Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Master tools, UAB

Atsiliepimai apie Master tools, UAB

Kreditavimo rizika:

4.9

Pati baisiausia patirtis perkant elektronineje laikmenoje. Po 6 men tampymosi, reikalai perduoti anstoliams.
      gaila nera vertinimo su -

Prekės negavau gavau pažadų krūvą užsąkymas buvo2026.02.02 perdaviau į vartotoju teises lauksim rezultatų liaudis skaitykite atsiliepimus nepirkite čia sukčiauja

Viskas patiko

JOOOOOO. Ruslanas Marcinkevičius, direktorius ko gero dirba ne tik direktorium. Problemą daro jis pats, turi parduotuvę ir kai kokias prekes. Nepirkite pas minėtą MASTER TOOLS Ruslaną Marcinkevičių, direktorių, 1. nes jo pačio neturimoms prekėms negali paaiškinti techniškos komplektacijos, 2. negali pasakyti prekės gavimo laiko, nesupranta ko jam skambina pirkėjai, 3. dėl Ruslanui Marcinkevčiui susidarius daug ko gero darbų, niekina visus lietuvius. Yra pavyzdžių kinijos siuntų rinka, bet MASTER TOOLS to tikrai dar nemoka.

Samdykit advokatą

Prekės negavau, kaip ir daugelis čia rašančių, daug išsisukinėjimų, atidėliojimų ir ignoravimo. Samdėm akvokatą, advokatas viską sutvarkė: supildė dokumentus teismui, ieškinį teismui iškėlė, patiems niekur dalyvauti nebereikėjo, reikėjo tik sumokėti advokatui. Visas procesas užtruko apie mėnesį laiko. Teismas priėmė sprendimą mūsų naudai, todėl ši įmonė turėjo padengti ir visas išlaidas susijusias su teismo procesu. Išlaidas padengė. Samdykit advokatus ir kuo brangesnius jeigu ir jus taip apgavo. Rūpinkitės savo pinigais nepriklausomai kokia suma buvot apgauti.

Užsakymą padariau 2025-12-01. Pirkau generatorių. Prekės neturiu ir šiandiena, t.y. 2026-02-12.
      Į laiškus atsako kaip kada ir vis tas pats, siunta gausime kitą savaitę. Paprašiau grąžinti pinigus - totalus ignoravimas. Pavyko susisiekti šiandien, tai gavau atsakymą, kad "jokio laiško nematė, gal į spam pateko".
      Pasakė, kad " kitą savaitę nueis pas buhalterę ".)))))))
      Na, kitą, tai kitą, bet manau, kad kitą savaitę jau bus pats laikas pasidomėti šia įmonė ir jos "veikėjais" teisėsaugai ir kitoms institucijoms!
      IR DAR KARTĄ ĮSITIKINAU, KAIP YRA SVARBU PASITIKRINTI KITŲ PATIRTIS APIE PARDAVĖJUS PRIEŠ PERKANT PREKĖS!!!

Visiems turbūt tą patį atrašo. Man irgi po policijos skambučio atrašė, kad tipo į SPAM nuėjo. Kur gi ne...
      "Nueis pas buhalterę". Tai dar vienas standartinis atsakymas. Įmonėj dirba tik du darbuotojai. Laaabaaai toli reikia eiti iki buhalterės, per visą didelę įmonę. Ir dar šiais laikais, kai gali viską padaryti nuotoliu akimirksniu.

Analogiškai, gaila, kad neskaičiau šviežių komentarų. Dabar randu, kad prieš kokius šešerius metus esu jau bandęs pirkti, tačiau nesėkmingai. Po ilgų susirašinėjimų ir grasinimų vartotojų teisėmis, pinigus atgavau.
      Dabar užsakyta ir sumokėta sausio 10d. Rodė, kad prekės sandėlyje. Ryškiai neturi. Bet analogiška bėda, kad neatsakinėja į laiškus ir jokios info apie pristatymą. Grasinimai nepadeda.
      Žiūrint į įmonės nuolatines skolas Sodrai ir VMI panašu, kad gauna avansu užsakymo pinigus, apsimoka algas ir skolas, tada iš sekančių užsakymo pinigų užsisako senų užsakymų prekes. Taip ir tempia gumą, kol visai užsilenks ir kažkiek klientų paliks be nieko. O sandėlys turbūt visada TUŠČIAS

Atsakau kaip išsprendžiau

Man nutiko kaip ir daugumai čia rašančių. Užsisakiau prekę, dar prieš tai pasiskambinau pasiteirauti ar turi, sakė yra sandėlyje atsiųs per keturias darbo dienas. Po savaitės teiravausi elektroniniu paštu, jau nieko neatsakė. Į skambučius atsakinėjo, kalbėjo mandagiai, kiekvieną kartą vis žadėjo tai kitą savaitę tai už kelių dienų gausiu...
      Praėjo geri du mėnesiai beskambinėjant ir trūkus kantrybiai, užpildžiau pranešimą epolicija.lt
      Ir reikalai iškart pajudėjo kai policija kreipėsi į pardavėją, tą pačią dieną gavau siuntos sekimo numerį ir prekę jau gavau. Patys spręskit dėl ko siuntos tiek vėluoja, tačiau kreipiantis jei būtų pasakęs kad gausiu prekę tik už kelių mėnesių piktumo nebūtų.

As parasysiu gera atsiliepima, na nevisai... uzsisakiau preke gruodzio 18 atrodo galvojau iki kaledu gauti sau pasidovanoti dovana.negavau-negavau net ir iki nauju...pagalbojau daug uzsakimu gal nespejo.Negavau ir iki sausio 10d. Tada jau susirupinau nuvejau ju puslapin atsiradau ta preke parasyta sandelyje nera (perkant nepasakysiu buvo ar ne). Tada parasiau el pastan kad ar isiunte preke bet nieko neatrase.Tada pradejau skambint, niekas nekele. cia prisiskaiciau komentaru galvoju ipiso raga. Jau atsiradau adresa nera toli 60km prie progos atsispausdines saskaitas nuvaziuosiu. Na bet nebereikejo siandie sausio 19d GAVAU taj ka galiu pasakyti gal ir neturejo sandeli na bet gavo isiunte ACIU

Gauna pinigus tempia guma kiek gali nepristatydami prekių kol nustoja komunikuoti apskritai. Atkreipkite dėmėsį - didžioji dalis komentarų būtent apie tai, išskyrus tuos keletą, kur patys parašė

Gaila, kad neperskaičiau komentarų prieš pirkdamas. Scenarijus toks pats: pirkta prekė, prekė negauta, į raginimus grąžinti pinigus nereaguoja. Neapsigaukite, kol bendrauja - bendrauja labai maloniai, bet tik tiek, čia matyt visų sukčių bruožas. Išsiųstas priešteisiminis raginimas grąžinti pinigus, irgi nieko. Na ką, važiuojam toliau, tegu dar ir anstoliams susimoka.

Sveiki ir astaip padareu ussakiau nepaziurejas komentaru.Nes tokia pati cituacija jau nuo Geguzes menesio.tek kogero kreiptis ivartotoju teises.nes cia ziurau nieko nebus.

Dovilė
      Mindaugas

Mes kreipėmės į teismą, laukiam kol įsiteisės.
      Nuo spalio mėn nei prekės nei pinigų. Meluoja, meluoja...rytoj, pirmadienį ir t.t.

Nepirkite iš šios įmonės, liksite be prekės ir be sumokėtų pinigų. Į laiškus ir skambučius neatsako. Kreipėmės į teisininkus, kad pamokytų šiuos sukčiu5.

Sveiki ir as itapacia padeti pakliuvau.Ir kaip jums sekesi teisiniu budu sutvarkyt visa tai?

Kovo mėn. pirkome prekių beveik už 10 000 Eur (žadėta per SAVAITĘ, buvo pabrėžta, kad mums labai svarbus terminas, skubu). Po daugiau nei pusės metų nuolatinių kasdienių pažadų ir įvairiausių istorijų, pristatė vos dvejas mažas pigiausias stakles. Šiai dienai nei staklių, nei 6 000 - 7 000 Eur pinigų ir dar dovanų BLOKAS. Vis dar tikėjome stebuklais. Su Šventėmis, RUSLANAI!

Rusla su vpn tikriausiai sedi ir sau teigiamus atsiliepimus pyskina nes nu kas eis i imones rekvizitus rasyt, kad viskas ok, preke gavau?Nu nejuokinkit, pirkejai to nedaro, gaunam preke ir pamirstam bet tik ne su mtools nes prekes negavau, bent jau as. Neuzilgo jau galesiu judet link teismo tai norejau paklausti pas viska jau praejusius, gal galit parekomenduoti koki gera teisininka? Tiesiog cia, atsiliepimuose, manau daug kam butu naudinga arba i [email protected] aciu. :)

Negauname nei prekės nei pinigų!!! Neapsigaukite pavedimų neatlikinėkite !!!
      Gal kas norite koperuotis ?
      [email protected]

Prieš metus buvo užsakytos staklės. Šešis mėnesius jie nesugebėjo įvykdyti užsakymo. Nebenorėdami daugiau laukti ir klausytis pažadų, pareikalavome atšaukti užsakymą ir grąžinti sumokėtą sumą. Dabar jau beveik keturi mėnesiai, kaip pinigų vis dar nesame atgavę - į laiškus neatsakoma ir panašiai. Iš jų tylėjimo pozicijos sprendžiu, kad jie supranta tik teisinę kalbą, be kurios, manau, ši situacija neišsispręs.

Master tools IAKIVAGPA ri SYGAV

Viskas parašyta antraštėje, jei mokate skaityti ne tik iš kairės į dešinę. Nepirkite iš šios kontoros arba pirkite ir nudekite :)

Nepirkite iš šių "pardavėjų". Vos tik pervesite pinigus, su jumis nebebendraus. Pakels telefono ragelį nebent per klaidą ir tai sugalvos kokias nors atmazkes mažiausiai mėnesiui, kodėl negali pristatyti prekės. 2024.12 mėn. sumokėjome už stakles, tai iki šiol negavome, į skambučius neatsiliepia. Nepasimaukite. Nematau kito kelio, tik per antstolius aiškintis su jais.

Pirkau prekę, kurią grąžinus, jau pora mėnesių negrąžinami pinigai ir neasakinėjama į laiškus. Kreipiausi į vartotojų teisių apsaugos tarnybą. Jei reikės, kreispiuosi ir į kitas atsakingas institucijas.
      Jokiu būdu nerekomenduoju.

PAtiko didelis pasirinkimas ir viso proceso greitumas. Rekomenduoju

Netyčia sumokėjome tą pačią sumą du kartus, prašėme grąžinti, tačiau nulis dėmesio! Jau praėjo daugiau kaip metai, iš pradžių dar atsakinėjo į el. laiškus ir žadėjo grąžint, dabar jau tylu ramu : (

Sveiki ir kaip baigesi grazino pinigus ar gavot ussakyta preke, nes ir as ussisake kaip trys menesei.

UAB ELINTA
      Dalia

Prekę gavome, bet tų per klaidą sumokėtų pinigų - ne. O tai tūkstantinė suma!

Staklės buvo užsakytos 2024 10 23 apmokėta 2024 10 28. Dar staklių neturim, ragelio nekelia ir el. paštu vis žada kitą savaitę.

Galimai tai sukčiavimo požymių turinti įmonė

Sveiki klausimas? Kaip ar gavot ka usaket ar pinigus grazino.Nes as ir ussisakes jau 3 men praejo.

Klientai
      Eugenijus

Sveiki, mes irgi negaunam jau pusė metų, vis kitą savaitę, vis kitą mėnesį, kuriamos įvairios istorijos. Nei staklių, nei 9 000 Eur!! Patiriam nuostolius. Ieškome jau gero advokato, nepaliksime taip

Pirkau iš mtools.lt jau kelis kartus - tiek įrankių rinkinį, tiek akumuliatorinį suktuvą. Kainos konkurencingos, pristatymas greitas - gavau per 2 dienas. Patiko, kad aiškiai nurodytos prekės savybės, viskas konkrečiai. Kartą paskambinau pasitikslinti dėl likučio - atsiliepė iškart, maloniai paaiškino. Vieną kartą prekė vėlavo diena, bet pranešė iš anksto. Bendrai - rimta, tvarkinga parduotuvė, tikrai verta dėmesio, jei ieškai kokybiškų įrankių už normalią kainą.

Likau patenkintas tiek aptarnavimu, tiek preke. Užsakymas vyko sklandžiai - prekė atkeliavo greičiau nei tikėjausi, o informacija apie siuntą buvo pateikta aiškiai ir laiku. Prieš užsakydamas turėjau kelis klausimus - parašiau el. paštu ir tą pačią dieną gavau išsamų atsakymą. Maloniai nustebino, kad gavau net šiek tiek daugiau nei tikėjausi - papildomai pridėjo priedą, kuris tikrai pravers. Ačiū už profesionalumą - tikrai rekomenduoju!

Užsakyta prekė, kuri buvo sandėlyje, jos negavau, po 15d. parašius el. laišką niekas neatsakė, po 20d. paskambinus pakėlė ir pasakė parašyti el. paštu, parašius atsakymą gavau po kelių d. kad prekės nėra, pasiūlė pasirinkti alternatyvą, kuri buvo ženkliai pigesnė ir išsirinkus kitą variantą, atsiuntė, tačiau pažadėtų priedų negavau, kurie buvo pradiniame užsakyme. Nerekomenduoju prasidėti su šia įmone, nebent norite paaukoti laiko ir pinigų.

Uzsisakiau pries 3 dienas irankius ir viska gavau. Visi buvo tvarkingi veikiantys.. Nezinau del kitu atsiliepimu, bet man tai tikrai viskas puikiai. siandien dar viena uzsakyma padarysiu

Uzsakan preke buvo pasiteirauta priststymo terminu, garantavo per dvi savaites.aisku po dviejų savaičių negavau.parasiau elektroniny laiska, tyla!p menesiobpskambinsu, passke bus po ssvaites, aisku nebuvo.kolkas nezinaubka daryti.manau reikės važiuoti y utena y parduotuve.na jeigu ir tenai bus pievos, tai tam yra vystatymu numatytos procedūros.manau emocjos cia nieko nepadės.bet save ir klijantus gerbenti firma, teip skurdziai nemasto.

Užsakius prekę, savininkas nebekelia telefono. Prekė nepateikta jau šeštą savaitę, ir neaišku, ar apskritai bus pristatyta. Venkite šios kontoros

Dar neišpakavau, bet prekę gavau laiku, puikiai supakuotą. Prieš užsakant prekę ir po užsakymo konsultavausi ir bendravau telefonu. Pokalbis buvo dalykiškas ir malonus. Ačiū.

„Prekė buvo užsakyta prieš kelis mėnesius, tačiau iki šiol negavau nei prekės, nei pinigų. Į skambučius ir laiškus neatsako. Nerekomenduoju iš čia nieko užsisakyti, jei nenorite prarasti savo pinigų.“

Niekam nelinkiu prasidėti su šita kontora. Prekių negaunu beveik mėnesį, suma pakankamai didelė. Iš pradžių dar kėlė ragelį, dabar nebekelia. I el. laiškus neatrašo. Dar kelios dienos ir kreipiamės į vartotojų teises. Lizingo bendrovės turėtų taip pat atsakingiau žiūrėti i tokias įmones.

Užsisakius ir negavus prekes savaite, paskaiciau komentarus tai pagalvojau, kad papuoliau ir bus daug galvos skausmo, bet preke gavau po skambučių nes i el. Laiskus kaip suprantu ipise ignora… megsta meluot… o ir bučiau dar kažka pirkes, bet tikrai nerizikuosiu…

Laba diena Martynai, labai idomu kurioje vietoje ka mes jums melavom????

Viskas puiku. Prekes gavome.

Apgailėtina kontora.
      Įsigijome Seppach generatorių. Jam sugedus nuspręsta priimti nekokybišką prekę ir grąžinti pinigus. Praėjo 10 mėnesių - nei prekės nei pinigų. Kreipsimės į anstolius.

Justas
      Vytautas

Ar jie turi fizine parduotuve?

Noriu išreikšti nusivylimą dėl šios įmonės klientų aptarnavimo kokybės ir netinkamo įsipareigojimų vykdymo, vadovaujantis Europos vartotojų teisėmis.

2024-10-07 įsigijau pakrovėją iš šios įmonės, tačiau iki šiol prekės nesulaukiau.

Išsiųsta 8 el. laiškai, į kuriuos nebuvo atsakyta.
      Skambinta telefonu - pradžioje rageliai buvo sunkiai keliami, tačiau dabar visai rageliai tiesiog numetami.
      Darbuotojai informavo, kad pakrovėjas yra sandėlyje ir bus išsiųstas. Praėjo savaitė, tačiau prekės vis dar negavau.
      Šis elgesys rodo visišką atsakomybės ir klientų aptarnavimo etikos trūkumą.

Reikalauju, kad:

Prekė būtų pristatyta nedelsiant arba
      Per 2 dienas būtų grąžinti mano sumokėti pinigai.
      Jeigu situacija nebus išspręsta per nurodytą terminą, kreipsiuosi į vartotojų teisių apsaugos institucijas bei policiją dėl savo teisių gynimo.

Nerekomenduoju turėti jokių reikalų su šia įmone. Laikykitės kuo toliau nuo šios įmonės.

Uzsakiau irankiu kurie buvo sandelyje. Po 2 savaiciu laukimo jokiu irankiu, jokios informacijos is pardavejio. Paskambinus pasake, kad tik gaus jie po savaites ir tada man issius. I jokius e-mail'us neatsakineja, nzn gal kokius 6 issiunciau, bet jies i klienta "nusisikti". Paprasius, kad grazintu pinigus, laukiau 2 savaites nes tipo buhalteres nera ta savaite; kita diena tipo buhaltere mokymuose. Gal prekes ir kazkiek pigiau bet neverta su tokiais sudziais tureti reikalu. Nenori problemu ir daugiau zilu plauku, nepirk is ju.Labai nusiviles, nzn kaip dar tokieks sudziai gali prekiauti. Nesu parases nei vieno komentaro apie jokia kompanija, bet reikejo sito nes, kaip reikia laukti uzsakymo ir atgal pinigu 1 men negalejau nutyleti

Irankius gavau per kelias dienas ir likau patenkintas

Su šita įmone pirmą ir paskutinį kartą turiu reikalų. Ne įmonė, o katastrofa, įsirašykite klientai didelėm raidėm. Prekės keliauja nuo 1 iki 1, 5 mėn. Parašyta prekė yra prekyboje, tai supranti, kad yra sandėlyje, o ji greičiausiai tik gaminama. Į reikalavimus grąžinti pinigus nereaguoja, apie prekių atvykimą ir siuntimą tikslaus atsakymo negausi. Mane iš kantrybės išvedė.

Viskas puiku! Vejos traktoriuka gavau sutartu metu. Pristate pilnai surinkta ir paruosta darbui dar ir tepalu dovanu pridejo.

Užs. Nr. 60324184
      Pagaliau gavau prekę. Labai nusivylęs aptarnavimu. Labai silpnai dirbanti parduotuvė. Negi nėra informacinės sistemos. Apmokėjimas 2023.04.14 prekę gavau 05.11. Tik po užklausimo pasirodo prekės nėra ir žada atsiusti iš sandėlio. Nors užsakant jokios informacijos apie tai nebuvo. Venkite šios parduotuvės ypač jei tikitės prekę gauti įprastu laiku. Jonas M.

Apgailėtinas aptarnavimas, prekes užsakai ir po kelių dienų gauni tokią žinutę (žiūrėti apačioje)- Kompetencijos trūkumas bei aplaidumas- nes internetiniame puslapyje prekė buvo užsakyta ir patvirtinta- paprasčiausiai žemas aptarnavimo lygis klientų atžvilgiu- GĖDA
      Master Tools <[email protected]>
      skirta aš

Užsakymo ID: 298...
      Užsakymo data: 2022.06.10

Užsakymo būsena atnaujinta į:
      Atšaukta, prekės neišsiųstos

Esu labai patenkintas šią parduotuvę. Personalas Superinis! Į visus rūpimus klausimus atsakinėja greitai ir suprantamai. Ar tai susirašinėjimas, ar tai pokalbis telefonų: visada gaudavau man reikalingą informaciją, o vėliau ir prekes ;-) Tikrai, 100 proc., rekomenduoju MasterTools parduotuvę!

Perkant viskas vyko sklandžiai. Greitas atrašymas gmailu. Jokių nusiskundimų.

O aš likau patenkintas. Reikėjo prekę dėl nedidelio defekto pakeisti, viska išsprendė telefonu. Venipako kurjeris pristatė naują, pasiėmė seną be popierinio biurokratizmo. Jei anksčiau grąžinimo sistema streikavo, tai šiandien viskas veikia puikiai.

Na prekė atėjo, viskas ok.Bet saskaitos neišrašo kol nepagrasini vartotoju teisėm.Laiškus ignoruoja.

Pagal kainas, tikrai pritraukia.Bet neduok Dieve pirkta preke nitiks, nekokybiska, ar dar kokiu niuansu bus, galu nerasit.Toks jausmas kad darbuotoju ir atsakingu žmonių šioje firmoje nėra.Į laiška ir gražinimo lapa nereaguoja.Paskambinus atsiliepe kažkoks, , storžievis" ir aiškina kad preke negali priimti nes pažeista pakuote.Net neisivaizduoja kokioje pakuoteje preke man pristate.suplešita.Vienu žodžiu, atidžiai pirkit kad netektu gražinti arba keisti preke.

tn-1-192340.jpg

Pirkau vėjapjove mechaninė.norėjau gražinti ir pirkti pas ju elektrine.nes pabandžius pjauti pasirodo kad jegu tiek neturiu stumti.Bet pasirodo kad neturejau teises ja bandyti, nes dabar skaitosi kad preke naudota, pakuote pažeista.atgal priimti negali.Išmečiau vėjui pinigus.
      Tokioje pakuoteje buvo pristatyta preke per kurjeri.

tn-1-192344.jpg tn-1-192344-163.jpg tn-1-192344-196.jpg

Miela ponia, o kur ir pas ka jus kreipetes del grazinimo, nes pas mus del tokios prekes grazinimo niekas nesikreipe. Apie tai reikia informuoti mus el.pastu - [email protected]

Parduoda įrankius kurių neturi.

Labas visiems.Prekes uzsisakiau ketvirtadien, o antradieni jas gavau su visais isanstineis pranesimas, kas labai nustebino.Zodziu saunuoliai, negodus, labai neblogos kainos, palyginti su kitpom pardutuvem sekmes ir toliau darbuose

Uzsakytas prekes gavome laiku iki Kaledu. Labai aciu ir sekmes darbuose!!!!

Nevykdo pristatymo termino, kuri yra nurode 2-3sav, pralaukta jau 1, 5men ir vis negauta preke, susisiekus labai nemaloniai bendrauja neatsako i laiskus! Galetu bent perspeti apie velavimus ir bent jau atsiprasyti!

Pirkau. Patiko, viskas operatyviai ir greitai.

Ozo g. 25, LT-07150 Vilnius.
      Veiklos sritys: įrankiai; buitinė technika; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; statybinės medžiagos; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės.
      ERMITAŽAS – vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų prekiaujančių sodo, statybų, apdailos, augalų bei namų apyvokos prekėmis visoje Lietuvoje ir internetu www.ermitazas.lt. Tinklą sudaro 9 fizinės parduotuvės (Vilniuje, Kaune (2), Klaipėdoje, Šiauliuose, Utenoje, Jonavoje, Ukmergėje ir Mažeikiuose) bei...
      Lyderystės g. 2, Karmėlavos sen., Biruliškių k., LT-54469 Kauno r.
      Veiklos sritys: įrankiai; didmeninė prekyba; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; tvirtinimo detalės, elementai.
      UAB „Protecus“ yra dinamiška ir auganti komanda, specializuojanti abrazyvinių medžiagų, elektrinių įrankių, eksploatacinių medžiagų bei darbo saugos produktų prekyboje. Mūsų veikla orientuota į metalo apdirbimo, pramonės ir statybų sektorius. Dirbame lanksčiai ir kompetentingai, nuolat tobulėdami per teorinius ir...
      Lygioji g. 3, LT-46359 Kaunas.
      Veiklos sritys: tvirtinimo detalės, elementai; darbo apranga; įrankiai; statybinės medžiagos.
      Didmeninė ir mažmeninė prekyba tvirtinimo detalėmis ir elementais - pagrindinė “Anjesė” veikla.Apsipirkite saugiai ir greitai mūsų naujoje el. parduotuvėje shop.anjese.ltAnjesė, UAB yra:Šrubena Unia oficialūs atstovai Lietuvoje, Latvijoje bei EstijojeHans tools oficialūs atstovai Lietuvoje, Latvijoje bei...
      Draugystės g. 12A, LT-51260 Kaunas.
      Veiklos sritys: baldų gamybos medžiagos, furnitūra; baldai (gamyba); didmeninė prekyba; eksportas; importas; įrankiai; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai; šviesos sistemos, šviestuvai.
      ULMAS, UAB – didmeninė ir mažmeninė prekyba baldų gamybos medžiagomis: baldinė furnitūra, apdailinta baldinė plokštė, stalviršiai, compact HPL, žaliavinės plokštės kaip fanera, MDF, MDP, HDF, OSB. Korpusinių baldų ruošinių gamyba: baldinių detalių pjovimas, briaunų klijavimas, skylių gręžimas, frezavimas ir t.t...
      S. Konarskio g. 2-99, LT-03122 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; sporto, turizmo reikmenys; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      Internetinė parduotuvė www.rde.lt – vieno iš didžiausių Latvijoje prekybos tinklo „RD Electronics“ atstovas Lietuvoje.Prekiaujame populiariausių prekės ženklų kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, stambiąja ir smulkiąja buitine technika. RDE.LT yra oficialus 250 gamintojų atstovas, todėl savo klientams galime...