Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "PROFIDENT"
Sveiki, esu labai nusivylęs jūsų odontologija, tvarkė dantį ir uždėjo vaistų, dėl to kad kad susirgo jūsų odontologė, man nukėle vizitą mėnesiui laiko, Skambinau kad prasidėjo dideli skausmai ir negaliu jau kentėti jūs ne kad priimtumėt, bet pasakėt kad nėra laiko nėra vietų. O man su skausmu dideliu būti reikėjo, teko važiuoti į Vilnių kad bent vaistus pakeistu. Esu nusivylęs kad nepasižiūrit jūsų klinikos žmonių, mes jums pinigus mokam už tai o jus taip atmestinai dirbate.
Dėkojame gydytojai odontologei Simonai Rušinskienei, dirbančiai klinikoje PROFIDENT, Utenoje, Kupiškio g. 51-73. Tai nepaprasto kruopštumo, maloniai bendraujanti, dėmesinga gydytoja. AČIŪ jai už tikrai profesionalų darbą.
Maloni atmosfera visoje klinikoje. Visi darbuotojai, pradedant administratore, yra labai mandagūs, dėmesingi. Klinikoje jaučiasi šeimyninė atmosfera. Labai malonu buvo lankytis, nejautėme įtampos.
Ačiū visiems ir linkime kuo geriausios sėkmės.
Pagarbiai
Antanas ir Vita Gudelevičiai
Utena
Su vaiku lankomės šioje klinikoje apie kelis mėn. Ir vis kiek nueinam tiek skylutę. Na ką gydom skylutes. Prieš savaitę buvom nuvykę dirba kita gyd. Apžiūri dantukus ir pasako kad dar vienas dantukas vaikui reik tvarkytis. OK tvarkom.prawjo 7 dienos, vaikas sako mama pamiršau tau pasakyti jau kiek dienų va kas yra. O gi žiūriu antras dantis išaugęs gerokai į šoną. Tai ne gi per savaitę laiko tas dantys taip išaugo?o gi žiūri ir ieško neaiškių skylių, bet kas svarbu turbūt nemato. Niekam nerekomenduočiau lankytis. (Oi tiesa dar pamiršau paminėti uždėjo ant kito dantuko vaistus rugsėjo 2d.ir vizitą užrašė gruodžiui.sako gali būti ten vaistai. Kai likau nepatenkinta paankstino).
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...