Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Medprogresas, UAB
Rugpjūčio mėn. Šioje klinikoje atlikau lūpų injekcinę procedūrą Juvederm Volift preparatu.
Jau trečią dieną po procedūros buvau išsigandusi dėl savo lūpų išvaizdos, nes jose buvo susidarę dideli matomi paviršutiniški guzai. Kreipiausi į kliniką iškart, galvodama jog reikia mane apžiūrėti, tačiau mane patikino, kad tai gijimo procesas ir pasitikėdama klinika klausiau jų rekomendacijų išlaukti 4 savaites. Tačiau einant savaitėms guzai tik didėjo, o aš toliau turėjau laukti ir jais pasitikėti.
Dalinuosi rezultatu, kaip mano lūpos atrodo praėjus 4 savaitėms. Jaučiuosi apgauta ir mano nuomone su klientu išreiškusiu fizinį ir psichologinį skausmą turėtų būti bendraujama kitaip.
Rezultatas manęs netenkina ir dabar laukia ilgas procesas kol atstatysiu lūpas į tokias kokios buvo, jei tai pavyks, tad mano patirtis šioje klinikoje labai skaudi.
Gerb. Rūta, labai gaila, bet siekiant apsaugoti savo pacientų asmeninę informaciją, klinika negali viešai aptarti konkrečių klinikinių atvejų, taip pat paciento sveikatos būklės ir veiksnių, galinčių turėti įtakos galutiniam rezultatui. Kiekviena medicininė procedūra turi tam tikrų rizikų, kurios aptariamos individualiai prieš procedūrą, o pacientas, sutikdamas su jos atlikimu, užtikrina gydytoją, kad suprato apie jos eigą, poprocedūrinę priežiūrą. Komentare aptariami ir fotonuotraukose matomi guzeliai po hialurono rūgšties užpildų injekcijų remiantis pasauline praktika ir statistika yra vienas iš dažniausiai pasitaikančių šalutinių poveikių, kurių priežastys yra įvairios, tame tarpe ir individuali konkretaus paciento organizmo reakcija į hialurono rūgšties užpildą. Neretai sugijus lūpoms jie išnyksta savaime arba gali būti nesudėtingai koreguojami naudojant hialuronidazę. Manome, kad neteisinga viešai dalintis dar pilnai nesugijusių lūpų nuotraukomis, ypač, kai klinika mažiausiai 8...
Manau, jog būtų labai neteisingai, klinikai išreiškiant savo nuomonę, bandyti sudaryti neigiamą įvaizdį savo buvusio paciento, kurio vienintelis tikslas šiuo metu yra susigrąžinti buvusę savo lūpų išvaizdą bei sveikatą.
Turiu pakartoti, jog jūsų klinikos atstovai liepė laukti 4 savaites, tada būtų matomas galutinis rezultatas, taigi pateiktose nuotraukose aiškiai matosi galutinis rezultatas. Gijimo eigos slėpti nematau priežasties.
Netrukus po procedūros pati kreipiausi ir maniau, jog galbūt man reikėtų atvykti, išreiškiau savo baimę ir nerimavimus, kreipiantis dar ir dar kartą tiesiog liepėte laukti.. minėjote, kad reikės laiku atvykti į poprocedūrines konsultacijas, jeigu tokios bus paskirtos. O dėja po paskutinio kreipimosi jokio atsakymo negavau.
Taip pat, išreiškus savo nuomonę dėl man atliktos procedūros ir bendravimo gijimo laikotarpiu, iš jūsų klinikos el. paštu gavau siūlymą, pateikti jums oficialų skundą, kad būtų sprendžiamas pinigų gražinimas už man atliktą...
Visiškai nekompetetingi dermatologai. Ima pinigus nepasake jokios diagnozes, pradejo dėstyt savo nuomone del
Spuogo, kuris atsirado nuo uodo ikandimo, o kad kojos išbertos net nemato, sutinusios kaip klades, neva tokios jusu kojos juk yra.Patariu apeiti šia istaiga, prašau komentaru netrinti, #rekvizitai.lt žmonės turi žinoti kas vyksta ir už ka imami pinigai iš ju.
Laba diena, dėkojame už Jūsų komentarą. Jūs komentuojate ne savo paties apsilankymo patirtį, nes pacientas tokiu vardu ir pavarde nėra registruotas ir mūsų klinikoje nesilankė. Numanome, apie kurią situaciją rašote, tačiau dėl konfidencialumo plačiau komentuoti negalime. Patikiname, kad pats pacientas visą informaciją apie diagnozę ir skirtą gydymą gali rasti e-sveikatos sistemoje. Norime pabrėžti, kad mūsų klinikoje dirba kvalifikuoti ir ilgametę patirtį turintys gydytojai dermatovenerologai.
20 šalių per metus: "Avia Solutions Group" verslo plėtros vadovas apie darbą skirtinguose pasaulio kampeliuose
Kasmet apie 20 šalių aplankantis "Avia Solutions Group" verslo plėtros vadovas Igoris Gerasimuk dirba rinkose, kurios kartais skiriasi kaip diena ir naktis – nuo uždarų Centrinės Azijos iki...
Neužtikrintumo era: kodėl vis daugiau vairuotojų vengia ilgalaikių automobilių įsipareigojimų
Pasaulis pastaraisiais metais iš esmės pasikeitė – geopolitiniai konfliktai, infliacijos spaudimas, svyruojančios palūkanos ir nuolat kintanti darbo rinka formuoja naują ekonominę realybę. Joje...
Nauja ES investicijų kryptis: daugiau dėmesio gynybai ir kritinei infrastruktūrai
Europa keičia investicijų kryptį: dalis ES pinigų Lietuvoje keliauja nebe į "minkštąsias" sritis, o į priedangas ir gynybos pramonę, gynybos infrastruktūrą. Europos Komisijai patvirtinus...