Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Inovacinė firma "MKDS", UAB
Pirkome taip pat is ju nematodus praejusiu metu rugsejo men. Konsultante rekomendavo, kad dar pats laikas. Nusipirkome ir nemaza kieki, padarem viska pagal instrukcijas. Laukeme, laukeme ir vissikai vissikai nieko. Viskas liko kaip buve. Dar skambinau tai paciai konsultantei tai ji man pasake, kad nematodai veikia tik mazas lervas. Aisku pagalvojau, taigi pries pirkdama telefonu konsultavausi kas kaip. Ai zodz palikau kaip yra. Dar vyras sako grynai cia apgaudineja zmones. Taip ir palikau per ziema viska iki sios dienos, kai arteja pavasaris vel pradejau dometis kaip isnaikinti grambuoliu lervas, daug atsiliepimu, kad siai dienai vienintelis budas - nematodai. Ir atradau dar viena toki pat atsiliepima, kad zmones is ju pirko irgi visiskai nesuveike.
Šauni kompanija - gavau patarimų dėl produktų tinkamumo, užsakymas pristatytas operatyviai ir dar su dovanom.
Ypatingai noriu padėkoti komercijos direktorei Linai - kuri skyrė laiką įsigilinti į mano problemą (nors tai visiškai ne jos darbas), konsultavo ir net po kurio laiko rūpinosi ar buvo gautas reikalingas efektas - esu daugiau nei nustebintas. Ačiū Linai ir sėkmės visai kompanijai !
Pernai metų pavasarį naudojome nematodus prieš kurklius. Produktas pasiteisino pilnai: vabalų nebuvo jau vasaros sezonu. Biologinius preparatus gavome tinkamai supakuotus, iki naudojimo laiko padėjome į šaldytuvą. Prieš paleisdami į dirvą laikėmės visų nurodymų: atidžiai matavome daržo plotą, skiedėme ir laistėme, kaip ir buvo nurodyta ant pakuotės.
Visą vasarą sugavome tik kelis, tačiau ne tame plote, kuriame naudojome. Morkų užaugo tiek, kad pakaktų dvejiems metams.
Nematodai - vienintelė tikrai pasiteisinusi priemonė. Visos kitos, kurias išbandėme, tik kovos su kurkliais imitacija.
Pirkau pernai rugpjūtį nematodus nuo grambuolių už 200 eurų. Tai negana to kad vėlavo trim savaitėm, dar ir atkeliavo, kaip šiemet paaiškėjo, visiškainegyvi - nebuvo absoliučiai jokio efekto - grambuoliai visų amžiaus grupių gyvi gyviausi. O viskas dėl to kad brainless pardavėjas išsiuntė nematodus dieną prieš Žolines, trečiadienio ryte. Kurjeris, aišku, užšventė ir penktadienį nebeatvažiavo. Rezultate nematodai, kuriuos būtina laikyti šaltai (net ir šaldytuve ne ilgiau 2 savaičių), prabuvo karštame kurjerio automibilyje ilgiau nei 5 (!) paras- nuo trečiadienio ryto iki kito pirmadienio po pietų. Įdėtas ledų maišelis seniausiai buvo ištirpęs ir sukaitęs. Paskambinus į MKDS vadybininkė išsijuosus melavo kad nematodai gyvi, kad nėra tokie jautrūs - rezultate dar tuščiai sugaišau kelias dienas juos laistydama ir aplikuodama. O rezultatas NULIS. Kodėl negalėjo palaikyt tų nematodų šaldytuve iki pirmadienio kai juos būtų saugu siųsti jei jau samdo tokius neatsakingus kurjerius? Kas...
Gerbiamieji, įsigijau pelėsių ir grybelio valiklį, , Frekenboc" (galiojimo laikas nurodytas iki 2019m.) silikoninėje siūlėje vonioje pastebėjau pelėsį. Išpurškiau, kaip nurodyta, laikiau ir 15 ir 30 min. ir per naktį, bet nuplovus jokio efekto. jokio pelėsio nykimo. Tiesiog be bjauraus kvapo, jokio poveikio nėra. Kodėl? Kuo šis gaminys, , inovatyvus"?
Nyderlandai nuo liepos 1 d. įveda kelių mokestį sunkvežimiams už nuvažiuotą kilometrą
Nuo š. m. liepos 1 d. Nyderlandai įveda kelių mokestį sunkvežimiams, kurį reikės mokėti už nuvažiuotą kilometrą. Jis Nyderlandų ir užsienio transporto priemonėms bus taikomas beveik visuose šalies...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...
AB "Agathum" pradeda platinti 2 mln. Eur dydžio ir 9% pajamingumo obligacijų emisiją
Nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" 2026 m. birželio 4 d. pradeda platinti viešą 3 metų trukmės ir 2 mln. Eur vertės obligacijų emisiją, už kurią siūlomos 9% metinės...