Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę "CodeAcademy" UAB
Nuo pirmo kontakto su atstovu A. N. Bendravimas buvo konkretus ir aiškus - pateikta tiek informacijos, kiek reikėjo sprendimui priimti.
Mokymasis vyko per praktiką, su aiškia darbo simuliacija. Dėstytojas K. V. demonstravo aukštą kompetencijos lygį - ne tik perteikė medžiagą, bet ir vedė gilyn, kiek tik leido studentų pasirengimas ir klausimų kokybė.
Akivaizdu, kad norint galima pasiekti gerokai daugiau nei programos minimumas.
Baigus kursus, suteikta karjeros konsultacija, orientuota į pradedančiuosius - labai tiko pradžiai. M. S. demonstravo profesionalumą, gerą rinkos supratimą ir pateikė vertingą, pritaikomą feedbacką.
O visas mokymosi rezultatas priklauso nuo paties įsitraukimo.
Esu be galo patenkintas pasirinkęs būtent „CodeAcademy“ Duomenų inžinerijos studijų programą. Ši investicija su kaupu pateisino visus mano lūkesčius dėl aukštos turinio kokybės bei nepriekaištingo organizuotumo. Esminis šių kursų privalumas - idealiai subalansuotas teorijos ir praktikos santykis. Kiekviena paskaita buvo iškart sutvirtinama realiomis užduotimis, tad pavyko ne tik suprasti principus, bet ir išugdyti tvirtus techninius įgūdžius.
Ypatingą padėką skiriu Gediminui Anzai. Tai savo srities profesionalas bei geriausias kada nors sutiktas mokytojas. Jo gebėjimas paprastai paaiškinti sudėtingas koncepcijas, kantrybė bei palaikymas motyvavo judėti pirmyn net susidūrus su iššūkiais.
Mokiausi Verslo sistemų automatizavimas naudojant dirbtinį intelektą, puikūs kursai, daug naudingos teorijos, o praktika viršijo lūkesčius, bet viskas nuostabaus dėstytojo Deivydo Liučvaičio dėka :)
Pabaigus kursus gavome galimybę konsultacijoms su karjeros centru - labai naudingą informaciją pateikė, labai padėjo susitvarkyti CV ir Linkedin profilį.
Esu labai patenkintas, pasirinkęs CodeAcademy Duomenų Analitikos kursus.
Santykis tarp teorinių ir praktinių užduočių kursų metu buvo subalansuotas.
Dėstytojas atsakydavo į visus rūpimus klausimus, skyrė papildomo laiko kiekvienam studentui. Labai kokybiškai pateikta mokymosi medžiaga atsižvelgiant į tai, kad studentai atėjo su skirtingu žinių ir patirčių bagažu, viskas buvo suderinta.
Koordinatorė visad padėdavo išspręsti rūpimus klausimus greitai. Kilus neaiškumams nereikėdavo ilgai laukti pagalbos.
Karjeros centras suteikė labai išsamių ir naudingų įžvalgų apie darbo rinką, CV, LinkedIn. Jaučiasi pagalba įsitvirtinant darbo rinkoje. Profesionalumas 10/10!
Džiaugiuosi pasirinkęs „Šiuolaikinių IT projektų valdymo mokymus: metodai ir įrankiai“. Kurso metu informacija buvo pateikiama aiškiai ir išsamiai, buvo daug praktinių užduočių, o dėstytojas dalinosi realia darbo patirtimi. Taip pat po kurso gavome labai naudingos informacijos iš karjeros centro. Viskas labai patiko, o pats kursas prabėgo taip greitai, kad net nepastebėjau.
Esu labai patenkinta, kad pasirinkau šią akademiją mokytis UX/UI web dizaino. Programa buvo išsami, dėstytoja skyrė daug dėmesio, o teorija ir praktinis darbas buvo gerai subalansuoti.
Karjeros paskaitoje sužinojau daug naudingos info kaip teisingai pasiruošti ir ieškoti darbo, bet labai džiaugiuosi, kad ir mokykla stengiasi padėti įsitvirtinti darbo rinkoje. Rekomendacijos!
CodeAcademy padėjo man tvirtus pagrindus pradėti karjerą IT ir testavimo srityje. Mokymai orientuoti į praktiką, daug realių užduočių, aiškiai paaiškinami procesai. Karjeros centras suteikė labai naudingų įžvalgų apie CV, darbo paiešką ir pasiruošimą rinkai. Jaučiasi nuoširdus palaikymas ir profesionalus požiūris. Rekomenduoju.
Mokiausi skaitmeninės rinkodaros kursus, kurie man labai patiko ir nuspręndžiau tęsti savo karjerą būtent su šia sritimi. Dėstytoja Jūratė buvo nuostabi, su ja paskaitos buvo įdomios ir viskas buvo puikiai išaiškinta.
Taip pat džiaugiuosi karjeros konsultante Marija, kurios dėka man pavyko susikuri tinkamą cv ir patobulinti savo profilį :)
Mokiausi CodeAcademy ir likau labai patenkinta patirtimi. Mokymai buvo aiškiai struktūruoti, orientuoti į praktiką, o dėstytojas profesionalus ir visada pasiruošę padėti. Įgytos žinios yra realiai pritaikomos darbe, todėl drąsiai rekomenduoju norintiems sustiprinti ar keisti savo kompetencijas.
UX UI Dizaino kursai turėjo būti lietuvių kalba. Likus dienai iki kursų tiesiog pranešė, kad bus angliškai ir taškas, nes iš kažkur gavo kelis vokiečius, dėl ko pusė grupės vos suprato kas dėstoma, daug kas tiesiog pasidavė dar kursams nepasibaigus. Tokio prasto dėstytojo kaip Benas dar nebuvau matęs. Arogantiškas, pasikėlęs, į paskaitas kasdien vėluoja nuo 10 iki 12 min, susierzina dėl kėkvieno klausimo, o jeigu klausi paskui skambina į privatų ir klausia "ką čia bandai įrodyti?". Užduoda užduotį ir dingsta nuo eterio 2 sav. Atsiskaitymo metu tyčiojasi, kad čia per tris dienas buvo viską galima padaryti ir kad skaitosi laiką iššvaistei ir tiek. Tikrai - laiko švaistymas tokie kursai.
Noriu padėkoti CodeAcademy komandai už suteiktas žinias. Esu labai patenkintas mokymų kokybę. Visuose etapuose, nuo pirminės konsultacijos iki pasiruošimo darbo rinkai, mane lydėjo profesionalūs specialistai. Iškilus klausimams ar susidūrus su sunkumais, sulaukiau greitos ir efektyvios pagalbos.
Rekomenduoju CodeAcademy kursus visiems, norintiems persikvalifikuoti į IT sritį!
Baigiau CodeAcademy duomenų (verslo) analitikos (Business Intelligence) kursą ir esu patenkintas rezultatu. Programa gerai subalansuoja teoriją ir praktiką - daug dėmesio skiriama realiems pavyzdžiams, duomenų paruošimui, analizės logikai ir vizualizacijų kūrimui „Power BI“. Lektoriai aiškiai išdėsto medžiagą, atsako į klausimus ir dalinasi praktine patirtimi iš darbo rinkos, todėl lengviau suprasti, ko realiai tikisi darbdaviai. Labai vertinu tai, kad kursas padeda susidėlioti sisteminį mąstymą apie visą duomenų kelią - nuo šaltinio iki ataskaitos. Šį kursą galiu drąsiai rekomenduoti žmonėms, kurie nori rimtai žengti į duomenų analitikos ir verslo analitikos sritį.
Esu labai patenkinta baigusi skaitmeninio marketingo kursus CodeAcademy - puiki dėstytoja, aiškiai dėstoma medžiaga ir dėka to įkandamos praktinės užduotys. Labai rekomenduoju CodeAcademy tiems, kurie nori persikvalifikuoti ar gilinti žinias kurioje nors srityje.
O karjeros konsultantė Marija - tikra savo srities specialistė, super naudinga ir išsami konsultacija, po kurios joks darbo pokalbis nebėra toks baisus :)
Ačiū CodeAcademy!
Nusprendęs persikvalifikuoti, pasirinkau CodeAcademy dieninį front-end TypeScript programavimo kursą, kuris truko keturis mėnesius. Tempas ir kruvis buvo tikrai nemažas, tačiau su dėstytojo Andriaus pagalba viskas vyko sklandžiai, o žinių įgytų buvo neįtikėtinai daug. Labai patiko, kad kurso metu daugiausia dėmesio buvo skiriama praktinėms užduotims, žymiai greičiau ir geriau įsisavinau naują medžiagą. Baigęs kursą, kreipiausi į karjeros centrą, kur iš Marijos gavau daug naudingų patarimų: kaip teisingai pasiruošti darbo pokalbiui, susitvarkyti CV ir kokių klaidų vengti ieškant darbo.
Akademija verta dėmesio, mokymai buvo išsamūs ir naudingi. Dėstytojai kompetentingi.
Tiesa, reiktų atidžiau pasidomėti kokią programą renkiesi ir įsitikinti ar tau įdomu, patiks, ar tai tik trendas. Mokiausi Python. Draugai įspėjo, kad kursas sunkus ir turėsiu gyventi Python kalba. Beveik 6 mėnesiai, greitai prabėgo.
Tikrai yra sunku dirbti ir vakarais mokytis. Žinojau kur einu ir įsipareigojau tam. Ir džiaugiuosi savo sprendimu!
Baigiau CodeAcademy kursus ir likau labai patenkintas tiek mokymo kokybe, tiek dėstytojų profesionalumu. Ypač noriu išskirti dėstytoją Marių - jo dėmesingumas, aiškus temų išdėstymas ir gebėjimas įtraukti į mokymosi procesą paliko puikų įspūdį. Kursai buvo praktiški, aiškiai struktūruoti ir tikrai verti investuoto laiko. Rekomenduoju visiems, kurie nori pradėti arba pagilinti žinias IT srityje.
Modernus IT Projektų valdymas (320 val.) su Antanu Mališausku - 10/10. Dėstytojas kompetetingas ir dėmesingas.
Apie kitus komandos narius, taip pat, galiu atsiliepti tik teigiamai:
Iki studijų pradžios, UŽT finansavimo klausimais konsultavo ir kiekviename etape vedė Klientų konsultantas - Aurimas.
Kurso koordinatorė Enrika atsakė į visus rūpimus klausimus ir teikė studentams aktualią informaciją.
Po studijų dalyvavau ir Konsultacijų centro konsultacijoje su jo vadove - Marija, kuri gavusi mano CV jį iškart persiuntė potencialiam darbadaviui.
Aktyvūs ir suinteruoti studentai po kurso tikrai turi galimybę įsidarbinti!
Rekomenduoju!
Pries eidami i bet kokius programavimo kursus, nesvarbu i sia mokykla ar kokia nors kita, labai gerai supraskit, kad tokiu kaip jus, baigianciu tokias mokykleles yra simtai, gal net tukstanciai. Siu mokyklu privise ant kiekvieno kampo, nei daugiavaikes seimos ranku pirstu joms suskaiciuoti nebeuztenka. Jei jau nusprendet eiti mokytis, nebukit durni kaip as ir neiseikit is savo dabartinio darbo arba jei jau iseinat butinai tame darbe pasiekit auksta lygi, kad bet kada galetumete sugrizti. Nesvarbu jus sandeli dezes veziojot, fabrike operatorium dirbot ar ka nors rimtesnio dirbot, butinai ismokit tiek, kad galetumet nesunkiai grizti prie senu darbu. Baigus bet kokius programavimo kursus jus esat visiskai niekam neidomus, darbdaviai nenori net neapmokamai praktikai priimti, nes jiems mokyti akademijas ir mokykleles baigusius yra nuostolis. Vienintelis budas kaip gauti neapmokama praktika yra pazystami, kurie jus gali kur nors ikisti. Neturintiems pazystamu savo jegom kazkur patekti yra...
Nemokami kursai, per kuriuos vienas iš dėstytojų, valgydamas košę, kažką švebeldžiuodamas bando tave kažko išmokinti, kitas žiovaudamas, laiko visus asilais ir t.t. Ir jeigu tu su tokiais dėstytojais netampi programuotoju, tai susimoki 3000 eurasikų ????????????
Laba diena,
Anksčiau nieko panašaus nesame girdėję iš savo studentų, tačiau ačiū už Jūsų nuomonę. Jei turite daugiau pastebėjimų, visada galite kreiptis el.paštu [email protected].
Pagarbiai,
CodeAcademy
Esu ką tik naujai iškeptas šios mokyklos mokinys :) Baigiau Python pradedančiojo kursą. Kokybe esu labai patenkintas. Nors kursai gan intensyvūs ir reikalaujantys nemažai laiko, bet įgytos žinios viską atperka. Turėjom labai profesionalų ir daug žinių turintį dėstytoją Viktorą Pranskietį, kuris padėdavo visais reikiamais klausimais, paaiškindavo papildomai jei kažkas kažko nesuprasdavo. Asmeniškai aš jį neretai patrukdydavau ir dienos metu spręsdamas visokias užduotis ir pan :) Po kursų labai svarbus dalykas yra be ilgesnių pertraukų greit susirasti darbą ar bent jau kur pasipraktikuoti toje srityje. Tai būtent šis dėstytojas mum trim baigusiem padėjo susirasti kur toliau gilinti žinias ir daryti jau realius darbus, kurie bus labai svarbūs norint šioje sferoje įsitvirtinti ateityje. Ir praeito kurso studentui taip pat suorganizavo interviu vienoje įmonėjė, kur pavyko net iškart po kursų ir įsidarbinti. Todėl tikrai rekomenduoju šią mokyklą ir būtent šį dėstytoją jei kažkas norit...
Sveiki, Mantai,
Labai dėkojame už tokį išsamų ir nuoširdų atsiliepimą. Džiaugiamės, jog studijos patiko ir linkime sėkmės tolimesnėje IT karjeroje!
Linkėjimai,
CodeAcademy
Krūvis geras, bet kaip PRADEDANTIEMS IR DIRBANTIEMS tai tikrai yra ką veikti, dažnai pritrūko laiko gautų žinių užtvirtinimui, tačiau džiaugiuosi, kad ryžausi išmokti naujų dalykų
Laba diena, Erika,
Dėkojame, kad pasirinkote mūsų studijas, kad ir trūko laiko po paskaitų, tačiau sugebėjote sėkmingai pabaigti studijas.
Linkėjimai
CodeAcademy
Prisirašė patys fake atsiliepimų su TOP įvertinimais :) 08, 09 mėn. vos keli atsiliepimai, 10 mėn. - visa tirada itin pozityvių ir realybės neatitinkančių įvertinimų. Užtenka nueiti į Facebook grupes, paskaityti komentarus ir pasidaro viskas aišku, kad ne man vienam Code Academy kursai buvo itin prastos kokybės.
Mokiausi UI/UX dizaino programą pradedantiesiems pas dėstytoją Paulių. Nepaisant dėstytojo arogancijos, itin abejoju jo, kaip dizainerio, įgūdžiais, nes žinios apie user experience, usability testing menkesnės netgi už kai kurių mokinių. Figma, t.y. pagrindinio dizainerių įrankio jis taip pat neįvaldęs, negalėjo atsakyti į kai kuriuos studentų klausimus ir teko ieškotis patiems. Beje, pačia programa čia irgi nemoko kaip naudotis, viskas paremta “learn by doing” principu.
Programa ir studijų medžiaga yra labai prastos kokybės. Jei trumpai ir nesiplečiant - kursų metu jus mokys ne UI ir UX pagrindų, o kaip gražiai padėlioti paveiksliukus ir fontus, kaip gražiai...
Laba diena,
Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Malonu, kad domitės apie mūsų įmonę ir ieškote informacijos jau pasibaigus studijoms. Jūsų grupėje pirmąsias savaites dėstė 3 dėstytojai. Surinkus apklausoje atsiliepimus, buvo priimtas sprendimas palikti tik geriausiai vertinamus dėstytojus, kurių vidutinis balas viso kurso metu buvo 9. Iš to galime spręsti, kad visi, kurie pildė apklausą, buvo patenkinti dėstytojų dėstymo kokybe. Dėstoma yra pagal visiems prieinamą kursų planą, kurį galite rasti mūsų svetainėje. Taip pat, visuomet yra atsižvelgiama į dalyvių lygį ir stengiamasi tik gerai išmokus pagrindus keliauti prie sunkesnių užduočių, o ne prabėgti paskubomis visą kursą. Jei turite daugiau pastebėjimų, visada galite kreiptis el.paštu [email protected]
Linkėjimai,
CodeAcademy
Viziškai pritariu. Mokymų kokybė prasta, stebiuosi, kad dėstytojas Paulius dar dirba, nes jis ir teoretikas prastas, ir praktinių įgūdžių neturi visai arba nepakankamai.
Zabolis ART Prize konkurse – netikėtumas prizinėse vietose
Vilniaus dailės akademijos parodų erdvėje "Titanikas" apdovanoti jaunieji tapytojai, "Zabolis ART Prize" konkurso laureatai. Ką tik atidarytoje parodoje eksponuojami konkurse atrinktų talentų...
Verslą augina pažangių kompanijų pasitikėjimas
Švedų ergonominių baldų gamintojos, kompanijos "AJ Produktai" padalinys, veikiantis Lietuvoje daugiau nei du dešimtmečius, savo klientų tarpe turi nemažai garsių verslų, kurių pasitikėjimas ir...
Atsiskaitymas dalimis tampa e. prekybos standartu
E. prekyboje dažnai laimi ne geriausią kainą, o patogiausią atsiskaitymo būdą pasiūlęs pardavėjas. Lietuvos vartotojų elgsena rodo, kad ši tendencija pastaraisiais metais tik stiprėja. Kaip...