Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Robert Bosch, UAB

Atsiliepimai apie Robert Bosch, UAB

Kreditavimo rizika:

4.9

Tikrai nepatariu Bosch technikos. Mano atveju pateikta brokuota. Kol atliko garantini remonta, sulauze kitas detales. Kai paaiskejo, garantija pasibaige. Jokios atsakomybes uz savo garantinius meistrus Bosch nenesa. Garantija pasibaige - mokek. Fakta, kad prisidirbo patys tiesiog ignoruoja. Taigi, jei manot, kad yra garantija ir viskas puiku, tai su Bosch pagalvokite dar karta.

Buvau geros nuomones apie Boch buitine technika kol neisigijau pati, veikia tol kol yra garantinis, tik pasibaigus garantijai sugedo kaitlente, orkaite, saldytuvas ir ne siaip koks smulkus gedimas, o pagrindinio bloko,. Niekada nepirksiu daugiau sios firmos produktu ir nepatariu kitiems, negi brangi technika turi tarnauti truputi daugiau negu du metus, o taisymo kaina tokia, jad gali nusipirkti kitos firmos nauja daikta.

nusipirkom kaitlente bosch is senuku.Is karto neveike funkcija jei nera puodo tai atsijungia.Sekancia diena jau bekaito tik dvi kaitlentes.Paskambinom i senuku informacijos telefona sako vezkit atgal i klaipedos senukus Nuvezem sako vezkites atgal atvaziuos meistras ir pasiims.Atvaziavo po 3 dienu pasieme.Praejo savaite paskambinom sako ka tik atlikom diagnostika tai 2-3 savaiciu laikotarpyje ateis detales.Oant ko seniems zmonems gaminti maista niekam neidomu.O parasyta kad kaitlente pagaminta vokietijoje ir jau kieciau nieko neberasit

Julius Žaromskis

Sugedus garantinei skalbimo mašinai autorizuotas Bosch servisas AG service prietaiso neremontuoja. Kiekviena kartą atsakymas toks pat "Paskabinsime po 3 dienų".

Susiekus su bosch problemos irgi nepavyko išspręsti - "perduota vadybininkui Švedijoje". Po savaitės laukimo jokio atsakymo.

Prašau, dabar visas internetas gali pasiklausyti kaip gerai skalbia:

Toliau skundą nagrinės VVTAT.

Laba diena. Pirkome iš pigu jūsų technika. Naudojam kaitlentė 5 mėnesius o estetinis vaizdas nekoks. Kaip suprantau pagal garantija nepakeisi.

tn-1-215916.jpg tn-1-215916-081.jpg tn-1-215916-939.jpg

Buvau geros nuomonės apie šios firmos įrankius.Dabar labai nusivyliau, kada sugedo porfuratorius ir pridaviau jį garantiniam remontui pagal /GARANTIJOS SERTIFIKATĄ/.ATĖJO ATSAKYMAS, KAD TURIU APMOKĖTI UŽ REMONTĄ.Tai kam tas GARANTINIS, JAI SUGEDUS REDUKTORIUI, KURIS NE ATLAIKĖ GARANTINIO LAIKOTARPIO, REIKALINGAS IR UŽ JĮ PRAŠĖ SENUKUOSE 70 LITŲ.TAI ŽMONIŲ MULKINIMAS.BOSCH FIRMOS ĮRANKIAIS NAUDOJAUSI 10 METŲ, BET DABAR PATS NEBEPIRKSIU IR KITIEMS PASAKYSIU, KAD FIRMA SUGEDO IR ĮRANKIAI NEATITINKA JŲ REKLAMOS.KREIPSIUOS TIESIAI Į BOSCH VOKIETIJOJE, DĖL JŪSŲ KOMPETENCIJOS.REMONTO UŽSAKYMO NUMERIS 0056841

Ramūnas
      VYTAUTAS

Laba diena,

Jūsų irankis buvo atsiųstas į Bosch garantinį servisą du kartus 2017.01mėn. ir 2018.04mėn. 2017 metais įrankis buvo Jums suremontuotas pagal garantines sąligas. 2018 metais įrankio gedimas nebuvo susijąs su jokiu gamykliniu defektu, norime priminti jog naturalus detalių susidėvėjimas yra neskaitomas kaip garantinis atvejis, ši informacija yra pateikta įrankio instrukcijoje. Paskambine į klientų aptarnavimą visada galit paprašyti kalbėtis su meistru kuris paaiškins konkrečią situaciją.

Esame nusivyle preke ir servisu
      Pirkome Bosch lazerini matuokli PLR 40C, Is paziuros lyg ir veikia, rodo, skaiciuoja, taciau nesusijungia bluetoth rysiu su telefonu. Ta turi daryti. Rinkomes butent si prietaisa, del sios funkcijos. Kaina tikrai ne maziausia....
      isbandeme visus variantus - nesusijungia. Bandeme ieskoti informacijos internete. Bandeme n kartu skambinti tel nr pateiktais jusu psl (+370 37713350), taciau niekas neatsiliepia, nors deklaruoja kad dirba nuo 9.00. Kodel?
      Pasiteiravus serviso nr (+370 37713352) - patarimas vezkite ten kur pirkote ir grazinkite... Mergaite, atsiliepusi telefonu, net nebando gilintis i problema. Gal but tereikia kazka ijungti? Tereikia specialisto konsultacijos.... Nera laiko vazineti is vieno miesto galo i kita, darbo irankis skirtas palengvinti darba ar ji greiciau atlikti. Tikiesi kokybes ir patikimumo - gauni beda.... Labai gaila savo laiko. Nemanau, kad mano beda cia kazka pakeis,
      Sekanti karta pirkdamas iranki pagalvosiu ar tai bus...

Tai reikėjo susirasti dar silpnesnį kampinį šlifuoklį ir jį perkrauti to kol sudegs variklis :D Naudokitės logika, kad jei nusipirkot patį pigiausią, mažiausiai galios turintį įrankį tai jo negalima apkrauti, kaip kito dvigubai galingesnio įrankio. Manau įsigyjus ne 850W o 1500W ar 1900W kampinį šlifuoklį jokių problemų nebūtų buvę.
      P.s. o dėl serviso, tai prieš dvi savaites teko pasinaudoti ir mano perforatorių garantinis sutaisė ir grąžino per 4 darbo dienas (gal pasisekė). O vat metabo perforatorių per 2 savaites dar nesutvarkė.

Nuo kada BOSCH profesionalu irankiai ? Jie juk megejiski visi.. bosch skil kingpow vagner.. visi megejiski :)

Pries 5 men isigijome Bosch elektrini iranki GWS 850 CE, kuriam bucvo suteikta vieneriu metu garantija, Praejus 5 men minetas irankis sugedo, tai mes ji per imone-irankio pardaveja issiunteme garantiniam remontui, Po 2 dienu sulaukiau skambucio is SIA ROBERT BOSCH darbuotojo, kuris pareike, kad musu irankis RER DAUG BUVO APKRAUTAS DARBU-TAI YRA PER DAUG DIRBO.TODEL IR KAZKAS SUDEGE, IR GARANTINIO REMONTO NEBUS DAROMA.Tuo paciu darbuotojas pasake, kad norint kad jie mineta iranki suremontuotu, tai turime sumoketi 110 litu.Pagal ju taisykles iseina taip.kad mes nusipirke instrumenta turime ji padeti i lentyna, kad jisai nesugestu ?Pagal ka jie nusprende, kad jisai per daug dirbo ?Juk visi mes galvojome, kad BOSCH -tai Profesonakus irankiai.O iseina, kad tai tik akiu dumimas.Kvieciu VISUS ---NEBEPIRKITE SIU IRANKIU---

Dariaus ir Girėno g. 34A, LT-02189 Vilnius.
      Veiklos sritys: maisto produktai; didmeninė prekyba.
      UAB „Lambda LT“ – tai didmeninės ir mažmeninės prekybos maisto produktais tiekėjas Lietuvoje. Mūsų platus maisto produktų asortimentas apima pasaulyje ir Lietuvoje žinomus prekinius ženklus, taip pat vietos gamintojų bei ūkininkų produkciją. Prekes tiekiame įvairiems segmentams: nuo pavienių mažmeninės prekybos...
      Islandijos pl. 32B, LT-47446 Kaunas.
      Veiklos sritys: statybinės medžiagos; buitinė technika; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      Nr. 1 DIY („Pasidaryk pats“) tinklas Baltijos šalyse. Šiandien po „Kesko Senukai“ vėliava veikia keturi prekių ženklai – „Senukai“, „K-Senukai“, „K-Rauta“ ir „1A“. Jie jungia 92 nuosavas ir franšizės pagrindu veikiančių parduotuves ir 6 elektronines parduotuves Baltijos šalyse.ESAME TEN, KUR PATOGIAUSIA KLIENTAMS...
      Ramybės g. 4-70, LT-02103 Vilnius.
      Veiklos sritys: didmeninė prekyba; gėrimai (nealkoholiniai); importas; maisto produktai.
      Wise Trading Group – tai greitai auganti tarptautinė didmeninės prekybos įmonė, siūlanti platų greito vartojimo prekių (FMCG), atitinkančių šiuolaikinių vartotojų poreikius, pasirinkimą. Siūlome kruopščiai atrinktus gėrimus, užkandžius, saldumynus ir daugelį kitų prekių, kurias galima įsigyti didmena. Mūsų...
      Kaunakiemio g. 2-1, LT-44354 Kaunas.
      Veiklos sritys: gėrimai (alkoholiniai); didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; gėrimai (nealkoholiniai); importas; mažmeninė prekyba.
      „Volfas Engelman“, AB - alaus, sidro, giros, kitų nealkoholinių gėrimų gamintoja, istorinis bravoras bei gamyba ir didmeninės prekybos įmonė Kaune. Turimos baro – renginių erdvės Studija ir Galerija bei nauja erdvė „Panorama Skybar“. Studijoje ir Galerijoje organizuojami renginiai, taip pat, organizuojamos...
      Ozo g. 25, LT-07150 Vilnius.
      Veiklos sritys: įrankiai; buitinė technika; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; statybinės medžiagos; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės.
      ERMITAŽAS – vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų prekiaujančių sodo, statybų, apdailos, augalų bei namų apyvokos prekėmis visoje Lietuvoje ir internetu www.ermitazas.lt. Tinklą sudaro 9 fizinės parduotuvės (Vilniuje, Kaune (2), Klaipėdoje, Šiauliuose, Utenoje, Jonavoje, Ukmergėje ir Mažeikiuose) bei...