Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę SIA "Miele" Lietuvos filialas
Nusivylimas pribloškiantis. Naudojau naują siurblį kelis mėnesius, įdėjus maišelį ir uždarius, maišelis vis pasislenka ir į variklį prisisiurbia dulkių. Dabar jau reikia keisti variklį 150eur, garantinis negalioja, nes atsakymas "pats kaltas". Pasirodo turiu patikrinti, ar maišelis nepasislenka po to kai uždarau siurblį. Ir asilui aišku, kad siurblys turi techninio dizaino defektą. Pakeisiu variklį, bus vėl tas pats. Siurbs namu vaikai, tvarkytoja ar kitas žmogus. Pati Miele jo neišima iš prekybos ir toliau prastuminėja. Arba lietuviai užsipirko ir parduoda šlamštą. Gariūnų lygis Konstitucijos prospekte. Svetimos gėdos jausmas apima dėl pačio siurblio kokybės ir, kad jis apskritai man buvo parduotas, be kita ko servisas pripažino, kad ne pirmas toks atvejis, o dėl garantinio aptarnavimo tai iš vis. Taip nevertint lojalių klientų kai tokia konkurencija rinkoje yra neįtikėtina.
NEREKOMENDUOJU, NES LABAI LABAI BLOGAI.
Katastrofa! Paskambinkite pasikonsultuoti 080001231 ir sužinosite ką reiškia žodis tragiskas aptarnavimas. Pokalbiai įrašomi tik ar kas nors juos perklauso....
Redaguota (2025-09-16 11:33:57)Tarp nusivylusių ir aš. [email protected], [email protected] aptarnavimas nepatiko. Atsakymai neoperatyvūs, netikslūs. Aptarnavimas nelankstus, visiškai neprilygsta dabartinio gyvenimo tempui
Redaguota (2025-09-16 11:33:57)Aš nesuprantu, kaip gali būti toks prastas aptarnavimas vienintelio atstovo šalyje tokio nepigaus brando, kaip Miele. Pirmadienį ryte padarytas užsakymas internetu, vakar ryte vis dar nepasikeitus užsakymo statusui, skambinu klientų informavimo telefonu pasiklausti, kokia užsakymo būsena, kada planuojama pristatyti. Moteris telefonu nesuteikia jokios info, sako, jog bus perduota kolegoms, su jumis susisieks. Klausiu, tai kam yra šis informacijos numeris, anksčiau būdavo suteikiama info šiuo numeriu. Man atsakyta buvo, kad to, kas anksčiau būta nebėra, dabar yra taip ir ne kitaip, laukit kol susisieks, eina antra para, vis dar laukiu. Ir tai ne pirmas kartas, kai be jokio įspėjimo prekės yra nesiunčiamos, pats turi skambinėti, ieškoti...Niekada neturėčiau jokių reikalų su tokia parduotuve, bet kad tai vienintelė oficiali atstovo parduotuvė, kur internetu tik čia gali nusipirkti tam tikras Miele prekes, baisu.
Pamatęs tikusius bei patikusius produktus atlikau užsakymą. Vėliau sugalvojau, kad reikia patikrinti rekvizitus. Pirma mintis atejusi i galvą perskaičius atsiliepimus-Papuoliau. Jau sekančią dieną skambinau pasiteirauti dėl savo užsakymo, skambinau apie 15 kartu per visą dieną. Nieks nekelia tel.. Prisiskambinti pavyko po 4 skambinimo dienų. Konsultantė sakė perduos savo kolegoms man rūpimus užsakymo klausimus. Po keletos valandų gavau el. laišką su man reikalinga informacija dėl pristatymo. Užsakiau 10/27, prekes gavau 11/05. pridejo dovanėlę prie užsakymo. linkiu pasitaisyti ir geriau komunikuoti su savo klientais.
Nebuvo net minties tikrinti rekvizitai.lt informaciją apie Miele įmonę, nes rinkoje labai gerą vardą turinti produkcija, bet su klientu aptarnavimu Lietuvos filiale LABAI BLOGAI.
Į skambučius atsiliepia, bet neturi jokios informacijos apie užsakymą.
Apie pinigų gražinimą dar svajoju, nes nežinia kokį kelią reiks nueiti, kad būtų gražinta.
Tad, nei užsakymo, nei pinigų, nei informacijos, tik sugaištas laikas.
Įpatingai prastas aptarnavimas telefono nekelia, iki užsakymo bendravo mail bent kelios moterys vienu metu, dėl vieno užsakymo, tačiau po pavedimo dingo lyg į vandenį, nekelia neatsako į laiškus, vėluoja 4 savaites nuo užsakymo patvirtinimo. viena kart prisiskambinus pasakė jog kaip tyčia šiandien įdėjo prekes kurieriui, tačiau paprašius siuntos sekimo numerio taip ir negavau. nerekomenduoju turėti reikalų, neatsakingi darbuotojai.
I am writing to express my dissatisfaction with your customer support in Lithuania, which does not meet the expected standards of a premium appliance brand. The showroom located in a prime Vilnius office building significantly lacks functional support for your products.
Additionally, your 800 customer service hotline has been ineffective for the past two weeks, only providing simulated responses without real assistance. The only help offered was a vague promise of potential contact within a week, with no definite time for a resolution.
As a brand that represents "Made in Germany" quality, the current level of service is disappointing and demands urgent improvement.
An update: The newly purchased ironing system couldn't be started during the specialist's visit. He took the system with him and didn't leave any documentation. He promised to call when it was fixed. When we mentioned that we'd like to return the new non-functioning item, he replied that it's not certain since sellers are also protected by law. Miele continues to score high with their incompetence...
Prieš 5 dienas užsakiau prekes, visad išsiųsdavo tą pačią dieną, šį kartą jau penkta diena, jokios info, telefonu neatsiliepia, el. paštu neatsako, rašo, jog atsako iki 2 d.d. tačiau tai netiesa. Labai prasta komunikacija kaip vienintelio atstovo Lietuvoje, jei per kitą savaitę nebus susisiekta, reikės rašyti skundą į pagrindinį Miele ofisą, Giuterslą Vokietijoje.
Nesitikėjau iš tokio brando tokio blogo supporto. Paskambinau dėl užsakymo, pirmą kart paklausus apie prekė tiesiog numetė (moterys), antras jau bande surast užsakymą, bet nerado. Paprašė ryt perskambint, gerai nesunku (vyras).
Prašau tvarkykit call centrą, nes taip nesidaro, kad tu iš antro karto tik gauni pusiau reikiama informacija.
Update:
Pirma kart net ne ta preke atidave, bet greit pakeite...
Visiškai niekam nerekomenduočiau, komunikacija prasta, visiškai neorientuoti į klientą ir nevykdo to, ką pažada. Gavus patvirtinimą dėl kainos garantijos, su patvirtinimu kada bus išmokėti pinigai, po savaitės grįžta vėl prašydami atsiųsti tuos pačius dokumentus, ką jau buvau siuntusi prieš savaitę. Galiausiai rezultate nebeįvykdė to, kas buvo patvirtinta, nieko nepaaiškinę. Telefonu kalba grubiai. Nežinau kas dirba Lietuvos filiale, bet situacija labai prasta, visiška gėda Miele prekės ženklui, prekes gražinsime iš principo kad neduok Dieve nebereikėtų su jais susidurti dėl garantijos. Linkiu apeit šią žodžio netęsiančią kontorą.
Sveiki, bučiau anksčiau perskaičius komentarus, ko gero bučiau neužsisakius Mielei skalbimo priemonių pas jus, bet kaip aš esu optimistė ir labai dažnai lankausi Vokietijoj, tai galvoju kad su mano prekėm (kad ir nedidelėm) problemų nebus.Butų labai malonu, kad prekės pasiektu tikslą laiku ir kad jūs mane informuotumėt, kad gavot pervedimą ir kad mano prekės jau keliauja pas mane. Geros penktadienio dienos ir savaitgalio.
PIrkom džiovyklę skalbyke WT1. Pasirodę su broku. Meistras per 2 savaites neatvažiavo kaip buvo žadėta. Skambinti reikėjo nemažai kartų į miele. Važiavo 2 skirtingi meistrai. Pripažino skalbykle su gedimu ir turėtų grąžinti pinigus, po skalbyklės išsiuntimo. Žadėjo miele atvykti ar atsiųsti paimti skalbyklės kurjerius. Nešti reikėjo iš buto. Kurjeris paskambinęs nustebo, kad siunta skalbykle džiovyklę sverianti 100 kg. Siunta buvo priduota mieles paimti kaip 2 daiktai po 17kg. Sutarėm paėmimą kitai dienai. Atvyko vis tik 1 kurjeris.... šiaip ne taip skalbyklė iškeliavo. atgal. Aptarnavimas miele tragiškas. Tikiuosi pinigus jie grąžins ir nebereiks " kariauti".
Nerekomenduoju Miele Triflex HX2 Cat&Dog. Akumuliatorius atlaiko 15- 20 min., nors charakteristikoje rašo 60 min. Reikia pirkti papildomą akumuliatorių ("Labai galingas dėl septynių aukštos galios elementų"/€ 139.40) ir, savaime aišku, talpos nerašo, bet pasirodo, kad talpa ta pati, t.y. veiks dar tik +15 min. Nesitikėjau, kad Miele naudoja tokius apgaulingus triukus. Patariu pasidomėti kitais gamintojais.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...