Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Monameda, UAB
Atsiliepimai apie Monameda, UAB
Priemonės diabeto gydymui: insulino pompos, gliukozės jutikliai, gliukomačiai, gliukozės juostelės
Uzdejo pacia naujausia pompa ir kur rodo cukraus kieki sensorius du buvo brokuoti ir kai paskutini pasijungiau paskambinau ir pasakiau tai zinote ka isgirdau kazkokius popierius reikia pylditi paskui kad gautum kitas priemones paciam kazkoki uzsakyma reik darytis zmones ar mes gyvenam akmens amziuje vo tau ir firma dirba
Sitai imonei klientai yra paskutineje vietoje!!!!!
Nors tie klientai be ju priemoniu gyvent negali - extra pagalbos niekada nesulauksi. Ta extrs pagalba -tai kai penktadieni paskambinus 16:00 imones ne vienas darbuotojas nepakels ragelio iskaitant imones vadove. O jei ir pakelia - pasako kad mes dirbam iki 15:00 ir dar turi iskalusyt morala kodel jiems skambini. Ar tai normalu???
Keisim pompa i kito gamintojo. gana su jais.
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...