Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Prolong Lab, UAB
Aplinka dinamiška, procesai vis dar formuojasi, bet su atvira komunikacija ir laisve veikti darbas tampa nestatiškas ir įdomus. Jei nemėgstate stovėti vietoje - čia tikrai patiks. Svarbiausia čia - rodyti iniciatyvą. Taip, kaip ir daugelyje įmonių iššūkių netrūksta, visgi kolegų nuoširdumas bei atvirumas idėjoms ir galimybė augti kartu su įmone yra didžiausi šios vietos pliusai.
Šiame itin greitai augančiame startuolyje (nors starto linijos jau seniai net neregėti) dirbu jau beveik vieneri metai. Galiu tik didžiuotis, kad esu tokios nuostabios komandos dalis - kiekvienas žmogus yra savo srities ekspertas, augantis kartu su pačia įmone. Esu ypač patenkintas vadovais, kurie yra kupini iš tiesų veiksmingų idėjų ir tuo pačiu yra draugiški, atsižvelgiantys į darbuotojų poreikius. Tikiu, kad mano patirtis čia - tik ilgos ir nuostabios kelionės pradžia.
Prie Prolong Lab prisijungiau prieš pusmetį ir nė kiek nesigailiu. čia dirba žmonės, kurie nuoširdžiai dega idėja, o tai labai motyvuoja pasitempti. labiausiai vertinu begalinį palaikymą, tiek iš vadovų, tiek iš komandos narių pusės, kurie visuomet išklausys, patars bei padės susidėlioti prioritetus.
Taip, įmonė jauna, procesų „nuo iki“ dar nėra ir veiklos per akis, tačiau įmonė vertina atvirumą ir apie tai komunikuoja dar atrankos metu. bet man tai ir buvo didžiausias pliusas ir galimybė kurti įmonę kartu.
Labai rekomenduoju visiems, kas nori tapti savo srities asais, kitų asų apsuptyje :)
Įmonėje dirbu jau daugiau nei metus ir mano patirtis iki šiol labai gera. Pradėjau nuo pavienių freelance grafikos darbų, o dabar jau dirbu team lead pozicijoje. Darbo tempas nemažas, bet komandoje yra daug atvirumo, kalbant apie prioritetus ir iššūkius. Taip pat vis dar matau daug galimybių augti karjeros kelyje. Esu dėkinga už šią galimybę, nes buvo momentų, kai šios įmonės vadovai manimi tikėjo labiau nei aš pati savimi
Nerekomenduoju. "Vadovės" žadėti apmokymai neįvyko, o net mėnesiui nepraėjus buvo tikimasi maksimalaus rezultato chaotiškoje aplinkoje. Vadovybė pati pripažįsta, kad tempas „nenormalus“, o aplinka toksiška - atvirai dalinamasi istorijomis, kaip darbas čia emociškai sugniuždė buvusius darbuotojus. Orientuojamasi tik į kiekybę, visiškai ignoruojant darbuotojo augimą ar poilsio balansą. Jei tikitės struktūruoto įvedimo į darbą, mentorystės ar profesinės pagarbos - rinkitės kitą vietą. Tinka tik tiems, kuriems priimtinas nuolatinis stresas ir vykdymas be strategijos bei procesų.
Visiškai sutinku, jokio supratimo, kaip darbas turi veikti
Nerekomenduoju darbintis į CS poziciją.
Įmonėje trūksta aiškios struktūros ir stabilumo. Dažnai samdoma pigi darbo jėga, o kompetentingi darbuotojai atleidžiami tiesiog dėl pasikeitusios vadovo nuotaikos (tai patirtis iš vidaus, ne išgalvota).
Darbdavys gali žadėti atlygio kėlimą už gerą darbą, tačiau realybėje tai tik vilionė — būsite reikalingi tik tol, kol jiems naudinga. Įmonė dar labai jauna, todėl chaoso ir neapibrėžtumo joje tikrai netrūksta.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...