Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Remvalus, UAB
Už Langų reguliavimą ir tarpinių keitimą paskaičiavo 1100€. Pasidomėjau tai tarpinės ~100€. Neblogai neblogai uždirbti gaunasi :D. Darbo metodai įdomus. Paskambina administratorė pasiūlo atvažiuoti nemokamai patikrinti langų. Atvažiavęs vadybininkas iškart paskaičiavo ir jau rengė sutartį su avanso reikalavimu gerai, kad atsikvošėjau ir nepasirašiau. Ne veltui top įmonė rekvizitai.lt su tokiais pelnais :D
Tai puiku, kad nepasirašėte. Apsaugok viešpatie nuo tokių klientų! Visada darbus galite atlikti patys. Per prievartą niekas paslaugų nesiūlo.
Gražios dienos.
Mus rekomenduoja Rekvizitai.lt
UAB "REMVALUS" yra pripažinta kaip " TOP ĮMONĖ" 2025 - viena iš 6 % Lietuvos bendrovių, kurios atitinka aukščiausius patikimumo, finansinio stabilumo ir atsakingos veiklos kriterijų. Įmonė plėtoja skaidrų ir konkurencingą verslą, stiprina finansinę reputaciją bei rodo pagarbą savo verslo aplinkai ir partneriams. Šis įvertinimas yra objektyvus įmonės stabilumo, atsakomybės ir augimo potencialo patvirtinimas.
Susisiekus su įmonės administratore, gavau malonų aptarnavimą ir išsamią informaciją. Tačiau realybė pasikeitė, kai atvyko įmonės atstovas. Jo bendravimas buvo neprofesionalus ir grubus - vietoje konsultacijos primygtinai reikalavo pasirašyti sutartį. Nors įmonė skelbia, kad pirmasis vizitas yra nemokamas, atstovas teigė, jog „nemokamai nevažinės“.
Dar labiau nustebino jo požiūris į klientą - išėjęs net neatsisveikino. Kai pasakiau, kad laukiu kitos įmonės konsultacijos, pasiūlė jiems paskambinti ir gauti gedimo diagnozę telefonu. Kodėl tuomet ši įmonė pati negalėjo to padaryti, liko neaišku. Po tokios patirties tikrai nerekomenduoju šios įmonės - nepagarba klientui ir nesąžiningas požiūris akivaizdus.
Remiantis Lietuvos Respublikos įstatymais
- draudžiama skleisti melagingą, tikrovės neatitinkančią informaciją, kuri kenkia asmens
reputacijai. Lietuvos Respublikos civilinis kodeksas (toliau - LR CK) numato šios teisės
pažeidimo gynimo būdus. LR CK 2.24 str. 1 d. draudžia paskleisti realybės neatitinkančius
duomenis. Šis straipsnis numato asmens galimybę kreiptis į teismą prašant paneigti paskleistus,
tikrovės neatitinkančius duomenis, kurie žemina asmens garbę bei orumą, taip pat numato
galimybę prašyti turtinės ir neturtinės žalos atlyginimo. LR CK 2.24 str. 8 d. numatyta, jog
remiantis šio straipsnio taisyklėmis, yra ginama dalykinė juridinio asmens reputacija. Dalykinė
juridinio asmens reputacija yra juridinio asmens neturtinė teisė, kuri suprantama kaip juridinio
asmens geras vardas, teigiamas požiūris visuomenėje, verslo aplinkoje. Remiantis Žmogaus
teisių ir pagrindinių laisvių apsaugos konvencija (toliau - Konvencija) juridinio asmens dalykinė
reputacija gali...
Gerb. direktoriau, Daliau „UAB PARYŽIUS“
Nereikia skleisti netiesos ir meluoti. Tai jūs man parašėte gal 10-15 laiškų vis su naujomis versijomis. Ar jūs pats dar nepasiklydote tarp savo melo ? Pažymėtina, kad jums sudarant sutartį buvo suteikta 439 eur. nuolaida. Jūs būdamas UAB vadovu skaitėte šią sutartį prieš pasirašant ir puikiai supratote, kad yra ir numatytos sankcijos už vienašališką sutarties nutraukimą, todėl ir atsisakėte sumokėti depozitą. Jus kartu su vadybininku vaikščiojote po biurą ir matavote visus langus ir pas save žymėjotės lape. Kartu atlikote ir skaičiavimus. Gal ne tiesa? Viskas tiko ir patiko. Kitą dieną bendraujant telefonu su manimi, jūs pradėjote šaukti ir įžeidinėti mus. Jūsų malonus tonas kažkur staiga dingo. Išvadinote mus sukčiais, afe.... melagiais ir apgavikais. O vadybininką išvadinote glušu ir dur..... Pradėjote gąsdinti su VVTAT. Deja man paminėjus, kad VVTAT juridinių asmenų ginčo nesprendžia, jūs pradėjote sakyti, kad kreipsitės į teisininkus....
Kažkoks viešas emocinis triusikų skalbima, su nesveika psichozės doze. Kad tiek energijos būtumėte skyres išpręsti susidariusią situaciją su klientu, nereikėtų čia teisintis, nors klientas pas jus niekada neteisus.
Nesiprašiau pas jus į klientus, patys įsiprašėte. Matavo jūsų specialistas, nedamatavo ir nedaskaičiavo. Mano įrodymus turite, bet liguista nepripažįstate (nepergyvenkite, permatavome ir specialistus pasikvietėme). Vadybininkas patikino, kad už trūkstamas medžiagas ir darbus teks mokėti papildomai, nes nuolaida maksimali. Iš jūsų pasiūlymo susitarti negirdėjau, tik gavau sąskaitą su bauda ir arogantiškus grasinimus kad turiu baudą sumokėti per tris dienas nes kitaip bus perduota skolų išieškotojams. Tas grasinimas kartojamas kiekviename laiške kai teikiu argumentus apie neteisingą skaičiavimą, jei netikite, pažiūrėkite į paskutinę komentuojamo teksto eilutę ir ten tas pats-o baudą vis vien teks sumokėti. jaučiate, koks iškrypėliškas pasitenkinimas. Tai kas čia ką...
Buvo gyvenime ramu, kol šitos įmonės administratorė įsiūlė nemokamą vadybininką įvertinti langų reguliavimo ir tarpinių keitimo kainą. Apžiūrėjo, primygtinai įsiūlė pakeisti tarpines. Apmatavo, suskaičiavo, pasirašėme sutartį. Šiek tiek vėliau pastebėjau, kad skaičiavimai neatitinka realios situacijos ir gręsia kainos padidėjimas už darbus ir medžiagas, nes realus kiekis gaunasi didesnis. Informavau nedelsiant ir pasiūliau sutartį laikyti negaliojančia kol nebus iš naujo įvertinti reikalingi kiekiai ir sutartos sąlygos. Tada ir prasidėjo. Iškart konstatavo, kad vienašališkai nutraukiau sutartį ir atsiuntė 140 eur baudos mokėjimo reikalavimą. Į argumentus nesileido, direktorius rašinėjo isteriškas žinutes, kad privalome sumokėti, nes kitaip bus išieškoma per skolų išieškotojus. Atrodo, turėję būti dalykiški santykiai virto finansiniu ir psichologiniu teroru. Jau prakeikiau tą dieną kai priėmiau "Remvalus" pasiūlymą atvykti ir įvertinti... Vertinkite patys, bet labai negeras yra...
Remiantis Lietuvos Respublikos įstatymais
reputacija gali...
Ilgai laukti nereikėjo. Įmonės komentaras dar kartą patvirtina-klientas niekada neteisus. ir ant kliento teisių ir interesų nusišvilt. Įdomiai bandoma kurti įmonės reputaciją. Negadinkit jos savo neadekvačiu elgesiu, nereikės gasdinti straipsniais.
Gerb. direktoriau, Daliau „UAB PARYŽIUS“
Ar tikrai legaliai dirbate?
Skambinėja į privačius numerius ir siūlo savo paslaugas be jokių sutikimų. Sulaukiau skambučio tiek aš tiek mano giminaičiai su pasiūlymu susitaisyti langus. Teks perduoti atitinkamoms inspekcijoms.
Kad visi žinotu kur galima pateikti skundą - https://vdai.lrv.lt/uploads/vdai/documents/files/4_%20Kaip%20kreiptis%20i%20inspekcija%20del%20skundo%20pakoreguotas%202021-07-08.pdf
2022 m spalio mėn. UAB "Remvalus" pakeitė langams buvusias gumines tarpines į vokiškas. Padarė darbą ir paėmė pinigus. Sudėjo tarpines net nepažiūrėję kad tos tarpinės tokiems langams visiškai netinka... Dabar pro langus, švelniai tariant, dvelkia "šaltas ir gaivus oras". Tą patvirtino jau ne vienas specialistas, bet įmonė savo klaidų nepripažįsta ir broko taisyti nesiruošia, nors buvo raginti ne vieną kartą.
RAŠAU, NES NORIU PERSPĖTI BŪSIMUS FIRMOS "REMVALUS" UŽSAKOVUS BŪTI ATIDIEMS IR AKLAI NEPASITIKĖTI JŲ BET KOKIA KAINA BANDOMA ĮPIRŠTI SAVO PRODUKCIJĄ.
Gerb. Egle, nereikia šmeišti įmonės. Tarpinės yra sertifikuotos ir jūsų langams tikrai tinka. Jos yra kokybiškos ir universalios. Pas jus mūsų meistrai papildomai buvo nuvykę du kartus, pagal jūsų gautus iškvietimus ir nusiskundimus į Vilnių, Vokiečių g.. Jums buvo paaiškinta, kad susitvarkytumėte lauko palanges ir angokraščius iš lauko pusės per kur ir pučia vėjas. Jūs šios paslaugos iš mūsų neužsisakėte, nepirkote ir pinigų nemokėjote, o dabar reikalaujate, kad įmonė tai atliktu nemokamai. Nereikia reikalauti iš įmonės, to ko nepirkote. Jeigu jums visi kiti specialistai nurodė mūsų broką, tai gali ir sutvarkyti, jei tai mūsų kaltė ir mūsų brokas, mes apmokėsime jūsų patirtas išlaidas. Bet tai ko neužsisakėte ir pinigų nemokėjote, įmonė tikrai neatliks nemokamai ir išlaidų nedengs. Jūs turite darbų užsakymo lapą, su jusų parašu, kuriame ir yra išdėstyti atliekami darbai ir paslaugos. Mes savo klientus gerbiam ir likimo valiai nepaliekame. Tačiau jūs reikalaujate, to ko nebuvote...
Kadangi įmonės vadovas susisiekė emailu ir pradėjo grasinti policija ir teismu už parašytą komentarą (tiksliau pakomentuotą kito žmogaus) 2022-03-01 dieną (kuris beje nieko neįžeidė, nežemino, nekurstė neapykantos ir pan.), sutikau jį pašalinti. Kas keisčiausia, kad būtų bent ramiai pasidomėjęs ir paprašęs kokios nors informacijos dėl buvusio skambučio - tai NE, imtis reik bizūno. Tačiau įdomu kaip elgsis Karolis parašęs komentarą. Gaila - mano telefonas nebeatsimena tos dienos gautų skambučių, nes jau praėjo bemaž pusę metų, todėl kreipsiuosi į operatorių dėl įeinančių skambučių išklotinės. Neduok Dieve dėl to skambinusio numerio vėliau išaiškės nors kruopelė tiesos - drėbtelsiu kaip reikiant.
Remigijau - negi Tau atrodo, kad skirtingi žmonės panašiu laiku parašys tokį pat komentarą susitarę ar šiaip aš suradau Tavo įmonę ir parašiau/patvirtinau faktą, kuris įvyko ?? Neabejoju kad buvo gavusių skambučių ir daugiau žmonių, tačiau ne visi tokie raštingi rašyti į rekvizitus....
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...