Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "ORLEN Apsauga"
Iki šiol apie šią apsaugos tarnybą buvo susidaryta gera nuomonė, tačiau šiandienos patirtis nuvylė. Teko susidurti su darbuotoju, kurio požiūris į darbą ir komunikaciją visiškai neatitinka įmonės standarto. Dirbtinis susireikšminimas ir nenoras padėti tik gaišina laiką. Tikimės, kad tai tik vienetinis atvejis, o ne bendra tendencija
Norintiems dirbti sioje imoneje, siulau pasvarstyti ar verta. Neduoda darbui pakankamai rubu, nors patys teigia, kad duoda visus rubus, buna, kad duoda padevetus, nes nauju nebeturi. Yra tokiu darbo vietu, kuriose norint iseit i tualeta reikia laukti, kol atvaziuos zmogus tave pakeisti, jei darbo diena ir uzsieme bus kolegos, tai pralauksi valanda ar ilgiau. Daug nelogisku sprendimu is virsininku puses. Aisku priklauso dar i kokia pamaina papulsi ir koks virsininkas bus, nes yra tokiu, kurie nori suvalgyti tave gyva, skus tave jei ne ten nusipersi, ar nosi pakrapstysi.
Cia tikras forumas sukurtas, ar nevertetu Facebook nuoroda sukurti.Lietuvoje yra absoliuciai devalvuota darbo rinka.Paziekit kitose normaliose valstybese, ten koki darba bedirbtum valytojo, gamykloj, laikrascius nesiotum apmokejimas uz darba nelabai skirasi, o pas mus yra prarajos tarp darbininku, as jau nekalbu apie vadovelius.Operatorius gamyklos uzdirba 3 kartus daugiau negu mes, ar "Paslaugos tau" darbuotojai ar tai yra normalu
Tai kuris čia taip giliai i EB ar SK sulindes? Ar patys "vadovai" ir rašot.Meluojat.Lėmenės privalomos visoms pamainoms.Dėvėta apranga gavo visose pamainose.Ir būk objektyvus.Darbo specifika dirbant (saugant) toki objekta kaip naftos perdirbimo gamykla, skyriasi nuo mažesniu tiek rizika, tiek darbu apimtim ir atsakomybe, objektu.
Kazin kokia pamaina cia raso, tiek daug nemeluokite. Musu pamainoje naujokai nera gave padevetu uniformu, batu irgi gavome, buvo tarpas kad sandelyje nebebuvo.
Kas liecia karsti ir liemenes, tai kazkodel mes ju nenesiojame ir prie 25 laipsniu.
Jei Orlen apsauga jums nesveria kiseniu, tai pabandyk rasti Mazeikiuose apsaugos darba, kas moka daugiau negu 1200, nerasi.
Imoneje dirba apie 100 sargu.Nieko mes nemokame, kaip raso svetaineje, isskyrus slagbaumo kilnojima
(profesionalumas atlyginimo diena turi sverti kisene).Internetineje svetaineje rasoma ''Objektų apsaugos vykdymui naudojamos šiuolaikinės elektroninės apsaugos sistemos", tos elektronines apsaugos sistemos yra uzsakovo.Mes ka turime, tai sargu nuotolinio sekimo irenginius, taip pasitikime savo darbuotojais, kad kita syki net du tokius prietaisiukus duoda.
Solidžia ir rimta bendrove, save vadinanti ORLEN apsauga, "taupo" darbuotoju sveikatos sąskaita.Atsitikus nelaimei ar šiaip sunegalavus nesulauksit skubios medicininės pagalbos.Matyt darbuotojai yra nieko verti kad bendrovė nesiteikia sudaryti sutarties su ORLEN Lietuva teritorijojė budinčiu medicinos punktu ir jis jūsų tiesiog "negydys".Pagalba reiks kviestis iš Mažeikių.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...