Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Meniu, UAB
Užsisakiau per šią programėlę iš Sushi Masters maisto. Restoraną pasirinkau iš "netoli tavęs" skilties, gyvenu Kaune. Atvykus pasiimti užsakymo, man pasakė, kad su programėlėmis nedirba. Skambinti programėlės kūrėjams. Paskambinau, man pasakė, kad mano "užsakymas Vilniuje. Jie aiškinasi kur įvyko klaida." Paklausus ką man daryti, atsakė "važiuoti į Vilnių, nes jie niekuo negali padėti". Nei problemos sprendimo, nei pasiūlymo grąžinti pinigus. Net pačio užsakymo lange nerodo jokio adreso. Likau ir be maisto, ir be pinigų, Nerekomenduoju šios programėlės.
Uzsisakiau maista per meniu.lt ir kai atvykau jo atsiimti man pasake kad negavo uzsakymo tai maisto nepadare, patyrinejes programele radau kad uzsakymas atsauktas, bet kad atsauktas manes programeleje neinformavo. Toliau kreipiausi del pinigu grazinimo. Tyla. Programele nieko verta ir pinigai negrazinti. Skustis vartotoju teisem gal..
Buvau Palangoje pagal mediku kupona, vakarieniavom jusu restorane, maistas neblogas, bet ne restoraninis serviravimas.Nespejus suvalgyti vieno patiekalo buvo nesami iskart kiti, sitaip niekas nedaro restoranuose, pasijautem su vyru kaip greito maisto uzkandineje, norejom atsisesti prie lango, nes ale restoranas buvo tuscias, bet mums buvo pasakyta, kad vietos rezervuotos, nors kol vakarieniavom atejo tik vienas zmogus ir aplamai restorane neturetu buti suluzusiu minkstasuoliu, ant kurio pradzioje ir buvom pasodinti, parodzius tai oficiantui, buvo galima persikelti toliau, bet ne ten, kur mes pageidavom, taip kad iki restorano jums dar toil, geriausiu atveju tai tik vidutine kavine.
Laba diena, p. Aušra,
Dėkojame už Jūsų atsiliepimą, tačiau įmonė UAB meniu nevaldo nė vieno restorano ir viešojo maitinimo veikla neužsiima. Galbūt Jūsų atsiliepimas skirtas kitai įmonei? :)
Geriausi linkėjimai!
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...