Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "MAVY STUDIJA"
Idio tai visiski vadinamas save direktorius isvis matosi nesiorentuoja apie ka imone aplamai uzsiema, o gaminiu kokybe visiska tragedija!
Laba diena, Dariau,
Iš jūsų komentaro matome, kad turėjote blogą patirtį, kuri nėra priimtina.
Prašome susisiekti el. paštu [email protected]
Norime geriau suprasti jūsų situaciją.
Patys blogiausi atsiliepimai, NEREKOMENDUOJU!!!!! Afer istai!
Laba diena, Aurimai,
Iš jūsų komentaro matome, kad turėjote blogą patirtį, kuri nėra priimtina.
Prašome susisiekti el. paštu [email protected]
Norime geriau suprasti jūsų situaciją.
Ačiū už veidrodį. Nežinau kaip Jums, bet laiku ir kokybiškai atlikta. Draugiška kaina. Reikėjo greitai, taip ir padarė.
Ačiū dar kartą.
Patys sau komentarus rasot juk matosi.
Mindaugas viena diena kita jau Evelina? Bent kau ip pasikeiskit pries rasant fake komentarus sau, bandydami pasirodyt ne avinais
Vadovas visiškai nekonkretus, vulgarus, "viską išmanantis", niekinantis kitokius sprendimus ir pasiūlymus. Sunkiai įsivaizduoju, kaip elgiasi su savo klientais...
Visiškai pritariu- apeikite ratu tuos šarlatanus! Melagių melagiai. Sugeba tik terminus nukelinėyi iki begalybės. Neprasidėkite.
Visiskai neatsakinga imone, Vaiva Paulauskienė vadybininke kuri priema uzsakymus neturi visiskai kopetencijos ir ziniu veidrodziu gamyboje. Priemus uzsakyma ir pazadejus kad veidrodis bus pagamintas po 8 sav. praejus terminui pareiskia kad negalime jo pagaminti nes mums neiseina ir neturi techniniu galimybiu uzsakyma pagaminti. VISISKAI neadekvatus ir direktorius MANTAS, paskambinus turi jaustis kaltas kad jie tau nepadare uzsakymo, nes kalta vadybininke kuri si uzsakyma prieme. Vienu zodziu s*******o kontora.!!!!!!!!! Nerekomenduoju nes uzsakymas bus atsauktas.
Gerb. Lukai,
Apgailestaujame bei atsiprašome už neįvykdytą užsakymą. Patiksliname, kad Jūsų užsakymą atšaukus, pinigai Jums buvo grąžinti, bei vadybininkai Jums siūlė ir standartinius veidrodžius su pritaikytomis didžiausiomis nuolaidomis. Taip pat šis užsakymas buvo itin išskirtinis. Nors gaminame tiek standartinius, tiek ir nestandartinius gaminius, tačiau nestandartinių gaminių gamybos procese pasitaiko ir nestandartinių situacijų (pvz. reikalingi atspalvių patikslinimai pagal partnerių paletes, nebetiekiamos, pasikeitusios išskirtinės medžiagos kainos ar pan.) apie kurias užsakovus informuojame gamybos eigoje.
, Stabdžių stabdžiai'' per savaitę negalėjo užsakymo atlikti, nors vidury savaitės buvau sakmbinęs ir buvo pažadėta pasirūpinti.Sakiau jau pats atsiimsiu prekes, kad tik greičiau būtų, bet.... -Atšaukiau užsakymą. : (
Gerb. Pauliau, Individualiai gaminami veidrdožiai atliekami ne greičiau kaip per 4-8 savaites (priklausomai nuo pasiriktų papildomų funkcijų, terminai gali svyruoti). Kai reikalingas gaminys itin greitai, visada galite jį išsirinkti iš jau pagamintų, ekspozicijoje esančių veidrodžių.
Užsakymas buvo ne, , veidrodžiai'' o elektros led lemputėms. Negalėjote niekaip užsakymo atlikti.Atsibudot po metų :)
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...