Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Mango Insurance, UAB
Esu labai patenkinta „Mango Insurance“ papildomu draudimu. Metams jis kainavo nedaug - apie 90 €, todėl iš pradžių neturėjau didelių lūkesčių. Tačiau patekus į eismo įvykį ir susidūrus su stirna, užpildžiau paraišką dėl žalos atlyginimo. Nors teko šiek tiek palaukti, visas procesas buvo sklandus, o galiausiai gavau apie 1100 € išmoką. Nuoširdžiai nustebau, nes tikrai nesitikėjau gauti tokios kompensacijos. Buvo labai malonu ir džiugu, kad draudimas iš tiesų pasiteisino. Rekomenduoju visiems, kurie svarsto apie papildomą apsaugą. ⭐⭐⭐⭐⭐
Paprastai atsiliepimų nerašau. Bet šiuo atveju buvau nustebintas. Teigiamai. Esu girdėjęs visokių kalbų: nekompensuoja, išsisukinėja, neįmanoma gauti ir pan. Esu įsigijęs naudotą automobilių su pratęstos garantijos draudimu. Deja, bet metų bėgyje turėjau net kelių komponentų gedimus. Visais atvejais ir originalios dalys ir remontas autorizuotame servise buvo pilnai apmokėti. Reikėjo tik apiforminti viską pagal draudimo taisykles, o kilus neaiškumams, pasikonsultuoti telefonu.
Naudotą Škodą pirkau iš Moller, už garantiją nemokėjau - ją suteikė pardavėjas.
Sugedus automobilio mechatronikui remontą atliko ARX Škoda servisas. Buvo reikalavimas man ir servisui pateikti reikiamus dokumentus, bet viskas vyko sklandžiai, darbai derinti tarp draudimo ir serviso, išmokėta operatyviai.
Gera patirtis su Mango žalų skyriumi.
TIKRAI NE. Automobilių pardavėjai šį draudimą siūlo kaip "drambliui saldainį". Draudimo kompanija draudžia su šypsena, išlydi turbūt taip pat su ja, nes naudą gauna tik jie. Įvykus įvykiui, klientą vaiko negailestingai ir itin ilgai: liepia teikti įvairių formų, rūšių sąskaitas, jas vis koreguoti (o tai papildomai kainavo), daugelį darbų nurašė kaip "nusidėvėjimą", nors taisant greičių dėžę, kurioje yra ne vienas komponentas, daugeliui taikytas nusidėvėjimas. Melavo, kad patys vyko į servisus gauti reikiamos info, nors vėl ir vėl klientui teko teikti tą pačią informaciją, kurią "vyko gauti" iš autorizuoto serviso. Žadėta daug, išmoka itin mažai:"išrinktos" mažiausios galimos sumos išmokėjimui.
Turėjau nemažą gedimą ir maniau, kad žalos reguliavimas bus sunkus ir užtruks, tuo labiau, kad servisas pirmą kartą derinosi su draudimu. Bet nustebino tuo, kad buvo lengvai pasiekiami, paprastai ir aiškiai atsakė kokius dok turiu pateikti ir kokiu būdu. Servisas minėjo, kad su drausimu komunikavo lengvai. Sureguliavo žalą per tiek laiko kiek užtruko pats remontas. Esu patenkintas, tikėjausi sunkesnio proceso, bet buvo atvirkščiai. Dar pridėsiu, kad žalų ekspertas Lukas tikras savo srities profesionalas. Rekomenduosiu kitiems. P.S. Čia yra tik mano asmeninė patirtis ir nuomonė, matyt būna visaip.
Rekomenduoju tureti Mango Flex draudima. Po eismo ivykio kur kaltininko draudimas apmokejo uz automobilio remonta, Mango draudimas ismokejo papildoma ismoka kaip automobilio prekines vertes sumazejima. Zala nuo pranesimo iki pinigu gavimo uztruko apie savaite, mandagiai ir profesionaliai bendravo Mango darbuotojas.
Po nepraeitos apžiūros, teko keisti benzino purkštukus. Nors procesas užtruko ir teko derinti nemažai detalių su draudimo bendrove, bet galiausiai remontas buvo atliktas, technikinė apžiūra praeita ir gavau maksimalią išmoką, kuri padengė svarią serviso sąskaitos dalį.
Iš Mango Insurance bendravau su Luku - viskas pavyko sklandžiai.
Drausiuosi ateityje ir rekomenduoju kitiems.
Teko automobiliui keisti galinius ratų guolius. Nors procesas užtruko ilgiau, nes reikalavo tam tikrų nuotraukų, viskas pavyko sklandžiai. Kitą kartą, jau dabar žinodamas pateikčiau visas foto iš karto ir būtų viskas be problemų. Galėjau rinktis kurį noriu servisą, kas man labai tiko ir patiko. Mango draudimas gavęs visus duomenis ir nuotraukas iš manęs, priimė sprendimą per +- 5 d.d., po sprendimo pinigai buvo išmokėti į mano banko sąskaitą per +- 3 d.d. Viskas greita ir paprasta. Rekomenduoju.
Noriu padėkoti Mango Insurance žalų atlyginimo skyriaus darbuotojams už operatyviai ir profesonaliai suteiktas paslaugas atlyginant autoįvykyje patirtą žalą. Pernai įsigyjant automobilį LONGO bendrovėje, rekomendavo papildomai įsigyti MANGO Gap FLEX draudimą, kurio dėka pasidengė mano turėtos išlaidos autoįvykio metu. Rekomenduoju.
Man irgi Longo darbuotojas Arnas isiūlė lapildomą draudimą.Sako servisui pasakyki draudimi is, dokumentus paskui nusiūski.
O kai nusiunčiau- prasidėjo reikalavimų lavina.. o buklete rašo- pirk! O rūpesčius palik mums
Norėčiau išreikšti nuoširdžią padėką Lukui už išskirtinai profesionalią pagalbą viso draudiminio proceso metu. Nors procesas buvo gan ilgas ir reikalaujantis daug kantrybės, Lukas visada reagavo operatyviai, aiškiai paaiškindavo kiekvieną žingsnį ir nuosekliai padėjo siekti sėkmingo rezultato.
Jo profesionalumas, atidumas detalėms ir žmogiškas požiūris padėjo jaustis saugiai viso proceso metu. Džiaugiuosi, kad mano bylą koordinavo būtent Lukas — tai tikrai prisidėjo prie sklandžios ir sėkminga pabaiga pasibaigusios patirties.
Ačiū už aukštą paslaugų kokybę ir tokius dedikuotus specialistus Jūsų komandoje.
Nerekomenduoju rinktis „Mango“ siūlomo draudimo naudotam automobiliui. Mūsų atveju, įsigijus VW Tiguan (2017 m., ~200 000 km rida), po kelių mėnesių sugedo kondicionavimo sistema. Užregistravus žalą, išmoka buvo atmesta, gedimą priskyrus nusidėvėjimui. Pardavimo metu buvo akcentuojama, kad sistema apdrausta, tačiau apie tokias išimtis detaliai nekalbama. Praktikoje, esant didesnei ridai, daugumą gedimų galima priskirti nusidėvėjimui, todėl reali draudimo nauda abejotina. Autoserviso vadybininkas taip pat patvirtino, kad tik nedidelė dalis žalų yra kompensuojama. Gaila prieš perkant nepasiskaičiau komentarų, bučiau sutaupęs daug pinigų.
Labai ačiū už objektyvius komentarus. Vos nepakliuvau į pinkles. Servise prasitariau, kad perku automobilį, tai vadybininkas net susiriesdamas siūlė pirkti šį draudimą. Nusipirkęs auto, paklausiau pardavėjo, ar verta pirkti šį draudimą. Atsakė, kad mes ar servisai, jei įsiūlome draudimą, gauname už kiekvieną klijentą po 200 Eur. Manau, reiktų lenkti šitą kontorą.
Ne pirmus metus ir ne pirmam automobiliui pirkau garantijos produktą, turėjau ir gedimų. Galiu tik pasakyti, kad nenusivyliau, nors remonto procesas derinant su draudimu pradžiai ir gali pasirodyti sudėtingas. Galiausiai supranti dėl kokios priežasties reikalaujami dokumentai ir nuotraukos. Mano atveju remontas buvo tikrai brangus.
Atskira padėka Dovydui, parinkusiam man garantijos draudimo planą ir paaiškinusiam, kaip viskas veikia.
Puiki patirtis oficialioje „Škoda“ atstovybėje Vilniuje. Buvo nustatyta vairo jutiklių problema, todėl reikėjo keisti visą vairą. Servisas viską atliko profesionaliai - pakeitė vairą nauju, o „Mango“ garantija be jokių sunkumų viską apmokėjo.
Vienintelis dalykas - procesas šiek tiek užtruko, nes reikėjo daug nuotraukų, bet bendrai viskas vyko sklandžiai.
Ačiū vadybininkui Lukui už aiškų bendravimą, pagalbą ir draugišką požiūrį - viską paaiškino labai aiškiai ir ramiai. Rekomenduoju!
⚠️ Perspėjimas kitiems!
Labai nusivyliau Mango įmone. Jie draudžia garantines mašinas, bet kai automobilis sugenda, vis išsisukinėja — sako, kad „tai ne draudiminis atvejis“ arba kad „ta detalė neapdrausta“. Skaičiau daug tokių atsiliepimų ir dabar pati susiduriu su panašia situacija. Rimtai svarstau nutraukti draudimą, bet bijau, kad pinigų gali ir negrąžinti, nes kiti rašo, kad taip jau buvo. Labai apmaudu, jog tokia įmonė taip elgiasi su klientais. Patariu visiems gerai pasidomėti prieš pasirašant sutartį
NEAPSIGAUKITE su „Mango“ pratęsta garantija. Reklamoje gražūs pažadai, realybėje - apgaulė. Servisai vengia draudiminių remontų, nes išlaidos galimai nekompensuojamos. Mums sugedus sankabai, servisas atliko diagnostiką, pateikė sąmatą, bet „Mango“ pareikalavo išardyti automobilį, daryti nuotraukas ir už ardymą mokėti iš karto. 90% atvejų gedimai galimai pripažįstami „nedraudiminiais“, tad galimai liksite ir be garantijos, ir su nuostoliais. Vietoj tokios fiktyvios „apsaugos“ - geriau atsidėkite pinigus remontui.
Kai pirkau automobilį pasiūlė draudimą, galvojau ar verta imti, bet nutarėme su žmona apsidrausti.
Praėjus 6 mėnesiams po pirkimo buvo pastebėta pora defektų, neveikė priekinio žibinto dienos šviesa ir atšilus orams pastebėta, kad nešaldo kondicionierius. Nieko nelaukdamas kreipiausi į MANGO draudimą. Labai maloniai viską paaiškino ir po serviso apžiūros pripažino draudimą. Atrodo smulkmena, bet viską atliko maloniai ir mandagiai. Man tokie remontai būtu kainavę apie 1600 eurų. Rekomenduoju Mango draudimą.
Bendravau su vadybininku Luku.
Viskas pakankamai puikiai, vienintėlis dalykas, kad gal jis iš savo pusės galėtų skubinti autoserviso atstovus, kad jie greičiau pateikinėtų dokumentus, nes dėl tokio autoserviso užvelkimo, aš be mašinos buvau mėnesį.
Ir siūlymas būtų peržvelgti autoservisus, kurie su jais dirba. Autoservisu, su kuriuo teko bendrauti (Autovela), visiškai esu nepatenkinta.
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...