Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Minitrans, UAB
Makaronu kabintojai. Bukit atsargus neatsiskaito uz paslaugas ir veluoja moketi paskambinus zada, kad apmokes, bet taip ir neapmoketa saskaita. Eiliniai “Lietivos Logistai”
Ir kam mes čia neapmokėjome nors, kaip teigiama, paskambinus, žadėjom? Nebent skambinote kažkam kitam, bet ne į Minitrans, UAB įmonei priklausančius tel.nr.
Taip šis numeris yra priskirtas mūsų įmonės vadybininkui. Tačiau nežinodama kokiai įmonei buvo, kaip teigiama, prižadėta mokėti ir nesumokėjom vien iš Jūsų parašyto komentaro aš negaliu atspėti.
Prašom susisiekti asmeniškai [email protected] arba viešai nurodytu tel.nr. kad galėtumėm išsiaiškinti kokiai įmonei mūsų darbuotojas pažadėjo apmokėjimą.
Nesugeba sumokėti 40€ NEREKOMENDUOJU NIEKAM DIRTI. JEI 40€ NESUGEBA SUMOKĖTI PRISIDENGDAMI ORGINALIŲ DOKUMENTŲ NEGAVIMU. TAI JIE NESUGEBĖS SUMOKĖTI IR DIDESNĖS SUMOS. UBAGŲ KONTORA
Gerbiamasis, UAB Mauja direktoriau, Priimdamas užsakymus sutinkate su visomis nurodytomis sąlygomis. O ne taip kaip Jums susišviečia ar užsinori. O dėl Jūsų bendravimo kultūros, tai iš vis nėra ką kalbėti. Gražios Jums dienos,
Beje verslo etika, nei vienam direktoriui nepakenkė.
Taip kai nesugabete sukrapštyti 40€ aš ir kalbėčiau, kad kaip su manim blogai bendrauja. Dabar turi gaišinti savo laiką su ūbagiška įmone kuri neturi 40€
Mes negaištume laiko, jei Jūs vykdytūmėte savo įsipareigojimus. Tikrai ne vieta čia diskutuoti. Jei streikuoja atmintis įkeliu susirašinėjimą su Minitrans, vadybininku ir Jūsų atsakymą.
Nešvari įmonė, už vežimą sumokėjom 900 eur, bet dar papildomas sąskaitas prirašė už 7 palečių perpakavimą - 1200 eur. Ir liepia sumokėti.
Tik nešvarios įmonės vadinami "Klientai" slepia savo pavadinimą, prieš neteisingai šmeiždami. Gerb. Money Flow, UAB atstovai, patys puikiai žinote, kad yra visi susirašinėjimai su kainomis ir dėl ko buvo reikalavimas perpakuoti paletes vežant i Amazon sandėlius, pas mus, taip pat tikiu ir pas Jus yra. Beje nepamirškite, kad perpakavimo paslaugos buvo atliktos Anglijoje, kur įkainiai tikrai skiriasi nuo Lietuviškų.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...