Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę PATA TIMBER, UAB

Atsiliepimai apie PATA TIMBER, UAB

3.5

Užsakėme 2 skirtingas faneros plokštes (F/F ir be plėvelės), tačiau gavome abi F/F. Plokštės be plėvelės išvis neturi, nors parduoda e-shop’e. Kokybė prasta - subraižyta, nudaužytais kampais. Į pastabas atsako „visiems tinka“. Siūlo grąžinti, bet transportą turime organizuoti patys, kompensuoti nesutinka. Sprendimų nėra - tik „atvežkite patys“ arba „išsirinkite gražesnę“. Visiškas neprofesionalumas: neteisingas užsakymas, klaidinanti informacija ir jokios atsakomybės. Nerekomenduoju.

tn-1-1128208.jpeg

Jei vertinate savo laiką, pinigus ir nervus - venkite šios įmonės. Nors parduodama kaip C24 konstrukcinė mediena, realybėje kai parsiveži randi C05 žymėjimą - šlapią, kreivą, suskilinėjusią ar net supelijusią, laikomą lauke. Norint rasti kelias tinkamas lentas, tenka ilgai atsirinkinėti, nes pusė - brokas. Aptarnavimas taip pat nuvylė: vietoj pagalbos - pašaipos ir akių vartymas. Nei kokybės, nei pagarbos klientui. Geriau pirkite kitur, jei nenorite nusivilti.

Tomas

Laba diena, Tomai,
      Apgailestaujame dėl Jūsų neigiamos patirties.
      Akivaizdu, kad įsigijote ne tai, ko Jums reikėjo. Perkate konstrukcine medieną, kurią norite naudoti kaip apdailinę.
      Pastoviai susiduriam su panašia problema, kai pirkėjas neįsiklauso į mūsų patarimus arba iki galo nepasako kam mediena bus naudojama, o vienintelis tikslas - pigiausias variantas.
      Mediena iš palečių imama iš eilės, neleidžiant rinktis lentų. Taip užtikrinamas tvarus miško resursų panaudojimas.
      Dėkojame už atsiliepimą - jis padeda tobulėti.

Užsakiau dailylentes internetu, sekančią dieną pasakė kad tokių jau neturi bet pasiūlė atvažiuoti parinkti vietoj.Atvažiavau ir kartų išrinkome ta ko reikia, kokybe gerą, aptarnavimas geras, dar ir nuolaidą padarė.Vlnius.

Medienos kokybė tragiška, aptvarnavimas toks pats, niekam nerekomenduoju.

PATA medienos gaminiai vertinami visame pasaulyje dėl aukštos kokybės. Investicijos į gamybą, modernią miško techniką ir pažangias gamybos technologijas teigiamai veikia produktų kokybę. Nuolat ir sparčiai auganti mūsų apyvarta Lietuvoje rodo pirkėjų pripažinimą ir verslo plėtrą.
      Esame stiprūs rinkos žaidėjai, siūlantys kokybiškus gaminius už konkurencingą kainą bei turintys plačiausią asortimentą Lietuvoje. Nors pavienių klaidų kartais pasitaiko, visada siekiame konstruktyvaus dialogo su klientais ir randame tinkamus sprendimus.
      Norėčiau sužinoti daugiau apie Jūsų patirtį - susisiekite su mumis telefonu +370 5 264 8125 (paspauskite 4).

Nerekomenduoju.

Deimantas

Ačiū Deimantai už komentarą. Jūsų nuomonė mums padeda tobulėti.
      Susisiekite prašau su mumis telefonu +37052648125 (spausti 4), norėčiau apie Jūsų patirti sužinoti daugiau informacijos.

Apgailėtina medienos kokybė.

audrone

Ačiū Audronė už komentarą. Jūsų nuomonė mums padeda tobulėti.

Uzsakinejau visokių rūšių medienos namo statybai. Ši įmonė turi medinos kuri man labai tinka pagal matmenis, tačiau gavus medieną - terasines lentas, jos yra panašesnės į skiedras. Parašius administracijai gautas atsakymas, kad lentos abc kokybės ir jo jūs tikites??? LENTU !!! Uzsakinejau lentas ir bruselius iš kitų imoniu, kas parašyta tą ir gavau.
      Pradėjus diskusiją su šia įmone, jie net nesivargina, nukreipia į nuorodą kurioje aprašyta kokia lentos kokybė ir jeigu nori tu jiems irodinek, kad tai yra lenta o ne skiedra :D

Antanas

Laba diena, Antanai,
      Apgailestaujame dėl Jūsų patirties, tačiau siekiant sąžiningo mūsų veiklos vertinimo viešiname mūsų vadovo Jums rašytą laišką.
      Ačiū

tn-1-1012432.png

Aptarnavime dar yra kur pasitempti ir nemažai...

Saulius

Ačiū Sauliau už komentarą. Jūsų nuomonė mums padeda tobulėti.

Puikus aptarnavimas ir platus asortimentas, medienos kokybė puiki
      kainos adekvačios, prekės pristatomos sutartu laiku.

Apgailėtina medienos kokybė Klaipėdos parduotuvėje. Mediena neuždengta, visa pajuodavusi, pelėsis.

Vilius

Ačiū Viliau už komentarą. Jūsų nuomonė mums padeda tobulėti.
      Dėja, bet tokios medienos Klaipėdos parduotuvėje išties turime. Ji patalpinta "Outlet" kategorijoje ir yra parduodama su didelėmis nuolaidomis (30%, 50% ir dar daugiau, įvertinus būklę). Ji puikiai tinka laikinoms konstrukcijoms, tolimesniam perdirbimui ir kitiems poreikiams, nereikalaujantiems aukštos kokybės medžiagų patiriant minimalias išlaidas.
      Visa kita, nenukainota mediena, laikoma uždengta gamybine apsaugos plėvele ir atitinka aukščiausius kokybės reikalavimus bei turi visus reikiamus sertifikatus.
      Maloniai prašome apsilankyti mūsų parduotuvėse Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, rasim tinkamą sprendimą bet kokiems pirkėjų poreikiams.

Kažkokia nesamone. Viena diena atvažioji nupirkti medienos pas jos inventorizacija pasirodo kita diena sako atvažiok. Kita diena atvažiavus tesiog prieš nosi uždaro vartus, nu nesamone kažkokia. Gerai kad netoli yra medžio bites tikrai geras aptarnavimas be jokiu nesamoniu.

Visada puikus aptarnavimas ir plačiausias asortimentas, kokio neturi nei viena parduotuvė

Mano vertinimas labai blogai.
      1) gavau pranešimą, kad gavau prekes. Reikėjo 2 valandas aiškintis, kad sužinočiau kada gausiu ištikrūjų.
      2) kitą dieną atvežė medieną visą šlapią, bėgo vanduo nuo lentų.
      3) paskambinus pažadėjo išsiaiškinti, pažadėjo nuolaidą.
      4) po keturių dienų pareiškė kad mediena sandėlyje sausa....
      5) mediena graduota, kalibruota, džiovinta 18 %, o jie lietui lyjant ją visiškai sušlapino. Neturi supratimo kad reikia plėvele uždengti...

Atvaziuoji nusipirkti i parduotuve, o tau sako:
      - gali siandiena sumoketi ir kita diena atvaziuoti pasiimti nes labai uzkrauta toli ir mes tingime dabar traukti. :)
      Auksciausio lygio aptarnavimas. :)

Daubos g. 1C, LT-78150 Šiauliai.
      Veiklos sritys: mediena, jos gaminiai; malkos, kuras šildymui; pirtys ir baseinai; vartai, tvoros.
      TMBR – jūsų namams, sodui ir ūkiui!TMBR Šiauliai – patikima medienos produktų prekybos ir gamybos įmonė, veikianti Šiauliuose bei visame Šiaulių regione. Įmonė specializuojasi aukštos kokybės statybinės, apdailos ir terasinės medienos prekyboje, medienos apdirbime bei individualių sprendimų gamyboje privatiems...
      Įmonių g. 13, Garliava, LT-53204 Kauno r.
      Veiklos sritys: mediena, jos gaminiai; fasadas, fasado apdaila; gamyba; malkos, kuras šildymui; stogų dangos, paslaugos; tvirtinimo detalės, elementai; vartai, tvoros.
      UAB Vlatausa - jau daugiau nei 20 metų užsiima maumedžio, pušies, eglės, ąžuolo medienos prekyba bei apdirbimu.Taip pat galime įgyvendinti individualius nestandartinius užsakymus.Jūsų patogumui sukomplektuosime visas reikalingas medžiagas jūsų namo stogui, terasai, fasadui ar tvorai. Taip pat atliekame montavimo...
      Įmonių g. 13, Garliava, LT-53204 Kauno r.
      Veiklos sritys: mediena, jos gaminiai; fasadas, fasado apdaila; gamyba; interjero apdailos medžiagos; stogų dangos, paslaugos; tvirtinimo detalės, elementai; vartai, tvoros.
      UAB Dragonwood.eu komanda sėmėsi patirties iš savo srities ekspertų ilgą laiką. Ir tik tam, kad ištobulintų jau esamus medienos darbo procesus, pagreitintų darbo eigą bei svarbiausia – gerintų produktų kokybę.Klientui mes skirsime visą savo dėmesį nuo užsakymo parengimo iki prekės pristatytos į namus.„Shou Sugi...
      Draugystės g. 12A, LT-51260 Kaunas.
      Veiklos sritys: baldų gamybos medžiagos, furnitūra; baldai (gamyba); didmeninė prekyba; eksportas; importas; įrankiai; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai; šviesos sistemos, šviestuvai.
      ULMAS, UAB – didmeninė ir mažmeninė prekyba baldų gamybos medžiagomis: baldinė furnitūra, apdailinta baldinė plokštė, stalviršiai, compact HPL, žaliavinės plokštės kaip fanera, MDF, MDP, HDF, OSB. Korpusinių baldų ruošinių gamyba: baldinių detalių pjovimas, briaunų klijavimas, skylių gręžimas, frezavimas ir t.t...
      Šnipiškių g. 2-12, LT-09309 Vilnius.
      Veiklos sritys: durys, raktai, spynos; didmeninė prekyba; eksportas; fasadas, fasado apdaila; interjero apdailos medžiagos; langai; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai; metalas, apdirbimas, gaminiai; statybinės medžiagos; stiklas ir jo gaminiai; vartai, tvoros; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      Plastikinių ir aliuminio langų, stumdomų sistemų, šarvuotų ir vidaus durų, plieninių, metalinių vartų gamintoja "UAB ALDASA" sėkmingai veikianti jau daugiau nei 20 metų, pirmoji Lietuvoje sertifikavo aukščiausios 6-os saugumo klasės šarvuotas duris. Modernios gamybos technologijos ir naudojamos tik aukštos kokybės...