Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę PLC Group, UAB
Nepaisant įvairių atsiliepimų, mano patirtis ir tikrųjų teigiama. Atvežė automobilį iš amerikos per 3 mėn., jokių papildomų pinigų neprašė, neapgavo. Pati mašina tokia kaip buvo skelbime, gal keli įbrėžimai, kurių nesimatė, bet tikriausiai pasitaiko. Man asmeniškai viskas tenkino, todėl rekomenduoju.
Atsargiai
šitie į googlę įsikėlę mūsų įmonei priklausantį automobilį pardavinėja kaip savo. Medžiaga perduota Policijai ir advokatams- apie eigą informuosim.
Kęstuti,
Norime paaiškinti, kad minėtas automobilis buvo paskelbtas mūsų platformoje 2025 m. kovo mėn., kai jo savininku buvo Europos finansinė bendrovė, o ne Lietuvos įmonė. Skelbimą įkėlė ankstesnis transporto priemonės savininkas, o nuo 2025-03-12 jis buvo pažymėtas kaip parduotas ir perkeltas į archyvą. Mūsų įmonė šio automobilio nepardavinėja ir niekada jo neturėjo nuosavybėje.
Turėjau labai prastą patirtį su šia įmone, nepatariu niekam prasidėti. Pirmiausia, užsiregistravus paskambino ir labai gražiai pristatė savo paslaugas, bet nutylėjo keletą svarbių detalių apie savo mokesčius. Pirmiausia, įsidėti pinigų į aukcionų sąskaitą kortele kainuoja 4.5% nuo pervedamos sumos. Norint išsivesti pinigus iš aukciono sąskaitos vienintelis būdas tai padaryti yra uždaryti savo paskyrą susimokant 200 USD baudą. Už automobilio parvežimą iš Vokietijos užsiprašė apie 1500 EUR, kai reali tokios paslaugos rinkos kaina yra apie 500 EUR. Susumavimus visokius mokesčius mokesčiukus galiausiai pigiau gavosi tiesiog kreiptis į įmonę, kuri suranda, nuperka ir parveža norimą automobilį vakarų Europoje. Pigiau, paprasčiau ir skaidrumo daugiau nei su šita kontora.
Vytautai,
Norime patikslinti: mokestis 4.5% taikomas tik mokant kortele - tai banko sistema, o bankiniu pavedimu komisija 0%. Jokios „baudos“ už paskyros uždarymą nėra - 200 USD yra pasirenkama paslauga „Account closure“. Transporto kaina priklauso nuo maršruto, termino ir paslaugų paketo. Visos sąlygos klientams pateikiamos iš anksto raštu ir telefonu.
Kreipiausi į šią įmonę dėl automobilio importo iš Korėjos ir buvau visiškai patenkintas. Mano automobilis atvyko nepriekaištingai, o pirkimo procesas vyko sklandžiai dėl jų komandos profesionalumo ir rūpestingumo. Ačiū už tokią kokybišką paslaugą! Labai rekomenduoju šią įmonę visiems, kurie svajoja apie patikimą automobilį iš užsienio
"PLC Group" yra patikima partnerė, gabenanti automobilius iš Korėjos. Kaina išliko fiksuota, o tai buvo svarbu. Vadybininkas pasirodė esąs kvalifikuotas specialistas, sugebėjęs tiksliai suderinti automobilį su mano pageidavimais. Didelis dėmesys pristatymui iš Korėjos atitiko visus lūkesčius. Automobilio apžiūra prieš pirkimą ir išsami ataskaita - dar vienas darbo su "PLC Group" privalumas. Rekomenduoju dėl sėkmingo ir patikimo pristatymo!
Puiki patirtis! Su "PLC Auction" importavau automobilį iš Korėjos, ir tai buvo labai paprasta. Automobiliai pasirodė dvigubai pigesni, palyginti su vietinėmis kainomis Albanijoje. Vadybininkai buvo labai paslaugūs, vedė mane per visą procesą ir padėjo susikurti asmeninę paskyrą. Džiaugiuosi automobiliu ir bendru aptarnavimu. Labai rekomenduoju!
Norėčiau pasidalinti savo labai teigiama patirtimi importuojant 2020 Kia Sorento iš Korėjos per PLC aukcioną. Patirtis buvo itin maloni ir lengva, o tai suteikė pasitikėjimo šios įmonės profesionalumu.
Transporto priemonės pasirinkimas:
Nuo pat bendradarbiavimo su PLC Auction pradžios man buvo suteikta puiki pagalba renkantis tinkamą transporto priemonę. Jie suteikė prieigą prie plataus Korėjos aukcionų automobilių pasirinkimo, taip pat išsamius kiekvieno varianto aprašymus ir nuotraukas. Dėl to galėjau tiksliai nustatyti automobilio modelį ir būklę, kuri atitiko mano lūkesčius.
Siuntimo procesas:
2020 metų „Kia Sorento“ pirkimo aukcione Korėjoje procesas buvo organizuotas aukščiausiu lygiu. Jie rūpinosi visais organizavimo aspektais, įskaitant dalyvavimą aukcione, automobilio pirkimą, pristatymą ir muitinės procedūras. Visas procesas vyko sklandžiai ir aš nuolat žinojau apie esamą situaciją. Dėl to automobilio pirkimo procesas man tapo kuo patogesnis.
Transporto...
Tik neprasidėkite su PLC. Paskaitykite sutarties tekstą, jie už nieką neatsako ir dar galimai dengia aferistus. Skelbime radau auto, aukciono nuotraukose ir aprašyme auto be defektų, informavau PLC, kad noriu pirkti. Jie patvirtino, kad viskas ok ir atsiuntė sąskaitą. Po sąskaitos apmokėjimo, auto atsidūrė Amerikos uosto terminale iš ten atsiųstos nuotraukos. Auto neatitiko aukciono nuotraukų, kadangi daužtas galas, prekis (abu sparnai, bamperis ir priekyje ir gale, taip pat be priekinių žibintų,) ir tai tik ką šiuo metu matau iš nuotraukų. Po šio įvykio kreipiaus į PLC, prašydama pateikti, kodėl susiklostė tokia situacija ir pateikti kontaktus su kuo derino sandorį, kam buvo apmokėti pinigai. Susisiekti praktiškai neįmanoma su PLC, neatiliepia ir neatrašo. Galop vadovas liepė parašyti raštišką kreipimąsi į PLC, tačiau vėliau atsisakė pateikti atsakymus į pateiktus klausimus. Su kuo derino sandorį ir kam pervedė pinigus už auto jie parašė, kad neatskleis. Taip pat suklastota rida,...
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...