Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Miesto Bitė, UAB

Atsiliepimai apie Miesto Bitė, UAB

Išregistruotas: Juridiniam asmeniui pasibaigus po reorganizavimo.
    6.5

Nuomavausi, viskas pakankamai ilgai užtruko; Gavau automobilį su įskeltu veidrodėliu ir dar papildomom nesąmonėm… parašius atsaką, gavau kažkokius kaprizus, o ne atsakymą..
    Kai vadovas verksnys, tai tokia ir įmonė

Labai gera paslauga ir greitas, malonus aptarnavimas.
    Specialistas Radvilas P. savo srities specialistas, parinko tinkamiausią automobilį, o svarbiausia aiškiai ir greitai komunikavo.
    Važinėju ir vargo nematau :)

Malonus ir kokybiškas aptarnavimas, išsamus informacijos pateikimas. Įmonės teikiama auto prenumeratos paslauga - puikus sprendimas kai nėra laiko ilgai ieškoti ar laukti naujo auto. Patogu naudotis jų mobiliąja programėle ir viską ten susitvarkyti.

Komplimentai Martynui Babkinui už bendradarbiavimą ????.

Labai norèjau padekoti My bee komandai atsakingam asmeniui MARTYNUI BABKINUI už nepriekaištingą greitį, norėjome automobilį ir jis parinko mums labai greitai. Draugiškas geras ir konkretus, patariu kreiptis visiems, ačiū komandai ir Martynui !

Linas Stankevicius

Siaip atsiliepimai apie Mybee patirti patys geriausi. Jei nebutu buves užsakytas auto, gal būčiau likęs. Ir gal norimas variantas buvo šiek tiek per brangus. Nes Taigo buvo per mažas, o norejau tiguanos, R-line. Bet per brangus buvo Tiguan, ir R-line neturėjote.
    Bet bendrai, aptarnavimas greitas. Atsakinėjimas i emailus taip pat greitas.
    Žodžiu viskas labai gerai.

Puikus aptarnavimas, automobilį pristatė į Klaipėdą. Jokių problemų.
    Ir toliau tinksimės tik MyBee

Pirmą kartą išbandėme ilgalaikės automobilio nuomos paslaugą. Puikus automobilis ir puikus aptarnavimas! Rekomenduoju tiems, kam reikia automobilio čia ir dabar :)

Automobilį nuomojausi metus laiko. Per visą tą laiką esu patenkintas suteikta paslauga. Naudojimosi metu mašinoje sugedo gamyklinė detalė. Tai gedimas buvo labai greitai pašalintas, o patogiausia tai, kad mašinos net nereikėjo veštį į servisą. Servisas atvyko tiesiog į vietą ir suvarkė gedimą, tai buvo labai patogu. Puiki paslauga norint išbandyti naują mašiną ir pasižiūrėti kaip važiuoja pasirinktas automobilis.

Naudojomės paslaugomis 6 mėnesius, automobilį pasiimėme jau sekančią dieną, viskas aišku ir patogu. Gražinome automobilį su šiek tiek ištepta sėdyne (visgi automobilis naudojamas kasdieną pusę metų), dėl to jokių pretenzijų nebuvo (kaip daugumos trumpalaikės nuomos kompanijų), matyt cheminį valymą vis tiek atlieka visiems grąžintiems automobiliams.

Labai patogu, kas pripratęs važinėti naujais automobiliais ir automobilių poreikis nuolat kinta :)

Labai gera paslauga.

UAB Grąžtas ir Teptukas

Mūsų įmonė renkasi bendradarbiavimą su MyBee!

Jeigu jaučiate, kad atėjo laikas atsisveikinti su savo senu automobiliu, o naujo automobilio laukimo terminas netenkina- MyBee visada pasiūlys tinkamą sprendimą!

Atskira padėka vadybinkui Giedriui Petraškai, kuris visuomet išgirsta poreikį ir pateikia pačius geriausius pasiūlymus!

Dabar įmonės transportas- patikimose MyBee rankose.

Džiaugiamės, važiuojame ir Jums rekomenduojame!

Kia važiuoja gerai, kolegės žavios dirba, viskas ok. Antram automobiliui tikėsiuosi nuolaidos.

Puikus servisas! Rekomenduoju!

Buvęs klientas
    Jungiuosi prie pasibaisėjusių šios įmonės darbu.
    Viskas yra gražu, "imi ir turi automobilį, šiandien", bet smagumai prasideda, kai automobilis pareikalaujamas grąžinti, arba pasibaigia nuomos sutarčiai:
    1) pamirškite savo 1000, 2000 EUR avansą, kuriuos mokėjote - nuskaičiuos, išrašys sumas iš lubų, bet nuskaičiuos;
    2) jei galvojate, kad My Bee teiginiai "viskas čia gerai" jų iniciatyva vienašališkai keičiant sutartis kažko verti - pagalvokite dar kartą - rida buvo užsakyta padidinta (20 000 km/metams); vienašališkai nutraukus sutartį, išrašė sąskaitą už viršytą ridą (buvo prisukta apie 15 000 km);
    3) jei galvojate kad jų draudimas atsitikus įvykiui jums duos pakaitinį automobilį - pagalvokite dar kartą - liepia medžioti CityBee trantus po miestą, draudimas neduoda pakaitinio automobilio;
    4) automobilio priėmimas - My Bee traktuos, kad automobilis turi būti toks, kokį pasimėmėte, t.y. visiškai naujas; susimokėsite tūkstantines sąskaitas už menkiausią įbrėžimą,...

MyBee
    Buvęs klientas

Laba diena,

dar kartą primename, kad prieš pradedant naudotis „MyBee“ paslaugomis visi klientai turi galimybę susipažinti su mūsų paslaugų naudojimosi taisyklėmis, kuriose aiškiai yra nurodyta atsiskaitymo už paslaugas tvarka. Apgailestaujame, bet dėl šių taisyklių nesilaikymo buvome priversti nutraukti sutartį.

Sandraugos g. 20, LT-52100 Kaunas.
    Veiklos sritys: automobilių nuoma; autobusų, mikroautobusų nuoma; kelionės; transporto paslaugos.
    Driveo – efektyvus mobilumo partneris, teikiantis trumpalaikės ir ilgalaikės veiklos nuomos paslaugas, skirtas augančiam Lietuvos verslui bei individualiems klientams.Mūsų tikslas – suteikti išmanų, paprastą ir lankstų būdą valdyti automobilių parką be įsipareigojimų, biurokratijos ar paslėptų mokesčių.Mūsų misija...
    Pramonės g. 30-4, LT-72363 Tauragė.
    Veiklos sritys: automobilių nuoma; autobusų, mikroautobusų nuoma.
    GBY RENT- viena iš pirmaujančių automobilių nuomos įmonių Lietuvoje, siūlanti platų paslaugų spektrą, pritaikytą tiek privatiems, tiek verslo klientams.Ilgametė patirtis, platus transporto priemonių pasirinkimas ir orientacija į klientų poreikius. Šiai dienai mes turime automobilių parką kurį sudaro daugiau nei 350...
    Arklių g. 24, LT-01305 Vilnius.
    Veiklos sritys: automobilių nuoma; autobusų, mikroautobusų nuoma; transporto paslaugos.
    UAB „Autobanga“ - yra viena iš pirmaujančių automobilių nuomos paslaugų tiekėjų Lietuvoje. Įmonė jau daugiau nei 20 metų vykdo veiklą, susijusią su automobilių nuoma. Autobanga pasižymi vienu didžiausiu automobilių parku, konkurencingomis kainomis ir profesionaliu aptarnavimu. Įmonės pasiūlyme yra įvairių tipų...
    Savanorių pr. 128-1, LT-44148 Kaunas.
    Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; automobilių nuoma; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
    UAB „Guliverio kelionės“ - vienas didžiausių kelionių organizatorių Lietuvoje, sėkmingai dirbantis nuo 1997 m. Pagrindinė UAB „Guliverio kelionės“ veikla – pažintinių, pažintinių-poilsinių kelionių organizavimas autobusu ir lėktuvu:Kelionės autobusu į Europos šalis: pažintinės, poilsinės-pažintinės, aktyvus poilsis...
    Kirtimų g. 2, LT-02300 Vilnius.
    Veiklos sritys: automobilių šaldymo įranga; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; šaldymo įrenginiai; šildymas, įrenginiai; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; vėdinimas, kondicionavimas.
    UAB EVA King jau 26 metus!UAB EVA King nuo 1997m. vieninteli­s oficialus šaldymo įrangos “Thermo King” gamintojo atstovas ir autorizuotas servisas Lietuvoje. Įmonė specializuojasi komercinio transporto, sunkvežimių ir puspriekabių šaldymo įrengimų bei izotermų gamybos ir remonto srityje. Turi padalinius Vilniuje...