Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Planet Group, UAB

Atsiliepimai apie Planet Group, UAB

Elite Home

Kreditavimo rizika:
    Kurkime svajonių namus kartu !

9.2

Platus durų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas

Tikrai labai didelis pasirinkimas tiek vidaus, tiek lauko durų! Atvykę į saloną maloniai nustebome ekspozicijos gausa - radome būtent tai, ko ieškojome savo naujiems namams. Aptarnavimas puikus, darbuotojai paslaugūs ir dėmesingi. Tikrai rekomenduoju!

Viskas praėjo greitai ir be nesklandumų.

Viskas puiku - durys gražios, kokybiškos. Tikrai rekomenduoju

Likau patenkintas. Atsakingai dirbanti įmonė. Durys kokybiškos, montavimas atliktas laiku ir tvarkingai. Rekomenduoju.

Nebloga vieta, jei ieškai durų ar grindų dangos - pasirinkimas tikrai didelis. Tiesa, teko šiek tiek palaukti, kol kas nors prieis pakonsultuoti, ir kainos kai kuriems variantams pasirodė kiek aukštesnės nei tikėjausi. Vis dėlto, kai jau sulaukiau dėmesio, aptarnavimas buvo profesionalus ir gavau naudingų patarimų.

Didžiausios rekomendacijos, esame labai patenkinti įsigytomis durimis.
      Puikus aptarnavimas, darbuotojų komunikacija, įrengimas ir prekių kokybė, esame labai dėkingi ir patenkinti. Rekomenduojame. Ačiū!

Labai džiaugiuosi pasirinkęs „Planet Group“. Nuo pirmo kontakto jautėsi profesionalumas - darbuotojai malonūs, padėjo išsirinkti tinkamiausią variantą pagal mano poreikius. Visas procesas vyko sklandžiai: nuo konsultacijos iki montavimo.
      Durų kokybė tikrai aukšto lygio, o montuotojai dirbo kruopščiai ir atsakingai. Viskas atlikta laiku, be jokių nesklandumų. Esu labai patenkintas galutiniu rezultatu ir drąsiai rekomenduoju visiems, kas ieško patikimos įmonės.

Likau labai nustebinta, bet maloniai, visos komandos darbu ir durų kokybe. Esu labai patenkinta savo pasirinkimu ir labai rekomenduoju, nes montuotojai puikiai sumontavo man duris. Durų kokybė labai gera. Aptarnavimas dešimt balų.

Puikus darbas. Reikėjo akustinių durų, pasiūlė priimtiniausią variantą ir sumontavo puikiai, nors buvo nestandartinės aplinkybės. Tikrai rekomenduoju.

Labai džiaugiuosi pasirinkęs šią įmonę. Nuo pirmo kontakto iki galutinio montavimo viskas vyko sklandžiai ir profesionaliai. Komanda dirba atsakingai, laikosi terminų, o rezultatas viršijo lūkesčius - durys atrodo puikiai, sumontuotos tiksliai ir kokybiškai.

Tikrai žiaugiuosi pasirinkęs šią įmonę. Nuo bendravimo iki montavimo, viskas vyko sklandžiai ir profesionaliai. Durys sumontuotos tvarkingai, greitai, tiksliai, be jokių defektų ar priekaištų. Esu labai patenkintas rezultatu, kokybė tikrai puiki. Rekomenduoju. Šaunuoliai vyrai!

tn-1-1089618.jpg

Užsakymas įvykdytas laiku, montavimas be trukdžių, o durys atrodo solidžiai ir kokybiškai. Visas procesas vyko sklandžiai, džiaugiuosi pasirinkimu!

Labai ačiū Durų Planetos kolektyvui. Padėjo išsirinkti duris - greitai pristatė, bei sumontavo.

Didelis durų pasirinkimas, taip pat yra galimybė užsisakyti pagal norus ir pageidavimus. Darbuotojai malonūs, darbininkai taip pat. Greitai ir kokybiškai sumontavo duris. Neturiu jokių priekaištų, vien tik pliusai.

Durų planeta UAB
      Klientas

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą.

Esu labai patenkintas įmonės suteiktoms paslaugoms, viskas buvo atsižvelgta iki mažiausios smulkmenos, man rūpintis nebebuvo like niekuom. Suteikė prekių informacijos, buvo taikytasi prie mano norų. Išsirinkta-užsakyta-gauta-atvešta ir viskas sumontuota. Man buvo tekus lengviausia dalis, išsirinkti, viskas kita padaryta. Labai profesionaliai aptarnauta ir sumontuota.

Šaunuoliai vaikinai montuotojai. Ypač Vakaris.
      Į mūsų nestandartinių dydžių angas, kreivose sienose duris įmontavo tiesiog idealiai.
      Tikri šaunuoliai!

Gaminomės lauko duris savo namams. Esame labai patenkinti rezultatu ir pardavėjų profesionalumu.

Nuostabu ! Usukome pasizvalgyti duru, bet pamateme ir grindis. Labai malonios konsultantes, padejo apsispresti ir issirinkti grindis bei vidaus duris. Laukti ilgai neteko. Norime padekoti už kantrybe su mumis, pilnos paslaugos suteikima. Montuotuojas nepriekaistingai sumontavo, isgloste kiekviena vieta duru, labai grazu! Dabar uzsisakem ir grindjuostes prie duru, tikime, kad vel liksime patenkinti, nuolatinis komunikavimas, rupestis, derinimasis prie musu kad galime priimti meistra... aciu labai.

Prieš kelis mėnesius pirkome duris Klaipėdos salone užsakymą priemė vadybininkė Lina.

Užsakė netinkamo dydžio durų staktą, todėl meistras, pradėjęs montavimo darbus, negalėjo jų tęsti, nes durų apvadai tinkamai nesusijungė. Informavome vadybininkę Liną, kuri pripažino klaidą, tačiau pasiūlė įsigyti naują staktą, atsisakydama grąžinti pinigus ar pakeisti į tinkamą. Ji vengė atsakyti į laiškus, o apsilankius salone bendravo labai nemaloniai, ėmėsi įžeidinėjimų ir kaltino mus, kad patys pasirinkome netinkamas detales, nors užsakymą suformavo ir pateikė ji pati. Primygtinai rekomenduoju vengti šios įmonės ir neturėti su ja jokių reikalų.

Lukas

Apgailestaujame už nepatugumus.

Kadangi tikroji situacija yra toli nuo Jūsų nupasakotos šioje pretenzijoje, maloniai siūlome kreiptis į vartotojų teises (kaip ir planavote mūsų salone) ir situaciją spręsti oficialias kanalais, o ne viešu bei nepagrįstu įmonės ir jo darbuotojų reputacijos žeminimu.

Labai gaila, kad malonus bendravimas ir geranoriškas sprendimų ieškojimas ne visais atvejais sulaukia tokio pat grįžtamojo ryšio, bei yra ‘’apdovanojamas’’kardinaliai priešinga energija.

Jei kiltų papildomų klausimų, lauksime Jūsų skambučio ar vizito salone.

Malonios rudens pradžios.

Tvarkinga įmonė, truputį turėjau problemų, bet jas sprendžia geranoriškai.

Kokybiškos durys. Rekomenduoju!

Rekomenduoju! Nors meistrelis galėjo ir greičiau susisukti, bet sumontavo gražiai, durys kokybiškos.

Durys sumontuotos labai prastai, montuojant sugadintos sienos (pora mėnesių po remonto), nors už papildomą mokestį atvyko pasiūlytas meistras išmatuoti durų - durys netilpo į angas, reikėjo papildomai griauti, kai kurios durys neatsidaro 90 laipsnių kampu, nes meistras ar matavimus atlikęs asmuo neįvertino. parašiau pretenziją nurodytu e-paštu - jokios reakcijos. Jaučiamės apgauti, ir su nekokybiškai pagamintomis ir įstatytomis durimis. Būkite dėmesingi užsisakydami, pareikalaukite į sutartį įtraukti papildomų apsaugų

Į pretenziją buvo atsižvelgta, atvyko darbuotojas įvertinti ir aptarti situacijos. Ačiū Vakaris Mečionis už jūsų pastangas ištaisyti kito meistro blogai sumontuotas duris (kiek tai buvo įmanoma), sugaištą laiką, geranoriškumą.

Apgautasis klientas

Atsargiai ! Parduoda gaminius vienu savybiu, o sumontavus duris israsoma neatitinkanti gaminio deklaracija.
      Neapsigaukite.

Apgautasis klientas

Tai ne apgaulė, o klaida, kaip ir tai, kad vadybininkė parašė, jog parduoda A+ klasės duris, nors jos yra A++. Tiesiog varžos reikšmę įrašė neteisingai. Kaip kompensaciją klientui duris padovanojome nemokamai.

Labai džiaugiuosi įmonės bendravimu. Viskas nuo a iki z. Atvyko meistrelis pamatavo, pasakė ką padaryti, kad būtų geriau, tada užsisakem duris, maloni konsulantė parinko tobulą atspalvį, ir plintusus tokius pat net. Meistrelis pats atsivežė duris ir sumontavo. Komunikacija puiki, atsiliepimai apie duris ir darbą geri! Rekomendavau ir kaimynams :)

Noriu pasidžiaugti ir padėkoti Durų planetos kolektyvu, nuo vadybos iki meistro atlikto darbo. Naujos durys namuose, lyg puošmena. Ačiū Jums. :)

DuruPlanetos paslaugomis likau labai patenkinta. Imonės darbuotojai ne tik išsimatavo namuose sienų angas, nustatė kokių durų reikia, bet užsakius ir patys jas sumontavo.

Durys įmontuotos labai prastai, esu nusivylęs šios įmonės darbu.

Egidijus

Sveiki,
      prašau parašykite sutarties numerį ar kitą informaciją, kad galėtume su Jumis susisiekti ir išsiaiškinti situaciją. [email protected]

Šnipiškių g. 2-12, LT-09309 Vilnius.
      Veiklos sritys: durys, raktai, spynos; didmeninė prekyba; eksportas; fasadas, fasado apdaila; interjero apdailos medžiagos; langai; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai; metalas, apdirbimas, gaminiai; statybinės medžiagos; stiklas ir jo gaminiai; vartai, tvoros; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      Plastikinių ir aliuminio langų, stumdomų sistemų, šarvuotų ir vidaus durų, plieninių, metalinių vartų gamintoja "UAB ALDASA" sėkmingai veikianti jau daugiau nei 20 metų, pirmoji Lietuvoje sertifikavo aukščiausios 6-os saugumo klasės šarvuotas duris. Modernios gamybos technologijos ir naudojamos tik aukštos kokybės...
      Kalvarijų g. 125, Vilnius.
      Veiklos sritys: durys, raktai, spynos; didmeninė prekyba; gamyba; interjero apdailos medžiagos; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai.
      Vidaus ir lauko durys internetu su gamyba ir montavimu | Durų idėjaUAB „Durų idėja“ (duruideja.lt) – durų prekybos, gamybos ir montavimo įmonė Lietuvoje. Siūlome platų vidaus ir lauko durų pasirinkimą, taip pat profesionalias konsultacijas ir montavimo paslaugas visoje Lietuvoje.Ieškote kokybiškų durų namams ar...
      Naujoji g. 54-87, Alytus.
      Veiklos sritys: langai; didmeninė prekyba; durys, raktai, spynos; kita veikla; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; statyba; stiklas ir jo gaminiai; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      Atitvara, UAB Šarvuotų durų, plastikinių ir aliuminių langų gamyba, stumdomų aliuminių balkonų gamyba, terasų stiklinimas, gamyba, montavimas visoje Lietuvoje.Langų gamyba ir langų montavimasNestandartiniai langai, nestandartinių langų gamyba, nestandartinių langų montavimasPlastikiniai langai, plastikinių langų...
      Savanorių pr. 290, LT-49473 Kaunas.
      Veiklos sritys: grindys, grindų dangos; durys, raktai, spynos; gamyba; mediena, jos gaminiai.
      UAB Lenex – didžiausias durų ir grindų pardavėjas. Čia rasite plačiausią durų ir grindų pasirinkimą Kaune bei Vilniuje. Įmonė pradėjo veiklą 2010 m. Ir išsiskyrė, kaip specializuotas lauko ir vidaus durų pardavėjas. 2012 m. pradėjo prekyba grindimis. Atvykus galima rasti itin platų grindų ir durų asortimentą...
      Žiemgalių g. 8, R1, Kaunas.
      Veiklos sritys: langai; durys, raktai, spynos; gamyba; mažmeninė prekyba; plastikas, guma, jų gaminiai; stiklas ir jo gaminiai.
      Plastikinių ir aliuminių langų, šarvuotų lauko ir buto durų gamyba, pardavimas, montavimas - pagrindinės UAB Reganas veiklos.Platus pasirinkimas:A++ plastikiniai langai ir durys;A++ aliuminiai langai ir durys;Plastikinės ir aliuminės stumdomos sistemos - HS, PSK;Balkonų stiklinimas;A++ šarvuotos lauko ir buto...