Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Profisa, UAB
Imones vadovas, su stipriu rusisku akcentu snekantis asmuo, aiskiai zurnalistams delklaraves, kad nera pries Rusijos vykdoma kara Ukrainoje. Importavo ir pardavinejo vaikiskus kiausinius su rusijos veliava ir rusu kariais. Paklaustas, ar nemato tame nieko blogo, aiskiai pasake, kad nemato. Aiskus teroristines valstybes remejas. Ka tokie zmones isvis daro Lietuvoje? Kodel su tokiais verslais kazkas teikiasi bendradarbiauti? Tegu dirba rusijoj
Vadovo komentaras :DDD „Aš niekaip nevertinu karo. Čia - ne mano reikalas. Aš iš to neuždirbu. Jeigu uždirbčiau pinigų, tada būtų gerai. Jeigu neuždirbčiau, tada būtų blogai. O kai nieko neuždirbu, tai man tas pats“, - sakė įmonės vadovas. VISISKAI NERA MORALES KOMPASO, BAISU :DD NIEKAIP NEVERTINA KARO ciuvakas, JAM TIK SAIBOS.
„Aš niekaip nevertinu karo. Čia - ne mano reikalas. Aš iš to neuždirbu. Jeigu uždirbčiau pinigų, tada būtų gerai. Jeigu neuždirbčiau, tada būtų blogai. O kai nieko neuždirbu, tai man tas pats“, - sakė įmonės vadovas. https://www.lrt.lt/naujienos/verslas/4/2233225/emsi-degalinese-kiausiniai-siurprizai-su-rusu-kariu
Gėda ir šlykštu. Kraustykitės rusijon savo kiaušiniais prekiauti.
Nerekomenduoju bendradarbiauti. Įmonės vadovas neturi jokio moralinio kompaso. Įmonė importuoja kiaušinius-siurprizus, kurių pakuotės "papuoštos" Rusijos karių atvaizdais. Kai LRT paklausė, kaip pats vertina jau daugiau nei dvejus metus Rusijos tęsiamą plataus masto karą Ukrainoje, įmnonės vadovas D. Kuvykovas teigė niekaip to nevertinantis, nes iš to neturi jokios naudos.
"Labai baisu (Rusijos vėliava - LRT.lt)?. Jeigu bijoti, tai geriau išvis negyventi. Gali numirti bijodamas“, - dėstė „Profisa“ vadovas. (https://www.lrt.lt/naujienos/verslas/4/2233225/emsi-degalinese-kiausiniai-siurprizai-su-rusu-kariu)
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...