Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Raimeda, UAB

Atsiliepimai apie Raimeda, UAB

Automobilių nuoma atostogoms ir darbui!

6.4

Patys geriausi atsiliepimai! Gavom automobili pagal savo norus. Darbuotoju bendravimas operatyvus ir draugiskas.
      Butinai kreipsimes i jus, kai prireiks automobilio ir kitiems rekomenduosim!

Labai šaunus ir superinis kolektyvas, vadybininkas Justas pakonsultavo, pasiūlė geriausią bei labiausiai tinkantį variantą pagal mūsų su vyro poreikius! Dar kartą ačiū, ir būtinai pasirinksime Jus sekančias atostogas.. :)

Melagiai, a*******i. Sąskaitų neapmoka nuo 2019 metų, pastaruoju metu vengia atsiliepti telefonu, kadangi matomai pritrūko fantazijos naujesniems melams. Neturėkite nieko bendro su jais.

Kaip zmones isgyvena is tokiu atlyginimu pas jus? Nei 300 euru ant popiriaus nesiekia tai i rankas isvis nieko?

o tamsta nepagalvojot, kad visi darbuotojai dirba ne pilnu etatu?? grįžkit į mokyklą ;)

Iš mūsų uždirbtų ir nesumokėtų mums pinigu direktorius savo žmonai įrenginėja nauja grožio saloną kirpykla….gal zmona pasistenks gražinti skolas už savo vyra

Laba diena,
      siunčiame suderinimo aktą ir laukiame skubaus apmokėjimo.Vyr.buh.Vyšniauskienė

tn-1-408020.jpg

Eiline s*******o kontora transportas metalo lauzas. Daugiau valdzios nei darbiniku kurie uzdirba jiem pinigus. Juokinga ir nieko verta firmele neverta darbintis ir gaisti savo laiko

Nieko verta firma. O direktorius nevertas savo pareigų. Išnaudoja žmonės. Dirbti liepia daug o už darbą sumokėt nesiteikia. Tokį tik mokesčių inspekcijai apskųsti už netvarkinga algų mokėjimą. O ir transportas be technikines su kuriuo liepia važiuoti

Koks ten ale superinis darbu vadovas pasikeles ozys senas, vadovauja ir nusneka tuo paciu, su zmonem elgiasi kaip su mazgotem, jam geriau tegu zmogus vargsta rankom nei gauti tinkamos irangos darbui atlikti, ir dar keliasi nu ir i*****s.....Stuobrys.

pirmiausia reikia patiem dirbti tik tada kaltinti direktoriu. uz ka jis turi zmonem moketi algas kai i darba darbininkai nesirodo ir geria. negalvokit, kad nesiskaitydami su direktorium jis su jumis skaitysis. pirmiausiai pradekit keistis nuo saves ir tada galesit kaltinti kitus. tad kai jus busit kaip zmones su direktoriu tada ir jis su jumis elgsis padoriai. tad galit nekaltinti kitu, nes problemos yra pas jusu paciu.

Stumia su lt jis. O zmones vercia dirbti iki isnaktu

toks direktorius ir turi buti jei nepatinka tai ko dirbat, visi nori gaut litus ir dar kokius nedirbant maziau gerkit ir atsakingumo darbe ir vadovas bus ciki .......

gal pasakysite kaip isnaudoja si kompanija?

Pritariu del zmoniu isnaudojimo 100%
      Jam turetu buti geda kaip direktoriui.

GERI VYRAI

Sandraugos g. 20, LT-52100 Kaunas.
      Veiklos sritys: automobilių nuoma; autobusų, mikroautobusų nuoma; kelionės; transporto paslaugos.
      Driveo – efektyvus mobilumo partneris, teikiantis trumpalaikės ir ilgalaikės veiklos nuomos paslaugas, skirtas augančiam Lietuvos verslui bei individualiems klientams.Mūsų tikslas – suteikti išmanų, paprastą ir lankstų būdą valdyti automobilių parką be įsipareigojimų, biurokratijos ar paslėptų mokesčių.Mūsų misija...
      Pramonės g. 30-4, LT-72363 Tauragė.
      Veiklos sritys: automobilių nuoma; autobusų, mikroautobusų nuoma.
      GBY RENT- viena iš pirmaujančių automobilių nuomos įmonių Lietuvoje, siūlanti platų paslaugų spektrą, pritaikytą tiek privatiems, tiek verslo klientams.Ilgametė patirtis, platus transporto priemonių pasirinkimas ir orientacija į klientų poreikius. Šiai dienai mes turime automobilių parką kurį sudaro daugiau nei 350...
      Arklių g. 24, LT-01305 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių nuoma; autobusų, mikroautobusų nuoma; transporto paslaugos.
      UAB „Autobanga“ - yra viena iš pirmaujančių automobilių nuomos paslaugų tiekėjų Lietuvoje. Įmonė jau daugiau nei 20 metų vykdo veiklą, susijusią su automobilių nuoma. Autobanga pasižymi vienu didžiausiu automobilių parku, konkurencingomis kainomis ir profesionaliu aptarnavimu. Įmonės pasiūlyme yra įvairių tipų...
      Savanorių pr. 128-1, LT-44148 Kaunas.
      Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; automobilių nuoma; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
      UAB „Guliverio kelionės“ - vienas didžiausių kelionių organizatorių Lietuvoje, sėkmingai dirbantis nuo 1997 m. Pagrindinė UAB „Guliverio kelionės“ veikla – pažintinių, pažintinių-poilsinių kelionių organizavimas autobusu ir lėktuvu:Kelionės autobusu į Europos šalis: pažintinės, poilsinės-pažintinės, aktyvus poilsis...
      Kirtimų g. 2, LT-02300 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių šaldymo įranga; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; šaldymo įrenginiai; šildymas, įrenginiai; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; vėdinimas, kondicionavimas.
      UAB EVA King jau 26 metus!UAB EVA King nuo 1997m. vieninteli­s oficialus šaldymo įrangos “Thermo King” gamintojo atstovas ir autorizuotas servisas Lietuvoje. Įmonė specializuojasi komercinio transporto, sunkvežimių ir puspriekabių šaldymo įrengimų bei izotermų gamybos ir remonto srityje. Turi padalinius Vilniuje...