Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Mano Būsto priežiūra, UAB
„Mano būstas sostinė“ organizavo NETEISĖTĄ balsavimą telefonu dėl papildomos valymo paslaugos, apie kurį gyventojai nebuvo tinkamai informuoti ir jų sutikimas nebuvo gautas. Vilniaus savivaldybė patvirtino, kad pažeistas Lietuvos Respublikos civilinis kodeksas (4.85 str.), o sprendimas - neteisėtas. Po oficialaus rašto balsavimas anuliuotas, o įmonė pažadėjo grąžinti lėšas. Taip pat kreipiausi į VDAI dėl tiesioginės rinkodaros be mano sutikimo ir neteisėto telefono duomenų naudojimo. Laukiu atsakymo. Rekomenduoju atkreipti dėmesį ir nebijoti ginti savo teisių.
Jau antra karta atsiuncia saskaita uz avarine remonta kitam bute. Skambinam, mums pazado susitvarkyti ir neko nedaro. Vel atsiuncia saskaita ir ten skola uz si remonta kuri daro KITAME bute. Mes dabar skolingi jiems uz remonta KITAME bute. Kada jie prades dirbti ar ne tik gauti atliginimus.
Mano būstas ketvirtadalį namo būtų savininkų sprendimą laiko kaip daugumos, ne gana to, įmonė kuri keitė rūsio langus taip skubėjo įsisavint arba pasiimt pinigus kad išlaužė kokius penkių sandėliukų duris ir niekas nieko neatsiprašė už sugadintą turtą, pabaigai jei mano būstas įlindo į jūsų piniginę tai pasistengs iš jos iššluot iki paskutinio cento ir pabandyk uždelst su mokėjimais, tai iškart grasina antstoliais, prieš įsigyjant būstą, pasistengit išsiaiškint kas administruoja namą, jei pamatysit mano būstą apeikit pirkinį kilometro spindulių, pridedu failą su balsavimo rezultatais
Ši įmonė turėtų gauti apdovanojimą už teisinių laiškų rašymą ir grasinimą gyventojams. Kiekvienas laiškas nurodo 'pagal LR teisės aktus' ir panašiai niekada nenurodant tikslaus teisės akto. Nors LR Konstitucija neleidžia įstatymų taikyti atgal, tai nėra problema Mano Būstui. Administratorius NIEKO nežino apie namą, remonto darbus daro be statybų leidimo, dažnai padaroma žala ir pačiam gyventojų turtui. Paradoksalu, bet save jie vertina 10 žvaigždučių. Gal eikit kažką nuveikt, o ne komentarus apie save rašyt?
Maždaug pusės senesnės statybos Vilniaus daugiabučių namų vidaus vamzdynų būklė yra kritinė. Šių gyvenamųjų objektų inžinerinių tinklų nusidėvėjimas pasiekė tokią ribą, kad ignoruoti padėtį darosi pavojinga. Tai liudija ir kasmet tūkstančiais fiksuojamos avarijos. Specialistai atviri - be gyventojų įsitraukimo spręsti šią problemą yra itin sudėtinga.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/bustas/naujakuriai/puse-vilniaus-daugiabuciu-raudonojo-pavojaus-zonoje-penki-iskvietimai-per-diena-120117439
Tikrai taip, jūsų administruojami namai yra tragiški. Jūs nieko nedarote gyventojų naudai, tik lobstate iš administravimo ir valymo išlaidų. Siūlau pradėti žmoniškai kalbėtis su gyventojais siūlydami jiems neišpūstas trigubas samatas. Tikrai žmonės nori tvarkytis bet jūsų bijo. GĖDA, kada jūs privalgysite.
Malonūs rytai su kava ar knyga balkone gali virsti tikru iššūkiu, jei į svečius vis dažniau užsuka nepageidaujami vabzdžiai. „Mano BŪSTAS“ dalijasi praktiniais patarimais, kurie padės savarankiškai išnaikinti skruzdes, o nepavykus - rekomenduoja kreiptis į specialistus.
Skaitykite daugiau: https://bonodomo.lt/news/kaip-isnaikinti-balkone-uzsiveisusias-skruzdes-pataria-mano-busto-ekspertai/
Vilniuje paminėta Europos Kaimynų diena. Šventės iniciatoriumi jau ne pirmus metus tapo daugiabučius administruojanti įmonė „Mano BŪSTAS“, Lazdynėliuose pakvietusi kaimynus artimesniam bendravimui.
Skaitykite daugiau: https://bonodomo.lt/news/mano-bustas-subure-vilniecius-kaimynu-dienai/
Balandžiai - dažni svečiai daugiabučių namų balkonuose. Jie ne tik kelia triukšmą, bet ir platina įvairias infekcines ligas, perneša parazitus, o jų paliktos išmatos - dar viena rimta problema. Šį kartą „Mano BŪSTO“ specialistų teiraujamės, kokios efektyvios priemonės padeda išginti šiuos miesto paukščius.
Skaitykite daugiau: https://bonodomo.lt/news/mano-bustas-pataria-kaip-is-balkono-isprasyti-balandzius/
Nuo trčiadienio ir visą.savaigalį nėra karšto vanden viename iš stovų, niekas neinformavo iki kada nebus.Paskambinus mano būstui ima meluoti, kad atvažiuos inžinierius.Paklausus kas nutiko, pasako kad negali.sakyti, kažkokia paslaptisNiekas nebuvo atvaževęs melas.Tęsiasi tyla.Su źmonėmis nesiskaitoma, meluojama, jokios informacijos.Tuoj bus 5 paros be karšto vandens.Mano Būstas tikrai visus stebina, kaip gali neinformuoti žmonių iki kada nebus karšto vandens.
Nuo gegužės 1 dienos „Mano BŪSTAS“ pradeda administruoti vieną išskirtiniausių gyvenamųjų projektų Vilniuje - kvartalą „PaJustis“. Rinkdamiesi, kam patikėti savo namų priežiūrą, gyventojai pageidavo, kad paslaugas teiktų tik patyrusi, moderni įmonė, gebanti profesionaliai rūpintis šiuolaikiškais pastatais bei juose esančiomis sudėtingomis inžinerinėmis sistemomis.
Plačiau: https://www.vz.lt/pigesnis-eksponavimas/2025/04/29/isskirtinio-sostines-kvartalo-prieziura-rupinsis-mano-bustas-567049?fbclid=IwY2xjawKBSaFleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBKcVRrMjFsREZiZEZKRUtrAR5jZj7ygn5EVDukQ__m_m_i2-hA0yJdHvpn0isO4TUsV4qm7GR1SVwaBOj3Tg_aem_sR68tahQhQFRj9kGh2FwTg
Vilniaus Gedimino prospekto 64-ojo namo gyventojai priėmė ne tik ekonomiškai pagrįstą, bet ir strategiškai išmintingą sprendimą. Užuot laukę dar vienos avarijos, kurios nuolat kartojosi jų daugiabutyje, butų savininkai, padedant „Mano BŪSTUI, pasirinko proaktyviai spręsti problemas.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/nekilnojamasis-turtas/2025/04/23/news/pasiryzo-ir-nesigaili-netrukus-varginusios-avarijos-liks-tik-prisiminimuose-37393783
Viename sostinės daugiabučio rūsyje aptikus išsiliejusį gyvsidabrį tiek specialiosios tarnybos, tiek namą prižiūrintis „Mano BŪSTAS“ reagavo žaibiškai. Pavojingos medžiagos buvo surinktos ir išvežtos per mažiau nei 4 valandas.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/nekilnojamasis-turtas/2025/04/10/news/ekstremali-situacija-daugiabutyje-vilniuje-reaguota-zaibiskai-37297393
Prieš pusšimtį ir daugiau metų statytuose daugiabučiuose prasidėjęs senų liftų keitimo vajus įgavo neregėtą pagreitį. Planuojama, kad šiemet naujų liftų įrengimas vyks sparčiau nei bet kada anksčiau.
Skaitykite daugiau: https://bonodomo.lt/news/senuose-daugiabuciuose-rekordinis-nauju-liftu-skaicius/
Tyrimas atskleidė, kad kas dešimtas daugiabučio gyventojas nežino, kur laikomos jų namo kaupiamosios lėšos. Dar daugiau žmonių nesupranta, kam jos gali būti naudojamos. „Mano BŪSTAS“ sako, kad ši problema nesunkiai sprendžiama vos kelių mygtukų paspaudimu.
Daugiau informacijos: https://bonodomo.lt/news/truksta-ziniu-apie-namo-kaupiamasias-lesas-imone-siulo-zvilgtelti-i-savitarna/
Gyventojai nežino kur laikomos kaupiamosios lėšos ???? UAB Mano Būstas jas ištaško savo pageidavimu neaiškiems darbams. Jau teko su tuo susidurti ir kaltų nėra, Administratorius raštu darbų atlikomo ir pinigų nuskaičiavimo nepatvirtina. Na okas pasakoma žodžiu tai lieka pasak Mano Būsto darbuotojų tik jūsų fantazijos vaisius. Telefoninio pokalbio įrašo negausi, nors jie yra, o jei ir gausi, tai smarkiai pakoreguotą.
Vaikščiojant didmiesčių senamiesčių gatvėmis ar važiuojant centrinėmis miesto arterijomis galima vis dažniau pastebėti atnaujintus istorinius daugiabučius ar preciziškai restauruotus fasadų elementus. Tiek Vilniuje, tiek Kaune, tiek Klaipėdoje miestų atgimimas sėkmingai vykdomas bendromis gyventojų, pastatus prižiūrinčio „Mano BŪSTO“ specialistų ir vietos savivaldos pastangomis.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/nekilnojamasis-turtas/2025/03/21/news/sinergijos-galia-grozis-gime-is-bendrystes-36999105
Šlampa buto sienos? Patalpose atsirado pelėsis? Tai ženklai, kurie rodo, kad daugiabutyje galbūt susidėvėjo tarpblokinės siūlės. Pastebėjus šiuos negalavimus pastatų priežiūros specialistai ragina nedelsti ir kuo greičiau apie tai informuoti namo administratorių. Juolab, kad pavasaris - tinkamas metas pradėti susidėvėjusių siūlių remonto darbus.
Visą straipsnį galite rasti: https://www.tv3.lt/naujiena/verslas/nenumokite-ranka-sie-darbai-pades-isvengti-pelesio-bute-n1404071?fbclid=IwY2xjawKBSHdleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBKcVRrMjFsREZiZEZKRUtrAR4OpojTgM5JjppqJB-4w-TH8IPidwviFQ-xJvmPzQxkWRhIJCTg_13bMfM03Q_aem_07Gxcfgh4xBHXL9RRTUP_w
Gyvenant daugiabutyje dažnas susiduria su laiptinių švaros problema, o valymo įmonės su sunkumais, kaip iš kampų išvalyti šiukšles ar nuo lubų pašalinti voratinklius. „Mano būstas“ pirmieji Lietuvoje pristatė naujovę - laiptinių siurbimą ir dalinasi įžvalgomis, kodėl tai paprasčiau ir geriau žmonėms, gyvenantiems daugiabučiuose.
Visą straipsnį galite rasti: https://www.tv3.lt/naujiena/verslas/mano-bustas-naujove-lietuvoje-nuo-siol-laiptines-gali-buti-dar-svaresnes-n1403216?fbclid=IwY2xjawKBSFlleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBKcVRrMjFsREZiZEZKRUtrAR7QoORHbHW-g4x1GW8lbracmstmKFqRFVqoKeyWDaoiAn8-nNxdhQNGrD4-1w_aem_BYMYj20tWRjC68JBlUNFmw
Daugelis neretai klaidingai mano, kad naujos statybos daugiabučiai reikalauja mažiau priežiūros nei senos statybos namai. Namų administravimo specialistai tikina - nors iššūkiai skiriasi, veiklos netrūksta nei senuose, nei naujuose daugiabučiuose.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/nekilnojamasis-turtas/2025/03/04/news/nauji-daugiabuciai-modernus-bet-prieziuros-reikalauja-ne-maziau-36735695
Gera žinia visiems kolekcininkams, istorikams ir Lietuvos patriotams, besidairantiems bibliografine retenybe tapusios Vlado Drėmos knygos „Dingęs Vilnius“. Šis įspūdingas leidinys, kuris naujam gyvenimui buvo prikeltas labdaros organizacijos „Janukonis Fondas“ iniciatyva, jau pasiekė knygynų lentynas.
Daugiau informacijos: https://bonodomo.lt/news/janukonis-fondas-naujam-gyvenimui-prikele-albuma-dinges-vilnius/
Centrinėje Vilniaus dalyje ilgus metus akis badę, susidėvėję ir žaliais apsauginiais tinklais dengti daugiabučių balkonai pamažu nyksta iš akiračio. Iniciatyvūs gyventojai, padedant „Mano BŪSTUI“, vos per dvejus metus susitvarkė tiek balkonų, kiek jų anksčiau būdavo renovuojama per ištisą dešimtmetį.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/nekilnojamasis-turtas/2025/02/25/news/situacija-keiciasi-sostineje-sparciai-daugeja-rekonstruotu-balkonu-36620130
Nors daugiabučių priežiūros specialistai kasdien lankosi šimtuose namų, kur vykdo būtinus remonto darbus, gyventojai ne visada pastebi jų pastangas užtikrinti pastato saugumą. „Mano BŪSTO“ atstovai sako, kad jų klientams tereikia naudotis vienu paprastu įrankiu ir visi būsto priežiūros reikalai bus kaip ant delno.
Daugiau informacijos: https://bonodomo.lt/news/savitarnoje-visa-namo-prieziura-kaip-ant-delno/
Dar, palyginti, neseniai daugiabučių gyventojai, laikydamiesi sudaryto grafiko, pakaitomis su kaimynais tvarkė savo laiptines patys. Ši kadaise gaji tradicija vis dažniau užleidžia vietą šiuolaikiškiems sprendimams, kuomet laiptinių švara rūpinasi ne mėgėjai, o profesionalai.
Skaityti daugiau: https://diena.lt/naujienos/verslas/imoniu-pulsas/tradicijos-keiciasi-vietoj-sluotos-renkasi-poilsi-1210056?fbclid=IwY2xjawKBR31leHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBKcVRrMjFsREZiZEZKRUtrAR54lOIiVeHUwmTV2GpJYFby0r8b9Kiwy7MMCTfGJNRQUQwELjguMDDBMwaOuw_aem_AnVemlRzUxOiNj173LoZ5g
Nekilnojamojo turto specialistai pastebi, kad besidairantieji naujo būsto atsižvelgia ne tik į kainą, statybos kokybę ar lokaciją, bet ir vis dažniau domisi namo priežiūros kokybe bei kas yra atsakingas už daugiabučio namo administravimą.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/nekilnojamasis-turtas/2025/04/10/news/verta-zinoti-sis-faktorius-taip-pat-kelia-busto-verte-37277681
spalio mėnesį buvo kviestas santechnikas, ne avarinė, bet tesiog per trys darbo dienas (kas yra nemokamas atvažiavimas) atvyko nieko nepadarė. prieš tai klientu aptarnavimui sakiau, kad nebadytų man įrašyti kaip avarinės atvykimą. tai įrašį vistiek, bet su vasario mėnesio siųsta sąskaita. savaitę pyklausi aiškinausi su klientu aptarnavimu, kuris yra tesiog apgailėtinas. galiausiai prašiau kalbėtis su namą aptarnaujančiu žmogumi, kuris sugėbėjo man paskambinti tik už savaitės maždaug, pasakė, kad sirgo todėl negalėjo skambinti, kai konsultantė pasakė, kad jis vaikšto po šilumos tinklus ir pan.
esmė tame, kad atsiprašinėjo ir pasakė, kad klaidą ištaisė ir kad kovo mėnesį gausiu sąskaitą su minus 40eur, nes tikrai jų klaida ir neturėjo būti įrašytas avarinės atvykimas. vakar gavau sąskaitą klaida neištaisyta. vistiek įrašė tuos 40eurų. pastoviai meluoja ir neatlieka savo darbo tinkamai.
niekam nepatariu turėti reikalų su šia kontorą. agituoju visus žmones steigti bendriją ir...
Problemos su „Mano BŪSTAS“ - nesusikalbėjimas tęsiasi
Susidūriau su situacija, kai „Mano BŪSTAS“ tiesiog ignoruoja mano nurodymus. Sąskaitos gaunamos, tačiau vis dar nėra siunčiamos į mano nurodytą el. paštą. Kelis kartus bandžiau išspręsti šį klausimą, tačiau iš jų pusės - jokio aiškaus atsakymo ar sprendimo. Visiškas nesusikalbėjimas!
Mokesčiai taip pat gana dideli, todėl visiems patariu kurti bendriją. Su pirmininku bent jau būtų aiškumas ir atsakomybė.
Didžiausi v a g y s, atsisakius jų net neatstoja bando kažkokias sąskaitas siuntinėti net jokių darbų neatlikdami.
Sąskaitos būdavo kosminės už minimalius padažymus ar kitus darbus, niekam nerekomenduoju su jais prasidėti.
Laba diena, Tomai. Patikslinkite adresą, kad galėtume patikrinti Jūsų pateiktą informaciją. Dėkojame.
KOS 564, automobilis stovi prie Kuršių 40 namo jau 20min, apsimeta, kad dirba. Po to mums sąskaitą atsius kosminę už nieko neveikimą ir ne pirmą kartą!!!!
Ačiū, Agne, už pastebėjimą, tačiau patiksliname, jog Jūsų nurodytu metu mūsų specialistai buvo atvykę keisti susidėvėjusius vandentiekio stovus Kuršių g. 40 name. O jei Jums užkliuvo tai, kad nurodytu laiku darbuotojai buvo automobilyje, tai norime akcentuoti, jog nuo 11:30 jiems - pietų pertrauka, tad vyrai užkandžiavo. Gražios dienos.
Šita organizacija iš tikrųjų yra tiesiog paprasčiausi v a g y s. Jokiu kitu žodžiu jų apibudinti neįmanoma. Ką tik gavau iš teismo nutarimą susimokėti už sąskaita išrasytą 2021 metais. Už darbus kurių neprašėm ir kurie net nebuvo atlikti kokybiškai. Pakabino lietvamzdžius ant sienos ir net nesujungė su stogo lataku. Viskas bėga per viršų, šlampa siena, pelyja butas. Sąskaita- 144eu ant 8 butų. Už vamzdį. Mes juos palikom, jie tai sužinoję pradėjo tyčiotis iš mūsų ir naujo administratoriaus. Įklijavo Lietuvos trispalvę į vėliavos laikiklį, kad po švenčių negaletume ištraukti. 2 mėnesius neperdavė rakto nuo šilumos punkto. Susitarus susitikt perduoti raktą- dingsta, ragelio nekelia. Tikra ta žodžio prasme ne žmonės, o i š s i g i m ė l i a i. Padavinėsim į teismą, nes po 3 metų pradėt terorizuot žmones teismais yra virš visko. Šiaip apskritai labai keista, kad jie dar neuždaryti ir gali šitaip elgtis teisinėje valstybėje. Elementarus, legalus ir tiesioginis reketas vidury baltos...
Visi giventuojai skambinam į mano būstas. Ir aš skambinau 5 kartus kad nėra pas mus šildymo. Be juokios reakcijos. Radiatoriai šalti visur ir laiptiniai visam name. Tik pas kaikurios kaiminus sako vienas iš 3 radiatorių šilą. Ateina žiemą laiptiniai radiatoriai tikrai užšals. Nes ten langai kiauri. Kas tada kompensuos už aapletus būtus. Virgilijus Nargėla Žemaitės 8-73 giventojas
Uz tai, kad sąskaitas už priežiūras ir kažkokius nematomus atliktus darbus išsirašyt pirmi, o kai šilumos kranelį pasukt tai negebat dar ir paskutinę dieną iš 3jų leidžiamų, visada paskutiniai..apsiverstų pasaulis, jei pirmą dieną po šilumos paleidimo ir Mano būstas prižiūrimus namus pasiektų šiluma…įdomu kada šiandien pradės šilt…12:30 dar nieko..
Šiandien Grigiškėse namo rūsyje šiluminiame punkte buvo trūkės šalto vandens vamzdis. Nedelsiant paskambinau į "Mano Busto" dispečerinę, kur dispečerė Jolanta operatyviai uždavė reikalingus klausymus, informavo apie avarijos likvidavimo terminus. "Mano busto" budintis atvyko labai greitai, 15 minučių laikotarpyje, labai profesionaliai, greitai ir kokybiškai pašalino gedimą. Visos mūsų laiptinės gyventojų vardu, noriu PADĖKOTI dispečerei JOLANTAI ir atvykusiam darbuotojui VAIDUI už atliktus darbus. AČIŪ.
Atlikta laiptines renovacija, sumoketi dideli pinigai, o laiptine lupasi: sienos tinkas byra, grindys lupasi (paskaiciuota samata trinciai atspariais dazais, pradejo luptis po 3 dienu), namo vadybininkas kazka peza antri metai, kad bus sutvarkyta, bet net datos neparaso, matyt laukia subrangovo bankroto ar panasiai, PAGALVOKIT: GARANTINIAI DARBAI, antri metai nesutvarkyti, saskaitos eina uz remontus kosmosas nors darbas SUDAS - laiptine kaip naudota 15metu ir uz tai moki, nepasidziaugem nei pusmeti.
Ir visada sitas shUAB randa pasiteisinimu. I VTAT arba teisma, kitaip su jais nieko.
Atvaziuokit kas norit paziuret i ju atliktus darbus, nustebsit. Nepasitikekit jokiais ju pazadais.
Sveiki, sąskaitoje (BIT2400315) už 2024 m. balandžio mėn. paslaugas atsirado "terasų remonto darbai" paslauga. Mes neturime terasos. Kodėl už šiuos "terasų remonto darbus" priskaičiuota tokia didelė suma (net 12-ai mėnesių)? Ar čia tik įsivėlė kažkokia klaida?
Objektas: Bitininkų g. 43D-68, Kaunas
Mokėtojo kodas: 20253370
Elena Margevičienė
Mob. + 370 678 09 524
Sveiki, norime priminti, kad Jūsų name yra įkurta bendrija. Mokesčių skaičiavimo tvarką, t.y. kaip už atliktus darbus skirstomi mokesčiai butams, sprendžia išskirtinai tik namo bendrijos pirmininkas ir/ar išrinkta valdyba. Mielai šiuo klausimu siūlome kreiptis į pirmininką arba namo valdybą.
M.K.Oginskio 4 name TREČIUS metus iš eilės po hidraulinių bandymų neatkuriama gyvatukų cirkuliacija. Sistemas prižiūrinti įmonė privalo laiku valyti ir nuorinti sistemas. Nors pakankama sistemų priežiūra nevykdoma, sąskaitos už tai siunčiamos laiku.
Sveiki, dėkojame už Jūsų žinutę. Išnagrinėję aprašytą situaciją patikiname, kad šildymo sistemos veikimas, Jūsų minėtu laikotarpiu, buvo nuolat prižiūrimas. Dabar, vasaros metu, aktyviai ruošimės naujam šildymo laikotarpiui.
Laba diena, prašome ištaisyti sąskaitą (BIT2400176) už 2024 m. kovo mėn. paslaugas. Mes neturime parkingo vietos ar sandėliuko, todėl neprivalome mokėti su parkingu susijusių mokesčių. Todėl mes atsisakome mokėti 5, 90 Eur. Kodėl mes turime mokėti už kitus? Ir, kodėl Jūs telefonu sakėte, kad būsto pirmininkas yra Juozas Grigonis? Mes jam šiandien skambinome ir išgirdome, kad jis nėra pirmininkas.
Mokėtojo kodas: 20253370
Vardas ir pavardė: Elena Margevičienė
Asmens kodas: 43602020292
Adresas: Bitininkų g. 43D-68, Kaunas
Mob. + 370 678 09 524
Tragiška įmonė, rašo sąskaitas "iš oro", paprašius paaiškinti už ką priskaičiuota papildomai sav.tyli o paskui sugalvoja, kad tai "bylinėjimosi išlaidos", nors jokio teismo nebuvo. Paprašius atsiusti įrodymus nieko nesiunčia. Išsidirbinėja iš žmonių.
Laba diena, dėkojame už Jūsų pranešimą. Patikslinkite adresą, kad galėtume išsiaiškinti tikrąją situaciją. Ačiū.
Sveiki dar kartą, tiksliname informaciją. Buto savininkui jo nurodytu el. paštu priminimai apie susidariusią skolą buvo siunčiami 6 kartus: 2023 metų 02 09, 03 08, 03 28, 04 08, 04 27, 05 08 dienomis. Kadangi į pranešimus reaguota nebuvo, buvo inicijuotas teisminis procesas. Teismas savo ruožtu 2023-06-30 siuntė dokumentus (ieškinį ir priedus), o neradus asmenų namie, buvo paliktas pranešimas apie registruotą laišką, tačiau jo neatsiėmus per 30 d. dokumentai buvo grąžinti teismui.
Mes jau eisim per teismus, vien uz kitas paslaugas gavom 260 eu nes ale savyvaldybe, mano bustas ir eilinis ju rangovas nusprende musu neispejes mums pakeisti laiptus, nes jiems susapnavo. Darbas padarytas apgailetinai, kaina uz laiptus 13 tukst, mb vadove net nuotrauku neprase, jei kas nores jungtis del zurnalistu ir teismu i kolektyvyni skunda parasykite.
Sveki, pas mus šiauliuose irgi tas pats, prieš pradedami darbus, nepateikia jokiu skaiciavimų, o paskui išstato saskaita su darbais, kurie net nebuvo daromi ir mes zadame kreiptis del sukciavimo.
Eilinis Mano Bustas pirkimas.
Daugiabutyje reikejo irengti laikina stogeli virs terasos.
Buvo paskelbtas konkursas. Konkursa su geriausia kaina laimejo imone Proalpas (kaip be butu keista). Stogelio kaina 5200 su PVM.
Stogeli pavasari reikes ismontuoti, tai kitaip tariant pavasari 5200 keliaus i bala. Nors gal ne visai i bala, o i Proalpas saskaita.
Tiek to, stogeli ar kazka panasaus irengti reikejo. Bet ar tikrai nebuvo galimybes sutaupyti namo gyventoju pinigus ir pagalvoti del pigesnes konstrukcijos ir alternatyviu variantu.
Idomu, ar kas nors montuotu konstrukcija (is savo asmeniniu lesu) uz 5200 zinant, kad pavasari ja reikes ismesti.
Kadangi Mano Bustas moka ne is savo kisenes, tai kodel gi nea, o ir tam tikros imones bus patenkintos gave nebloga pelna (taip, dar karta pasikartosiu Proalpas).
Konkurse dalyvavo 3 imones:
UAB Proalpas pasiule kaina: 5199
UAB Virveta pasiule kaina: 5915.
UAB Rakursas
Sprendziant is pasiulytu kainu, matosi, kad imone Proalpas labai...
Didžiausias Baltijos šalyse lauko ekranų tinklas OWEXX: lauko ekranai Šiauliuose
Didžiausias lauko ekranų tinklas Baltijos šalyse OWEXX šįkart išsamiau pristato lauko ekranus Šiauliuose – ryškią, aukštos kokybės, plačiai auditorijai matomą reklamos mediją ketvirtajame pagal...
Vilniuje įžiebta žalia šviesa Šeškinės pradinės mokyklos transformacijai: kas keisis?
Dar viena sostinės mokykla netrukus keisis neatpažįstamai. Vilniaus miesto savivaldybė išdavė statybą leidžiantį dokumentą Šeškinės pradinei mokyklai, esančiai Šeškinės g. 15, rekonstruoti...
Vilniuje ruošiamasi dar dviejų naujų grupinio gyvenimo namų statyboms Paneriuose
Sostinėje toliau plečiama žmonių su negalia integracijai skirta infrastruktūra – pradedami du nauji grupinio gyvenimo namų statybos projektai Paneriuose, kuriuos įgyvendina Vilniaus vystymo...