Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę PTR Logistics, MB
Labai prasta komunikacija, informacija neteikiama, i skambucius atsakoma kada nori, atsakymu i klausimus neturi, i terminus stipriai veluoja, nerekomenduoju tureti reikalu su sia firma nes nuvils.
Ačiū už Jūsų nuomonę. Tačiau, peržiūrėję savo užsakymų ir klientų duomenis, nerandame informacijos, kad būtume teikę Jums automobilio transportavimo paslaugas.
Mums svarbu kiekvienas klientas ir jo patirtis, todėl, jeigu galite pateikti daugiau informacijos apie situaciją, kviečiame susisiekti tiesiogiai. Visada siekiame operatyviai spręsti iškilusias problemas ir užtikrinti kokybišką aptarnavimą.
Jei planuojate turėti reikalų su šia įmone - gerai pagalvokite. Buvo nuolat teikiama netiksli informacija apie automobilio paėmimą ir transportavimą. Susidarė įspūdis, kad užsakymai tiesiog perduodami kitiems vežėjams, o įmonė veikia kaip tarpininkas. Mano atveju vežė lenkai, kurių kontaktus gavau labai sunkiai. Atvykus automobiliams paaiškėjo, kad nėra dokumentų, nors Paulius Viederis buvo aiškiai informuotas, kad juos būtina paimti. Jis tvirtino, kad vairuotojas dokumentus paėmė, tačiau vėliau paaiškėjo, kad jie liko pardavimo vietoje ir bus siunčiami paštu. Dėl to patyriau papildomų rūpesčių ir laiko nuostolių. Rekomenduoju būti labai atsargiems
Ačiū už atsiliepimą. Norime patikslinti, kad dirbame kaip transportavimo tarpininkai ir bendradarbiaujame su licencijuotomis, CMR draudimą turinčiomis autovežių įmonėmis. Jums taip pat buvo suteikta geresnė kaina, nes su pirminiu pasiūlymu nesutikote. Automobilių surinkimas vyksta trečiadieniais-penktadieniais. Apie grafiko pasikeitimą buvote informuotas. Autovežių kontaktais įprastai nesidaliname, išskyrus skubius atvejus. Dėl komunikacijos klaidos vairuotojas nepaėmė dokumentų. Dokumentai nedingo ir buvo išsiųsti paštu - tai įprasta praktika aukcionuose. Suteikėme visą turėtą informaciją, išsamią fotofiksaciją, o automobiliai buvo pristatyti saugiai ir be apgadinimų.
Vilniaus centre – vieta, kurią renginių ekspertai vadina tikru atradimu
Renginiams reikia ruoštis iš anksto, ypač jei siekiama nepriekaištingos kokybės, įsimintinos atmosferos ir prestižo. Būtent tai šiandien siūlo atsinaujinęs "Grand Hotel Vilnius, Curio Collection...
"Gilesta" Vilniuje pradeda vieno didžiausių švietimo projektų statybas
Pavilnyje pradedamas įgyvendinti vienas didžiausių pastarųjų metų švietimo infrastruktūros projektų Vilniuje – Stasio Lozoraičio gatvėje statoma nauja progimnazija su sporto, laisvalaikio ir...
Mažvydas Šileika. Kaip versle vertinti EBITDA svyravimus?
Agro ir maisto sektoriuje EBITDA dažnai tampa vienu svarbiausių rodiklių vertinant verslo atsparumą. Skirtingai nei pajamos ar grynasis pelnas, šis rodiklis leidžia geriau matyti, kaip įmonei...