sandėlyje). Tuo pačiu po 4 dienų vis dar galiu pirkti tą patį šalmą iš jūsų parduotuvės, nors ir jūs jo "neturit". Gaila sugaišto laiko.

Velavus pristatyti internetini uzsakyma, teko pasistengti, kad gauti atsakyma, kodel veluoja (pristatymas i parduotuve). Issiaiskinus kodel, galiausiai buvau informuotas, kad laukti reiks dar savaite. Komunikacija sitoje vietoje, atleiskit, apgailetina, nuo momento kai uzsakymas jau velavo. Nepakenktu pasidometi ir motociklu markemis bei modeliais, kadangi ivardinus konkretu modeli, kuris gaminamas nuo pat 1984, buvau informuotas, kad toks modelis neegzistuoja :)

Super panos dirba Švitrigailos g. padejo issirinkt kobeza salma ir visa kita ekipa????Patars pades issirinkti bendravimas isvis super ???? Rekomenduoju 100%

Esu pradedantysis, Motoday Švitrigailos g. labai padėjo profesionalumas darbuotojos Alinos, patarė visko ko reikia, kas geriau ir tt. prekių asortimentas didžiulis, realiai galima viska gauti, nieko nereikia laukti, rekomenduoju

Motoday Klaipėdoje dirbanti Viktorija -superinė specialistė.Esu labai dėkingas už profesionalią informaciją ir prekių parinkimą !
      Motoday Klaipėda pas Viktoriją šūkis:, , kokios prekės pageidauji -viską gausi!’’
      Ačiū kad esate!

Buvau šiandien su mergina MotoDay parduotuvėje visorių gatvėje. Buvome labai nudžiuginti darbuotojos bendravimu, rūpestingumu. Darbuotoja siūlė šalmus, siūlė geresnį pošalmį, rūpinosi, domėjosi ko tikimės, bei norėtume. Darbuotoja visapusiškai pasiruošus sužinoti kliento norus ir padėti kiekvienam, tik aptarnavus vieną klientą priėjo prie mūsų, kad mums pagelbėti. Buvome 2023-04-01 prieš pat uždarymą, apie 13:45. Tikrai dar sugrįšime ne kartą ir rekomenduosime visiems!!!

Kolkas tik pliusas šiai įmonei - tiek sprendžiant įvairias situacijas, tiek patariant/padedant rinktis produktus. Ypač ačiū Visorių skyriaus darbuotojai už kantrybę su neapsisprendžiančiu klientu kuris galiausiai apsisprendžia :]

Puikus aptarnavimas, prekių pasirinkimas ir kokybė! Padėjo suderinti poreikius ir galimybes. Pradedantiesiems padeda susigaudyti, nes personalas labai kompetetingas.
      Jie ne pardavinėja, o rūpinasi klientu. Tikrai sugrįšiu ne kartą.
      L a b a i rekomenduoju !!!

Nepaisant to, kad per kamščius atvažiavau jau po darbo pabaigos, buvau rūpestingai sutikta, nusipirkau savo pirmąjį šalmą. Be galo ačiū Alinai už tokį gerumą, patarimus bei nuolaidą! Linkiu sėkmės!

Nepaisant mandagaus bendravimo telefonu ir gyvai, nuomonė per ne vienerius metus visiškai suprastėjo. Vadyba ir komunikavimas (iš asmeninės patirties) itin prastai. Sėkmės versle.

Įmonės atstovas operatyviai susisiekė ir ėmėsi veiksmų išspęsti nesusipratimą. Panašu, kad MotoDay darbuotojams rūpi įvaizdis ir klientai. Palaikau ir sveikinu! sėkmės!

Komunikabilus ir profesionalus personalas. Pirkau savo pirmąją striukę, šalmą, batus, pirštines. Pardavėja davė naudingų patarimų, pateikė daugybę pavyzdžių/modelių. Tik geriausi žodžiai ir atsiliepimai.
      Linkėjimai į Visorių gatvės parduotuvę, Vilniuje.

Šiandien teko apsilankyti. Likau labai patenkintas. Pirkau visą ekipuotę. Kadangi ji man buvo pirmoji, tai užtruko gana ilgai. Darbuotoja kantriai man padėjo, pasiūlė įvairių variantų, parekomendavo tai kas man tiko geriausiai ir tilpo į mano biudžetą. Taip pat padarė nuolaidą, todėl galėjau įsigyti kokybiškesnius produktus. Manau rūpestingi darbuotojai yra labai svarbu tokiose parduotuvėse. Dėl atsiskaitymo buvau girdėjęs tą niuansą. Bet ištikro nematau didelės problemos padaryti pavedimą telefonu net jei neturi grynųjų.

Užsakiau detalę kurią rodė kad turi sandėlyje. Tris dienas tyla. Po to, sorry neturime kada bus neaišku. Gaila sugaišto laiko. Gerai kad nors pinigus operatyviai grąžino

Noriu padėkoti įmonės darbuotojams už puikų darbą! Teko apsilankyti jau keliose parduotuvėse ir likau maloniai nustebintas prekių kiekiu, labai draugišku konsultantų darbu (uždavus daug klausimų, visi buvo atsakyti ir rastas geriausias sprendimas mano kišenei). Žmonės tikrai išmano ką daro, ir teikia labai gerą emociją - apsipirkus norisi iškart viską išbandyti. Tikrai rekomenduoju apsilankyti, ir pats ketinu dar ne kartą sugrįžti.

Tvarkykitės su aptarnaujančiu personalu parduotuvėse, Visorių g. aptarnavimas kelintą kartą iš eilės yra tragiškas, pasijauti kaltas atėjęs apsipirkti.
      Pardavėjos nemandagumas, grubumas ir manieros yra baisios. Pirkėjas neišklausomas, pertraukinėjamas ir etikos trūkumas pas mergina dirbusią rugsėjo 27 yra baisus. Ačiū, bet kitą sykį teks aplenkti šią parduotuvę, kol dirbs toks nekompetetingas personalas.

Tuo klausimu Panevėžio filialo darbuotoja yra žymiai paslaugesnė ir mandagesnė, kuri savo aptarnavimu neatbaido klientų, taip pat, ne kartą apsipirkta ir niekada neteko nusivilti.

Pirkome Šiauliuose motociklininko kelnes. Keistas jausmas kai patys turime ieškotis tinkamo dydžio rūbų. Nors nors parduotuvėje tuo metu daugiau klientų ir nėra

Keistas požiūris į klientą. Atvažiavau į Švitrigailos g. paprašiau šalmo - mergina padavė ir iškart nuėjo. Nu ok. Po gal 10 min paklausiau ar gali kažkas prieiti. Mergina deklaravo, kad užsiėmusi internetetiniais užsakymais. Direktoriau komentaras buvo, kad "Nu didelis krūvis, auros nesutapo" :D Nu gal.

(Vilniaus parduotuvė) Prekių gausa gal ir nieko, bet aptarnavimas tragiškas, turėjau slankiot po parduotuvę gal 5 minutes kol paklausė gal kuo galiu padėti, be to labai nedraugiška parduotuvė vaikų atžvilgiu, sovietinio mąstymo nebrendyla pardavėja, buvau pasiėmęs savo bernus, kaip berniukų nepasiimsi į motokrautuvė? Vienas prilietė spalvotą šalmą - rūsčioji pardavėja kuriai pagal vaizda nė 18 nėra pareiškė neliesti - numes mokėsi! Taip ir dingo noras apsipirkt... Gėda!

Nuotabi pardaveja Kauno parduotuveje isrinko man tinkanti salma.Aciu....:)

Puikus aptarnavimas, šauni komanda!
      Didelis pasirinkimas, protingi kolektyvo patarimai pirkėjui.
      Perku eilę metų ir pirksiu toliau :)

Nusipirkau tepalus "MOTUL" pravažiavau 300km ir prasuko indeklus, daugiau ten nei kojos nekelsiu.

Puiki komanda ir puiki parduotuvė. Gavau ko reikėjo. Ačiū

Norejau pasidalinti savo patirtimi apie MotoDay. Praeitais metais uzsakiau keleta dalyku, tarp ju ir vyriskus batus. Neskaitant to, kad uzsakymas velavo dvigubai nei ju nurodyti terminai - batai atkeliavo kitokie. Pastebejimas - abieju pavadinimas vienodas, bet sistemoje turetu tureti skirtingus kodus. Pasirodo ne. Bet ar klientas atsakingas uz ju sistema?Tiek to, batus sutikome paiimti nes vel butu teke laukt menesi ar du.
      Siemet pirkau pirstines. Internerineje parduotuveje issirinkus patikusias pirstines jas uzsakiau. Teko laukti 6 savaites. Galiausiai atejo ne tos! Pavadinimas toks pat - isvaizda visai kitokia, funkcionalumas - kitas. Paaiskino taip, kad jie neatsakingi jei gamintojas pakeite modeli. O ar as aiskiarege, kad zinociau, kad gamintojas pakeite modeli? Manau pardavejo atsakomybe informuot pirkeja tinkamai, pateikti teisinga informacija apie produktus! Taip pat pasake, kad jei rinktumemes kazka NORMALAUS, o ne Alpinestars - viskas butu gerai. Kodel tuomet prekiauja...

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Iš mūsų pusės situaciją galime pakomentuoti taip: abiem atvejais su Kliente bendravome užsakymo vykdymo metu, perspėjome dėl galimų vėlavimų, siūlėme kitas prekes su greitesniu pristatymo terminu (kurias turime Lietuvoje sandelyje), ir galiausiai netikus prekėms siūlėme jas grąžinti ir atgauti sumokėtus pinigus. Visada rekomenduojame esant galimybei įsigyti prekes gyvai salonuose ir išvengti galimo nesusipratimo dėl prekės išvaizdos, kurios pasikeitimai yra gamintojo atsakomybėje. Klientė buvo įspėta, kad ji pirko prekę tuo metų laiku, kai gamintojas atostogavo (standartinė kiekvienų metų situacija su Italijos gamintojais), todėl neturėjome galimybės įvykdyti užsakymo greičiau. Manome, kad vėlavimai ir nesusipratimai yra nenaudingi abiejoms šalims, tačiau deja jų pasitaiko visose srityse. Tikimės, Dovilė Rickevičiūtė nepyks ant UAB “RUPTAS” komandos visa likusį laiką.

UAB "Motomafija"

Kažkas per daug geros nuomonės apie save....:)

Labai nerimta firma. Pazada, neatveza, kainos pagal nuotaika. Ka pazada pamirsta.

Kalniečių g. 104, LT-50184 Kaunas.
      Veiklos sritys: automobilių garso ir apsaugos sistemos; automobilių prekyba; draudimas; durys, raktai, spynos; dviračiai, paspirtukai; langai; matavimo prietaisai; motociklai; nekilnojamasis turtas.
      Altas oficialus Cobra Vodofone, Dignita, Mobotix, Dilax, Mobitex, Gerda, Ligier ir k.t firmų atstovas Lietuvoje.Automobilių apsaugos, paieškos sistemos, alkoblokai, elektroniniai sprendimai viešajam transportui, didmeninė prekyba elektronikos prekėmis. Šarvuotos durys, metalinės durys, langai, - gamyba prekyba...
      Šalvių g. 1, Poderiškiai, LT-53318 Kauno r.
      Veiklos sritys: motociklai; apranga, drabužiai; avalynė, batai; darbo apranga; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; pramogos ir poilsis; sporto, turizmo reikmenys; vandens transportas.
      CIONGO – oficialus LONCIN keturračių ir VOGE motociklų atstovas LietuvojeCIONGO yra keturračių (ATV), motociklų ir aktyvaus laisvalaikio paslaugų centras Lietuvoje. Įmonė specializuojasi LONCIN keturračių ir VOGE motociklų pardavime, nuomoje, servise bei atsarginių dalių prekyboje.Pagrindinės CIONGO paslaugosNauji...