Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Dommino, UAB
Įmonė turėtų atsakyti už savo veiksmus užuot melavusi viską. Neišmoketi atostoginiai, dienpinigiai, ne visiems išmokėti atlyginimai.Paklausus konkretaus valandinio niekada nėra pasakęs joks jis. Dirbant komandiruotemis dažniausiai už būstą nėra mokama, jeigu mokama privaloma sudaryti sutartį ir nurodyti kiek mokama. Visiems buvo pasakojama skirtingai kiek darbuotojai mokėjo už būstą. Sodroje rodė kad žmonės dirba tik dvi savaites per mėnesį nors dirbo visą mėnesį. Patys atostogų dokumentų niekada nesirašė darbuotojai jokių. Turime liudijimus daugybės darbuotojų kad parašus už darbuotojus rašėsi patys direktoriai. Šiai įmonei toli gražu iki skaidriai dirbančios įmones.
Dirbo mano kolegė buvusi. Nelabai pavadinsi įmone. Nuo vėluojančių atlyginimų iki už žmones be leidimo pasirašinėjamų parašų. Pasakojo kas ten dėjosi. Baisu kad tokios įmonės dar neuždarytos. Apgaudinejami žmonės, sodroje rodoma klaidinga informacija. Tikiuosi atsiras žmonių ieškančių tiesos ir tokios įmonės nebedirbs
Su direktorium šnekėti nėra prasmės, bandant šnekėti jo atsakymai buvo “aš nemačiau, nieko negirdėjau, per giliai mąstai, ai koks skirtumas…”, paskutinė alga po išėjimo iš darbo buvo pervesta po 3 savaičių, atostoginiai priskaičiuoti nebuvo, bandant susisiekti ir išsiaiškinti visą situaciją direktorius ištisai ignoravo visas žinutes ir skambučius, galų gale už pradirbtus 3 mėn gavau 31, 90€ atostoginių, nors buvo sakyta, kad turiu 5 dienas susikaupusių atostoginių.
Redaguota (2025-08-30 13:05:55)Šnekėjom su Deimantu, jis sakė, kad nieko nerašė į rekvizitus, darbuotojai sako, kad pats direktorius parašė po darbuotojo vardu:D
Redaguota (2025-08-30 13:05:55)Pirmus du mėnesius šiltas vanduo buvo tik duše, dušas viduje turėjo ir pisuarą, vanduo iš dušo ištisai bėgdavo po skalbimo mašiną, po 2 mėn pastatė dušo kabiną. Direktorius beveik kasdien eidavo į barą, dažnai grįždavo paryčiais, darbe eidavo pamiegoti į automobilį, kai paklausdavom dėl algų sakydavo, kad pavargęs, bet išeidavo į barą.
Vilniaus centre – vieta, kurią renginių ekspertai vadina tikru atradimu
Renginiams reikia ruoštis iš anksto, ypač jei siekiama nepriekaištingos kokybės, įsimintinos atmosferos ir prestižo. Būtent tai šiandien siūlo atsinaujinęs "Grand Hotel Vilnius, Curio Collection...
"Gilesta" Vilniuje pradeda vieno didžiausių švietimo projektų statybas
Pavilnyje pradedamas įgyvendinti vienas didžiausių pastarųjų metų švietimo infrastruktūros projektų Vilniuje – Stasio Lozoraičio gatvėje statoma nauja progimnazija su sporto, laisvalaikio ir...
Mažvydas Šileika. Kaip versle vertinti EBITDA svyravimus?
Agro ir maisto sektoriuje EBITDA dažnai tampa vienu svarbiausių rodiklių vertinant verslo atsparumą. Skirtingai nei pajamos ar grynasis pelnas, šis rodiklis leidžia geriau matyti, kaip įmonei...