Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę SIA "Miele" Lietuvos filialas

Atsiliepimai apie SIA "Miele" Lietuvos filialas

Miele

immer besser-visada geriau

4.1

Dėkoju Miele servisui už operatyvų ir kokybišką kavos aparato remontą. Ypatingas ačiū inžinieriui Artūrui N. už profesionalų požiūrį ir atsakingai atliktą darbą. Rekomenduojame šį servisą visiems, vertinantiems kokybę ir patikimumą.

CAT DOG siurblys

Nusivylimas pribloškiantis. Naudojau naują siurblį kelis mėnesius, įdėjus maišelį ir uždarius, maišelis vis pasislenka ir į variklį prisisiurbia dulkių. Dabar jau reikia keisti variklį 150eur, garantinis negalioja, nes atsakymas "pats kaltas". Pasirodo turiu patikrinti, ar maišelis nepasislenka po to kai uždarau siurblį. Ir asilui aišku, kad siurblys turi techninio dizaino defektą. Pakeisiu variklį, bus vėl tas pats. Siurbs namu vaikai, tvarkytoja ar kitas žmogus. Pati Miele jo neišima iš prekybos ir toliau prastuminėja. Arba lietuviai užsipirko ir parduoda šlamštą. Gariūnų lygis Konstitucijos prospekte. Svetimos gėdos jausmas apima dėl pačio siurblio kokybės ir, kad jis apskritai man buvo parduotas, be kita ko servisas pripažino, kad ne pirmas toks atvejis, o dėl garantinio aptarnavimo tai iš vis. Taip nevertint lojalių klientų kai tokia konkurencija rinkoje yra neįtikėtina.

NEREKOMENDUOJU, NES LABAI LABAI BLOGAI.

Katastrofa! Paskambinkite pasikonsultuoti 080001231 ir sužinosite ką reiškia žodis tragiskas aptarnavimas. Pokalbiai įrašomi tik ar kas nors juos perklauso....

Redaguota (2025-09-16 11:33:57)

Tarp nusivylusių ir aš. [email protected], [email protected] aptarnavimas nepatiko. Atsakymai neoperatyvūs, netikslūs. Aptarnavimas nelankstus, visiškai neprilygsta dabartinio gyvenimo tempui

Redaguota (2025-09-16 11:33:57)

Aš nesuprantu, kaip gali būti toks prastas aptarnavimas vienintelio atstovo šalyje tokio nepigaus brando, kaip Miele. Pirmadienį ryte padarytas užsakymas internetu, vakar ryte vis dar nepasikeitus užsakymo statusui, skambinu klientų informavimo telefonu pasiklausti, kokia užsakymo būsena, kada planuojama pristatyti. Moteris telefonu nesuteikia jokios info, sako, jog bus perduota kolegoms, su jumis susisieks. Klausiu, tai kam yra šis informacijos numeris, anksčiau būdavo suteikiama info šiuo numeriu. Man atsakyta buvo, kad to, kas anksčiau būta nebėra, dabar yra taip ir ne kitaip, laukit kol susisieks, eina antra para, vis dar laukiu. Ir tai ne pirmas kartas, kai be jokio įspėjimo prekės yra nesiunčiamos, pats turi skambinėti, ieškoti...Niekada neturėčiau jokių reikalų su tokia parduotuve, bet kad tai vienintelė oficiali atstovo parduotuvė, kur internetu tik čia gali nusipirkti tam tikras Miele prekes, baisu.

Pamatęs tikusius bei patikusius produktus atlikau užsakymą. Vėliau sugalvojau, kad reikia patikrinti rekvizitus. Pirma mintis atejusi i galvą perskaičius atsiliepimus-Papuoliau. Jau sekančią dieną skambinau pasiteirauti dėl savo užsakymo, skambinau apie 15 kartu per visą dieną. Nieks nekelia tel.. Prisiskambinti pavyko po 4 skambinimo dienų. Konsultantė sakė perduos savo kolegoms man rūpimus užsakymo klausimus. Po keletos valandų gavau el. laišką su man reikalinga informacija dėl pristatymo. Užsakiau 10/27, prekes gavau 11/05. pridejo dovanėlę prie užsakymo. linkiu pasitaisyti ir geriau komunikuoti su savo klientais.

Nebuvo net minties tikrinti rekvizitai.lt informaciją apie Miele įmonę, nes rinkoje labai gerą vardą turinti produkcija, bet su klientu aptarnavimu Lietuvos filiale LABAI BLOGAI.

Į skambučius atsiliepia, bet neturi jokios informacijos apie užsakymą.
      Apie pinigų gražinimą dar svajoju, nes nežinia kokį kelią reiks nueiti, kad būtų gražinta.

Tad, nei užsakymo, nei pinigų, nei informacijos, tik sugaištas laikas.

Pritariu 100% labai nusivyliau

Įpatingai prastas aptarnavimas telefono nekelia, iki užsakymo bendravo mail bent kelios moterys vienu metu, dėl vieno užsakymo, tačiau po pavedimo dingo lyg į vandenį, nekelia neatsako į laiškus, vėluoja 4 savaites nuo užsakymo patvirtinimo. viena kart prisiskambinus pasakė jog kaip tyčia šiandien įdėjo prekes kurieriui, tačiau paprašius siuntos sekimo numerio taip ir negavau. nerekomenduoju turėti reikalų, neatsakingi darbuotojai.

Pirkau prekes is Miele elektronimes parduotuves praejo menesis bet prekiu taip ir negavau. Paprasiau grazinti pinigus, zadejo grazinti, bet taip pat negaunu. Nieko neturekite su Miele, tragiskas aptarnavimas, blogiau buti negali. Prisiskambinti neimanoma, i e-mail laiskus neatsako.

I am writing to express my dissatisfaction with your customer support in Lithuania, which does not meet the expected standards of a premium appliance brand. The showroom located in a prime Vilnius office building significantly lacks functional support for your products.

Additionally, your 800 customer service hotline has been ineffective for the past two weeks, only providing simulated responses without real assistance. The only help offered was a vague promise of potential contact within a week, with no definite time for a resolution.

As a brand that represents "Made in Germany" quality, the current level of service is disappointing and demands urgent improvement.

An update: The newly purchased ironing system couldn't be started during the specialist's visit. He took the system with him and didn't leave any documentation. He promised to call when it was fixed. When we mentioned that we'd like to return the new non-functioning item, he replied that it's not certain since sellers are also protected by law. Miele continues to score high with their incompetence...

Noriu padėkoti "Miele" serviso darbuotojams už profesionalumą nustatant skalbyklės gedimo priežastį ir operatyvų remontą. Taip pat dėkoju už rūpestingą požiūrį į klientą.

Prieš 5 dienas užsakiau prekes, visad išsiųsdavo tą pačią dieną, šį kartą jau penkta diena, jokios info, telefonu neatsiliepia, el. paštu neatsako, rašo, jog atsako iki 2 d.d. tačiau tai netiesa. Labai prasta komunikacija kaip vienintelio atstovo Lietuvoje, jei per kitą savaitę nebus susisiekta, reikės rašyti skundą į pagrindinį Miele ofisą, Giuterslą Vokietijoje.

Nesitikėjau iš tokio brando tokio blogo supporto. Paskambinau dėl užsakymo, pirmą kart paklausus apie prekė tiesiog numetė (moterys), antras jau bande surast užsakymą, bet nerado. Paprašė ryt perskambint, gerai nesunku (vyras).
      Prašau tvarkykit call centrą, nes taip nesidaro, kad tu iš antro karto tik gauni pusiau reikiama informacija.
      Update:
      Pirma kart net ne ta preke atidave, bet greit pakeite...

Aušra Petronienė

Visiškai niekam nerekomenduočiau, komunikacija prasta, visiškai neorientuoti į klientą ir nevykdo to, ką pažada. Gavus patvirtinimą dėl kainos garantijos, su patvirtinimu kada bus išmokėti pinigai, po savaitės grįžta vėl prašydami atsiųsti tuos pačius dokumentus, ką jau buvau siuntusi prieš savaitę. Galiausiai rezultate nebeįvykdė to, kas buvo patvirtinta, nieko nepaaiškinę. Telefonu kalba grubiai. Nežinau kas dirba Lietuvos filiale, bet situacija labai prasta, visiška gėda Miele prekės ženklui, prekes gražinsime iš principo kad neduok Dieve nebereikėtų su jais susidurti dėl garantijos. Linkiu apeit šią žodžio netęsiančią kontorą.

Sveiki, bučiau anksčiau perskaičius komentarus, ko gero bučiau neužsisakius Mielei skalbimo priemonių pas jus, bet kaip aš esu optimistė ir labai dažnai lankausi Vokietijoj, tai galvoju kad su mano prekėm (kad ir nedidelėm) problemų nebus.Butų labai malonu, kad prekės pasiektu tikslą laiku ir kad jūs mane informuotumėt, kad gavot pervedimą ir kad mano prekės jau keliauja pas mane. Geros penktadienio dienos ir savaitgalio.

Aptarnavimas tragiškas, turi laukti savaitėm meistro skambučio, “ …. jei turit galimybę galit ir kito meistro ieškot (operatorės žodžiai).” Jokio konkretumo…
      Gėda

Nerekomenduoju Miele. Buitinė technika nepatogi, funkcionalumas vartotojui nedraugiškas, dizainas griozdiškas, o Miele aptarnavimas tragiškas, turi jaustis lyg tau daro malonę jog už tavo pinigus taiso gendančią techniką.

PIrkom džiovyklę skalbyke WT1. Pasirodę su broku. Meistras per 2 savaites neatvažiavo kaip buvo žadėta. Skambinti reikėjo nemažai kartų į miele. Važiavo 2 skirtingi meistrai. Pripažino skalbykle su gedimu ir turėtų grąžinti pinigus, po skalbyklės išsiuntimo. Žadėjo miele atvykti ar atsiųsti paimti skalbyklės kurjerius. Nešti reikėjo iš buto. Kurjeris paskambinęs nustebo, kad siunta skalbykle džiovyklę sverianti 100 kg. Siunta buvo priduota mieles paimti kaip 2 daiktai po 17kg. Sutarėm paėmimą kitai dienai. Atvyko vis tik 1 kurjeris.... šiaip ne taip skalbyklė iškeliavo. atgal. Aptarnavimas miele tragiškas. Tikiuosi pinigus jie grąžins ir nebereiks " kariauti".

Nerekomenduoju Miele Triflex HX2 Cat&Dog. Akumuliatorius atlaiko 15- 20 min., nors charakteristikoje rašo 60 min. Reikia pirkti papildomą akumuliatorių ("Labai galingas dėl septynių aukštos galios elementų"/€ 139.40) ir, savaime aišku, talpos nerašo, bet pasirodo, kad talpa ta pati, t.y. veiks dar tik +15 min. Nesitikėjau, kad Miele naudoja tokius apgaulingus triukus. Patariu pasidomėti kitais gamintojais.

Pirkom džiovyklę ir skalbyklę iš oficialaus pardavėjo, du gedimai per nepilnus metus. Paskutinį gedimą užregistravom prieš mėnesį, vis dar nesutvarkyta. Apgailėtina kokybė ir servisas.

Noriu padėkoti „Miele“ komandai už skalbyklės-džiovyklės remontą. Ypač noriu padėkoti serviso inžinieriui Svajunui už dėmesingą ir rūpestingą požiūrį į klientą.

Pramonės pr. 8E, LT-51223 Kaunas.
      Veiklos sritys: buitinė technika; didmeninė prekyba; indai, valgymo įrankiai; mažmeninė prekyba; restoranų, kavinių, barų įranga.
      Daneka, UAB - didmeninė prekyba buitine technika bei mažmeninė prekyba buitine technika Kaune, prekyba virtuvės įranga ir kitomis elektros prekėmis virtuvei ir buitinė technika voniai. Naudota buitinė technika ir buitinė technika su defektais prekyba Kaune bei įmontuojama buitinė technikaDaneka, UAB virtuvės ir...
      Kareivių g. 11B, LT-09109 Vilnius.
      Veiklos sritys: buitinė technika; interneto parduotuvės; konsultacijų paslaugos; mažmeninė prekyba.
      Apie musKesko Senukai Digital yra lyderiaujanti skaitmeninių paslaugų bendrovė Baltijos šalyse, teikianti inovatyvius sprendimus elektroninėje prekyboje. Per mūsų internetines parduotuves, veikiančias Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, klientams siūlome platų namų statybos, interjero, buities ir laisvalaikio prekių...
      Ukmergės g. 241, LT-07100 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      KAI REIKIA KAINOS IR PATARIMOVARLE.LT – užsakomųjų parduotuvėlių tinklas, kuriose galima užsisakyti ir atsiimti didžiumą kompiuterinės ir buitinės technikos prekių už internetinę kainą. Mes esame tarsi tarpinis variantas tarp didelių prekybos centrų ir internetinių parduotuvių. VARLĖS dirba su didžiaisiais...
      Laisvės pr. 75, LT-06144 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; kompiuteriai ir programinė įranga; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      UAB „Pigu“ įkurta 2007 m. birželio mėnesį. Pirmoji e-parduotuvė „Pigu.lt“ atidaryta 2008 m., 2011 m. veikla išplėsta Latvijoje įsigijus e-parduotuvę „220.lv“, Estijoje - 2013 m., įsigijus e-parduotuvę „dlb.ee“ (dabar žinoma kaip „kaup24.ee“). 2021 m. „Pigu“ susijungė su Suomijos e-prekybos milžine „Hobby Hall“ ir...
      Islandijos pl. 32B, LT-47446 Kaunas.
      Veiklos sritys: statybinės medžiagos; buitinė technika; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      Nr. 1 DIY („Pasidaryk pats“) tinklas Baltijos šalyse. Šiandien po „Kesko Senukai“ vėliava veikia keturi prekių ženklai – „Senukai“, „K-Senukai“, „K-Rauta“ ir „1A“. Jie jungia 92 nuosavas ir franšizės pagrindu veikiančių parduotuves ir 6 elektronines parduotuves Baltijos šalyse.ESAME TEN, KUR PATOGIAUSIA KLIENTAMS...