Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Miroda, UAB
Dėkoju Jūsų agentūros brokeriui Povilui už kompetetingą darbą, atliktą parduodant nekilnojamą turtą. Malonus bendravimas, informatyvumas, dokumentų paruošimas, suteikė galimybę parduoti turtą be jokių problemų ir laiko gaišinimo. Savo pažįstamiems ir draugams, norintiems atlikti turto pardavimą rekomenduoju šį brokerį, kuris tikrai išmano tai ką daro.
Noriu nuoširdžiai padėkoti jums už jūsų išskirtinę pagalbą parduodant mano butą. Jūsų profesionalumas, geri bendravimo įgūdžiai ir pagarba klientui paliko man neįkainojamą įspūdį.
Jaučiausi taip, tarsi būčiau jums viena ir vienintelė klientė. Galėjau jums skambinti ne tik darbo dienomis, bet ir savaitgaliais, ir jūs visada buvote pasiruošusi padėti. Jūsų suteikta teisinė ir psichologinė parama buvo itin vertinga, ypač bendraujant su pirkėju, kurio charakteris kartais kėlė iššūkių.
Be jūsų profesionalaus požiūrio ir rūpestingumo, man būtų buvę labai sunku pasiekti šį tikslą. Dar kartą dėkoju už jūsų nuostabią pagalbą ir rekomenduosiu jus kitiems, ieškantiems profesionalios nekilnojamojo turto agentūros.
Linkiu jums sėkmės ir toliau!
Norėčiau pasidalyti savo puikia patirtimi su UAB "Miroda", kurios paslaugos paliko tik teigiamą įspūdį. Įmonės vadovė Rima Mitkienė pasižymi aukštu profesionalumu ir atsakingumu, jos dėka pardavimo procesas įvyko sklandžiai, buvo išspręsti visi susidarę rūpesčiai. Ačiū Jums ir sėkmės darbuose!
Esu patenkintas, kad turėjau galimybę patikėti NT pardavimą UAB Miroda direktorei Rimai Mitkienei. Tai žmogus atsidavęs savo darbui, turintis didelę patirtį. Pirkėją surado greitai ir už didesnę kainą, nei buvau numatęs. Nuo pat pradžių buvo jaučiamas profesionalumas ir aukščiausio lygio komunikacija. Viskuo buvo pasirūpinta iki pat notaro sutarties pasirašymo ir atsiskaitymo su manimi.
Ačiū. Gerų Jums klientų sandorių gausos.
Rekomenduoju - liksite patenkinti.
Gyvenu Londone ir paveldėjusi butą Alytuje, norėdama jį parduoti, maniau kad susidursiu su daugybe nepatogumų. Kreipiausi į UAB Miroda komandą ir mano pasirinkimas pranoko lūkesčius. Su įmonės vadybininkais ir vadove daug bendravome telefonu, el. paštu ir kitomis ryšio priemonėmis. Iki smulkiausių detalių išsiaiškinome kokia rinka, ko nori pirkėjas, kokie yra mano lūkesčiai. Panaudojus UAB Miroda agentūros darbuotojų patarimais ir pilna pagalba butą pardavėm per dvi savaites ir už didesnę kainą, nei tikėjausi. Man reikėjo tik atvažiuoti pas notarą pasirašyti pirkimo-pardavimo sutartį, nes neturėjau elektroninio parašo. Įmonės Miroda komanda pasirūpino viskuo, nuo buto vertinimo, reklamos, buto rodymo. Buvau visada informuojama apie potencialius pirkėjus ir jų siūlomas kainas. Įmonės teisininkas paruošė ir preliminarią sutartį ir avansas buvo pravestas į mano sąskaitą, o ne į agentūros. Paruošė visus reikiamus dokumentus perdavė notarui, o taip pat dalyvavo pirkimo - pardavimo...
Be galo dėkinga Rima Mitkienė už nuoširdų, šiltą bendradarbiavimą.Nuo pat pirmos konsultacijos jutau, kad bendrauju su teisininke ir nekilnojamojo turto eksperte.
Viskas buvo paaiškinta aiškiai ir paprastai. Pardavimo procesas vyko sklandžiai ir be streso, man nereikėjo niekuo rūpintis.
Labiausiai patiko, kad UAB Miroda vadovė, visada buvo pasiekiama, greitai atsakydavo į klausimus ir visada siūlė geriausius sprendimus. Jaučiau, kad žmogui tikrai rūpi klientas, o ne tik formalumai. Tik nuoširdziausios rekomendacojos jei ieškote patikimo ir atsakingo žmogaus, kuris ne tik puikiai išmano savo darbą, bet ir nuoširdžiai rūpinasi savo klientu.Patarimai ir teisinės žinios padėjo išvengti labai nemalonios situacijos.
Didelis ačiū Rima Mitkienė
Klausimai UAB „Miroda“ direktorei.
1. Kada atsakysite ir apskritai ar atsakysite, kada ketinate iš tikrųjų derinti prieš du mėn. Jūsų vienašališkai nutrauktos sutarties sąlygas, įvardintas „abipusiu sutikimu“, nors jokio sutikimo nebuvo, ir grąžinti NT objekto raktus? Svarbu įvardinti, ar teisėta, kad vienašališko sutarties nutraukimo mokestis yra numatytas tik NT objekto savininkui, bet nenumatytas Jūsų įmonei? Juo labiau, neatsižvelgus, kad sutartis nutraukiama, užuot atsakymo į pagrįstus, tik nebūtinai patogius dalykinius klausimus, kilusius iš Jūsų vienašališkų sprendimų, nepalankių parduodančiajam NT objektą ir iš anksto jokia forma apie tai nepranešus (Jūsų sprendimai, ir teiginiai, iš kurių kilo klausimai įvardinti laiškuose).
2. Ar ketinate atsakyti, dėl kokių priežasčių po Jūsų vienašališkai nutrauktos sutarties dar du mėnesius laikėte parduodamo NT objekto skelbimą alio.lt portale? Nors buvau informuota, kad skelbimas bus išimtas kitą dieną po sutarties nutraukimo,...
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...