Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Mensta, UAB

Atsiliepimai apie Mensta, UAB

PERVEŽIMAI EUROPOJE
    Išregistruotas: Likviduotas bankrutavus.
    6.3

Pasirodo ponaitis Eligijus Tamošaitis dabar diriguoja UAB Amadita.Pasistatė (direktorių)A.M. ir vėl suka vėl nuomojasi auto, kotedžo ieško nuomai kad turėtų kur gyventi nes yra benamis, vėl langams priima užsakymus tiksliau tik susirenka pinigus, vėl statybos darbai apie tai išvis geriau patylėti, vėl pervežimai aišku vairuotojai lieka be algų auto nuomotojai be nuomos, nepatikėčiau net dektuku dėžutės.Vėl tą patį Avižienių šaika.Žinoma jie už nieką nesumoka ????Patarimas kuo toliau nuo jų sutaupysite ir nervų ir pinigų.

Imone nemoki. Neatsikaito. Teismo sprendimu nevykdo. Visos lesos arestuotos, kasa arestuota. Direktorius statytinis. Bukit atsargus ir laikykites kuo toliau nuo sios imones.

Kuo toliau nuo šios įmonės ir jos Direktoriaus Eligijaus Tamošaičio. Nemoki įmonė, neatsiskaitė už paslaugas. Vedžiojo mėnesį
    už nosies, vis maitindama tuščiais pažadais, kol galiausiai telefonai išjungti ir neįmanoma susisiekti.

Neatsiskaito laiku už suteiktas paslaugas. susisiekti sudėtinga arba neįmanoma, telefonai išjungti.

Dano transportas,MB

Sutartą dieną nepristatė krovinio, nepranešė, kad nepristatys. Teko važiuoti 50km pasiimti krovinį, kadangi krovinys buvo paliktas užmiestyje. Patariu aplenkti šią įmonę.

Sveiki daugelis jau žinome kad Langai pvz pas Eligijų yra kone 20%pigesni nei bet kur kitus Vilniaus apskrityje, darbų kainos irgi puikiai matome kad yra žymiai mažesnės nei kitų kosmonautų. Pripažinkime kad užsakome langus ir jokių nekokybės ar dar kažkokių nesklandumų nepasitaikė., viskas laiku ir kokybiška. Na del darbų turėjo trumpa laika kaimynu ukrainiečių prisiėmes tai iškilo siokie tokie nesklandumai bet taip gali atsitikti bet kam jug ant kaktos neparasyta kad va sitas tai pijokas tinginys ar apsimetelis statybininkas. Bet tuoj buvo problemos pasalintos, su darbuotojais kartu. Vat dalis tų pijokų tam tarpe ir lietuvaičių kiek žinau už panašias baikes buvo pašalinti, bet svarbiausia jie dabar ir pila pamazgas sededami prie pc neturedami darbo nes pragere. Ir konkurentai galetumet kainas biski nuleist o ne gera žmogų šmeižt. Gėdos turėkit biški. Bet šiaip aiškus jūsų pavydas. Tai tiek Eligijau tikimes jūsų langų, ir darbų kainos bus ir toliau patrauklios sėkmės jums, sveikatos.

2019 m. spalio pabaigoje buvo pasirašyta sutartis dėl vandentiekio įrengimo. Atvažiavo, kuitėsi porą savaičių, rezultatas, įrengė 2 šulinius, kurių vieno iš vis neturėjo būti, kitas įrengtas per mažas, todėl neatitinkantis projekto ir reikia jį dabar ardyti ir dėti naują. Kitą šulinį teko ardyti, lituoti vamzdį. Nė vienas iš rentinių nebuvo tinkamo diametro, todėl reikėjo pirkti naujus rentinius. Pusė dalių neatitiko Vilniaus vandenų reikalavimo. Sujungimai atlikti ne pagal projektą. Vilniaus vandenų techninės priežiūros specialistas stebėjosi, kaip įmanoma padaryti taip blogai. Kas svarbiausia, jis pats pasakė, kad techninė priežiūra važiuoja ir padeda suprasti projektą, patvirtina detalių tinkamumą dar prieš jas sudedant, Eligijus tuo tarpu melavo apie tai, kad neįmanoma su jais susisiekti ir nieko išsiaiškinti.

Negana to aiškino, kad leidimo negauna ardyti asfalto. Man, nieko nežinančiam apie tai, kai išsiaiškinau nuo kurio galo tai padaryti truko visa procedūra tris dienas....

Nereikia čia fake'inių pagirų (du atsiliepimai per 15 min, toks pats rašymo stilius ir klaidos). Ar tik ne paties sau pasirašytų:). Skolas geriau grąžinti, nei imituoti gerus atsiliepimus...

Apie šia įmone tik geri atsiliepimai. Kol aš radau šia firma buvo daug visokių kuriozu. Nuo tos dienos kai susipažinome su vadovu Eligijum mano vargai baigėsi. Visi darbai atliekami laiku ir svarbiausia kokybiškai. Nė karto nebuvo kažkokių vėlavimų ar tt. Visada sulaukiame labai gerų patarimų dėl efektyvumo ir tt... Tad tik geri atsiliepimai rekomenduoju

Su UAB MENSTA dirbame jau 2 metai. Visi darbai atliekami greitai, profesionaliai, jokių vėlavimų ar šiaip nusiskundimų. Jau antram objektui Direktorius Eligijus pritaikė nuolaidą tiek medžiagoms tiek darbams ir šiuo metu ivedinėja kotedžuose visą santechniką ir tt. Rekomenduoju šia firma 100%.

Pagal sutartį su UAB Mensta, projektas (vandentiekio pajungimas) turėjo būti užbaigtas iki 2019.11.31. pervestas didelis avansas. Įmonė ir direktorius Eligijus Tamošaitis yra visiškai nepatikimi - tempiamas laikas, atsikalbinėjama - sirgau, santechnikas sirgo, santechnikas pabėgo, leidimų negavau ir panašiai. Dabar jau ir neatsiliepiama telefonu. Patarčiau neturėti jokių reikalų su šiuo asmeniu ir jo įmone.

Pritariu 100% Eglei. Tokia pat patirtis su šia įmone. Prekė buvo užsakyta, pinigai pervesti bankiniu pavedimu į įmonės sąskaitą (prieš tai savininkui patikinus, kad viskas tvarkoje, veskit pinigus), prekės nė kvapo. Pinigus žadėjo pervedinėti (atidavinėti dalimis), bet tas nedaroma, į telefono skambučius neatsakinėja.

Gera diena
    prašau jus susisiekti asmeniškai
    [email protected]
    arba telefonu +37065530233
    taip buves akcininkas papraše sąskaitos ir pasakę kad turi pervesti pinigus na aš juo pasitikėjau bet likau apgautas ir aš
    mes dirbame nedaug bet po mažą dalį stengiuosi pinigus gražinti
    na prieš pravesdami pinigus pasidomėkit nes šei dienai ir jūs likot apgauta ir aš iš savo nedidelių pajamų turiu atsiskaityti su tais kas pervede viso sumoje 1500 eurų
    labai atsiprašau o pinigėlius palaipsniui grąžinsime
    dekui už supratimą

Įmonė apgaudinėja žmones, įsigijus prekę ji ne tik nebuvo niekad pristatyta, bet pinigai negražinti taipogi.

Vilties g. 15, Kuprioniškių k., LT-13279 Vilniaus r.
    Veiklos sritys: transporto paslaugos; pašto paslaugos, kurjeriai.
    Esame suomiško kapitalo įmonė, kurios pagrindinė veikla – itin greitas tarptautinis smulkių siuntų bei dalinių krovinių pervežimas.Savo klientams užtikriname skubius tarptautinių krovinių ir siuntų pristatymus per 24 valandas Latvijos, Estijos, Suomijos, Švedijos, Danijos ir Lenkijos kryptimis, aprėpiant visą...
    Marijampolės g. 27, Pagirių k., LT-53283 Kauno r.
    Veiklos sritys: sandėliavimas; ekspedijavimas; logistikos paslaugos; transporto paslaugos.
    NNL LT, UAB pagrindinės veiklos:SandėliavimasKomplektavimasŽenklinimas ir dokumentaiTransportavimasŠviežios žuvies logistikaTarptautiniai pervežimaiSandėliavimasProdukcijos sandėliavimo paslaugą NNL įmonių grupė teikia nuo 2002 metų. Erdviuose sandėliuose sandėliuojami visi ES rinkai skirti produktai.Įmonė...
    Didžioji g. 38, LT-57257 Kėdainiai.
    Veiklos sritys: transporto paslaugos; ekspedijavimas; logistikos paslaugos; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas.
    KROVINIŲ PERVEŽIMAIPilni kroviniaiDaliniai kroviniaiNegabaritiniai kroviniaiBirūs kroviniaiTemperatūrinių krovinių pervežimas Pabaltijo šalysePAGRINDINĖS KROVINIŲ KRYPTYSLT – LTBaltijos šalys – PL – Baltijos šalysLT – Baltijos šalys – LTBaltijos šalys – Vakarų Europa – Baltijos šalysTRANSPORTO PARDAVIMAS...
    Gėlyno g. 10, Aleksandravo k., LT-68100 Marijampolė.
    Veiklos sritys: transporto paslaugos; automobilių pervežimas; ekspedijavimas; logistikos paslaugos.
    UAB „Delca Logistic“ – automobilių transportavimo ir transporto logistikos įmonė Lietuvoje, teikianti automobilių pervežimo ir transporto priemonių logistikos paslaugas Lietuvoje bei visoje Europos Sąjungoje.Įmonės veikla prasidėjo 2004 metais kaip transporto padalinys kompanijoje UAB „Gelgotos transportas“...
    Jūrininkų pr. 3-112, LT-95169 Klaipėda.
    Veiklos sritys: transporto paslaugos; autobusų, mikroautobusų nuoma; automobilių nuoma; keleivių pervežimas; kita veikla; logistikos paslaugos; pašto paslaugos, kurjeriai.
    Wolfturas express, UAB - keliautiliux.lt įmonė teikainti Transporto paslaugas, keleivių pervežimo paslaugas, siuntų vežimo paslaugas. Autobusų ir mikroautobusų nuomaVežame keleivius iš Klaipėdos į Vilniaus, Rygos ir Kauno oro uostus ir atgal, Pageidaujant keleivius pasiimame iš namųKELEIVIŲ PERVEŽIMASKeleivių...