Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB Nėra planetos B
Džiaugiuosi atradusį šį naują prekinį ženklą.
Man patiko, kad parduotuvėje galėjau apžiūrėti prekę gyvai, o kas svarbiausiai (bent jau man) yra labai didžiulis privalumas ir pranašumas prieš visas dėvėtų rūbų ir avalynės pardavėjus, kad aš kaip klientas turiu galimybę prekę grąžinti!
Mano pirkti batai man tiko. Tai nereikėjo nieko grąžinti. Super geros kokybės Geox batai už sakyčiau juokingą kainą :)
Ateityje pirksiu ženkliai drąsiau ir galėsiu ir dydį pasimatuoti ir kokybę įvertinti.
Nesu iš žmonių, kurie viskuo skundžiasi, bet ši įmonė labai nepatikima. Apmokėjimą už parduotas prekes tiesiogine to žodžio prasme turėjau "išmušinėti". Dalies sumos negavau iki šiol. Nenoriu čia viešinti visų detalių, bet jau beveik metai, kaip turiu su jais problemų.
O aš kaip tik turiu visiškai priešingą patirtį :) Iš visų išbandytų erdvių, man ši įmonė atrodo patikimiausia ir patogiausia dauguma prasmių.
Gal, tiesiog, jums taip gavosi, nes juk įvyksta žmogiškos klaidos visur. O ši įmonė dar jauna, dar mokosi iš savo klaidų, dar tik auga ir dėliojasi įvairiausius niuansus.
Linkiu, kad jums abipusiai viskas išsispręstų, kad tokios platformos ir toliau klestėtų, kad kuo mažiau mūsų planetoje kauptųsi žmogaus rankomis sukurtų ir paliktų atliekų pėdsakų ;)
Vilniaus centre – vieta, kurią renginių ekspertai vadina tikru atradimu
Renginiams reikia ruoštis iš anksto, ypač jei siekiama nepriekaištingos kokybės, įsimintinos atmosferos ir prestižo. Būtent tai šiandien siūlo atsinaujinęs "Grand Hotel Vilnius, Curio Collection...
"Gilesta" Vilniuje pradeda vieno didžiausių švietimo projektų statybas
Pavilnyje pradedamas įgyvendinti vienas didžiausių pastarųjų metų švietimo infrastruktūros projektų Vilniuje – Stasio Lozoraičio gatvėje statoma nauja progimnazija su sporto, laisvalaikio ir...
Mažvydas Šileika. Kaip versle vertinti EBITDA svyravimus?
Agro ir maisto sektoriuje EBITDA dažnai tampa vienu svarbiausių rodiklių vertinant verslo atsparumą. Skirtingai nei pajamos ar grynasis pelnas, šis rodiklis leidžia geriau matyti, kaip įmonei...