Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Programuok

Atsiliepimai apie Programuok, UAB

Parašykite savo atsiliepimą apie Programuok, UAB

Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!

Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

Jeigu nepavyksta pačiam prisiversti ieškoti informacijos internete ir norisi išmokti greičiau - rekomenduoju.

Labai rekomenduoju web dizaino kursus. Dėstytojas tikrai labai malonus ir visada palaukia jeigu nespėji. 10/10

Super mokymai

Baigiau UX/UI pažengusiųjų kursą. Deja, teko labai nusivilti mokymų kokybe. Viešai skelbiama programa neatitinka faktinės, nors gautame diplome įrašyta, pvz 60 val front-end, bet realiai buvo mažiau nei pusė to laiko.
    Programa nenuosekli, dėstytojai studentams negali konkrečiai atsakyti, kuriame programos etape esama. Per 3 mokymų mėnesius apie 2/3 laiko buvo skirta UI daliai. Likęs laikas html baneriams, paralax efektui, primityviam supažindinimui su Photoshop Ai galimybėmis ir visai nedidelė dalis UX sričiai.
    Mokymų medžiaga pasenusi, dažnai dėstytojai naudojasi tuo pačiu Google paskaitų metu arba ruošia medžiagą prieš pat paskaitas, nėra jokios bendros mokymų medžiagos - kiekvienas ateina su sava arba skirtinga informacija. Dėstytojų tarpusavio komunikacija tokia, kad nežino vienas kito dėstytos medžiagos, dėl ko studentai turi gaišti laiką aiškindami, kokias temas jau ėjo.
    Dėl nekokybiškų paskaitų grupė atsisakė dėstytojo - vietoj 3 liko 2. Mainais už nekokybiškas paskaitas Code Academy suteikė papildomas 5 dienas paskaitų. Deja, tos papildomos dienos nebuvo išnaudotos tinkamai, nes dėstytojai neturėjo medžiagos, išdėstė tiek, kiek patys spėjo pasiruošti prieš paskaitas.
    Nežinau, kaip kitos programos, bet visiškai nerekomenduoju Web UX/UI pažengusiems, ypač tiems, kurie patys moka už mokymus, nes gauta informacija neverta tokių pinigų. Geriau jau susirasti mentorių, kuris nukreiptų tinkama linkme, o medžiagos galima rasti internete ir labai dažnai, daug kokybiškesnės

Baigiau Front-end kursus užimtiems asmenims, kuriuose buvo HTML, CSS, JavaScript, React, Node JS temos. Kursai paliko tikrai gerą įspūdį ir net buvo gaila, kai jie pasibaigė, nes norėtųsi dar :D Pusė metų tiesiog praskrido.

Atėjau į kursus labai rimtai nusiteikęs, jog kiekvieną vakarą be išimčių turėsiu būti paskaitoje ir skirti 100% savo dėmesio dėstomai medžiagai. Taip pat skirdavau savo laiko ir savaitgaliais pagal poreikį, kad spėčiau atlikti visas gaunamas užduotis ir įsigilinti į jų sprendimą.
    Mokydamasis Code Academy išmokau daug naudingų dalykų, išmokau, kaip kuriami interneto puslapiai ir manau, kad iš kursų pasiėmiau viską, ką tik galėjau. Medžiagos yra daug ir įsisavinti ją tikrai reikia įdėti savo pastangų. Labai svarbu nuosekliai mokytis visą laiką, kad neprisirinkti skylių. CA dėstytojai labai gerai ir aiškiai išdėsto medžiagą ir atsako į klausimus, jei tokių kyla. Svarbu nebijoti klausti. Pritrūkus užduočių dėstytojai prigalvos jums jų papildomai, o pastrigus, pagelbės tiek paskaitoje, tiek asmeniškai. Taip pat labai didelis ačiū koordinatorei Enrikai, kuri visada yra pasiruošusi padėti studentui kilus kažkokiems sunkumams, atsakys į visus organizacinius klausimus ir pamotyvuos, kad vėl norėtųsi kibti į darbus. Šiuos kursus baigiau aukščiausiais balais ir prieš save esu ramus, kad skyriau pakankamai laiko žinioms įsisavinti. O dabar prasideda naujas etapas ir programuotojo karjera.

Dvejojantiems būsimiems studentams galiu duoti kelis patarimus:
    1. Motyvacija. Visų kursus rengiančių mokyklų reklamos sukuria iliuziją, kad reikia tik ateiti, o pati mokykla sukiš reikiamą informaciją į galvą su nuliu pastangų. Deja, taip nebus. Reikės užsimotyvuoti ir pasiruošti padirbėti pačiam.
    2. Laikas. Norint išmokti programuoti reikės programuoti, programuoti ir dar daugiau programuoti, nes visos žinios įsisavinamos tada, kai užduotį darai pats. Išklausyti medžiagą yra gerai, bet norint ją įsisavinti reikės atlikti kaip įmanoma daugiau užduočių. Medžiagos netrūks, tik spėk viską įsisavinti. Ir jokių atostogų kursų metu, nebent jų metu mokysitės.
    3. Tikslas. Taip, galbūt po kursų nerasite savo svajonių darbo, mokymai tikrai negarantuoja darbo vietos, tad kuo greičiau ir efektyviau mokysitės, tuo greičiau pavyks pasiekti savo tikslą. Baigę kursą mokėsite sukurti puslapį, tačiau dar daugiau teks išmokti jau po jų.
    4. Bazinės žinios. Labai svarbu atkreipti dėmesį, jog norint mokytis programuoti būtų pravartu jau mokėti naudotis kompiuteriu, žinoti, kaip įsidiegti programą į kompiuterį arba kaip redaguoti word failą.
    5. Anglų kalba. Kursuose bus nuorodų į turinį anglų kalba, tad bent minimalios anglų kalbos žinios norint išmokti programuoti yra BŪTINOS. Bet programavimas yra toks dalykas, kuriame anglų kalba yra privaloma, nes lietuviškos literatūros tiesiog beveik nėra. Jei nenorite ieškoti 1997 metais išleistų vadovėlių vien dėl to, jog nemokate anglų, teks mokytis anglų. Nemokėdami anglų kursus baigsite, o vėliau nebepajudėsite iš vietos.

Kątik baigiau Programinės įrangos testavimo kursą. Kokue įspūdžiai? Nuostabi atmosfera, mokymų kokybė ir suteikiamos žinos vertos investicijos į save!! Nedvejokit!!

Studijuoju pas juos Front end programavima. tai is pradziu buvo visai neblogai. bet i Javascript pabaiga pradejo vis daugiau pamokos medziagos anglu kalba, o tas labai nepatinka..jei as mokeciau perfect anglu kalba as daug ka pats is youtube ismokciau ar kitu nemokamu interneto salitiniu, nes anglu kalba informacijos tikrai pakankamai, o cia tokius pinigus uz kursus ima ir net nesugeba mokomosios medziagos lietuviskai pateikti...nuvyle labai ipusejus kursams.. nors is pradziu visai smagu buvo mokintis.. Na bent destytojas dar nepradejo angliskai paskaitu vesti..tikiuosi ir neprades..

Domantas Balčiūnas
    2023-08-14 15:14:39

Ačiū! Buvo smagu mokytis ir ačiū už nuostabu laiką!

Laba diena, Domantai,

Džiaugiamės kartu su Jumis! Sėkmės tolimesniame tobulėjime.

Erikas
    2023-08-14 20:20:05

CodeAcademy padėjo man praplėsti žinias ties bendru suvokimu kas yra programavimas ir kaip veikia programos. Mokėmes pagrinde Python ir duomenų bazes. Po mokslų daug aiškiau suvokiu kaip veikia programavimas ir kaip dirba programuotojai. Patirtis Super! Puiki mokymosi grupe, taip pat puikus dėstytojas, kuris tikrai išmano kaip reikia dėstyti ir išmokyti studentus kurso medžiagos. Rekomenduoju!

Laba diena, Erikai,

Labai džiaugiamės, kad CodeAcademy pateisino jūsų lūkesčius ir linkime sėkmės!

Antanas
    2023-08-28 20:52:58

Būtina perskaityti norintiems mokytis Code Academy. Idėmiai skaitykite sutartį, nes ši komanda suvilioja studentus savo gražiais apsakymais ir žodžiu pateikia nuostabias sutarties ir studijų sąlygas, nors ištikrųjų sutartyje to net nėra paminėta. Jei tikitės surasti darbą po pažengusiųjų lygio kursų, žinokite, jog jūs be praktikos ir patirties nedominuojate rinkoje ir be pažįstamų darbo nesurasite. Be to, netikėkite jų 80% įdarbinimo statistika, kadangi jie patys skambina asmeniškai ir ragina jus kreiptis į pažįstamus žmonės, jog svarbiausia, kad įdarbintų pagal gautą kvalifikacijos profesiją ant dokumento, to ir užtenka, nesvarbu jei dirbsite kitą darbą ar įmonė bus visai nesusijusi su jūsų profesijos sritimi. Maža to, kad gauna finansavimą iš ES fondo, sugeba numelžti pinigų iš prastų žmonių. Būkite atidūs ir susipažinkite su tuo, kur dedate parašą.

Laba diena, Antanai,

CodeAcademy karjeros centras padeda pasiruošti CV, paruošia studentus darbo pokalbiams ir pateikia mūsų įdarbinimo partnerių praktikos bei darbo skelbimus, tačiau negarantuoja studentų įsidarbinimo - tai priklauso nuo jūsų studijų rezultatų ir pastangų. Įsidarbinimo rodikliai yra patvirtinti tyrimais, kviečiame sekti integracijos į darbo rinką statistiką.

Domantas Balčiūnas

Ačiū! Buvo smagu mokytis ir ačiū už nuostabu laiką!

CodeAcademy
    2023-06-19 12:34:06

Laba diena, Mariau,

Visiems, norintiems gerai perprasti pasirinktą sritį, rekomenduojame įdėti ir savarankiško darbo, skirti laiko savo tobulėjimui bei žinių gilinimui arba papildomai mokytis pažengusiųjų studijose. Taip būsite užtikrintas, jog esate visiškai pasiruošęs nerti į karjerą IT srityje.

Linkime sėkmės ir nenustoti mokytis!

Sveiki CodeAcademy komanda,

man, naudojančiam programavimą tik kaip papildomą įrankį verslo plėtrai, šio kurso užtenka. Bet žmogui remiamam užt ir norinčiam kuo greičiau įsidarbinti, siūlyti pažengusiųjų (2 lygio) kursus? Iš kokių pinigų?
    Tokio kaip 1, 2 lygio šiuo atveju neturėtų būti. Kaip logiškai mąstantys žmonės tikriausiai esate paskaičiavę kiek naudos ši programa neša Jums, kiek studijuojančiam, kiek valstybei?

Sigitas
    2023-05-17 17:15:55

Java I ir II kursai, kaip pradžia į programavimą, rekomenduoju... Paskutiniai mėnesiai prailgo Springą bevaldant, bet buvo verta

Sigitai,

Džiaugiamės, neabejojame, jog buvo verta!

Marius
    2023-05-12 13:27:16

Baigiau užimtumo tarnybos finansuojamus Python kursus. Kursai buvo intensyvūs ir palietė daug skirtingų temų, tačiau tik jų paviršių. Tiems, kurie nori studijuoti su finansavimu siekdami galimybės įsidarbinti ir baigę kursus turėti gilesnių žinių, o ne tik pagrindą tolimesniam savarankiškam mokymuisi, patarčiau rinktis programą, kuri koncentruojasi ties viena tema. Kitu atveju, kaip ir daugumai baigusiųjų, gali tekti išsiimti individualios veiklos pažymėjimą, kad nereikėtų grąžinti pinigų valstybei.

Laba diena, Mariau,

Linkime sėkmės ir nenustoti mokytis!

Dovilė S.
    2023-04-20 11:14:56

Python paskaitos pralenkė mano lūkesčius, išmokau žymiai daugiau nei tikėjausi. Labai patiko lektoriaus Manto Skaros paskaitos. Nuosekliai ir struktūruotai pristatytos visos Python temos, daug praktinių užduočių, daug realių pavyzdžių kaip pritaikyti įgytas žinias verslo problemų sprendimuose.

Dovile,

smagu skaityti jūsų teigiamas patirtis! Skraidiname linkėjimus Mantui.

Mantas
    2023-04-11 16:29:24

Baigiau Front end 480val. kursus. Dėkoju už suteiktą galimybę mokytis ir puikius pagrindus tolimesniam mokymuisi. Vien kursų nepakanka, reikia ir pačiam įdėti savo laiko ir pastangų, tad jei galvojate, kad pakaks išklausyti valandas ir per paskaitas pabandyti parašyti kelias eilutes, tai klystate. Kuo toliau mokiausi, tuo labiau supratau kiek nemoku. Kursų kokybė tikrai gera, dėstytojai labai malonūs ir palaikantys. Reikia domėtis, klausti, nebijoti sakyti, kad nesupranti ir jie net ir 10-ą kartą paaiškins, palauks jei nespėji su visais. Kas nebijote klysti, turite noro pasukti galvą ir pasinervini, kad nepavyksta niekas, rekomenduoju eiti šiuo keliu.

Laba diena, Mantai,

Labai džiaugiamės, kad CodeAcademy pateisino jūsų lūkesčius ir linkime sėkmės naujame karjeros etape!

RIMA
    2023-03-15 12:57:32

Pabaigiau Python 560 val. kursą. Sužinojau, kaip įvairiai pritaikomas Python kodas. Donatas Noreika atviras, komunikabilus lektorius, perduodantis savo žinias nuodugniai ir aiškiai. Asmuo išmanantis savo darbą. Dėkoju Code Academy už pažintį su pirmu kodu mano gyvenime.

Laba diena, Rima,

Sveikiname įveikus studjas ir įvaldžius kodą! Perduodame komplimentus Donatui!

Lukas
    2023-03-11 10:03:32

Lankiau 480val. Frontend ir PHP kursus, vakarais po 4val 3-4kartus per savaitę.
    Kas patiko:
    +superinė ir operatyvi pagalba iš kuratorės Enrikos
    +stipri frontendo medžiaga, kuri labai padeda startuoti tiems kas pirmą kartą mato kodo eilutę
    +PHP guru ir pedagogas iš pašaukimo - Alfred
    Kas nepatiko:
    -kursų trukmė (apie 9mėn) kas nėra CodeAcademy kaltė. Esant pakankamai užimtam šie kursai pasiima paskutinius laisvo laiko rezervus ir taip važiuoti apie 6mėnesius buvo ok, o tada jau pradėjo važiuoti :)

Lukai,

dėkojame už atsiliepimą, perduodame jūsų linkėjimus bei padėkas koordinatorei ir dėstytojui!

Laura
    2023-02-22 15:24:55

Turėjau puikią patirtį studijuojant UX/UI dizaino programą. Labai dėkoju dėstytojui Benui už puikiai išdėstytas temas, visos reikalingos žinios pradedantiesiems buvo suteiktos. Po studijų lengvai savarankiškai susiradau praktiką įmonėje ir dar neteko nei karto pasijusti "žalia", dirbti su "Figma" išmoko puikiai!

Laba diena, Laura,

Labai džiaugiamės kartu su jumis ir linkime sėkmės!

Tomas
    2023-04-19 13:48:00

Sukčių kontora ne kitaip. Pričiulba aukso kalnus, didžiules galimybes, pagalbą susirandant darbą, bet baigus kursus nei padeda susirasti kažką, po to paaiškėjau, kad jo IT specialistų Lietuvoje trūksta, bet visur ieško jau gatavo produkto, kad o ne kursų absolventų, o po to dar atsiunčia sąskaitą susimokėti už kursus. Visus svaigstančius apie aukso kalbus ir galimybes IT sektoriuje baigus programavimo kursus, perspėju neužsikabinkit ant šito marketinginio kabliuko, čia tik masąlas po to nugręžti pinigus iš jūsų, kol tokios kontoros kaip Code academy piniguose maudose iš tokių patiklių svajoklių apie geresnė ateitį.

Laba diena, Tomai,

Šiuo metu rinkoje trūksta tūkstančių specialistų, tačiau, kaip ir po kiekvienų studijų, reikia įdėti įdirbio - kurti savo projektus, ieškoti praktikos ir toliau gilinti savo žinias. Būtent dėl to, pabaigę pirmąjį lygį, mūsų studentai neretai renkasi ir pažengusių studijas.

CodeAcademy karjeros centras padeda pasiruošti CV, paruošia studentus darbo pokalbiams ir pateikia mūsų įdarbinimo partnerių praktikos bei darbo skelbimus, tačiau negarantuoja, jog studentui pavyks įsidarbinti. Mūsų misija yra suteikti studentams visas reikiamas žinias ir pasiūlyti įsidarbinimo galimybes, tačiau ar jos bus sėkmingos - priklauso ir nuo jūsų. Linkime nepasiduoti, atkakliems visad pasiseka!

CodeAcademy komanda

Labai patiko kursai, daug visko sužinonau. Labai šilti ir gerai dirbantys savo darbus dėstytojai. Gediminas Anza ir Enrika Tribockaja ačiū labai.

Lankiau 480val. Frontend ir PHP kursus, vakarais po 4val 3-4kartus per savaitę.
    Kas patiko:
    +superinė ir operatyvi pagalba iš kuratorės Enrikos
    +PHP guru ir pedagogas iš pašaukimo - Alfred
    Kas nepatiko:

Lukas Starkus
    2023-02-01 14:47:31

Norėčiau pateikti apžvalgą ir atsiliepimą apie python studijas, kurias teko mokytis. Mokiausi python (pradedančiųjų) (PT18) ir python (UŽT tarnybos finansuojamuose) (PTU6) 1 + 2 lygio kursose. Labai noriu padėkoti dėstytojams - Stasiui Čiviliui ir Ramūnui Platūkiui už pagalbą, norą padėti, sprendžiant įvairias iškilusias problemas su kurso medžiaga. O visiems, kas nežino, ar verta pasirinkti, tai labai rekomenduoju nesirinkti UŽT tarnybos kurso iškart, bet pradėti nuo pradedančiųjų (kaip ir dariau aš), kad ir susimokėjus pačiam už šį, gan trumpą, 80 val kursą, nes UŽT programa nėra pakankamai lengva ir norint ją gerai įsisavinti, tikrai reikės įdėti pastangų. Na, nebent esate kažkiek pažengę, tuomet viskas yra labai gerai. Baigęs pradedančiųjų kursus norėjau toliau tobulėti, todėl pasirinkau šią programą, kad galėčiau plėsti žinias toliau. Esu labai patenkintas ir tikrai rekomenduoju visiems, kam irgi domina python'as, ar kitos programavimo kalbos.

Laba diena, Lukai,

Padėkos skrieja Stasiui ir Ramūnui! Ačiū Jums už atsiliepimą ir patarimus, linkime Jums sėkmės darbuose ir nesustoti tobulėti.

Geraldas
    2023-01-24 15:30:37

Turėjau progą sudalyvauti puikiose studijose Python programavimo kalba. Dėstytojai Mindaugas ir Vytautas buvo labai profesionalūs ir šilti, suteikdami man didelę pagalbą ir palaikymą per visą kursą. Koordinatorė Stefanija, taip pat, buvo labai paslaugi ir geranoriška, kai reikėjo susitvarkyti su administraciniais klausimais. "CodeAcademy" komanda yra profesionali ir turi gerai sudarytas mokymo programas. Aš esu labai patenkintas savo patirtimi ir rekomenduoju "CodeAcademy" studijas kitiems, kurie nori patekti į Tech pasaulį. Dar kartą, Ačiū Mindaugui, Vytautui ir Stefanijai už jų paramą ir pagalbą.

Laba diena, Geraldai,

Sveikiname prisijungus prie TECH pasaulio! Labai džiaugiamės, kad CodeAcademy pateisino Jūsų lūkesčius ir linkime sėkmės. Perduodame padėkas Mindaugui, Vytautui ir Stefanijai!

Martynas
    2023-01-09 13:27:20

Baigiau Front-end Serverless kursą. Super studijos, todėl pagalvojau, paliksiu trumpa feedback:

Ačiū, už nuostabią programą. Neturint jokių programavimo žinių, studijuoti tokiu tempu tikrai nebuvo paprasta, tačiau tikrai nesitikėjau, jog išmoksiu tiek daug, o ir programos medžiaga, man pasirodė paremta naujausiomis praktikomis bei buvo kruopščiai atrinkta kuo geriau įsisavinti svarbiausiems konceptams.

Dar didelis ačiū abiem dėstytojams, ypač Mariui su kuriuo praleidome daugiausiai laiko. Tiesiog didelis "Oho", kaip nuosekliai ir išsamiai Marius dėstydavo kiekvieną temą ir kiek daug gerų patarimų mums davė!

Laba diena, Martynai,

Džiaugiamės kartu su Jumis! Sėkmės tolimesniame tobulėjime.

nesvarbu
    2023-02-19 13:07:47

Labai nuvylė studijos. Prasmingiau būtų mokintis iš internetinių tutorialų laiko, nervų, žinių ir pinigų atžvilgiu. Prieš pradedant studijuoti atrodė, kad tokios įmonės kaip ši skirtos tik valstybinių lėšų įsisavinimui, o studijų metu tuo tik įsitikinau. Jie nėra suinteresuoti išmokint, o tik konvejeriu prastumt prastai paruoštą programą be jokios atsakomybės.

Laba diena,

Ačiū Jums už atsiliepimą. Kviečiame susisiekti su mumis ir konkrečiai įvardyti problemas, su kuriomis susidūrėte kursų metu - išspręsime jas kartu. Ačiū!

Buvusi studentė
    2022-12-12 11:22:48

Šiaip nesu linkusi rašyti komentarų, bet manau tai gal padės kitiems geriau apsispręsti renkantis kursus. Baigiau UI/UX kursus, visa informacija buvo išdėstyta aiškiai, tik galbūt tempas buvo per didelis, suprantu kaip Jums svarbu "kepti specialistus" iš to Jūs uždirbat. Buvo minėta, kad mokykla tikrai padeda rasti bent jau praktiką, kalbant su karjeros koordinatore sakė, kad mano CV bus pažymėtas kaip pirmumą turintis jeigu kreipsis įmonė ieškanti darbuotojų/praktikantų, bet taip neįvyko, viskas ką galima rasti ką Jūs siūlot, tai tiesiog skelbimai iš interneto Insider grupėje. Suprantu, kad ir pačiam reikia įdėti daug darbo ieškant, bet būtų gerai, kad supažindintumėte pradedančiuosius su tikrąja realybe, kad nėra taip lengva tiesiog paskelbus CV gauti tą praktiką, kad niekas nenori "žalių" ir UI/UX-erių rinka Lietuvoje labai konkurencinga ir siaura, kad turėt portfolio ir rašyti milijonus laiškų recruiteriams dar nežada rasti neapmokamos praktikos. Sėkmės studentams renkantis, galbūt tai bus ne UI/UX.

Laba diena,

Dėkojame už jūsų atsiliepimą. Mūsų programų koordinatoriai visuomet stengiasi, jog krūvis būtų optimalus ir bent didžioji studentų dalis būtų juo patenkinti. Kaip ir visose mokymo įstaigose, taip ir CodeAcademy, susirenka kiek skirtingi žmonės, todėl normalu, jog daliai studentų krūvis gali būti per didelis, o kitiems atvirkščiai - kiek per mažas. Apie paskaitų krūvį visuomet galima kalbėtis su dėstytojais bei grupės koordinatoriais, jie visuomet ras sprendimą.

Niekur nesame nurodę, jog surandame praktikos vietą, tačiau visuomet esame pasiruošę padėti - kartu su karjeros centro koordinatore galite konsultuotis ruošiant CV, dalyvauti dirbtuvėse. Karjeros centro pagalba, studentai tampa labiau matomi įmonėms, įmonių atstovai patys tikrina duomenų bazes iš išsirenka sau tinkamus studentus. Suprantame, jog kibti į darbus norisi čia ir dabar, tačiau kartais gali prireikti kelių savaičių, ar net mėnesių.

Linkime užsispyrimo! Rašykite, domėkitės, klauskite ir, neabejojame, rasite įmonę, kurioje tobulinsite savo UX/UI žinias. O jei Lietuvos rinka Jums atrodo siaura - drąsiai ženkite į užsienio rinkas, ribos tik mūsų galvose!

Buvusi studentė

Laba diena, Linai,

Pritariame, kai įdomu - laikas tiesiog skrieja! Sveikiname su nauja karjeros pradžia ir linkime sėkmės.

Gintarė
    2022-11-24 22:33:41

Baigiau Seo ir skaitmeninės rinkodaros kursus. Kursais esu patenkinta, įgijau naujų žinių ir mokytis buvo įdomu. Taip pat ypatingai noriu padėkoti šauniajai projektų vadovei Ievai B.B. už malonų ir profesionalų bendravimą.

Gintare,

dėkojame už atsiliepimą ir perduodame linkėjimus Ievai!

Eglė
    2022-11-22 19:27:02

Baigiau Front-End pradedančiųju kursus Codeacademy. Manau, kad kursai buvo intensyvūs, tačiau tai leido per labai trumpą laiką (3 mėn.) išmokti labai daug. Norint kuo geriau įsisavinti medžiagą reikia pasimokyti/daryti užduotis ir po paskaitų, todėl prieš renkantis šiuos kursus rekomenduočiau įsivertinti, ar tikrai tam bus pakankamai laiko.
    Intensyvumas ir greitas tempas paskaitų metu iš pradžių gąsdino, tačiau dėstytojas visada sulėtindavo tempą arba padėdavo, kai to prireikdavo. Labai didelis AČIŪ dėstytojui Deividui Konciui, kad kiekvienos paskaitos metu skleidė pozityvą, juokaudamas bandė panaikinti mūsų baimes ir įtampą, kai kažko nesuprasdavome bei pateikė originalius palyginimus, kurie ne tik pralinksmindavo, bet ir padėdavo geriau suprasti medžiagą. Taip pat, ačiū už patarimą auginti, , nepasidavimo raumenį" bei kitas geras įžvalgas, kurios padės ateityje. Per visą kursų laikotarpį nebuvo kilusi mintis, kad švaistau savo laiką - atvirkščiai, manau, kad šių kursų lankymas buvo vienas geriausių sprendimų.

Laba diena, Egle,

Džiaugiamės kartu su jumis ir tikimės pasimatyti pažengusių studijose!

Domas
    2022-11-15 18:02:17

Baigiau pažengusiųjų FullStack kursus. Kursų pradžioje buvo akcentuojamas dėmesys ir pagalba gauti darbo pasiulymą ir patekti į perpildytą rinką. Telefonu sakė, kad dėstytojai ir organizatoriai būtinai rekomenduoja studentus įimonėms ir bando jiems padėti pradėti karjerą bei prasimušti, deja, studijos pasibaigė, visa medžiaga buvo neadekvačiai lengva, tad diplomą gauti tikrai nebus didelių sunkumų, tačiau kas liečia įsidarbinimą, ši organizacija tiesiog padeda jūsų CV į bendrą duombazę, kur įmonės vargu ar jus pastebės ir jeigu esate tas nelaimingasis kuris negaunat pasiulymų, organizacija pareikalaus grąžinti 75% nuo finansuotos sumos. Mano grupėje dalyvavo 17 studentų iš kuriu tik 5 sėkmingai gavo darbus ir to pagrindas tikrai nebuvo ši akademija. P.S rimtesnės ir potencialios įmonės visiškai neatsižvelgia į CodeAcademy diplomą nes jis igyjamas net ir sažiningai nedalyvaujant paskaitose, o igytų žinių toli gražu nepakanka gauti darbą. Yra pora ir gerų dalykų, pavyždžiui dėstytojai buvo draugiški, kai kurie jų net ir gana suprasdavo ką patys aiškina ir turėdavo bent truputi motyvacijos.

Laba diena, Domai,

Šiuo metu rinkos nepavadintume perpildyta - Lietuvoje vis dar trūksta tūkstančių specialistų, o mūsų misija yra paruošti rinkos poreikius atitinkančius specialistus. Dėstytojai tikrai negali ir neturi pareigos padėti studentams įsidarbinti, tačiau pasitaiko atvejų, kai dėstytojai patys pakviečia gabius ir motyvuotus studentus prisijungti į komandas darbui ar praktikai, tačiau taip būna tikrai ne visada.
    Jei baigėte pažengusiųjų kursus, turėjote galimybę pasinaudoti mūsų karjeros centro paslaugomis - konsultuotis, pasiruošti reikalavimus atitinkantį CV. Karjeros centras įkelia studentų CV į duomenų bazę bei siunčia CV įmonėms, jei studentas studijas baigė aukščiausiais balais.
    Diplomus gauna tik paskaitose dalyvavę asmenys, atsiskaitę baigiamuosius darbus, jei turite įrodymų, jog taip nebuvo, susisiekite su mumis.
    Jei programa jums atrodė pernelyg lengva, tikriausiai esate itin pažengęs, todėl neabejojame, kad pavyks rasti darbą - duokite paieškoms laiko ir įdėkite dar daugiau pastangų - savarankiškai rašykite laiškus į įmones, siųskite CV, naudokitės LinkedIn galimybėmis. Jei prireiks pagalbos - visuomet galite kreiptis į karjeros centrą ir sekti darbo skelbimus CodeAcademy Insider grupėje.
    Linkime sėkmės!

Vidmantas
    2022-09-12 09:32:42

Sveiki,

Marius puikiai vede pamokas. As gavau daug info. Daugiau nera su kuo palyginti, bent kolkas. 10+ balu

Laba diena, Vidmantai,

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą, sėkmės ateities moksluose.