Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Route28 WorkShop, UAB
Labai nusivyliau šia įmone! Keitė žibintų stiklus mano automobiliui ir tai buvo pats prasčiausias darbas, kokį tik galėjau įsivaizduoti. Naudojami patys pigiausi, nekokybiški stiklai, kurie net nelabai tiksliai priglunda - jau nuo pirmos dienos pastebėjau, kad žibintai neišvaizdūs ir užtikrintai nefunkcionuoja taip, kaip turėtų. Atliktas darbas - tiesiog katastrofa. Pateikus skundą dėl prasto atlikimo ir paprašius pataisyti darbą, jie tik numojo ranka, atsisakė perdaryti ir dar apkaltino mane. Tokių nesąžiningų ir nekokybiškų paslaugų tikrai nesitikėjau! Vengčiau šios įmonės bet kokiu atveju, nes jų paslaugos yra tiesiog nepriimtinos. Nerekomenduoju nė vienam!
Palikau bmw f11 automobili pilnai zibintu restauracijai, vairuotojo puses zibintas buvo pilnas vandens, palikau masina is ryto ir jau vakare mano zibintai buvo sutvarkyti, nuo vandens buvo atsilupes chromas vidinei apdailoi ir laidai sugadonti, darbas buvo atliktas greitai ta pacia diena vakre atsiemiau galima sakyt naujus zibintus, darbuotojai saunuoliai informavo kiekviena zingsni kas huvo daryta su masina bei po darbu paaiskino kaip toliau ekspluotuot zibintus ir issaugot ju darbu kokybe, auksciausi ivertinimai siai imonei!!
Pirkau iš jų f10 bi-xenon komplektą. Atsiuntė su nutrintu chromu - vidine apdaila. Stiklai kitaiski uždėti be žymėjimų. Sutarėm kad patvarkys per dvi dienas. Išsiunčiau atgal. Po daugiau nei savaitės gavau atgal. Pakeitė chrominę apdailą viduj. Išgraviravo stiklus. Įdėjo xenon lemputę į dežutė, nes nešvietė viena. Bet ta lemputė netiko - todėl ir tesugebėjo į dežutę įdėt :D Neproblema. Nusiperkam lemputes. Tada - Užgeso kiniškas tms modulis. Ir kairėj pusėj nešviečia trys ledukai kampe - buvo nedakiška fyškė. Žodžiu pakeičiau tms modulį dakišom fiške ledukams. Išvažiuojam iš garažo - rasoja stiklai. Nulekiam reguliuot žibintus dešinės pusės žibintas neturi spindulio, kairė dar dar kaip ir pralystu. Reziume - sumokėta 650€ už kompl. +100€ už tms modulį. Ir 60€ už xenon lemputes. Ir dabar tenka duot kitiems meistrams kurie padarys kaip priklauso. Apeikit šitus šūdarankius!
Sveiki, dėkojame už jūsų atsiliepimą. Pirkdami žibintus, jus nepaminėjote, kad mašina USA ir reikės graviravimo, bet kai išsiuntėme tik tada gavome pranešima apie tai ir juk sakėme atvežti ir mes sutvarkysime. Taipogi, mes, prieš jums perkant, informavome, kad stiklai ir korpusai keisti ir nėra org. Lemputės buvo tinkamos įdėtos. Kai jums antra karta išsiuntėme jums viskas tiko ir sakėte, kad viskas veikia. Jei buvo kitokia situacija, galėjote kreiptis, mes būtume radę problemą.
Išmokit dirbt, jei iš šiknos rankos auga. Iš šiukšlių surinktos faros. Reflektoriai išdegę, stiklai rasoja po jūsų graviravimu. Dar kažkokius pasiteisinimus galvojat ????
Buvau palikes bmw e90 priekinius žibintus, kad peržiurėtų viską ir pakeistų, kas yra išdegę arba jau prie pabaigos, nes vistiek žibintai šrotiniai, prieš tai žibintai veikė švietė viskas buvo ok. Atsiemęs iš Route28 po ju vadinamos “žibintų restauracijos” lešiai abu nusisukę i kairę, net nesireguliuoja mechaniškai, abiejų žibintų led posukiai nebeveikia, stiklai abu subraižyti ir dar rasojimas prasidėjo toks kokio dar nesu mates, o i kalbas, kad sutaisyti, nesileidžia visiškai. Tikrai nerekomenduoju…
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?