Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Nesė, UAB

Atsiliepimai apie Nesė, UAB

Kreditavimo rizika:

Sukčių krūvą.raso I El pasta prašo atsiųsti jiems papildomai nuotraukas mano asmeninių duomenų ir banko kortelių.usaldo pavedimą.ir negrazina.blokuokit twinsbet

Eduardas jasiulev
      Eduardas

Tai kam tada jūsų tie identifikacijos patvirtinimai.jai dar prasot atsiųsti nuotraukų., gyvatinas uzdarit reikia

TWINSBET

Draugai, pazistami turintys problemu su losimais gauna skambučius iš jų darbuotojų, kurie aktyviai ragina grįžti lošti, pasinaudoti „ypatingais pasiūlymais“, premijomis ir pan. Toks elgesys yra ne tik neetiškas, bet, mano nuomone, gali prieštarauti atsakingo lošimo principams, o galbūt net teisės aktams.

Skambinėti žmonėms ir raginti lošti, ypač tiems, kurie galbūt sąmoningai atsitraukė nuo šios veiklos, yra labai neatsakinga. Tokia praktika gali turėti rimtų pasekmių žmonių psichologinei ir finansinei gerovei. Mano manymu, tokie veiksmai turėtų būti griežtai reglamentuojami arba apskritai draudžiami.

Rekomenduoju visiems būti atsargiems ir atsiriboti nuo tokiu imoniu.

U R O D A I !!!!! LENCIŪGINIAI.

Nežaiskit aparatus nureguliave į casino puse error mėto kad tik neduotu laimėti. L A V O N A I CBB

Scemeriai ir eferistai, iš 200e casino aparatas sukosi gerai ir išmete error dėl ryšio nors ryšys geras. Didelėm sumom ryja kaip ž i ū r k ė s. RIP

Klausimas kaip cia pritaps tokia bendrove, kuri savo pasiula niekuo neisiskiria is Lietuvoje esanciu konkurentu. Jau statymai.com forume zmones kalba, kad vos po keliu laimetu statymu buna apriboti.

Pisiuhinas Zopinas

Laba diena mieli losejai ir nelosejai, durni ir nedurni. :)
      Gal kai kam laikas nustot losti?
      Norit islost milijona? Ziurekit apacioj: :)

Nese losimo automatai B kategorija - Grynasis pelnas 2021 metais - Minus 186 048 €
      Nese Pramogu bankas - Grynasis pelnas 2021 metais - Minus 507 252 €
      Nese losimo automatai B kategorija - pardavimai uz 2021 metus 1 244 364 €.
      Nese Pramogu bankas - pardavimai uz 2021 metus 588 126 €.

Kaip matote daugiau losia B automatuose neturtingi zmones.

Toliau:

Olimpyc casino pelnas 2021 metais 6 364 500 €,
      Pardavimai 2021 metais 23 504 059 €.
      O...! :) Tai gal Olimpike galima laimet milijona? :) Bet as ten nesilankau, nes man neidomu, nepatiko ten.

Ir kokia isvada galima daryt? Nekelkit kojos i ta Nese, nera ten milijonu ir isvys pas ju yra toks sunkmetis, tai reiskia kad jie gali jums neismoket isvys nieko, isvarys apsauga pro duris.:)

Apalamai patarciau nezaiskit niekur. Laimejus didele suma, ji bus padalinta i keleta daliu. Jie ne...

Užėjau šnd i kalvariju turgaus g. saloną. Galvoju alaus atsigersiu, į aparatus imesiu. Bet kasininkei turbut tos dienos arba šiaip nuotaikos nebuvo, pradėjo šaukt ant klientų. Ko pasekoje pasiuntė nx... mane keiksmažodžiai apsvaidė ir apsaugą iškvietė. Gal ta darbuotoja kalėjime sėdėjus, tada pateisinamas jos toks elgesys, nes elgėsi kaip marozė. Nžn pagal kokius kriterijus Nesė renkasi darbuotojus, bet darykit išvadas. Sėkmės

Užėjau į Kalvarijų turgaus saloną. Blyn, tokios skylės reiktų dar paieškoti. Sėdi bomžai, smarvė, žiauri. Kasininkė telefonu kalbėdama su kažkuo triaukščius rusiškus matus vartoja. Žodžiu skylių skylė. Užteko minutės, kad apsisukčiau ir visam laikui dingčiau iš ten.

Susitikus su darbuotojais teko girdeti kad UAB "Nese" (Pramogu bankas Vilniuje) sunkesni laikai.Algos veluoja, mokama "vokais".Zmones jauciasi nesaugus.
      Atsiradus naujom "medzerio" pareigom-pablogejo bendras kolektivo klimatas.

Savanorių pr. 255, LT-50193 Kaunas.
      Veiklos sritys: azartiniai lošimai, kazino.
      TOPsport yra pirmoji ir didžiausia lažybų bendrovė Lietuvoje, veiklą pradėjusi nuo 2002m., kai buvo įkurtas pirmasis lažybų punktas Lietuvoje. Bėgant metams TOPsport plėtėsi, tobulėjo, todėl dabar TOPsport ne tik lažybų punktas - tai moderniausia ir didžiausia pramogų erdvė bei populiariausia lažybų internetu...