Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Mintransa logistics, UAB
Iš LithEV įsigijome 2022 metų BMW 3 Plug in.Gytis dar prieš pirkimą, leido atlikti poros valandų bandomąjį važiavimą. Pardavėjas teigė, kad automobilis iš BMW atstovybės.Apžiūros metu viskas atitiko, taip kaip teigė pardavėjas automobilio skelbime. Patikros metu rasta, dvi smulkmenos, o visa kita, kaip naujo automobilio.Nors automobilis per 4 metus buvo jau nuvažiavęs 140 tūkst km. Labai patiko skaidrumas apie automobilį, jog buvo leista žiūrėtis ir tikrintis, kur patiems geriau ir automobilį apžiūrai pristatė i kitą miestą. Su automobilio registracija trukome vos 30 minučių, kadangi buvo galiojanti Vokiška techninė apžiūra. Labai didelis ačiū ir sėkmės jaunimui, turinčiam teisingą požiūrį!
Jei nusprendėte įsigyti naudotą automobilį, turit peržiūrėti "Lithev". Ir ne tik dėl to, kad čia rasite didelį pasirinkimą, o jei ir nerasite, tai šios įmonės darbuotojai Jums suras Jūsų svajonių automobilį, bet apskritai kalbame apie šios įmonės veiklos kultūrą. Tikrai vaikinai padeda visais klausimais. Asmeniškai pirkau Mercedes Benz e class kokios norėjau komplektacijos jie neturėjo, bet sutarėm, kad jie jos paieškos, palaukius dvi savaitės jie pargabeno automobilį iš Prancūzijos. Prieš pirkimą siuntė video, supažindino su automobiliu ir nusprendžiau pirkti. Automobiliui viskas gerai, reikėjo tik praeiti tech apžiūrą lietuvoje.
Prieš dvi savaites įsigijau Nissan Leaf EV. Ilgai ieškojau sau tinkamo varianto, bet radau šiuos vaikinus per autoplius ir jų parduodamas Leaf atrodė man tinkamas variantas. Pardavėjas sutiko su manimi vykti į Nissan centrą Kaune, apžiūrai ten pasakę kad automobilis trūkumų neturi, SOH 92%, nebuvo dažytas iš techninės pusės irgi priekaištų nebuvo. Kartu vykom ir į regitrą, padėjo su registravimu. Tikiuosi dar važinėsiu ilgai be didelių problemų. Rekomendacijos ir sėkmės jums pardavimuose
Labai dėkoju pardavėjui už profesionalų ir šiltą bendravimą perkant Lexus RX 450h 2024. Nuo pirmo skambučio iki automobilio atsiėmimo - viskas vyko sklandžiai, aiškiai ir su rūpesčiu. Pardavėjas atsakingai atsakė į visus klausimus, aiškiai pristatė automobilio funkcijas, nepiršo sprendimo, o nuoširdžiai padėjo išsirinkti tai, ko ieškojau. Automobilis puikus, bet dar labiau džiugina pati pirkimo patirtis. Rekomenduoju šį pardavėją visiems, vertinantiems kokybę ir pasitikėjimą.
Radau autopliuse jų skelbimą apie parduodamą automobilį Volkswagen ID3 ev, kadangi kaina pasirodė labai patraukli sugalvojau nuvažiuoti apžiūrėti iš Vilniaus nors pasirodė toli iki Marijampolės. Pats apžiūrėjęs neradau nieko prie ko galėčiau prikibti automobilis atrodė tikrai tvarkingas žinoma ir rida buvo maža 50000km, bet norėjau pasitikrinti dar servise dėl savo pačio ramybės, vykom į Kauno atstovybė ten padarė apžiūrą ir pasakė kad automobiliui reikia padaryti ratų balansavimą, o bendrai viskas gerai. Tai nusprendžiau pirkti automobilį ir negalvoti. Greitai sutvarkėm dokumentus ir jau važinėju daugiau nei savaitė laiko labai patenkintas automobiliu, rekomenduoju šiuos pardavėjus.
Vakar pirkau iš jų auto BMW X5. Automobilis buvo gero stovio, buvo vienas smulkus defektas, bet jį pasakė telefonu prieš atvažiuojant apžiūrėti automobilį. Nustebau kai automobilių pardavėjas paprašė palikti atsiliepimą, keičiasi laikai, galima pasitikėti automobilių pardavėjais. Taip pat buvo ramiau kaip klientas jau prieš tai buvo atlikęs automobilio apžiūrą kaune "Krasta auto".
Labai rekomenduoju šią įmonę, kuri padėjo išsirinkti automobilį. Pardavėjas kuris bendravo su mumis papasakojo viską, galėjome automobilį pasitikrinti, kur mes pasirinkome ir su juo pravažiuoti, nes dažnai net tokios galimybės privatūs ar kai kurių kitų įmonių pirkėjai nesuteikia. Automobilis tarnauja jau nemažą laiko tarpą, dėkoju jums!
Ieškojau ilgai sau automobilio buvau apžiūrėjęs nemažai kitų pardavėjų siūlomus automobilius, daugelis rodė tikrai ne pačius geriausius variantus, tačiau radus skelbimą internete apie jų parduodamą elektrinį Hyundai Kona automobilį, labai susidomėjau nes aprašymas atrodė per geras... bet likau nustebęs automobilis buvo toks kaip ir aprašytas skelbime, be paslėptų trūkumų, važiavau pas savo meistrus, viską apžiūrėjom, o meistrai pasakė kad prie automobilio neturi prie ko prikibti ir automobilis yra gero stovio. Ačiū ir sėkmės darbuose !
Įsigyti Hyundai Ioniq elektromobilį iš šio pardavėjo buvo tikras malonumas. Pardavėjas pasirodė labai profesionalus, draugiškas ir gerai išmanantis tiek automobilio technines savybes, tiek elektromobilių privalumus. Viską aiškiai paaiškino, leido apžiūrėti ir išbandyti automobilį, atsakė į visus mano klausimus. Sandoris vyko sklandžiai ir be jokių nesklandumų. Automobilis - puikios būklės ir visiškai atitinka mano lūkesčius. Esu labai patenkintas tiek pirkiniu, tiek pačiu aptarnavimu. Nuoširdžiai rekomenduoju 10/10
Noriu nuoširdžiai padėkoti už puikų aptarnavimą ir profesionalumą! Pirkau BMW X1 2016metų, automobilio pirkimo procesas buvo sklandus ir malonus nuo pat pirmo kontakto. Pardavėjas atsakė į visus klausimus aiškiai ir išsamiai, suteikė visą reikalingą informaciją bei parodė tikrą rūpestį klientu. Automobilis pilnai atitiko aprašymą ir lūkesčius. Rekomenduoju šį pardavėją, ieškantiems patikimo ir sąžiningo sandorio!
Pirkau Nissan leaf elektrinį automobilį. Pirkimas praėjo sklandžiai be jokių netikėtų siurprizų. Pirmas mano EV, todėl turėjau daug klausimų... Pardavėjas kantriai ir išsamiai atsakinėjo į visus klausimus. Noriai bendrauja net ir po įsigijimo. Žinosiu kur kreiptis jei reikės automobilio, didelis ačiū.
Visada naudojomės KRASTA auto paslaugomis perkant naują automobilį, tačiau po paskutinio karto įsigyjant BMW G30 labai nusiminėm dėl pristatymo terminų, nes automobilio reikėjo laukti beveik metus laiko, nors 30% pinigų įmokėta.Todėl pradėjom ieškoti BMW X7 iš Vokietijos, pagal rekomendacijas kreipėmės į šią įmonę ir labai nustebino, kadangi visiškai naują X7 su 30km rida sugebėjo surasti Vokietijoje ir parvežti net 10 tūkst eurų pigiau negu pateikė Krasta auto. Didelis ačiū ir sėkmės darbuose, automobilis superinis šeimai. Sėkmės jaunimui, taip ir toliau.
Pirkom automobilį, kaip ir viskas gerai. Patiko tas, kad pardavėjas leido tikrintis BMW atstovybėje. Aptarnavimas geras, atsakė į visus klausimus, o turimi dokumentai sutapo su atstovųbės pateikta informacija. Gaila, kad automobiliai stovi lauke, o ne patalpose, kadangi blogu oru nesmagu apžiūrėti. Minusas, kad pardavėjo suteikta garantija galioja, tik varikliui, pavarų dėžei elektronikai.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...
AB "Agathum" pradeda platinti 3 mln. Eur dydžio ir 9% pajamingumo obligacijų emisiją
Nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" 2026 m. birželio 4 d. pradeda platinti viešą 3 metų trukmės ir 2 mln. Eur vertės obligacijų emisiją, už kurią siūlomos 9% metinės...