Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę NT HERMIS, MB
Norėčiau rekomenduoti Donatą ir MB NT Hermis kaip patikimą ir profesionalų nekilnojamojo turto vystytoją. Turėjau puikią patirtį bendradarbiaudamas perkant butą ir esu labai patenkintas savo pirkiniu.
Nuo pat pradžių Donatas demonstravo aukštą profesionalumą, puikų rinkos išmanymą ir atsakingą požiūrį į darbą. Visa pirkimo eiga vyko sklandžiai, aiškiai ir be jokių nesklandumų - kiekviename etape jaučiausi užtikrintai ir informuotai.
Drąsiai rekomenduoju Donatą ir NT Hermis visiems, ieškantiems patikimo partnerio perkant nekilnojamąjį turtą. 100 % rekomendacija!
Noriu išreikšti didžiulį dėkingumą Donatui už pagalbą įsigyjant nuosavą būstą. Nuo pat pirmojo kontakto jaučiausi išklausyta, suprasta ir užtikrinta kad esu patikimose rankose.
Viso proceso metu gavau išsamius atsakymus į visus savo klausimus, profesionalias konsultacijas ir palaikymą kiekviename žingsnyje. Jūsų patirtis, kantrybė ir atsidavimas padėjo man labai.
Nuoširdžiai dėkoju už jūsų darbą, kompetenciją ir draugišką bendravimą. Tikrai rekomenduosiu jūsų paslaugas visiems.
Nuoširdžiai dėkoju šiam nuostabiam žmogui, kuris padėjo mano mamai įsigyti svajonių būstą. Situacija iš mano pusės buvo gana įtempta, kadangi gyvenu užsienyje ir jaudinausi dėl kiekvieno mamos žingsnio, susijusio su dokumentų tvarkymu, didelėmis sumomis ir panašiai. Tačiau šis žmogus tiesiog stebuklingai kuravo visą procesą - nuo pirminės apžiūros, visų reikiamų dokumentų tvarkymo iki paties buto perdavimo ir netgi kitų, atrodytų, smulkių, bet itin jautrių detalių (gėlės Moters dienos proga, pasitinkančios mamą pirmą kartą įžengus į jos naujus namus!!!).
Neįtikėtinai aukštas aptarnavimo lygis, ypač tokioje srityje kaip nekilnojamasis turtas, kur, deja, dažnai pamirštamas paprastas žmogiškumas ir vyrauja tik noras pasipelnyti. Šis žmogus tikrai įrodė, kad yra išimtis iš taisyklės!
Noriu iš visos širdies padėkoti
gerb.Donatui.Pirkau nuostabiai, su rafinuotu skoniu įrengtą butą.Viso buto pirkimo proceso metu jaučiau begalinį profesionalų atsidavimą darbui, tikslumą, aiškumą, norą viską atlikti kuo geriau.Jaučiausi saugi, užtikrinta ir rami.Donatas yra neįtikėtino gerumo ir pozityvumo žmogus.Dėkoju jam už visą “kelionę”kartu ir labai labai rekomenduoju!!!
Dėkojame Donatui už galimybę įsigyti kokybiškai ir su tikru rūpesčiu įrengtą būstą investicijai ir gyvenimui!
Labai geranoriškai viską sutarėme, gavome pilną pagalbą ir atsaką visais klausimais.
Dar Padėjo suderinti ir notarinius reikalus. Mūsų šeimos poreikiai tikrai patenkinti, todėl
kas ieškote galimybės įsigyti būstą saugiai, ramiai ir užtikrintai - rekomenduojame kreiptis į Donatą :)
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...