Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Molėtų baseinas, UAB

Atsiliepimai apie Molėtų baseinas, UAB

Kreditavimo rizika:

6.2

2026-06-12 lankantis Molėtų baseine teko nusivilti: masažinėje vonioje ir vaikų baseinėlyje vanduo siekė tik 31, 2 °C - akivaizdžiai per mažai, ypač vaikams. Tokia temperatūra nesuteikia komforto, dėl kurio lankytojai renkasi SPA. Keista, nes baseinas prieš tai 3 dienas nedirbo - buvo laiko pasiruošti. Jei negalima užtikrinti tinkamos temperatūros, zona neturėtų veikti.

Įprastai čia būna ~34-35 °C, o komfortui reikia apie 36 °C - net 1-2 °C skirtumas juntamas. Tai kaip viešbutyje žiemą gauti +17 °C kambarį: formaliai viskas veikia, bet komforto nėra.

Taupyti reikėtų ne šilumos sąskaita, o optimizuojant darbo laiką. Tokie sprendimai mažina pasitikėjimą.

Buvome su vaikais 2 ir 5 metų. Vaikams skirtas baseinas šiltas, yra žaisliukai. Praleidome baseine visą dieną ir dar norisi grįžti. Graži aplinka, viskas švaru, tvarkinga. Yra kelios pirtys, kavinė, džiakuzi. Mums labai labai patiko.

Visų pirmiausia - niekada neįmanoma patekti savaitgaliais. Neturi niekada laisvų spintelių. Nuo 6 ryto reik stovėt, kad patekti. Buvom vieną kart nuvykę, nieko įspūdingo - švaros trūksta, masė jakuzzi malasi visa. Neverta.

Duse vanduo saltas, chloro kvapas ant tiek stiprus kad visiems griaužė akis, nerekomenduoju

Labai patiko, viskas gražu, patogu, modernu. Pirtys geros, baseinas puikus. Gražus pušų vaizdas už lango. Vandens srovės gerai išmasažuoja. Pastebėjimas: galėtų būti duše universalus šampūnas - dušo žele.
      Yra jauki kavinukė.

Savaitgali lankėmės, vanduo tikrai šaltas, tik džekuzi pilna zmonių, nes įmanoma ilgiau pabūti. Viena pirtis neveikė. Kainą mokėjom kaip įprastai, ėmėm tris valandas, bet neimanoma išbūt nes visur šalta, net pirtyse šeip sau.. Nusivylėm ir nerekomenduočiau.

Atvykome antrą kartą. Su švara tvarkoje. Tačiau SPA zonoje neveikė viena pirtis. Veikiančiose nepasiekiama nurodyta temperatūra tai nėra karšta. Oro temperatūra tikrai ne 30°c.t. kaip deklaruojama. Baseine vanduo dar normaliai, bet masažinių srovių zonoje vanduo šaltas, šaltesnis nei baseine, taigi ilgiau 10 min nepabūsi. Jakuzi vanduo šiltas todėl pilna žmonių joje, nes visur kitur šalta!
      Stipriai susidaro jausmas, kad viskas pastatyta ant taupymo. Net duše vanduo nustatytas ant max karšto bėga tik normaliai šiltas, o pabaigoje ir šiltas baigėsi. Taigi prausimasis duše baigėsi šaltu vandeniu.
      Gaila, kad naujas baseinas taip nemyli lankytojų akivaizdžiai įjungta taupymo programa!

Baseinas švarus, tvarkingas, personalas prižiūri tvarką, neleidžia nepilnamečiams triukšmauti - tai pagirtina. Tačiau komforto trūksta SPA zonoje: 2025-09-29 neveikė garų generatorius, teko prašyti įjungti. Darbo dienomis iki 15 val. veikia tik viena pirtis, bet ir joje temperatūra buvo mažesnė nei nurodyta. Oro temperatūra žemesnė nei, pvz., Širvintų baseine, kur +32 °C. Gal vertėtų uždaryti duris iš plaukimo zonos ir pakelti temperatūrą SPA erdvėje - šiuo metu jaučiasi taupymas komforto sąskaita, nors SPA zona turėtų būti poilsio vieta.

Kokia nuostabi likimo dovana Molėtams turėti tokį idealų baseiną su fantastiška SPA zona! Svajoju, kad ir Vilniuje būtų kažkas būtent tokio: keli takeliai plaukimui, diiiiidelė burbulinė/sūkurinė vonia, puikus vaikū baseinas su vandens žaislais, masažinis baseinas (dauuug įvairių masažinių įrenginių), turkiška garinė pirtis, sauna... Grįšime dar ir dar ir dar!

Molėtai paliko puikų įspūdį - graži aplinka, daug pramogų ir jauki atmosfera. Ypač patiko baseinas, tačiau savaitgaliais žmonių tikrai daug. Rekomenduojame apsilankyti!

man labai patiko, kada toki Vilniuje, nors zinokit Turkijoj baseinu daugiau

Lankėmės baseine pirmą kartą. Pirmiausia įsiminė nesveikas kiekis žmonių...Gelbėtojai paniurę nepatenkinti, džiakuzis pilnas, net vidury sėdėjo, įskaitant nardančius vaikus, kuriuos net kelis kartus drausmino gelbėtojai, bet tėvams nė į motą, tam kartui kažką pakužda, gelbėtojas nusisuka ir vėl vaikai nardo...O labiausiai, čia tik mano subjektyvi nuomonė, man ir mano šeimai buvo vanduo per šaltas. Baseino vanduo 28 laipsniai ir oro temperatūra 28 laipsniai.. (teko lankyti tikrai ne viename baseine įskaitant ir Širvintų, jame vanduo irgi 28 laipsniai - didelio baseino, bet oro temperatūra 32 laipsniai, kažkaip nesijaučia tokio kontrasto). Švaros atžvilgiu visai neblogai, tačiau žmonių mentelitetas siaubingas, mandagumas kažkur pasilieka lauke, prie baseino durų...Vyresni vaikai (10-13 metų), laksto, šokinėja, stumdosi, baseine taškosi lyg jie vieni tebūtų, mažesnių vaikų net nepastebi, suprantama kad vaikai, bet yra ir kiti lankytojai. Tiesiog nuvažiavom, pamatėm ir daugiau nevažiuosim.

Super! Buvome su šeimyna, visiems viskas labai patiko. Pirtis ir baseinas-ko daugiau reikia tokiu metų laiku

Puikus baseinas šeimoms. Lankėmės ne kartą, tikrai ir šilta ir švaru. Gelbėtojai nuolatos budi, stebi situaciją, sudrausmina išdykaujančius vaikus (gaila, kad kaikurie tėvai patys nesupranta, kad viešose vietose reikia paisyti visiems galiojančių saugaus elgesio taisyklių ir kitų žmonių interesų ir leidžia savo atžaloms baseine daryti betką). Administratorės visada labai paslaugios, būna, net ir paliktus baseine daiktus parsiunčia:)ačiū labai už tai :) Kavinė maistą tiekia ir į baseino zoną, tad galima valgyti neišeinant iš baseino. Apmokėjimas kreditu su įėjimo apyranke taip pat labai patogus sprendimas.Dar išbandėme ir masažus- super atpalaiduojanti patirtis. Reziume- jaukus baseinas, su dideliu povandeninių masažinių srovių pasirinkimu, šilta džiakuzi, smagiu vaikų baseinėliu bei skaniu maistu kavinėje. Tikrai patys sugrįšime dar ne kartą ir kitiems būtinai rekomenduosime.

mums patiko ir svara, ir maistas- super!, tik labai ilgos eiles, kol papuoli savaitgali.

Įdomi baseino politika... Nuėjus pas baseino vadovą pasikalbėti apie įvykusią nemalonią situaciją dėl gelbėtojo elgesio, pradžioje buvo atsiprašyta, pasijautėm tikrai maloniai išklausyti ir išgirsti. Tačiau maždaug valandos bėgyje, žmona sulaukė skambučio iš to paties vadovo su paaiškinimu, kad jie pakalbėjo su tuo gelbėtoju ir jis teigia, kad nieko panašaus nebuvo. Norėdamas pats išsiaiškinti pats paskambinau vadovui, kad draugiškai pakalbėti tai kaip ten viskas yra iš tikrųjų, po kelių minučių pokalbio išgirdau tokią pašaipią frazę "jūs ką, neturit ką veikti gyvenime?", kalbama buvo grubiai ir nemaloniai. Pajutus kad kliento savijauta čia niekam nesvarbi ir bandymas pasipasakoti dėl nemalonios situacijos traktuojama kaip neturėjimas ką veikti, pasakiau kad nebenoriu toliau lankyti baseino ir noriu nutraukti abonimentą. Vadovo atsakymas nustebino, pasakė "gerai atvažiuokite kuo greičiau, mums tokių klientų nereikia". Atvažiavus nutraukti abonimentą, vadovas pareiškia kad va čia...

Labai šiltas, švarus baseinas. Vaikų zonoje daug pramogų net ir patiems mažiausiems vaikams. Personalas labai malonus ir paslaugus. Tikrai dar sugrįšime.

Buvom su šeima, labai gražus, naujas, modernus baseinas. Vaikai nenorėjo išeiti

Šiandieninė situacija baisi. Sedėjom su vaiku (5metai) džiakuzy, žmonių buvo nedaug. Vaikas kelis kartus prie manęs panėrė, ir vieną kartą arčiau kitos moters (moteris tik nusišypsojo vaikui ir dar draugiškai pakalbino) ir iškarto atbėgo gelbėtojas. Suprantu yra taisyklės, viskas gerai su tuom, negalima džiakuzy nardyti, suprantu, bet jau gelbėtojo priėjimas ir bendravimas buvo baisus. Atėjo visas piktas, pradėjo labai piktai kalbėti su vaiku, po to su manimi. Pasakiau, kad nežinojau, kad negalima nardyti, kad nemačiau, kad būtų užrašyta kur nors, jis visas piktas pradėjo pūtotis, kad jis per tokius kaip mes po to gauna skundus ir pagrąsino, kad išvarys mus iš baseino. Vaikas visas išsigandęs, apsiverkė, iškarto pradėjo prašyti, kad važiuotumėm namo, nes jam baisu dabar. Tai negana to dar pasirodo gelbėtojas nuėjo į registratūrą ir primelavo nebūtų dalykų. Kai išeidinėjo iš baseino, registratūros darbuotoja mus sustabdė ir pasakė, kad negalima džiakuzyje šokinėti. Aš jai pasakiau,...

Labai geras baseinas su labai geru aptarnaujančiu personalu.buvom nustebinti paslaugų kokybę ir personalo draugiškumu.ypac norėtume padėkoti sauniajam gelbėtojui Ramui, kuris ne tik dalino patarimus apie plaukimo gudrybės, bet ir pakerėjo mūsų šeimyna savo humoro jausmu ir didelė bei atvira širdimi????tokie žmonės (Ramas) ir tokia paslaugų kokybę skatina grįžti vis dažniau????sekmes

Baseinas neblogas, jakuzi vanduo labai šiltas, tik trūksta drausmės, buvo labai nemalonu kai vaikai nardė jakuzije, taškė į veidus ir t.t jeigu tėvai neskaito taisyklių, darbuotojai turėtų skirti daugiau dėmesio drausmei, tam yra baseinai...ir vaikų zona

Labai grazus ir tvarkingas baseinas, fainas aptarnavimas ir viskuo padejo kas buvo neaisku, visiems siulau asilankyti.

Viskas puikiai, tik noretusi jakuzzi vesesnio vandens, isvyrem kaip veziai????

Jau teko aplankyti ilgai lauktą baseiną, įspūdžiai puikūs????Visa šeima likome patenkinti, tiek mandagiu aptarnaujančiu personalu, tiek poilsiu. Rekomenduoju✨

Su šeima jau ne kartą buvome baseine. Paslaugus ir rūpestingas personalas, plaukimo baseinas, spa zonos ir erdvės labai patiko. Puiki pramogų ir atsipalaidavimo vieta visai šeimai. Labai džiaugiamės.

Šiltnamių g. 58, Noreikiškės, LT-53371 Kauno r.
      Veiklos sritys: pirtys ir baseinai; chemijos pramonė, gaminiai; valymo priemonės.
      UAB „Tavira“ – baseinų projektavimas, įrengimas ir priežiūra LietuvojeUAB „Tavira“ specializuojasi privačių, komercinių ir visuomeninių baseinų projektavimo, įrengimo, modernizavimo ir priežiūros srityje. Įmonė daugiau nei dešimtmetį įgyvendina baseinų projektus Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Švedijoje ir...
      Švitrigailos g. 3-3, LT-03110 Vilnius.
      Veiklos sritys: pirtys ir baseinai; chemijos pramonė, gaminiai; gamyba; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai; statyba; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      UAB „POOLSERVICE.LT paslaugos fontanų ir baseinų projektavimas, įrengimas, fontanų aptarnavimas bei visapusiška priežiūra. Visų įmanomų vandens objektų įrengimas, vandens objektų priežiūra. Baseinų ir fontanų įrangos prekyba.FONTANAIFontanų kūrimas ir įrengimasFontanas, fontano statybafontanų statybos darbaiFontanų...
      Riovonių g. 2C-1, "Tilps" erdvės, 1 erdvė, LT-03154 Vilnius.
      Veiklos sritys: pirtys ir baseinai; chemijos pramonė, gaminiai; kompresoriai, siurbliai; santechnika; sporto, turizmo reikmenys; valymo priemonės.
      Prekiaujame baseinų, SPA baseinų, fontanų, tvenkinių, kubilų įranga, vandens priežiūros priemonėmis bei baseinais, fontanais, pirtimis. Konsultuojame, patariame, atliekame skaičiavimus.BASEINAIPlanuojate įsirengti ar atnaujinti baseiną, nežinote kokią įrangą pasirinkti, kuris įrangos modelis tinkamesnis pagal jūsų...
      Kareivių g. 14, Vilnius.
      Veiklos sritys: sporto paslaugos, sporto klubai; pirtys ir baseinai; pramogos ir poilsis; sporto organizacijos.
      LEMON GYM – vienas didžiausių ir sparčiausiai augančių sporto klubų tinklų Lietuvoje. Modernios, erdvios salės su naujausia įranga, plačiomis kardio, funkcinių pratimų ir laisvų svorių zonomis pritaikytos patogiam sportui. Klubai veikia 24/7, todėl treniruotis galima tada, kai patogiausia.LEMON GYM išsiskiria...
      Stoties g. 5, LT-90115 Plungė.
      Veiklos sritys: santechnika; baldai (prekyba); betonas ir betono gaminiai; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; interjero apdailos medžiagos; interneto parduotuvės; kita veikla; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; pirtys ir baseinai; pramonės įrengimai; šildymas, įrenginiai; sporto, turizmo reikmenys; statybinės medžiagos; stogų dangos, paslaugos; šviesos sistemos, šviestuvai; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas; vonios kambario įranga; židiniai, krosnys.
      Euroliuksas, UAB - didmeninė prekyba santechnikos prekėmis. Santechnikos prekių tiekimas ir gamyba. Šildymo, kanalizacijos ir vandentiekio įrangos detalės, įmantraus dizaino vonios kambario baldai bei virtuvės aksesuarai. Granito gaminių prekyba bei sodo prekės – metalinių tvorų segmentai ir polikarbonatiniai...