Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Mapeta, UAB

Atsiliepimai apie Mapeta, UAB

Išregistruotas: Likvidavus Registro tvarkytojo iniciatyva.
    8.3

Greitas, operatyvus ir puikus aptarnavimas! Sėkmės Jums

Nesitikėjau jog Lietuvoje, dar gali būt tokių įmonių kurios dirbą orientuoti į pirkėją, o ne kuo daugiau parduoti. Kreipiausi nes norėjau įsigyti sraigę, jau buvau pasikonsultavusi kitoje parduotuvėje ir žinojau ką reikia ir kiek maždaug tai kainuos. Darbuotojas atkalbėjo nuo visų prabangių terariumų, sakė kai reikės padarys terariumą patys ir kainuos dvigubai pigiau nei toks pats parduotuvėje. Atkalbėjo nuo pusės nereikalingu dalykų, įrangos, ar tiesiog pasiūlė pigesne alternatyvą kuria namie visi turį. Realiai atsisakė priimti apie 30-40 €. Man jie susitaupė, ir kas buvo labiausiai netikėtą, sraigę tiesiog padovanojo.
    Dėkui www.staktosvoras.lt vaikinukui su kuriuo kalbėjau. ! Tikrai busiu Jūsų klientas ir ateityje rekomenduosiu visiem pražystamiems kam reiks kitokio gyvūno.

Įmonės vadovas išskirtinio mąstymo žmogus. Malonu buvo bendradarbiauti ir susipažinti. Nors įmonė ir nėra didelė, bet komanda surinkta išskirtiė. Mano manymų ne vienas vadovas pavydėtu tokio komandiškumo ir atsakingo požiūrio į darbą. Sėkmės darbe ir įgyvendinant pačias unikaliausias įdėjas !