Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Nebasa, UAB

Atsiliepimai apie Nebasa, UAB

Nuostabi parduotuvė! Nuostabus kolektyvas, aptarnavimas!
      Kuo didžiausios sėkmės darbuose!

Noriu nuoširdžiai padėkoti NeBasa, UAB komandai už puikų darbą. Tai parduotuvė, kurioje visada randu kokybiškų drabužių ir kitų prekių už labai gerą kainą. Aptarnavimas visada malonus, greitas ir profesionalus. Gyvenu kitame Lietuvos krašte, tačiau jau daug metų užsisakinėju prekes ir dar nė karto nenusivyliau. Viskas vyksta sklandžiai, atsakingai ir labai kokybiškai. Smagu matyti įmonę, kuri taip gerbia savo klientus ir sąžiningai dirba. Linkiu Jums didžiausios sėkmės ir dar daug patenkintų klientų. Rekomenduoju 100 %!

Kai dukra parodė šią parduotuvę, visada tik čia ir užsisakinėju. Ir ne vien tik per tiesiogines transliacijas, bet užsuku dažnai ir į fizine parduotuve, kurioje visada malonios ir besišypsančios pardavėjos. Padeda surasti preke, maloniai aptarnauja, ir palinki gražios dienos. O perkant per transliacija greitai gaunamos prekės ir su meile gražiai supakuotos.

Nuostabi parduotuvė, prekių kokybė tobula, prekių pristatymas nepriekaištingas, visada laiku. Asortimentas labai didelis. Kokybės ir kainų santikis labai geras, dirba nuostabios darbuotojos, malonios, visada pataria, paaiškina. Perku jau 5 metus. Džiaugiuosi atradusi NeBasa

Malonus aptarnavimas, užsakyta prekių siunta labai greit atejo. Prekės supakuotos visada būna labai saugiai. :) Ačiū merginos! Sekmės darbuose! :)

Kai tik atradau šią parduotuvę, tik ten apsiperku (pati ir dukra) ir fizinėje parduotuvėje ir per live. Kainos ir kokybės santykis man labai patinka.. Asortimentas gausus (drabužių, avalynės, buitinės chemijos, rankšluosčių..tas kas man aktualu)
      Personalas labai malonus (su šypsena ????) visad patarė????????
      Taigi rekomenduoju ????%

NeBasa atradau neseniai, bet iš karto labai nustebino žemos kainos, gera kokybė, malonus aptarnavimas.Labai laukiu video transliacijų, nes visada atrandu ką nusipirkti.Rekomenduoju 100%.

Pasirinkimas didelis kainos prieinamos. Merginos visada padės patars. Ne kartą dar sugrįšiu! Ačiū už tokią gausią pasiūlą ???? Sekmės darbuose ????

Noriu nuoširdžiai padėkoti visai komandai, ypač Agnytei, už nuostabų darbą, šiltą bendravimą ir išskirtinį dėmesį klientui. Čia dirba be galo malonūs, paslaugūs ir profesionalūs žmonės, kurie visada pasitinka su šypsena ir sukuria jaukią atmosferą. Visada malonu sugrįžti, nes jautiesi laukiamas ir vertinamas.
      Labai džiugina ne tik puikus aptarnavimas, bet ir aukšta kokybė bei draugiškos kainos. Akivaizdu, kad savo darbą atliekate su meile ir rūpesčiu kiekvienu klientu. Ačiū už profesionalumą, šilumą ir pastangas - linkiu jums didžiausios sėkmės ir dar daugiau laimingų klientų ❤️

Šią įmonę atradau prieš daugiau nei metus. Asortimentas labai didelis tiek avalynes, tiek drabužių, patalynės, kosmetikos ir įvairių kitų prekių. Kainos ir kokybės santykis atitinka, gana dažnai kaina netgi maža pagal kokybę. Apsiperku sau ir paauglei dukrai tikrai visko rasite. Kolektyvas nuostabus ir paslaugus. Nuoširdžiai rekomenduoju.

tikrai rekomenduoju, geros kainos, puikus asortimentas, yra galimybė kaupti krepšelį visą savaitę, darbuotojos malonios, pasiskambinus viską paaiškina. tikrai sugrįšiu ne kartą ❤️❤️❤️

Esu labai patenkinta apsipirkimu šioje parduotuvėje. Drabužių pasirinkimas tikrai platus - galima rasti tiek kasdieniams deriniams, tiek ypatingoms progoms. Labai patiko kokybė, audiniai malonūs, o modeliai stilingi ir šiuolaikiški. Taip pat noriu pagirti aptarnavimą - personalas buvo labai malonus, kantrus ir padėjo išsirinkti tinkamiausius variantus. Jauki atmosfera ir dėmesys klientui tikrai paliko gerą įspūdį. Smagu atrasti vietą, kurioje norisi sugrįžti dar kartą. Nuoširdžiai rekomenduoju visiems, kurie ieško kokybiškų ir stilingų drabužių!

Nerekomenduoju savate rinktas krepselis apmokejau virs 100€ rodo neapmoketa paskambinus nedaejom iki jusu o isvyke jau kitos sav live daro jokios pagarbos pirkejui ir jokio atsakingumo bus kreiptasi kur priklauso !

Pardavėjos Naglos, žemina atėjusias pirkėjas, rauko savo snukelius lyg kažką skolingos būtų atėjusios pirkėjos, per live užsakytos prekės turi būt visos apmokėtos, nors sistema gryba pjauna, atidėta daug prekių net ne tų kur buvo užsakyta, o atsaukt prekės pačiai negalima, iš pirkėjų reikalaujama apsimokėtų už visą krepšelį, nesvarbu kad pasakau jog turiu pažiūrėt ar man tinka ta preke, ar dydis atitinka, juk rezervacija internetu, vienu žodžiu pasibaisejau.

Šios įmonės darbas yra visiška tragedija. Užsisakiau prekių, apmokėjau ir paprašiau siuntimo, bet buvau tiesiog praignoruota, vėliau vėl užsisakiau prekių ir apmokėjau, vėl paprašiau visų kartu prekių siuntimo, bet vėl likau praignoruota, nors siuntimo išlaidos buvo apmokėtos, aišku, kelių prekių atsisakiau, nes persigalvojau ir pakalbėkus su žmogumi, kuriam jas norėjau dovanoti, paaiškėjo, kad tai jis jau turi. Suma tikrai buvo nemaža, beveik 70 Eur. Maža to, kad beveik visos prekės apmokėtos, sulakiau iš ponios Agnės reikalavimų apmokėti kažkokį trūkumą ir per šiandien atsiimti prekes, nws kitaio bus anuliuotas visas krepšelis, net ir apmokėtas. Daber nei pinigų, nei prekių

Kas Kaune su parduotuve? Žiema buvau tai kaip ir nieko buvo, vakar buvau tai mirusi parduotuvė mazgotes sukabintos kosmetikos skyrius irgi apytuscias ant kitų priemonių nei kainų nei aprašymo.

Džiaugiuosi atradusi NeBasa prieš beveik 3 metus. Visada malonus bendravimas, operatyvus ir greitas darbas. Superinis kolektyvas ir jų vadovė!

Tobula parduotuvė, ačiū jums!

Super aptarnavimas, prekes atejo greitai:))

Pirkau tiek live transliacijos metu, tiek fizinėje Kauno parduotuvėje, viskas labai puiku. Labai džiaugiuosi Lauros darbu, kiek įdėta visko. Sėkmės tau Nebasa ❤️ apsilankysiu tikrai dar ne kartą ♥️

direktore nelabai adekvati rasinedama man beveik 3h nakties kaltindama mane nepagristais dalykais, kazkoki video ikelta kaip mano vaikas perka puokste

Atvažiavus į Norfos bazę atsiimti iš Nebasa užsakytą prekę, buvau stipriai šokiruota darbuotojos Agnės aptarnavimu. Tik po antro skambučio atėjo visa nepatenkinta. Nors aš pirma pasisveikinau, net neatsakė, o naglu žvilgsniu žiūrėjo į akis su klausimu Ko nori. Pasakius, be žodžių padėjo man prekę. Dar buvo nepatenkinta, kad norėjau pamatuoti. Pamačius jos veido išraišką, dingo noras čia pirkti ir prekės atsisakiau.
      O vietoje atsisveikinimo dar perskaitė moralę.
      Nulis mandagumo, nulis elementarios kultūros bendraujant su klientais.
      Dirbti prekyboje reikia taip, kad klientas norėtų grįžti. Deja...

Eglė-Lilė Gerulaitienė
      Danutė

Sumaišius kodukus ir tą pačią minutę atsiprašius, ponia Agnė pašaipiai live metu pareiškė, prekės atšaukimas 10€!Tai normalu?Tai tragrdija.

Prekiu asortimentas tikrai geras apsipirkau radau beveik viska ko norejau, kosmetikos skiriuje pardavejos labai malonios ko nepasakysiu apie drabužiu skyriu, nors pardaveja ir padejo man bet ka kasininke ka sales darbuotojos labai jau nelaimingos nesinori prie ju net prieidineti matosi kad pervargusios ant visos sales 1pardaveja kai turi buti pagal parduotuves žmoniu srauta daugiau konsultantu, tai buvo sekmadienis. Ačiū kad esate, dar apsilankysiu.

Gražinau prieš mėnesį kostiumėlį, pardavėja sakė kad pinigus ne grąžins grynaisiais nes mokėta buvo banko kortele, davė užpildyti lapą kad surasyciau savo duomenys banko saskaita, bet kažkaip pinigėlių grąžintu į savo sąskaitą kaip ir iki šiol dar nesulaukiau nors jau praėjo visas menuo.

Šauni parduotuvė, prieinamos kainos, kokybė 100%

Sveiki,
      Prekiaujate išties gražiais, stilingais gaminiais. Tačiau apsilankius pirmą kartą Jūsų parduotuvėje 2021.07.01, esančioje Norfos bazėje (Vilnius), buvau nustebinta nemaloniu pokalbiu (greičiau beveik konfliktu). Nežinau ar tai vadovė, ar konsultantė, tačiau pardavimuose su tiesioginiais klientais- merginai ŗyškiai trūksta kompetencijos.
      Paprašius merginos su manimi maloniau bendrauti, ji tik labiau aštrino pokalbį.
      Pati esu parduotuvės vadovė gerai žinomo prekinio ženklo, kuo puikiausiai ir Jūs turėtumėte žinoti auksinę taisyklę " klientas visada teisus". Supažindinkite tą panelę su klientų aptarnavimu, kaip turėtu ištiesų būti.
      Geros prekybos !

Ir kas kad esate vadove, nereikia cia kelti saves auksciau visko, esate tokia pati kaip ir visi zmones, klientas ne visada teisus !

Trakų g. 3, LT-01132 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; apranga, drabužiai; kosmetika, parfumerija.
      LYDERIAUJANTIS MADOS PREKIŲ IŠPARDAVIMŲ KLUBAS BALTIJOS ŠALYSE!MemberShop Jums siūlo neįtikėtinas nuolaidas tokiems prekiniams ženklams kaip: Furla, Calvin Klein, Guess, Gino Rossi, Adidas, Geox, Diesel ir daug kitų.New Mood – tai mados gerbėjų rojus internete! Naujausios kolekcijos, trokštamiausių prekių ženklų...
      Puodžių g. 2-2, LT-44288 Kaunas.
      Veiklos sritys: sporto, turizmo reikmenys; apranga, drabužiai; avalynė, batai; darbo apranga; darbo sauga; didmeninė prekyba; ginklai, savisaugos priemonės; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; žūklės ir medžioklės reikmenys, paslaugos.
      Baltijos arsenalas, UAB darbo rūbai, darbo apsaugos priemonės, savisaugos priemonės, turizmo reikmenys ir medžioklės bei žvejybos reikmenys. Prekyba internetu ir fizinėse parduotuvės KauneViskas armijai ir civiliamsDarbo aprangaDarbo kostiumai vyrams, darbinės kelnės, liemenės vyrams bei žieminiai darbo batai ir...
      Fabriko g. 48, LT-55111 Jonava.
      Veiklos sritys: audiniai, patalynė; apranga, drabužiai; didmeninė prekyba; dovanos; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; pirtys ir baseinai; siuvimas, medžiagos; vaikų prekės.
      UAB “Namų tekstilė” pradėjo savo veiklą nuo 2003m. spalio mėn. Pagrindinis mūsų įmonės tikslas – įvairių tekstilės gaminių, kurių pagrindą sudaro natūralus pluoštas (pvz.: natūrali avies vilna, linas ar medvilnė) gamyba.60 % visų UAB “Namų tekstilė” klientų sudaro viešbučiai, ligoninės, darželiai ir kitos įmonės...
      Manufaktūrų g. 3, LT-11342 Vilnius.
      Veiklos sritys: darbo apranga; apranga, drabužiai; avalynė, batai; darbo sauga; didmeninė prekyba; oro transportas, aviacija; priešgaisrinė sauga, sistemos.
      Esame specializuota įmonė, užsiimanti darbo drabužių, asmeninių apsaugos priemonių, ekipuotės ir specialiosios paskirties įrangos prekyba. Mūsų tikslas – užtikrinti klientų saugumą, komfortą ir patikimumą įvairiose veiklos srityse – nuo statybų ar pramonės iki specialiųjų operacijų ar ekstremalių situacijų...
      Ruklos g. 14, LT-55198 Jonava.
      Veiklos sritys: audiniai, patalynė; apranga, drabužiai; didmeninė prekyba; dovanos; eksportas; gamyba; mažmeninė prekyba; pirtys ir baseinai; siuvimas, medžiagos.
      UAB „A grupė“ – lino tekstilės gamintojas namams, SPA ir viešbučiamsUAB „A grupė“ – nuo 1990 metų Jonavoje veikiantis lietuviškas lino tekstilės audimo fabrikas, specializuojantis lininių, puslininių ir medvilninių audinių gamyboje, tekstilės apdailoje bei namų tekstilės siuvime. Įmonė valdo visą gamybos procesą –...