Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Mini auto, MB

Atsiliepimai apie Mini auto, MB

7.3

Kas juokingiausia, kad iki siol sau teigiamus komentarus rasineja :D Siaip klausimas ar tiek zmoniu apgavus nereiktu jau per peti zvalgytis, Vilnius nera toks didelis ;)

Greitai ir uz gera kaina pardave musu sena automobili, padejo isigit nauja. Aciu

Perekupas vardu Romanas, retas sukcius be garbes ir morales, bekit kuo tolyn.

Dekingi uz pagalba parduodant automobili.

„Pardavėjas toks nuoširdus, kad net į akis šlapindamas sako, jog tik lyja - saugokitės, realybė ir aprašymas nesusiję. Kalba tokiu veidu, lyg pranešinėtų oru prognozes. Jis parduoda automobilius, kuriuos nupirko už daugiau nei dvigubai mažesnę kainą, ir jie turi nepašalintų defektų. Saugokitės šito padugnes, „perekupo“ Romano.

Petras
      Apgautas

Gryna tiesa, tiesiog kaip pirstu i aki!!!
      Is burnos tik melas sklinda, tokius sodinti reikia!!!

Į skambučius neatsiliepia tai pat žadėjo kad padengs žala bet vietoj to užblokavo per visus galus ir žiūrėkit kad nerašytumet mažesnės sumos į sutartį nes jau nuo čia scam prasideda!!!

AFEROS BŪKIT ATSARGUS!!!

Bukite atsargus parys rašo sau teigiamus komentarus apgaudinėja nekelia ragelio tokiu atveju kreipkitės į policija

BŪKIT ATSARGŪS!!!! Prieš pasirašant sutartš tikrinkit: tech. pasą, draudimą. Registruojantis auto savo vardu pasirodo į sutartį įrašė neaišku kokį SDK kodą. tai per savaitę laiko šiaip ne taip susitvarkėm. Negana to užsiregistravus mašiną savo vardu kaip dovanėlę iš VMI gavom baudą, kad automobilis be draudimo. Pakambinus paklausus kodėl melavo dėl draudimo žadėjo baudą padengti :).Užtikrino, kad automobilis neturi jokių didelių defektų, bet dėja auto remonto kaina yra beveik pusė auto kainos. Būkit atsargūs prieš pasirašydami sutartį, paprašykit visų popierinių dokumentų, ir, kad parodytų būtent to automobilio SDK kodą, kad nepakliūtumėt, kaip aš.

Darius kucis

Nustebes.. Mes tikrai patenkinti ir bendravimu ir nupirktų automobilių! sėkmės!

Skaitau tuos teigiamus atsiliepimus ir juokas ima, kaip pagal uzsakyma visi beveik ta pacia diena puole girti???? Na tikrai stebina ant kiek yra suktu zmoniu. Auksciausias laipsnis.Bravo!!! Saugokites zmones irgi ikliuvau, zadejo zadejo zadejo zadejo sutaisyt sumoket, tai atostogos tai dar tukstantis priezasciu kad negali kad miega kad valgo kad vairuoja, tai nusispjoviau gaila laiko, ber sukcius ir melagis retas!!!!Saugokites!!!

Paskutiniai du komentarai: vienas asmuo - studentas iš Indijos, kitas - atvykęs asmuo iš Ukrainos. Rašyti komentarai iš vieno ir to paties IP adreso. Kiti teigiami atsiliepimai, per dieną atsiradę valandos/dviejų bėgyje. Visi suprantame, jog sau komentarų su gerais atsiliepimais pasirašyti galite patys, kas yra labai akivaizdu iš vakar dienos. Pagal pasirašytus komentarus, galima daryti prielaidą, jog suprantate, kokiu principu reikėtų dirbti iš tikrųjų, tuomet bent vienas iš gerų atsiliepimų būtų tikras. Prisiimkite atsakomybę, neblokuokite pirkėjų ir reaguokite į skundus.

imone
      Pirkėjas

Kas jus blokoja? Kas slepiasi? Atvaziokit -kalbames. Jusu IP uz smeizta, susidorojima jau tikrinimas policijos.

Pirkėjas

Visiškai jokio šmeižto, tik teisybė. Nei vienoje rašytoje žinutėje nebuvo rašoma ir minima apie jokį susidorojimą, tad būkite patys atsargūs su šmeižtu :) Bandėme susisiekti ne kartą, numeris mūsų užblokuotas ir mus ignoruojate. Neturime ko slėpti, slepiatės Jūs. Galbūt esate pasimetę, kiek pirkėjų esate apgavę ir nežinote kurį numerį atblokuoti. Turime visus tai įrodančius dokumentus.

Redaguota (2025-08-01 17:26:26)

Надійні хлопці — щиро рекомендуємо!

Ми приїхали з України та придбали у хлопців джип для потреб фронту. Усе пройшло швидко та чесно — хороше спілкування, прозора угода, жодних проблем.

Дякуємо за допомогу! Щиро рекомендуємо цю компанію.

suzuki swift

I’m a student from India studying in Lithuania, and I recently bought a used car from this company. As someone new to the country, I was a bit nervous about buying a car, but these guys were very helpful and honest.

They explained everything clearly, gave full information about the car, including small issues, and didn’t try to hide anything. The price was fair, and all the paperwork was done properly.

I really appreciate their honest attitude and friendly approach. I would definitely recommend them to other students or anyone looking for a trustworthy place to buy a used car.

Thank you for your help and support!

Zino savo darba

Jo sutinku, tikrai zino savo darba, retas sukcius, kaip tokius žeme dar nešioja...

Pirkau automobili, likau patenkintas ????

Isigyjau automobili, viskas super :) Aciu

patenkintas aptarnavimu

Puikiai dirba, ismano savo darba. Rekomenduoju

Vladislavas pirkejas

Rekomenduoju, automobilije rastus trukumus pardavejas sutvarke is savo lesu ir tik tada mums pardave, kartu nuvaziavome atlikti T.A.
      Aciu

liuks profesionalai dirba

Viskas ok ????

Konkretus zmones, padejo nuo A iki Z

Pirkau automobilį, padėjo susitvarkyti dokumentus - rekomenduoju

Pirkome pas juos Citroen Xsasantia 1.9JTD Picasoso, labai gera bukle, palieku geriausius atsiliepimus!

Pardavejas tai matosi kiek smegenu turi, gudrus vietoj apgaut. Bet cia sau komentarus rasinetis antra diena is eiles kas kelios min ar valandos ir tiketis, kad kazkas patikes... ir tu ten apie savo BK gali cia nerasinet gudruoli, pasiziurek kokie tau BK galioja uz tavo varkes - grotos.

Innokentijus
      Graudu

Kokie irodymai? Koks butent tai automobilis?

Labai didelis asortimentas, vaikinai sažiningai siulo automobily tikrinti servise, malonus, paslaugus, didelis pasirinkimas dar ir mašina sena galima priduoti uz protingus pinigus

Patikima imone! Rekomenduoju:)

Malonus ir sukalbamas Vadovas

Profesionalus požiūris - pirkimas tapo tikru malonumu. Rekomenduoju!

Ačiū vyrams, už pagalbą perkant opel???????? Auto be priekaištų, taip pat padėjo su seno auto nupirkimu, pačios didžiausios rekomendacijos. Supraskim, kad perkam ne naują auto už atitinkamą kainą, kas tikisi už padorią kainą naujos auto-siūlau ieškoti salonuose. Iki kitų kartų????????

Antanas Vaitkus

Primename, kad nepagrįstas šmeižtas, įžeidimai ar grasinimai viešoje erdvėje yra neteisėti ir gali užtraukti baudžiamąją atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus (pvz., BK 154, 155, 145 straipsniai).
      Kiekvienas toks komentaras gali būti fiksuojamas, dokumentuojamas ir perduodamas teisėsaugai.
      Prieš rašydami - pagalvokite, ar tikrai norėsite už tai atsakyti teisme.

Antanas Vaitkus

Pagal Lietuvos Respublikos civilinį kodeksą, pardavėjas privalo garantuoti, kad naudotas automobilis atitinka kokybės reikalavimus, taip pat - pateikti tikslią informaciją apie jo techninę būklę. Net jei pardavėjas teigia apie gedimą nežinojęs, tai nuo atsakomybės jo neatleidžia.

Atleiskite uz visus neigiamus komentarus, mano kalte, as pats blogai apziurejau automobili, pats ivertinau jo stovi vietoje, ir pats bandau dabar kazka sneketi, ir kaltinti imones darbuotojus. Atleiskite is visos sirdies, nezinau kas man uzeina.

Visiems kam kazkas nepatinka galit pasiskusti mamytems

Labai laukiame sveciu kada uzvaziuosite

Apgavo ir mus gražiai, pardavė automobilį su defektu, kai viskas buvo pranešta, dar apsimestinai bendravo ir galiausiai užblokavo numerius. Gal kas iš nukentėjusių turi kokių dar duomenų apie juos? adresus, bet ne įmonės, kad būtų galima juos surasti? kiek matau, jau nemažai žmonių apsuko ir apgavo. Su gerais komentarais tai nejuokinkite tikrai, rašydami patys.

AFEROS BŪKIT ATSARGUS!!!

Būkit atsargus ieško neapdairiu žmonių kuriuos būtų galima apgauti, šitie kabutes geri komentarai kurie čia yra parašyti YRA JŲ PAČIŲ!!!, į žinutes neatsako užblokuoja neapsigaukit, laukit pasekmių.

Janas Klimavičius

Geras imones servisas-aptarnavimas ir visos paslaugos susijusios su automobiliu pirkimu ir ne tik. Pirkome Kia Cocantus - esame patenkinti!

Rekomenduoju

Perskaiciau komentarus.. patis pirkom automobili, parduoda piguasius automobilius kurie yra rinkoi, norit be defektu? pirkit salone. mes patenkinti likom, taip pat ir musu automobili sena nupirko uz padoria kaina.

Aciu uz suteikta paslauga parduodant automobili.

Pardavejas vienas, direktorius kitas. Gerose machinacijose sukasi, iesko neapdairaus pirkejo kuris pasimaus, masinos su uzsleptais defektais. Laukit sveciu ;)

9-ojo Forto g. 63, LT-48101 Kaunas.
      Veiklos sritys: autoservisai; automobilių prekyba; automobilių stiklai; automobilių techninė apžiūra; padangos, ratlankiai; pagalba kelyje; tepalai, alyvos.
      AUTOFORTAS - viena didžiausių transporto priemonių remonto įmonių Lietuvoje.Trumpai apie musJau daugiau nei 30 metų automobilių remonto srityje dirbanti įmonė teikia visas autoserviso paslaugas. Šiai dienai AUTOFORTAS remontui turi virš 3900 kv.m. plotą ir surinkusi profesionalią virš 40 kvalifikuotų darbuotojų...
      Geležinio Vilko g. 53, LT-08217 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; akumuliatoriai; autokosmetika; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; padangos, ratlankiai; tepalai, alyvos.
      UAB ARX AUTO yra oficialus Škoda atstovas Vilniaus mieste. Jūsų patogumui įmonė turi du prekybos salonus Vilniuje, adresu: Geležinio Vilko g. 53 ir Dubliškių g. 7.Vykdoma veikla ir teikiamos paslaugos:- prekyba naujais Škoda automobiliais;- prekyba naudotais automobiliais;- prekyba originaliomis dalimis ir...
      Taikos pr. 139A, LT-51131 Kaunas.
      Veiklos sritys: autoservisai; akumuliatoriai; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; avarinės tarnybos; padangos, ratlankiai; pagalba kelyje.
      Autocentras AUTO AKSTĖ – autoservisų tinklo BOSCH CAR SERVICE narys. Autoserviso paslaugos einamasis remontas Kaune, smulkus ir kapitalinis variklių remontas bei visų variklio sistemų diagnostika, pakabos, važiuoklės, vairo sistemos patikra ir remontas bei stabdžių sistemos patikra ir remontas, ratų montavimas ir...
      Verkių g. 50, LT-09109 Vilnius.
      Veiklos sritys: autoservisai; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; padangos, ratlankiai.
      Vilniaus Dagris, UAB – profesionalus autoservisas Vilniuje, teikiantis kokybiškas automobilių remonto ir techninės priežiūros paslaugas privatiems klientams bei verslui. Įmonė orientuojasi į greitą aptarnavimą, tikslią diagnostiką ir ilgalaikius sprendimus įvairių markių lengviesiems automobiliams bei...
      Savanorių pr. 151A, LT-03150 Vilnius.
      Veiklos sritys: autoservisai; akumuliatoriai; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; padangos, ratlankiai; pagalba kelyje; tepalai, alyvos.
      MELGA autoservisų tinklas teikia automobilių techninės priežiūros ir remonto paslaugas, prekiauja lengvųjų automobilių, sunkvežimių ir motociklų padangomis, ratlankiais, akumuliatoriais, alyva ir kitomis automobilių detalėmis. 14 (jau greitai 16) MELGA autoservisų išsidėstę patogiose vietose didžiuosiuose Lietuvos...