Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę RIJA PROJECTS STUDIO, MB
Atsiliepimai apie RIJA PROJECTS STUDIO, MB
Nestandartinių baldų gamyba
Pasitikėčiau tik Rita - niekuo kitu. Dukra buvo be galo laiminga pamačiusi savo naujus kambario baldus. Miegamojo spinta ir vonios kambario baldai pagaminti nepriekaištingai, o pasiūlyti sprendimai pranoko visus mūsų lūkesčius. Rita visada nueina papildomą žingsnį, kad įsitikintų, jog viskas tobula - todėl vertinimas 10 iš 10! Jau planuojame užsisakyti likusius baldus ir jų nekantriai laukiame. Nuoširdžiai rekomenduoju!
Dėja tokio poelgio dar niekada neteko girdėti. Po to, kai pasidalinau savo patirtimi, gavau advokato skambutį su prašymu ištrinti neigiamą komentarą. Toks reagavimas mane nustebino ir nuvylė. Manau, klientų atsiliepimai turėtų būti priimami konstruktyviai, o ne su spaudimu juos pašalinti. Dalinuosi šia patirtimi, kad kiti žinotų, ko gali tikėtis bendraudami su šia įmone. Dėja neigiami komentarai nepriimami ir šalinami.
Redaguota (2025-10-17 14:17:56)
Apgailestaujame, jei bendravimas su mumis Jums paliko nemalonų įspūdį.
Dainerės projekto paruošimo darbai Jums buvo atlikti visiškai nemokamai laimėjus konkursą ir be jokių nustatytų terminų ir priekaištų dėl kokybės.
Visada stengiamės išlaikyti pagarbų, atvirą ir žmogišką bendravimą su kiekvienu, su kuo dirbame, todėl Jūsų pastabas įvertinsime.
Ačiū Rija projects studio komandai už puikius baldus, užsakinėjome virtuvę ir spintą. Projekto paruošimo procesas nebuvo greitas teko šiek tiek palaukti, bet dabar džiaugiamės, kad viskas apgalvota iki smulkmenų. Jaučiasi rūpestis klientu ir noras padaryti gerai.
Nuoširdžiai dėkojame už įvertinimą ir pasitikėjimą! Džiaugiamės, kad esate patenkinti rezultatu ir kad mūsų kruopštus darbas atsispindi Jūsų erdvėje. Tokie atsiliepimai įkvepia dar labiau stengtis.
Deja nerekomenduoju, mano patirtis nuvilianti su šia įmone. Atvykus Rita atrodė profesionaliai, tačiau projekto reikėjo laukti beveik 1, 5mėnesius. Teko patiems skambinti, rašyti ir prašyti bent pasakyti preliminarią kainą.. pagaliau gavus preliminarų brėžinį ir paprašius pakoreguoti, dėja vėl tyla ir dingimas.. Nors visada pabrėždavo kokie jie patikimi, kaip vertina klientus, dirba tik su rekomendacijomis ir su Siegal.. matosi, kad tai tik pagyros..
Laba diena,
ačiū, kad pasidalijote savo patirtimi. Labai apgailestaujame, kad bendradarbiavimas nepateisino Jūsų lūkesčių. Kiekvienas projektas „Rija Projects Studio“ yra individualus ir reikalauja daug dėmesio detalėms, todėl kartais procesas užtrunka ilgiau, nei norėtume. Kadangi klientų srautas pastaruoju metu išaugo, tam tikrais atvejais darbų eiga gali šiek tiek vėluoti. Visgi kiekvienam projektui skiriame maksimalų dėmesį ir siekiame, kad galutinis rezultatas būtų vertas laukimo.
Norėtume geriau suprasti Jūsų situaciją, kviečiame susisiekti tiesiogiai. Esame pasiruošią aptarti detales ir rasti tinkamą sprendimą.
Ačiū už Jūsų kantrybę ir atsiliepimą - jis padeda mums tobulėti.
RIJA PROJECTS pildo svajones ! Jau metus laiko negaliu atsidžiaugti nuostabiais jų gamybos baldais. Profesionaliai atliktas darbas, buvo atsižvelgta į visus pageidavimus ir pasiūlyta nemažai gerų idėjų. Mano kambarys yra nestandartinis, todėl buvo labai sunku surasti meistrą kuris susitvarkytų su užduotimi, tačiau Rita įvykdė viską 100% ir net geriau negu tikėjausi :) Labai maloniai bendrauja ir yra orientuoti į klientą, baldų kokybė nepriekaištinga. Būtinai kreipsiuosi dar kartą.
Labai dėkojame už tokius šiltus žodžius ir pasitikėjimą! Mums buvo didžiulis malonumas dirbti su Jumis ir įgyvendinti Jūsų viziją. Džiaugiamės, kad rezultatas pranoko lūkesčius. Tokie atsiliepimai įkvepia dar labiau stengtis ir tobulėti. Visada lauksime Jūsų su naujomis idėjomis ! ????
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...