Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Pliusai, UAB
pilaites pliusuose pacukai snioja narkotikus tulike, ateina tryse uz rankuciu ir pirmyn... lankytojam nejauku eit i wc... galiausiai ateina apsauginis is ekskomisaru (koks ten apsauginis, - sliekas. mociute sukrypuse gal sudrausmintu nebent). akivaizdziai pamato narkotiku vartojimo fakta bet leidzia uzbaigti ir grizti prie staliuko :D ar Pliusai yra uz narkotiku vartojima ?
Sveiki, norime labai aiškiai pabrėžti: Gastrobaras +++ taiko nulinę toleranciją narkotinių medžiagų vartojimui. Tai yra griežtai draudžiama, netoleruojama ir nesuderinama su mūsų vertybėmis.
Ačiū, kad atkreipėte dėmesį į apsaugos darbą - šią situaciją su „Ekskomisarais“ išsiaiškinsime, nes toks aplaidumas mums netinka.
Apgailėtina, pabandžiau užsisakyti dienos pietus, užsisakiau 13:57, ir pati vėlavau, atėjau po valandos. Sako dar nepagaminta. Palaukit 7min. Atėjau vėl antrą kartą po tų 7min, pardavėja rūko, sako dar nepagaminta, vėl palaukit 6min. Tai čia normalu dienos pietų nesulaukti 1, 5 val.? Geriau woltu užsakinėsiu iš normalių restoranų.
Patirtis Vokiečių gatvėje esančiame gastrobare buvo apgailėtina. Bare dirbanti mergina bendravo labai neprofesionaliai, vertė jaustis nepageidaujamais bei bendravo itin nemandagiai ir nekorektiškai. Uždavinėjo klausimus, kurie jos konpetencijai nėra tikslingi, bandė pažeminti bei sukėlė daug neigiamų emocijų, ko pasekoje sugadino vakarą. Manyčiau, tokie darbuotojai, kurie leidžia įžeidinėti bei klausinėti visiškai netikslingų klausimų, negali dirbti aptarnavimo srityje. Vertėtų atsižvelgti į personalą, kuris dirba šioje vietoje, nes tai kaip ji bendravo, yra kaip minimum žmogaus žeminimas. Nerekomenduoju ten vykti. Geriau susimokėti daugiau, tačiau bent jau jaustis žmogumi...
Deja, apsilankymas šiame gastrobare PC MADA labai nuvylė. Maistas buvo patiektas visiškai šaltas - atrodė lyg būtų stovėjęs kurį laiką, o ne ką tik pagamintas. Dar labiau nuvylė aptarnavimas - personalas buvo nemandagus, abejingas ir visiškai neprofesionalus. Toks požiūris į klientą tikrai netoleruotinas. Tikėjausi žymiai geresnės patirties, bet deja, daugiau čia nesilankysiu ir kitiems nerekomenduoju.
Ar jūsų apsilankymas šiame pigiame alubaryje vertas tokios traumuojančios visam gyvenimui patirties?
Siūlau paskaityti istoriją, kas nutiko ten ir suvokti, kaip yra svarbu atsirinkti vietas, kur eini ir kaip su noru pataupyti ir pirkti pigiau gali susigriauti sau gyvenimą.
Prisegu alubario šūkį:
Esame gastrobarai, kuriuose rasi vien tik pliusus: skanius užkandžius + puikius gėrimus + žemiausias
Tai užsidėjo sau ir 4+ už tokį savo elgesį.
Sveiki!
Rugsėjo 3 d. Vilniaus g. 39 bare užsisakiau kokteilį "Beefeater Spritz". Barmenė "pamiršo" į jį įpilti prosecco. Ji pripažino savo kaltę, bet net neatsiprašė. Pateikiau skundą el. paštu. Živilė Normantaitė, gastrobarų vadovė, taip pat neatsiprašė už savo darbuotoją, tik pažadėjo Išsiaiškinkite situaciją. Bet į laišką nebuvo atsakyta. Toks yra požiūris į klientus.
Esu nepatenkinta Ozo g. 18 (Ozas) pliusais.
Rašysiu atsiliepimą apie kai kuriuos tik darbuotojus. Atėjus pietaut, nuolat iš tų pačių darbuotojų girdima “Ilgai teks laukt, apie 40-50min”, nors užsisakius padaroma per 15min arba piktibiškai ilgesnis laiko tarpas, klientų nebūna nei viduje, nei lauke. Peržiūrėjus wolt/bolt užiimtumą - mažas. Tai reiškia, kad nuolat yra meluojama, tam, kad klientas išeitų. Tikrai liūdna situacija.
Yra ir kitų darbuotojų, kurie nuoširdžiai, gražiai aptarnauja ir tokių frazių negirdėjau. :) Esu nuolatinis klientas, tad situaciją stebiu jau kurį laiką. ???? Einanat pietaut net baimė yra, kad vėl
išgirsiu tuos pačius žodžius ir teks ilgai laukt savo užsakymo. :) Prašau, atsižvelgt į šį atsiliepimą.
Kovo 23 2024 apie 13:00 val. atejom i Oza užsisakyti maista. Mes buvome vieni. Užsisakem, po pusvalandžio nuejau paklaust kas atsitiko, nes taip ilgai nebuna. Baro darbuotojos ir virtuves darbuotojo pokalbi iš dalies girdejau. Man buvo pasakyta, kad del interneto sutrikimo i virtuve neatejo užsakymas ir man reikia laukt dar pusvalandi. Aš suprantu bolt/wolt, bet mano užsakymui turejo buti pirmienybe, nes virtuves darbuotojas tiesiog nepamate/pamiršo! Kodel tokia išvada? Aš žinau kaip šitas veikia, pasakiau kad nežinau ka užsisakem/kiek kainuoja ir atspekit ka? Nuejo i virtuve i čeki pažiureti :D kuris neišlindo laiku, tikriausiai tik kada aš atejau skustis. Išsigando ir išlindo tikriausiai.
Aptarnavimas -10/10
Viskas ka galejo pasiulyt - atsiprašymas.
Norejome su kompanija pasvesti PC Mada jusu gastrobare. Uzejus iskarto apsisukome del kvapo. Sedejo vien seni smirdintys alkoholikai su asociais pigiausio alaus. Kitu zmoniu nebuvo, matomai apsisuko visi uzeje. Nuejome i salia esancia Cili pica. Beveik visi staliukai buvo uzimti. O kazkada buvo atvirksciai. Siulau Jums face controll ivesti Madoje, nes greit bus ne gastrobaras i girdykla.
2023-09-01 dirbusi juodaplaukė barmenė Gedimino pr. labai nemandagi, netinkanti šiai darbo sričiai, nemokanti komunkuoti su klientais, labai grubi, nevaldo savo emocijų, vartoja vulgarią leksiką. Vadovybei tikrai reikėtų pagalvoti kokius darbuotuojus samdo, nes tai gadiną Jūsų kaip jaukaus ir linksmo baro vardą.
Dažniausiai skanu, greita ir pigu. Bet ne šiandien-užsisakiau dienos pietūs ir...po daugiau nei 15min teko paklaust-o kur mano maistas, įskaitant, jog be manęs nelabai kas buvo. Liko aišku, kad neaišku kur nukeliavo užsakymas. Teko prašyt gražint pinigus, nes skubėjau - tai su pabambėjimais, nepasitenkinimais, šiaip ne taip padarė. Apie ATSIPRAŠOM nėjo net kalbos
Sveiki, Andriau,
Ačiū, kad pasidalinote savo patirtimi! Mes labai vertiname kiekvieno mūsų svečio nuomonę ir pastangas padaryti +++ gastrobarus dar geresniais. Iš tiesų, esame susipažinę su šiuo klausimu, norime atsiprašyti ir patikslinti, kad darome viską, kad jis daugiau nepasikartotų. Siekiame užtikrinti, kad mūsų svečiai jaustųsi patenkinti ir pasitikintys mūsų gastrobarais.
Linkime +++ dienos.
Atkreipkite dėmesį į tualetų priežiūrą Mados Piusuose! Kvapas ir balos pliusų neprideda.
Sveiki, Dovile,
Ačiū, kad pasidalinote savo pastebėjimu, pasistengsime skirti daugiau dėmesio šiam klausimui.
Jūsų pastabos mums suteikia galimybę labiau pagerinti kokybę ir patirtį mūsų svečiams.
Linkime +++ dienos.
Sveiki,
Norėčiau pasakyti, kad PC "MADA" 2022-05-01 dirbanti prie kasos mergina, bendrauja ne etiškai su klientais. Pasakius pastaba, dar drįsta atsakyti, kad aš nepasisveikinau kaip paskambinau telefonu užsisakyti, man toks jausmas susidaro, kad žmogus negeba komunikuoti su klientu. Nei atsiprašau nieko. Mano manymu, ne aš turėčiau sveikintis pirma paskambinus telefonu, kad užsisakyti. Atsižvelkit į pastabas, kadangi tenka rašyti jau antra karta.Maistas taip pat buvo šaltas.
Sveiki,
vakar atvykome su drauge į 'MADA" pliusus pavalgyti, bet šįkart nuvylė apsoliučiai VISKAS! Ilgai tikrai tylėjau iš savo pusės. Teko laukti bulvyčių su šonine 15minučių, maistą gavau šaltą, šoninę kietą, draugė su mažais vaikais laukė maisto 45 minutes. Pagal Jus toks aptarnavimas yra normalus? Kiekvieną kartą, kai ateinu pavalgyt, tas pats patieklas pagamintas vis kitaip tai šalta šoninė, tai per kieta, tai apskritai viskas šalta. Vienintelis pliusas, kad bent aptarnaujantis personalas yra mandagus.
Teko dirbti ir nusivyliau. Kolektyvas superinis buvo, bet direktorius ir vadovai tragiška. Direktoriaus nei karto nebuvau matęs per metus laiko. Kas buvo gerai tai laiku mokamas atlyginimas, bet kiekvieną mėnesį svyruodavo. Vieną mėnesį dirbi daugiau valandų - tai gausi mažiau atlyginimo ir atvirkščiai. Kas skaičiavo atlyginimus įmonėje tai nesupratau. Būdavo mėnesių kada visko nesumokėdavo. Nusukinėdavo darbo valandas.
Apie skelbimuose žadamus sporto abonementus, nuolaidas maistui ir socialines garantijas galima tik pasvajoti. Pasitaikydavo, kad šventinis ir naktinis apmokėjimas įmonėje neegzistuodavo.
Išeinantį darbuotoją reikia bandyti ieškoti būdų išsaugoti, kad neišeitų dirbti kitur, o jie laisva ranka paleisdavo.
Darbo būdavo daug, o mokėti nenorėdavo. Jeigu kas galvoja eiti dirbti siūlyčiau pasiieškoti kito baro.
Sveiki visi.Manau baras atitinka savo stiliu ir vizija.Nera 5 zvaigzduciu tai viskas daug maz liuks.Kainos tikrai neaukstos, netgi pasakyciau zemos :)
Tik Vilniaus Ryto ambasadoriais butturetu but garbe, o ne vargas.
Velyva vakara nuvaziavom su vaikais palaikyt irpasirgt uz savo miesto komanda geresneje atmosferoje, su kitais sirgaliais.Svarbiausia su lietuviu komentatoriais, nes deja namuose GO3 nera.
Bet ka jus sau galvojat, vaizdas, transliacija buvo, bet garsas net nezinau kaip apsakyt, tragiskas, galma buvo suprast tik kas koki5 ar 10 zodi sklindanti is ju garso sistemos.Buvo baisu, net negera kaip ausi reze.Bet jau neleksi atgal namo, kad ir kokia ispanu, italu ar serbu kalba, ar visai be komentatoriu paziuret kokia transliacija internetu,
Krepsinis patinka, Rytas ypac.Bet ar noresiu ten dar syki grizti ir ziuret transliacijas tai tikrai labai pagalvosiu.
Labai prastas požiūris į klientus. Lankėmės Ozo prekybos centro bare, šiltuoju metų sezonu vakare kai galima buvo sėdėti lauko terasoje. Deja visos vietos buvo užimtos, nuėjus paklausti ar galbūt yra papildomų kėdžių, ar papildomas stalas, mums buvo atsakyta kad daugiau nieko nėra.
Viskas OK, galvojome palauksime keletą minučių, gal atsilaisvins stalelis. Tik žiūrime staiga baro padavėjai iš kažkur ištraukia papildomą stalelį su kėdėm ir pasodina ką tik atvykusius asmenis....Mums nuėjus paklausti buvo atsakyta, kad čia jų kažkokie tai draugai, kuriems saugojo stalelį. Nu labas rytas, prieš tai skambinus buvo sakyta jog stalelių jie nerezervuoja. Tačiau saviems kaip matome jie gali kada tik nori rezervuoti. Tai gal jūs tada visai pasidarykite uždarą barą, paslėpkite visus stalus ir kvieskitės tik savo draugus, gimines ir pažiūrėsime kiek tada jūsų verslas egzistuos? Vieną kartą pamatėme ir daugiau čia pas jus nesilankysime.
Daugiau niekada negrisiu i cia. 2021-06-08 PC Mada tragiskas aptarnavimas. Laukiau 35 min, tada paaiskejo kad darbuotoja nesuprato kad uzsakiau ir sumokejau uz 2 porcijas. Darbuotoja net neatsiprase (o akivaizdu kad kazkas ivyko netaip). O galu gale isejau su maisu maisto, kuriame neuzdaryti sriubu dangteliai. Issipyle viskas masinoj. Tai ne tai kad labai bloga patirtis su aptarnavimu bet dar ir papildomos islaidos automobilio valymui.
Linkiu gerinti aptarnavima ir maisto ipakavima.
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...