Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę MyBee Fleet, UAB
"MyBee" (“CityBee”) automobilio Toyota Corolla touring (automobilio salonas ir bagažinė - du viename) bagažinės dangtis atsidarinėja važiuojant automagistrale 117 km/h greičiu... ir tai vyko xx kartų per vieną ir tą pačią kelionę... tačiau "MyBee" (“CityBee”) atsakingi darbuotojai išgirdę apie šią problemą ėmė slapstytis, ėmė ignoruoti telefoninius skambučius ir el.pašto laiškus. Per visa automobilio naudojimo laikotarpį nebuvo pasirūpinta dėl šio ir kitų techninių gedimų pašalinimo. "MyBee" (“CityBee”) yra pati prasčiausia automobilių nuomos įmonė europoje.
Video žr.: https://www.youtube.com/watch?v=r9ugtlriWts
Laba diena, Jonai,
Pirmiausia, apgailestaujame dėl patirtų nepatogumų kelyje.
Taip pat norime patikslinti, kad „MyBee“ komanda yra pasiekiama bendruoju telefono numeriu +370 700 77024, o įvykus gedimui ar eismo įvykiui, techninė pagalba mūsų automobiliams yra suteikiama visą parą.
Primename, kad jei transporto priemonė sugenda, prietaisų skydelyje užsidega įspėjamieji signalai, girdimi įtartini garsai arba nėra galimybės toliau saugiai naudoti automobilį, klientai turi nedelsdami sustabdyti naudojimąsi automobiliu ir iškviesti techninę pagalbą kelyje, informuoti „MyBee“ komandą.
Prašome savo klientų užtikrinti, kad tais atvejais, kad atsiranda automobilio gedimų ir kyla grėsmė vairuotojui (ar/ir keleiviams) ar tolesnis transporto priemonės naudojimas gali didinti žalą - transporto priemonės nenaudoti.
Atsižvelgdami į gedimą ir tais atvejais, kai gedimas nekelia pavojaus, o automobiliu galima naudotis, nukreipiame klientą į servisą, kad problema būtų išspręsta....
Tai kas parašyta “MyBee” (“CityBee”) atsakyme yra išsisukinėjimai ir melas!
Nieko stebėtino, kad baltarusiško kapitalo įmonės “MyBee” (“CityBee”) neadekvatūs vadovai prisidirbę kitaip elgtis kaip kad išsisukinėti, meluoti ir sukčiauti nesugeba.Tokia deklaratyvi rašliava ką rašinėja “MyBee” (“CityBee”) - tik pigus “MyBee” (“CityBee”) triukas siekiant skaitytojams sukelti abejones dėl komentaruose išdėstytų faktų.
Faktai tokie:
“MyBee” (“CityBee”) ofiso mulkiai pagal automobilyje įmontuotą GPS trekerį matydami, kad automobilis naktį automagistrale juda 116-117 km/h greičiu - vis tiek važiuojančiai mašinai nuotoliniu būdu x kartų atidarinėja bagažinės dangtį, taip pat, tos pačios kelionės metu benzino kolonėlėje stovinčiai mašinai x kartų užrakinėja duris... patys tai galite įsitikinti peržiūrėję į youtube įkeltus vaizdo įrašus, kurių internetines nuorodas pateikiu:
Vien Iš...
Naudojuosi Mybee paslaugomis jau ketvirtus metus, kol kas kažkokių specifinių nusiskundimų neturiu. Taip kartais nesudirba komunikacija, bet labai greitai sprendžiamos visos problemos, pavyzdžiui kaip naujų padangų poreikis ar sutarties pratęsimo klausimai. Mokėjimas paprastas per jų puslapį, vienas paspaudimas ir apmokėjimas atliktas. Tikrai žmogiškas požiūris į klientą, jo norus, ar klaidas, pavyzdžiui kaip vieną kartą netyčia pradelsta apmokėti sąskaita. Patogu ir paprasta, tikrai manau naudosiuosi ateityje jų paslaugomis ir toliau.
Mūsų asmeninė patirtis labai prasta. Kadangi esame šeima, sąskaitas dažniausiai apmokėdavo vyras iš savo banko sąskaitos. Mybee Fleet praktiškai niekada nerasdavo mokėjimų, nors darydavome viską taip, kaip jie sakė daryti mokant kitam asmeniui ne sutarties sudarytojui. Kas mėnesį reikėdavo jiems skambinėti ir prašyti patikrinti, kodėl nemato apmokėjimo ir siunčia įspėjimus apie skolą. Du kartus netgi buvo taip, kad be įspėjimo iš anksto, esant tariamai skolai (jiems eilinį kartą nerandant apmokėjimo iš tiesiog kitos sąskaitos), be jokio išankstinio įspėjimo užblokavo automobilį. Su vaiku buvome parke, reikia grįžti - neatsidaro automobilis. Pirma mintis, kad kažkas sugedo ar nusėdo akumuliatorius, bet pasirodo ne. Grįžome su city bee, kol po skambučio su klausimu, kas čia vyksta, jie ieškojo ir aiškinosi. Kadangi sąskaita buvo apmokėta, automobilį atblokavo sekančią dieną. Ar buvo atsiprašyta už sukeltus nepatogumus ir pasiūlyta nors minimali kompensacija? Tikrai ne.
Galiausiai...
Sveiki, Dovile, nuoširdžiai apgailestaujame dėl nesklandumų ir nuviliančių patirčių, su kuriomis Jums teko susidurti. Vertiname Jūsų atsiliepimą, kadangi nuolat siekiame tobulinti savo paslaugų kokybę. Norėtume išsamiau išnagrinėti Jūsų atvejį ir rasti tinkamą sprendimą, todėl susisieksime su Jumis asmeniškai artimu metu.
Puikus, greitas ir profesionalus aptarnavimas. Labai rekomenduoju pardavimų vadybininką - MANTAS VAITKUS ([email protected])
Be reikalo sugaišau laiką pasikabinęs ant jų marketinginių kainų. Labai gudrauja tokiais terminais kaip "avansas" "galutinė mėnesio įmoka". Mašinos be 550 EUR mėnesiui neturi o pasiūlyme rašo "galutinė mėnesio įmoka" 370 EUR. Prašo sumokėti avansą 1000 ir sutarties mokestį 100. Lyg niekas skaičiuoti nemoka. Viską sudėjus gaunasi 550. Tai kam apgaudinėti ir durnių ieškoti? Būkite sąžiningi patys sau.
Laba diena, apgailestaujame dėl įvykusio nesusipratimo. Norime patikslinti, kad mūsų interneto svetainėje prie kiekvieno automobilio yra nurodyta pradinė mėnesio įmoka konkrečiam modeliui. Į nurodytą kainą nėra įtrauktas vienkartinis sutarties sudarymo mokestis, iš anksto sumokamas ir nuo modelio priklausantis avansas, galutinę kainą taip pat lemia ir pasirinktas prenumeratos laikotarpis, planuojama automobilio rida bei papildomos paslaugos, kurias kiekvienas klientas renkasi individualiai. Kliento sumokamas avansas yra išskaidomas per pasirinktą prenumeratos laikotarpį, tad kiekvieną mėnesį atitinkama avanso dalis padengia dalį prenumeratos kainos. Jeigu iškiltų papildomų klausimų, būtinai kreipkitės - mūsų komanda yra pasirengusi į juos atsakyti.
I choose english to ensure that more people could be reached and informed about this brilliant service. I would like to say a special thanks to Mantas Vaitkus. I had a situation when I needed a car the same moment. Had my budget, my needs and timing on the table. Within couple of hours without any movements I have had my car reserved and my special offer adjusted. Mantas have managed to offer me my desired vehicle and to fit in my budget. Whole time I have had a 100% response and excellent service whenever I needed it. Must note the best fact- everything was after working hours. Kudos to such great employees who are ready for an extra mile to solve your problems. My bee and Mantas is there WHEN you need them. Thank You again for being flexible, understandable and helpful.
Pasidomėkite, ką remiate, užsisakydami City Bee/My Bee paslaugas, ar pirkdami automobilius iš Krasta :) 6 veikiančios įmonės Baltarusijoje :) 8 psl. Informacija vieša :)
„MyBee“, priklausanti tarptautinei įmonių grupei „Modus Group“, niekada nevykdė veiklos Baltarusijoje, kurios valdžia palaiko agresiją prieš Ukrainą. Visgi, šios įmonių grupės du verslai - veikiantys atsinaujinančios energetikos ir automobilių prekybos srityse - valdo įmones Baltarusijoje.
Turime ne tik viešai paskelbtą vertybinį įsipareigojimą palikti Baltarusiją, kuris išlieka vienu svarbiausių grupės prioritetų, bet ir aiškų ekonominį interesą. Pernai šioje rinkoje „Modus Group“ patirti bendri veiklos nuostoliai, kurie atsispindi audituotose metinėse finansinėse ataskaitose, siekė 8, 3 mln. eurų. Dalis jų susiję su įgyvendinamais pasitraukimo veiksmais.
Deja, neturime galimybių palikti Baltarusijos rinkos vienašališku sprendimu, todėl šis procesas trunka ilgiau nei tikėjomės. Jis užtrunka dėl „Modus Group“ teisinių ir finansinių įsipareigojimų prieš tarptautinius partnerius. Taip pat tam kliūtis daro nedemokratinė Baltarusijos valdžia, pernai priėmusi griežtus draudimus...
Ką nor tą ir remiam, ne tavo reikalas ir nekišk savo suknistos nuomonės kitiems.
Ko pykstate, p.Asta? Esate to pačio lygmens, kaip krabas, kuris moka mokesčius valstybei-teroristei. O vaizduojate superclean, supernice kompaniją???
Nesinervinkite, paviešinsime ir daugiau faktų.
Labai keista skaityti neigiamus atsiliepimus.
Patys MyBee naudojame metus laiko, turėjome du automobilius ir neseniai vieno nusprendėme atsisakyti (tapo per mažas) - grąžinus su 27'000km rida nebuvo rasta jokių trūkumų, sutarties nutraukimo mokesčiai paskaičiuoti sąžiningai.
Kadangi teko juo apvažiuoti daug Europos (rida per tokį trumpą laiką tai parodo) - keista, jog kiti per perpus trumpesnę ridą sugeba automobilį apgadinti, o tai padarę dar ir nesikreipia į draudimo bendrovę kaip priklauso...
Žinau, jog esu įnoringas klientas, todėl esu labai dėkingas savo įmonės vardu, jog MyBee visuomet operatyviai ir geranoriškai atsako į mano klausimus ir net lanksčiai derinasi prie mano asmeninių poreikių. Labai laukiam didesnių BMW pasirodymo! :)
Siūlau gerai pagalvoti ir įsiskaityti į sutarties sąlygas. Jei imate naują automobilį, beveik nėra šansų, kad jį grąžinant jums nereikės sumokėti frančizės, mano atveju 300 EUR. Kadangi sutartyje nurodyta, kad automobilį reikia grąžinti LYGIAI TOKIOS PAČIOS būklės, kokį paėmėte. Man įdomu, pavyzdžiui turint automobilį kelis metus, kokiu būdu įmanoma jį gražinti kaip naują, lyg iš salono paimtą? Atrodo, kad saugojau automobilį kaip savo ir buvau tikras, kad viskas yra gerai, bet grąžinus, po apžiūrės atėjo sąskaita, nes buvo rasti maži apibraižymai, kuriuos esu tikras, galima panaikinti nuplovus ir nupoliravus; ir po kapotu kažkokie putplasčiai nubyrėjo. Aš praktiškai net nesu pakėlęs kapoto, ir turbūt tai yra tiesiog natūralus nusidėvėjimas ar automobilio nekokybė. Pasirodo, tokio dalyko sutarty nėra, ir jūs liksite skolingas.
Aptarnavimas po visko yra šaltas ir be kompromisų.
Maniau, kad imsiu kitą automobilį, bet ačiū ne, sėkmės darant lietuvišką verslą.
Visiškai taikliai pastebėta. Šį įmonė yra visada teisi ir visais atvejais. O tai reiškia, kad vienašališkai gali visais atvejais spręsti laikytis sutarties ar nesilaikyti. Nekompetencija, neprofesionalumas, sutarties pažeidimai, ignoravimas, nesąžiningumas yra jų pagrindiniai kelrodžiai.
Buvęs klientas
Jungiuosi prie pasibaisėjusių šios įmonės darbu.
Viskas yra gražu, "imi ir turi automobilį, šiandien", bet smagumai prasideda, kai automobilis pareikalaujamas grąžinti, arba pasibaigia nuomos sutarčiai:
1) pamirškite savo 1000, 2000 EUR avansą, kuriuos mokėjote - nuskaičiuos, išrašys sumas iš lubų, bet nuskaičiuos;
2) jei galvojate, kad My Bee teiginiai "viskas čia gerai" jų iniciatyva vienašališkai keičiant sutartis kažko verti - pagalvokite dar kartą - rida buvo užsakyta padidinta (20 000 km/metams); vienašališkai nutraukus sutartį, išrašė sąskaitą už viršytą ridą (buvo prisukta apie 15 000 km);
3) jei galvojate kad jų draudimas atsitikus įvykiui jums duos pakaitinį automobilį - pagalvokite dar kartą - liepia medžioti CityBee trantus po miestą, draudimas neduoda pakaitinio automobilio;
4) automobilio priėmimas - My Bee traktuos, kad automobilis turi būti toks, kokį pasimėmėte, t.y. visiškai naujas; susimokėsite tūkstantines sąskaitas už menkiausią įbrėžimą,...
Pasinaudojau. Ačiū apeiti iš toli. Pradedant melaginga reklama apie automobilio kainą, jei galvojate kad jums automobilis kainuos 225eur/mėn, tai toli gražu ne. Kainuos mažiausiai 530eur, nes prisidės PVM, draudimų, aptarnavimų kainos. Jei pasirinksite plovimo paslaugą - gausite 2 kartus per mėnesį nusiplauti, kaip papras žmogus galėtų plauti kas dieną. Negana to nutraukus sutartį pasibaigus terminui dar gausite papildomą sąskaitą už automobilio defektų šalinimą. Pagal juos automobilyje nėra sveikos vietos ir neatitnka natūralaus nusidevėjimo. Automobilis pravažiavo 12000km per 6 mėn. Net neišnaudota skirtų 20000km, turbūt po jų mašina iš vis nurašyta būtų. Bėkite neatsigreždami, jei dar kyla minčių iš jų imti automobilį.
Update:
sufrabrikavo skolą, perdavė išieškotojams; pradėjus teikti duomenis "skola" stebuklingai sumažėjo nuo 1500 EUR iki 500 EUR (ir tai nėra teisybė, nes nekompensuota už kurą).
Tai darytina prielaida, kokiu verslu užsiima My Bee Fleet, UAB (Miesto bitė, UAB):
1) visiškai "plikų" mašinų nuoma už brangiai;
2) avansų nusavinimas vienašališkai nutraukus sutartis;
3) kuro likučių nusavinimas atiduodant automobilį (patys atiduoda su kuru ties 0 padala);
4) "pažeidimų" suradimas atidavus - čia išvis naujas verslas, nuo kiekvieno auto paskaičiavę uždirbti po 500-1500 EUR;
5) atdidavimas skolų išieškojimui, prirašius sf.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...