Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Predenta, UAB

Atsiliepimai apie Predenta, UAB

8.1

Noriu padėkoti ir tuo pačiu pasidžiaugti, kad yra tokių nuostabių Gydytojų kaip Pranas Černiauskas.
      Puikus gydytojas profesionalus, dėmesingas ir labai kruopštus. Tai vienas geriausių odontologų, pas kuriuos teko lankytis. Gydytojas ne tik aukšto lygio profesionalas, bet ir labai žmogiškas, dėmesingas. Kruopščiai įvertino situaciją, aiškiai paaiškino gydymo eigą ir atsakė į visus klausimus. Gydytojas sukuria visiško pasitikėjimo jausmą. Be to labai žmogiskos ir padorios kainos. Ačiū labai.

Daiva Andriušaitienė

Nuostabus gydytojas Pranas Černiauskas. Protezavo man dantis, esu labai patenkinta jo darbu, maloniu bendravimu, profesionaliomis konsultacijomis. Tikrai rekomenduoju gydytoją Praną visiems.

Geras gydytojas Pranas Černiauskas ir zmona simpatiska

Nuoširdžiai rekomenduoju odontologą Praną Černiauską! Tai išskirtinai aukštos kompetencijos specialistas, kuris į savo darbą žiūri su ypatingu profesionalumu ir atsidavimu. Jis ne tik puikiai išmano savo sritį, bet ir skiria daug dėmesio kiekvienam pacientui - atsako į visus klausimus, kantriai paaiškina visas procedūras ir priima sprendimus, vadovaudamasis paciento gerove. Prano atsakingumas ir nuoširdus rūpestis sukuria pasitikėjimą ir ramybę, o gydymo rezultatai - visada aukščiausio lygio. Džiaugiuosi, kad atradau tokį profesionalą ir be abejonės rekomenduoju jį visiems, ieškantiems kokybiškos odontologinės priežiūros.

Nuoširdžiai dėkoju gydytojui Pranui už profesionalią pagalbą, malonų bendravimą ir konsultavimą, už geranoriškumą ir kvalifikuotai aatliekamą darbą. Tikrai rekomenduoju šią kliniką ir nuostabų gydytoją visiems.

Labai esu patenkinta, visiems savo draugams rekomendavau ir jie patenkinti. Ačiū gydytojui Pranui už nuoširdumą ir profesionalumą!

Irena Alenavičiutė

Be jokių abejonių puikūs savo srities specialistai.
      Visa šeima esame jų klientai, ir nuo mažiausios iki didžiausio šeimos nario rekomenduojame.

Skuba, blogai padaro, dirba be seselių, neverta! Šalia yra daug geriau. Daug ką teko perdaryt ir mokėti antrą kartą

Lankiausi tiek aš tiek visa šeima šioje klinikoje nemažai kartų, tačiau neapsikenčiau. Aptarnavimas - siaubingas. Net nepasisveikina darbuotojai. Gyd. Edita Černiauskienė labai grubiai taiso dantis, neatsako į klausimus. Elgiasi labai nemaloniai. Visiškai nesiskaito su klientu. Tai nepriimtina. Taip pat pats gydymas nekokybiškas, tenka perdaryti plombas. Higiena taip pat labai prastai atlikta. Labai nerekomenduoju! Visa šeima pakeitėme kliniką.

Eilę metų naudojuosi šios odontologijos klinikos paslaugomis. esu labai patenkinta. Malonus aptarnavimas ir ypatinga darbų kokybė. Pagarba gyd. P. Černiauskui už kvalifikuotą, profesionaliai suteiktą paslaugą. Ačiū už dėmesingumą.

Aš ir mano šeima esame patenkinti šioje klinikoje dirbančios stomatologės Editos darbu. Visada išaiškina esančią problemą, atsiradimo priežastį, pasekmes. Teko atlikti higieninį valymą, estetinį bei paprastą plombavimą ir priekaištų neturime.
      Ypatingai moka elgtis su vaikais, mano dukra noriai keliauja pas dantukų gydytoją be jokio streso ir baimės.
      Tad rekomenduojame nuoširdžiai!

Estetinis plombavimas.

S. Stanevičiaus g. 51-40, LT-07104 Vilnius Predenta
      Nerekomenduočiau nekam šitos stomatologijos klinikos! Dariausi estetinį plombavima 4dantu priekiniu! Po savaites pradėjo trupėti plombos, plombos forma padarita neligiai pagal kitus dantis, visus 4-dantis padare per 2valanadas poto pareiškia kad ne jų kaltė kad plombos blogai laiko. Po dvejų mėnesių kito danties nuslifuoto viso iki dantenų ir užkeltos dantenos buvo iki krauju nukrito plomba taip pat! Paskambinus stomotologe pasake o ką jus galvojat tvarkisim nemokamai, net neisklausius iki galo.Aš paprašiau nepulti ir stsakiau kad sumokiesiu vėl ar galit priimt ir gerai padaryt atsakė važiuokit i kita klinika jeigu jums nelaiko!!! Tikiejaus kad klinika gera bus pirma karta ten atvykęs, bet supratau ir likau labai nepatenkintas tokos stdskimu ir požiūriu i pacientus. Neatsakinga stomatologe, vengia atsakomybes, tikrai likau nepatenkintas ir kad taip laikitu plombos dar nekur negirdėjau ir nematęs. Dar vadinasi čia estetinis...

Tvarkiausi dantis šioje įmonėje gydytoja Edita, esu labai labai nepatenkinta jos darbu.
      Vietoj baltų dantukų kaip tikejausi, gavau matines (dramblio kaulo) spalvos dantis. Neisivaizduoju kaip save vadinanti gydytoja nesugebėjo elementariai pritaikyti spalvos taisomu (plombuojamu estetiskai) dantukų spalvos prie šalia esančių dantukų.Tikriausia naudojo pačios prasčiausios kokybės medžiagas mano dantukų plombavimui, kadangi estetinis vaizdas bjaurokas, plombuotu dantukų dantenos ištisai kraujuoja. Esu tikrai labai nepatenkinta tokiu Predentos darbu jei ji galima pavadinti darbu, nes teks viską iš naujo tvarkytis.

Švitrigailos g. 11G-100, LT-03228 Vilnius.
      Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
      JŪSŲ ŠYPSENA – MŪSŲ MISIJA!„Šypsenos akademija“ – tai odontologijos klinikų tinklas, kuriame susitinka sveikata, estetika ir pažangios technologijos tam, kad suteiktų Jums ne tik sveiką, bet ir estetišką šypseną. Mūsų klinikose dirba aukščiausios kvalifikacijos specialistai, turintys ilgametę gydymo patirtį ir...
      Savanorių pr. 314A, LT-49452 Kaunas.
      Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
      CLINIC | DPC – didžiausias odontologijos klinikų tinklas Lietuvoje. Čia teikiamos visos įmanomos bendrosios ir šiuolaikinės odontologinės priežiūros paslaugos:Dantų implantacijaMomentinė implantacijaAll-on-4ZygomaCirkonio implantaiTrefoil sistemaDantų protezavimasDantų šaknų kanalų gydymasDantų ir sąkandžio...
      Linkmenų g. 5-89, LT-09300 Vilnius.
      Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
      Odontologijos namai „Balta lapė“ tai naujai duris atvėrusi odontologijos klinika Vilniaus centre. Odontologijos namuose subūrėme stiprių, pacientų tarpe gerą vardą užsitarnavusių gydytojų komandą. Čia dirba visų sričių specialistai, kurie pagelbės jei Jums, Jūsų vaikui skauda, netekote vieno ar norite pagražinti...
      S. Žukausko g. 19, LT-08234 Vilnius.
      Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; odontologija, paslaugos.
      Medicinos centrai „Northway“ – tai vieta, kur įsiklausome, skiriame dėmesį ir rūpinamės pacientais nuo pirmojo vizito iki visiško pasveikimo. Mūsų gydytojams nėra nereikšmingų klausimų ar per mažų nusiskundimų – kiekvienas pacientas yra svarbus, o jo sveikata – mums ne smulkmena.Esame viena didžiausių privačių...
      Šeimyniškių g. 44, Vilnius.
      Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
      Jau daugiau kaip 30 000 pacientų padėjome išvengti skausmo ir susigrąžinti šypseną. Kaip?Daugiau negu 20 metų kasdien dirbame ir tobulėjame klinikinėje bei mokslinėje srityse. Nesilaikome senų ar naujų dogmų ir įsitikinimų – vadovaujamės įrodymais pagrįsta odontologija, gerąja praktika bei nauda pacientui...