Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Politeca, UAB

Atsiliepimai apie Politeca, UAB

Metalo apdirbimas, gaminiai

Kreditavimo rizika:
    Patikėkite savo idėjas profesionalams!

5.8

XIX amžius

Labai kokybiškai apdirbti metalo gaminiai, tikrai neturejome prie ko prikibti. Rekomenduoju tiems, kam ypač aktualu įvairių patalpų interjerų įrengimas.

Teko užsisakyti keletą gaminių, tikrai įsigilino į norus, tiksliai apskaičiavo matmenis, o svarbiausia, kad galutiniu rezultatu tikrai likome patenkinti. Nesusipratimų būna, tačiau visi jie greitai išsprendžiami. Tikrai rekomenduoju.

Leonardai, is pasalies man ziurint tai galiu pasakyti kad nuo gedimu ner nieks apsaugotas, o kas vadybininkui beliko, jis zadejo kad bus pataisyta nes gal koks gedimas buvo nerimtas, o veliau paaiskeja kad rimtas, ir va taip guma tempiasi, visi stengiasi padaryt bet nesigauna kaip norisi. Cia visur taip yra, kompiuteriu, automobiliu remonte, ar dar kaskur. taip buvo ir bus nereik kaltinti darbuotoju

Imonė tiesiog siaubinga, ypač nusivyliau vadybininku Tadu Pusvaškiu, tiesiai šviesiai, tikrų tikriausias š********s. Buvome užsakę išpjauti plieno plokstę, išmatavimai 1, 5x1m, deja užsakymo teko atsisakyti, o tiksliau liaudiškai tariant pasiūsti vadybininką Tadą, kai po savaitės uždelsimo jau kokį penktą kartą išgirdome tą patį nevykusį pasiteisinimą iš šio pasibaisėtino vadybininko “žinokite vėl sugedo lazeris, rytoj tikrai pažadu bus”, tai ne tai, kad skančia diena nebūdavo mūsų užsakymo, bet ponas Tadas nepasivargindavo pripūsti burbulų, kad atvažiavę lauktume pusantros valandos tik tam kad isgirstume tą patį- “rytoj jau tikrai bus”.

labaigera įmonė, gamina geras aliuminio lauko palanges geromis kainomis. rekomenduoju