Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Prosta, UAB
UAB Prosta (saulesgalia.lt) komanda įrengė 14, 79kW saulės elektrinę ant namo stogo. Sumontavo Fronius inverterį ir Fronius smart meter - nustatė elektros energijos atidavimo ribojimą į ESO tinklus pagal ESO reikalavimus. Taip pat UAB Prosta įrengė ir 22 kW elektromobilio įkrovimo stotelę. Darbus vyrai atliko tvarkingai, graitai ir už sutartą kainą, o ESO leidus į tinklus atiduoti nebe 5, 33kW bet 10 kW - atliko Fronius Smart Meter perprogramavimą ir pateikė deklaraciją ESO. Viso proceso metu konsultavo ir geranoriškai patarė įvairiais klausimais dėl ko labai rekomenduoju įmonę UAB Prosta norintiems įsirengti saulės jėgainę ar elektromobilio įkrovimo stotelę.
Puikiai atlikti darbai, komanda dirba profesionaliai, greitai ir kokybiškai. Atsako į visus klausimus ir patria. Didžiausios rekomendacijos. Dar kartą ačiū!
Kazkodep neleidzia kitaip parasyti komentaro
Labai patenkintas atliktu darbu. Nors ir teko palaukti kol ateis eile darbams, vyrai pastate ant zemes 10kV saules elektrine per viena diena. Nustebino, kad metalo konstrukcijos tvirtos ne taip kaip kitu kur buna kaip piestukai storio ir nereikejo betonuoti, o panaudota pazangi sistema prikalimo prie grunto. Darba atliko svariai, tvarkingai ir net siuksliu nepaliko - viska susirinko ir issiveze. Elektrine generuoja net geriau, nei buvo prognozuojama! Labai aciu direktoriui Sauliui ir komandai uz konsultacijas ir be rupesciu irengta saules elektrine. Tikrai rekomenduosiu visiems.
Sveiki, Artiomai,
Ar gavote sąskaitą faktūrą? Nes mes jau laukiame 3 mėnesius ir dėl to negalime pateikti Apvai dokumentų.
Kazkas tarp apgaviku ir pazaduku. Kreipiausi pagal rekomendacija tu, kuriems irenge elektrine. Kartu ispejo, kad ateina prasti atsiliepimai. Pasiuliau irengti 30kW. Telefonu labai susidomejo ir pazasejo galimybes per 3 sav irengti. Laukiau pasiulymo, skambinau. Pradzioj dar atsiliepdavo, veliau nebe. Akivaizdu, kad prametineja klientus, atsirenka. Duoda pazadus ir dingsta. Praradau 2 sav. Nusivylimas. Nerekomenduoju. Akivaizdu kad iesko permokanciu klientu, kurie moka 2x kad galimai parama speti gauti. Eina max naudos sau o zodis yra jiems skuduras. Tikiuosi klientai ivertins su laiku
Buvau vienoj įmonėj nusižiūrėjęs Sungrow inverterį. Kol laukiau APVA paramos, kaina gerokai pakilo. Persvarčiau kitus galimus variantus, peržvelgiau užsienio apžvalgas, bet supratau, kad pirminis pasirinkimas man emociškai labiau patinka. Tad kreipiausi su klausimu į FB grupę, gal kas žino kur gauti pigesne kaina. Nors jau buvo vėlokas vakaras, Prosta direktorius Saulius buvo vienas pirmųjų sureagavusių.
Pasiūlyta kaina visiškai atitiko mano lūkesčius. Sakyčiau net ir viršijo, nes nemaniau, kad gausiu nusipirkti už planuotą pirminę kainą.
Po kelių dienų suderinam perdavimą - viskas sklandžiai, taip kaip nutinka, kai pirkėjas daugmaž žino ko nori, o pardavėjas gerai išmano savo darbą.
Dalykiška, konkretu ir taip, kaip pažadėta. Labai maloni patirtis. Ačiū.
Ieškojau geriausios kainos ir žinoma buvo svarbu, kaip aiškiai ir suprantamai gaunu atsakymus į vienus ar kitus iškilusius dalykus ir radau šią įmonę. Direktorius noriai konsultuoja, pataria. Malonu yra bendrauti, kada žmogus tau pataria, įsigilina į situacija, pateikia sprendimo variantus, pasidalina patirtimi ir dirba išvien. Įsigyjau saulės elektrinės įrangą su tikrai gera kaina. Drąsiai galiu rekomenduoti ir ateityje jeigu kažko tik prireiks kreipsiuosi ir vėl!
Saulėtų dienų ir daug energijos!
Pagarbiai, Andrius.
Tik geriausi atsiliepimai apie įmonę Prostą ir jos vadovą, kuris kali pasiūlyti įrangą saulės elektrinei geromis kainomis ir dar yra sąžiningas, kas yra reta šiais laikais.
Iš Prosta pirkau inverterį, Buvom suderinę kainą, bet kai atsiuntė išankstinę sąskaitą suma buvo didesnė. Sumokėjau nes pagalvojau, kad suderinom kainą be PVM. Kitą dieną susisiekė įmonės vadovas ir informavo, kad suklydo išrašydamas sąskaitą ir grąžino permoką.
Padarė ir dingo.
Pirmas susitikimas buvo kostruktyvus, Saulius pademonstravo Sunpower modulių privalumus, vėliau susiderinom ir įrengė elektrinę.
Darbais likom patenkinti. Rekomendavau savo kaimynui.
Šiais metais nutarėme pasididinti elektrinę. Pasiskambinau Sauliui vasario mėn, dėl galimybių ir terminų: "modulių yra, inverterių yra, derinkite su ESO ir APVA".
Balandžio pradžioje ESO sąlygos išduotos, parama paskirta. UAB Prosta sako, kad reikiamą įrangą turi. Laukiam sąmatos.
Laukiam, primenam, prašom. Staiga Saulius Girdvainis nepasiekiamas, neatskambina, neatrašo. Praėjo 2 mėnesiai.
Nesinorėjo skirtingų modulių ant to paties stogo dėti. Derinimas dabar su kitais tiekėjais reiškia, kad elektrinę turėtume kažkada rudenį, galbūt su kitais moduliais ir šiais metais nebus sugeneruota 80% energijos.
Kaimyno, kuriam rekomendavau, pasistatė elektrinę, bet sako užsakėm iš kitos įmonės, nes Saulius dingo.
UAB PROSTA pasirinkau iš daugelio pasiūlymų. Vienintelis, įmonės vadovas Saulius, kuris pasiūlė susitikti, man patogioje vietoj ir paaiškinti jo montuojamų panelių bei inverterio veikimo principus, iš ko ir kaip pagaminta. Kuo skiriasi nuo pigaus kinietiško šlamšto. Darbus atliko sutartu laiku ir kokybiškai, atsakė į visus klausimus, davė naudingų patarimų. Esu patenkintas ir tikrai rekomenduoju bei rekomenduosiu kitiems.
UAB Prosta įrengė 15kW elektrinę. Išsamiai pateikė visą specifinę informaciją, vizualizuotą pasiūlymą, rekomendavo modulius (SUNPOWER), parinko inverterį. Kokybiškai, laiku ir tvarkingai atliko darbus. Džiugino, kad dirbdami gruodžio mėnesį ant stogo, itin atsakingai laikėsi saugumo reikalavimų, turėjo ir naudojo visą tam reikalingą profesionalią amuniciją. Labai nuoširdžiai atsakinėjo į visus iškilusius klausimus. Taip pat padėjo susitvarkyti teikiant ESO paraiškas, pateikė visus reikalingus dokumentus pagal APVA reikalavimus. Džiaugiuosi puikiu darbu.
Saulės jėgainę užsisakėme UAB "Prosta" su SUNPOWER moduliais ir FRONIUS inverteriu. Buvo išsamiai išaiskinti įrangos techniniai parametrai, įrengimo sprendimai, pasiūlytas optimalus kainos ir kokybės santykis, padaryta vizualizacija, laiku pristatytos medžiagos ir atsakingai įdiegta sistema. Taip pat įmonė geranoriškai konsultavo teikiant ESO paraiškas ir tvarkant APVA`os dokumentus kompensacijai gauti. Rekomendauojame
Užsakėme Sunpower 325 w modulius, 9 kw, manau pasirinkimas teisingas. Dar eksploatuojame neilgai, bet dalinai saulėtą kovo mėn dieną gamyba siekė virš 8kw/h. Konsultavo, montavo uab prosta, išdėliojo gražiai, lygiai, bendrauja normaliai, viską išaiškina, galiu rekomenduoti.
Ačiū Mindaugai už pasitikėjimą ir gražų atsiliepimą. Jei tik ko reikės susijusio su saulės energetika ar elektros darbais (prekėmis), elektromobilių įkrovimo sistemomis, šildymo sistemomis, ar darbais aukštyje - pdėsime kaip galėsime. Nuo šiolei susiję esame mažiausiai 25-iems metams (kiek trunka SunPower modulių gamyklinė gamintojo garantija)!
Įmonė UAB Prosta labai greitai ir nepriekaištingai įrengė 7kw saulės elektrinę. Darbai buvo atlikti per vieną darbo dieną, nuo pat saulės modulių sumontavimo iki galutinio paleidimo. Įspudį paliko UAB Prosta komandos kruopštumas bei darbų atlikimo kokybė. Visa informacija buvo pateikta aiškiai ir suprantamai. Nuoširdžiai rekomenduoju !
Prosta profesionaliai ir proaktyviai konsultuodami lydėjo mane visą kelią nuo įrangos parinkimo rekomendacijų iki dokumentacijos sutvarkymo ir saulės elektrinės pridavimo. Darbų atlikimo kultūra ir kokybė - labai aukšto lygio.
Nuoširdžiai rekomenduoju Prostą visiems, kurie ieško kokybės ir aukštos darbų atlikimo kultūros rangovo saulės elektrinės įrengimui.
Nuoširdžiai rekomenduoju.
Informacija nuo pat pradžios buvo pateikiama laiku. Atsakyta į visus pateiktus organizacinius ir administravimo klausimus. Gavome labai naudingą pagalbą tvarkant dokumentaciją ir bendraujant su APVA, Ignitis ir ESO.
Vyrai dirba greitai, kruopščiai ir sąžiningai. Plokštės buvo ne tik sumontuotos, bet papildomai sutvirtintos stogo konstrukcijos. Pagarba už tokį sąmoningumą. Imponuoja paprastas ir nuoširdus bendravimas.
Vyrai šaunuoliai. Viską padarė profesonaliai, nereikėjo nieko rūpintis, tik reikėjo turėti noro įsirengti saulės elektrinę. Kadangi aš norėjau, tai jie konsultavo ir atliko visus biurokratinius reikalus, o po to tvarkingai ir laiku atliko visus darbus, padėjo sutvarkyti visus paramos gavimo klausimas. Ir kas svabiausia JI VEIKIA. Rinkitės UAB Prosta, o saulė jums padėkos, GARANTUOJU
Labai aiškiai ir suprantamai buvo suformuotas psiūlymas, geriausiai ataitinkantis ir pritaikytas konkrečiam objektui. Nekilo jokių abejonių dėl projekto eigos ir įgyvendinimo. UAB Prosta darbuotojai atliko, užsakytas paslaugas greitai ir kokybiškai, sutvarkė visus dokumentus, bei suteikė visą reikalingą ir išsamią informaciją. Rekomenduoju!
Užsisakėme 10kW SunPower Maxeon technologijos saulės jėgainę iš UAB Prosta. Buvome sužavėti, kaip greitai ir kokybiškai UAB Prosta darbuotojai atliko darbus, o taip pat - padėjo susitvarkyti su biurokratiniais iššūkiais bei paramos gavimu. Naudojamės savo nuosava saulės elektrine jau 3 mėnesius ir negalime atsidžiaugti. Tikrai rekomenduojame visiems!
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...