Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę PROREAL, UAB
Skambinau dėl parkingo apžiūros. Nes noriu nupirkti. Sakau, ar galima apžiūrėti šiandien vakare? Sako: Taip, prašom. Patys kažkaip patenkate į parkingą požeminį. Ar per laiptinę, ar per rakinamus garažo vartus ir apžiūrite.
Kas čia per pardavimas? Gal ir pas notarą pačiam nueiti sandorį sudaryti?
Čia tikrai taip vyksta pas jus pardavimai? Ar gyvai bendraujate tik nuo 500K?
Keista įmonė.
Žemiausias lygis, sutarėme, jog norime apžiūrėti atvyksime tinkamu metu, po to skambinant sutarti galutinai, niekas nekėlė, reikėjo eiti per visą įmonę, jog Marius Aukštinaitis perskambintų. Sutarus atvykimą patvirtinome, jog mokėsime viską, aiškino, kad tik grynais (juodais pinigais), ir reikės nuomininkui atvežinėti. Sutikome ir su tuo, nes gi kito varianto net nesiūlė. Pasakius, jog esame suinteresuoti ir tinka butas, pasakė, kad parašys, nes dar nori ir kitiems aprodyti, nes nenori pavedinėti žmonių. Sakė tikrai parašys, įsirašo, jog mes norime. Nei parašė, nei paskambino, patys sužinojome, kai tik pamatėme, kad skelbimas ištrintas. NEREKOMENDUOJU ima mokestį iš žmonių grynais, čekių neišrašo. Savivaliauja, kaip nori, balaganas
Įmonės darbuotojai nemoka atlikti savo darbo. Paskambinus ir susitarus, kad norime apžiūrėti butą, buvo pasakyta, kad su mumis susisieks kitą savaitę, nes buto šeimininkai tuo metu buvo išvykę. Viskas tvarkoj, palaukt galėjome. Atėjus dienai kai turėjome sulaukti skambučio, niekas nei skambino nei ką. Patys pasiskambinome ir mums vėl buvo pasakyta, kad buto šeimininkų nėra, bet jam kaip gyventojai tikrai tiktume ir kad antradienį buto šeimininkai jau bus grįžę. Laukiam toliau. Tai va ateina pirmadienis ir buto skelbimas išimtas, nebuvome informuoti niekaip, kad butas jau išnuomuotas ar kad tiesiog nebetikome. Išmokit dirbt savo darbą, o jei neina keiskit jį. Labai gėda už tokius nekompetetingus darbuotojus. Tiesiog laiko švaistymas ir didelis nusivylimas šia įmone. Niekam nerekomenduoju naudotis jų paslaugomis.
Na jau reputaciją kuriatės tai žemiau plintuso. Praeitą savaitę buvau susitarusi su jūsų Regimantu apžiūrėti butą, kuris pagal skelbimą man begalo patiko ir ketinau nuomotis. Laukiau 4 dienas to buto apžiūros (taip buvome sutarę, nes dirbau), tai tas dundukas nieko nepranešė, nei žinutės neparašė, nieko. O buvo žadėjęs paskambinti. Žodžiu pati paskambinau, sako "oi sorriuką, užmiršau jau. Tai, kad va vakar jau išnuomavau". Py**** paskutinis. Tai kaip tu dirbi? Koks čia gebėjimas dirbti profesionaliai ir atsakingai? O jau per pirmą pokalbį suokė saldžiai telefonu, buvo tikras draugelis. Maitvanagiai kurie nori pinigų ir tingi subinytę dėl jų pajudinti! Kas greičiau, kas daugiau... Ką čia ir kalbėti - melagių kontora.
Sveiki,
Esame nemaloniai nustebę brokerio Regimanto Daukanto požiūriu į savo darbą. Jauna porelė pirmieji apžiūrėjo būtą nuomai ir buvo patikinti, kad turi pirmenybę prieš vėliau atvykstančius buto apžiūrai klientus. Praėjus valandai po apžiūros buvo bandyta skambintis brokeriui duoti teigiamą atsakymą, tačiau į skambučius/žinutes nebuvo atsakoma. Galiausiai po kelių valandų prisiskambinus, buvome informuoti, kad dėl neaiškios priežasties butas išnuomotas kitiems žmonėms. Ne tik, kad nebuvo laikomasi duoto žodžio, bet ir apie tokius sprendimus neinformavo pirmumo teisę turinčius klientus.
:D tai reikia iškart duoti užstatą, jei neapsisprendet iškart, koks dar pirmumas, atėjo kiti, pirmi apsisprendė, visoms pusėms viskas tiko ir kur problema? Traukinys nelaukia, butas vienas, klientų daug.
Su mumis šitas "darbininkas" pasielgė identiškai. Chamizmas klesti.
Su tokiu "agentu", kaip Marius is Proreal (gaila, pavardes nezinau, neprisistate), dar neteko bendrauti. Visu pirma i buto apziura sukviete visus klientus vienu metu, mat jam nera laiko skirti kiekvienam po pusvalandi. Butas patiko, tad norejau ji isigyti.Kadangi buto seimininku nebuvo, tai jis pasiule sumoketi 3% nuo vertes be jokio dokumento, o kita diena pasirasyti kazkoki Ketinimu protokola, kuris yra visiskai niekinis dokumentas. Atseit-jeigu man buto neparduos - tai grazins pinigus. Kokia nesamone. Nesutikus buvo dar graziau-paprase 200 eur uz jo darba. Nesutikus-tiesiog pabego pasakes, kad neturi laiko...:))) Tuo ir baigesi buto pirkimas.
Esame labai nusivylę brokerio Karolio Liepuonio elgesiu. Pažadėjęs bet kokiu atveju pranešti atsakymą dėl buto nuomos galimybės, jis tiesiog neatsiliepė į skambutį ir vėliau buto skelbimas buvo išimtas. Keistas elgesys, kaip tarpininko. Juk jo toks darbas - už buto šeimininką pranešti VISKĄ, net ir neigiamą atsakymą :)
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...