Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Polingė, UAB
Labai geras servisas, iškart rado problema 12 h atvėsus ir palikus masiniuka sutvarkė per 2, 5 h, kai kitame atgrubnagiu servise iš 3 kart nesugebėjo sutvarkyt, net ir paaiškinus kad, bilda po važiuokle ir sukant ratus vairu ir greitkelį kur didžiulis greitis vairas dreba!!! :) ačiū labai, visalaik čia ir vesiu tvarkyt, kainos nedidelės, kokybė ir atsakomybė aukštam lygį!!! I klientą žiūri atsakingai :) sėkmės darbuose toliau kolektyvui!! :) ✌️????????????????????????
Nuoširdžiai dėkojame gerb. Zigmantai už įvertinimą, komentarą. Džiaugiamės Jūsų gera patirtimi mūsų įmonėje. Gero Jums kelio, saugaus vairavimo. Geriausi linkėjimai nuo Polingės kolektyvo !
Labai šaunus ir draugiškas kolektyvas. Atsakingai ir greitai reaguoja į atsiradusias problemas. Ačiū už sumontuotą kablį.
Nuoširdžiai dėkojame gerb.Žilvinai už įvertinimą, komentarą. Džiaugiamės Jūsų gera patirtimi mūsų įmonėje. Gero Jums kelio, saugaus vairavimo. Geriausi linkėjimai nuo Polingės kolektyvo !
visada taisydavome mašinas šitame autoservise, bet paskutinė patirtis, tragedija, mašinos neatiduoda beveik mėnuo, paskambinus pasiteirauti, pažada perskambinti, bet.. to skambučio gali ir nesulaukti savaitę, na žinoma tavo mašina, tavo problema. Tokio atmestinio požiūrio į savo darbą ir pareigą prieš klientą, nesu dar mačiusi, gėda Polinge..NEREKOMEDUOJU
Po surinktų atsakingų už automobilio remontą darbuotojų paaiškinimų ir p. Jolantos pasirašyto automobilio remonto perdavimo priėmimo akto norime informuoti apie faktines aplinkybes ir visą darbų eigą. Automobilis Hyundai Tucson, pas mus buvo pristatytas kovo 20 d. dėl degalų bako nesandarumo. Patikros metu nustatytas kuro nuotėkis iš surudijusio kuro bako. Buvo pasiūlyta keisti kuro baką užsakant naują. Užsakovės pasiūlyta naujo degalų bako kaina netenkino. Automobilis buvo paliktas mūsų įmonės teritorijoje. Apie tolimesnę darbų eigą ir priimtą sprendimą, užsakovė sakė pranešianti vėliau. Kovo 30d užsakovė skambino prašė patikrinti kiek automobilis turi varančių ratų ir informavo, kad ketina kuro baką pirkti iš "Šrotas24" Balandžio 11d kurjeris mūsų adresu pristatė siuntinį su nurodytu gavėju "Jolanta" Mūsų įmonėje dirba dvi pamainos ir svetimų ne įmonei skirtų siuntinių niekas nepakuoja. Balandžio 12 dieną skambučio metu p. Jolantai buvo atsakyta, kad bakas gautas ir darbus atliks...
Geriausias sekmadieninis servisas pasiruošęs pagelbėti, keitė tepalus meistras Darius jokių priekaištų ir malonus pabendravimas. Rekomenduoju viesiems pažystamiems.
Nuoširdžiai dėkojame gerb. Ričardai už, komentarą. Džiaugiamės Jūsų gera patirtimi mūsų įmonėje. Gero Jums kelio, saugaus vairavimo. Geriausi linkėjimai nuo Polingės kolektyvo !
Servize keitem tepalus pas Aida. Viskas buvo padaryta operatyviai ir gerai. Visuomet ten sugrysim. 100% REKOMENDUOJU
Nuoširdžiai dėkojame Audi savininkui už komentarą. Džiaugiamės Jūsų gera patirtimi mūsų įmonėje. Gero Jums kelio, saugaus vairavimo. Geriausi linkėjimai nuo Polingės kolektyvo !
Užregistravom mašiną remontui telefonu, nurodytu laiku atvykus paaiškėjo kad niekas neužsirašė. Gaila tik laiko ir kuro nes buvome atvykę iš toliau. Nerekomenduoju.
Gerbiama Odeta. Atsiprašome už šį nesusipratimą. Dėl įmonės klientų aptarnavimo ir darbo kokybės gerinimo prašome rasti galimybę patikslinti kokią dieną telefonu buvo registruojamas remontas, kokiam automobiliui, kokiame mieste? Prašome susisiekti tel. +370 650 31717, arba el.paštu [email protected]ėkojame ir laukiame atsakymo.Gero Jums kelio, saugaus vairavimo.
Maloniai priėmė ir prižadėtu laiku atliko darbus. Esu patenkintas bei rekomenduoju!
Ačiu p. Tomai už mūsų darbų įvertinimą.Gerų metų ir saugaus vairavimo..
Gerb. Kliente, ačiū už komentarą. Kablių montuojame labai daug, tą darbą atlieka 8 šaltkalviai, bet pagal mūsų turimą informaciją tokių pretenzijų niekada nėra buvę. Dėl darbo kokybės gerinimo prašome susisiekti +370 650 351717, arba nurodyti kurią dieną ir koks Jūsų automobilis? Labai lauksime Jūsų informacijos.Geros dienos, saugaus vairavimo.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...