Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Rigrisa, MB
Kaip e-prekybą vykdančią įmonę vertinu labai blogai. Klientų aptarnavimas yra žemiausio lygio su kokiu tik esu susidūrusi. Dvi savaites nesugeba pristatyti užsakymo, o apie bendravimą su klientu net nekalbu - į laiškus neatsako, paskambinus - atšauna „aš dabar ne darbe, vakare pažiūrėsiu“ ir vėl dingsta. Žodžiu likau be pinigų ir prekės.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?