Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Mini auto, MB
„Pardavėjas toks nuoširdus, kad net į akis šlapindamas sako, jog tik lyja - saugokitės, realybė ir aprašymas nesusiję. Kalba tokiu veidu, lyg pranešinėtų oru prognozes. Jis parduoda automobilius, kuriuos nupirko už daugiau nei dvigubai mažesnę kainą, ir jie turi nepašalintų defektų. Saugokitės šito padugnes, „perekupo“ Romano.
Gryna tiesa, tiesiog kaip pirstu i aki!!!
Is burnos tik melas sklinda, tokius sodinti reikia!!!
BŪKIT ATSARGŪS!!!! Prieš pasirašant sutartš tikrinkit: tech. pasą, draudimą. Registruojantis auto savo vardu pasirodo į sutartį įrašė neaišku kokį SDK kodą. tai per savaitę laiko šiaip ne taip susitvarkėm. Negana to užsiregistravus mašiną savo vardu kaip dovanėlę iš VMI gavom baudą, kad automobilis be draudimo. Pakambinus paklausus kodėl melavo dėl draudimo žadėjo baudą padengti :).Užtikrino, kad automobilis neturi jokių didelių defektų, bet dėja auto remonto kaina yra beveik pusė auto kainos. Būkit atsargūs prieš pasirašydami sutartį, paprašykit visų popierinių dokumentų, ir, kad parodytų būtent to automobilio SDK kodą, kad nepakliūtumėt, kaip aš.
Skaitau tuos teigiamus atsiliepimus ir juokas ima, kaip pagal uzsakyma visi beveik ta pacia diena puole girti???? Na tikrai stebina ant kiek yra suktu zmoniu. Auksciausias laipsnis.Bravo!!! Saugokites zmones irgi ikliuvau, zadejo zadejo zadejo zadejo sutaisyt sumoket, tai atostogos tai dar tukstantis priezasciu kad negali kad miega kad valgo kad vairuoja, tai nusispjoviau gaila laiko, ber sukcius ir melagis retas!!!!Saugokites!!!
Paskutiniai du komentarai: vienas asmuo - studentas iš Indijos, kitas - atvykęs asmuo iš Ukrainos. Rašyti komentarai iš vieno ir to paties IP adreso. Kiti teigiami atsiliepimai, per dieną atsiradę valandos/dviejų bėgyje. Visi suprantame, jog sau komentarų su gerais atsiliepimais pasirašyti galite patys, kas yra labai akivaizdu iš vakar dienos. Pagal pasirašytus komentarus, galima daryti prielaidą, jog suprantate, kokiu principu reikėtų dirbti iš tikrųjų, tuomet bent vienas iš gerų atsiliepimų būtų tikras. Prisiimkite atsakomybę, neblokuokite pirkėjų ir reaguokite į skundus.
Kas jus blokoja? Kas slepiasi? Atvaziokit -kalbames. Jusu IP uz smeizta, susidorojima jau tikrinimas policijos.
Visiškai jokio šmeižto, tik teisybė. Nei vienoje rašytoje žinutėje nebuvo rašoma ir minima apie jokį susidorojimą, tad būkite patys atsargūs su šmeižtu :) Bandėme susisiekti ne kartą, numeris mūsų užblokuotas ir mus ignoruojate. Neturime ko slėpti, slepiatės Jūs. Galbūt esate pasimetę, kiek pirkėjų esate apgavę ir nežinote kurį numerį atblokuoti. Turime visus tai įrodančius dokumentus.
Redaguota (2025-08-01 17:26:26)
I’m a student from India studying in Lithuania, and I recently bought a used car from this company. As someone new to the country, I was a bit nervous about buying a car, but these guys were very helpful and honest.
They explained everything clearly, gave full information about the car, including small issues, and didn’t try to hide anything. The price was fair, and all the paperwork was done properly.
I really appreciate their honest attitude and friendly approach. I would definitely recommend them to other students or anyone looking for a trustworthy place to buy a used car.
Thank you for your help and support!
Primename, kad nepagrįstas šmeižtas, įžeidimai ar grasinimai viešoje erdvėje yra neteisėti ir gali užtraukti baudžiamąją atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus (pvz., BK 154, 155, 145 straipsniai).
Kiekvienas toks komentaras gali būti fiksuojamas, dokumentuojamas ir perduodamas teisėsaugai.
Prieš rašydami - pagalvokite, ar tikrai norėsite už tai atsakyti teisme.
Pagal Lietuvos Respublikos civilinį kodeksą, pardavėjas privalo garantuoti, kad naudotas automobilis atitinka kokybės reikalavimus, taip pat - pateikti tikslią informaciją apie jo techninę būklę. Net jei pardavėjas teigia apie gedimą nežinojęs, tai nuo atsakomybės jo neatleidžia.
Apgavo ir mus gražiai, pardavė automobilį su defektu, kai viskas buvo pranešta, dar apsimestinai bendravo ir galiausiai užblokavo numerius. Gal kas iš nukentėjusių turi kokių dar duomenų apie juos? adresus, bet ne įmonės, kad būtų galima juos surasti? kiek matau, jau nemažai žmonių apsuko ir apgavo. Su gerais komentarais tai nejuokinkite tikrai, rašydami patys.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...