Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Luhex, UAB

Atsiliepimai apie Luhex, UAB

Išregistruotas: Likviduotas bankrutavus.
    8.4

Conlex skolų išieškojimas/pirkimas

Valstybinės darbo ginčų komisijos internetinėje svetainėje skelbiama, kad UAB Luhex turi problemų su darbo santykiais susijusių išmokų išmokėjimais.

Įspėjimas: reikalinga pasitikrinti prieš sutariant dėl darbų su tokio tipo įmonėmis. Šiuo metu bandome atgauti avansus, nes atėjus dabų atlikimo sutartai datai, darbai neprasidėjo, telefonas nebekeliamas ir į laiškus nebeatsakoma.
    Po ilgų skambinėjimų, teko išgirsti, kad įmonė yra skolose ir nėra galimybių grąžinti pinigus.
    Šiuo metu visos pastangos dedamos atgauti, savus pinigus …

Kiek galite siuntinėti savo reklaminį šlamštą. Jei įmonės paštas viešai randamas internete, nereiškia, kad galit savo šlamštą siuntinėti. Negi nebežinote kaip sąžiningai reklamuoti savo ššššššš.

Edgaras Nekrasevicius

Nerekomenduoju kas dyrba idividuiai su jajs turet reikalu. Darbai atlikti, 3 men nesumoka likucio 800 Siuntineja nuotraukas kuriose darbas sugadintas akivaizdžiai kitu. Bando prakist kad mano kalte. Tada reikalauja vaziuot taisyt broka kas nera mano kalte. Parasius komentara i rekvizitus. Reikalauja istrynt. Pasakius kad dar rasysiu komentarus kol neaumokes grasina teismais uz šmeižtą. Preitas komentaras buvo istryntas jiem pareikalavus.

Profesionalai, pradedant bendravimu baigiant atliktais darbais. Darbai atlikti greitai, kokybiškai ir švariai. Šaunuoliai, tik geriausi atsiliepimai. Rekomenduoju!

Radvile Dambrauskaite

Savo srities specialistai. Ačiū už operatyvumą.

Dovydas Grigalionis

Malonu bendradarbiauti.

Paulius Timinskas

Gera kaina ir kokybė. Sklandžiai atliktas projektas

Jūratė Jackytė

Teigiama patirtis su šia komanda. Kai įsigijome butą turėjome problemų dėl ankstesnių meistrų neprofesionaliai atliktų darbų. Nuoširdžiai dėkojame statybininkams ir Zigmantui, padėjusiam susigaudyti situacijoje.

Arnoldas Šastauskas

Ukinis pastatas nugriautas tvarkingai, po saves normaliai susitvakre ir paliko sklypa svaru. Rekomenduoju

Darbai atlikti kruopščiai, laiku ir kokybiškai. Darbų vadovas maloniai bendravo ir patarė ir neapsirikome dėl medžiagų. Džiugu, kad yra dar likę normalių įmonių, o ne visokiausių paslaugų perpardavinėtojų.

Ačiū Aurimui ir jo komandai už profesionaliai, kruopščiai ir greitai atliktus kapitalinės sienos griovimo darbus. Likome patenkinti. Rekomenduoju visiems, kam aktualu kreiptis į šią įmonę.

Gitana Lemkienė

Ačiū komandai ir vadovui Zigmantui. Rekomenduoju šią įmonę: malonus bendravimas, profesionalūs darbuotojai, atsakingas vadovas. Susitikę suderinome darbus ir mūsų įgeidžius :). Vėliau bendravome telefonu. Zigmantas visada informuoja apie padarytus darbus, atsiunčia nuotraukas. Manau, kad vaikinai suspės iki sutarto termino :).

Gerai atliko darbus, malonus bendravimas tiek administracijos, tiek statybininkų

Profesionalus darbuotojai, tikrai rekomenduoju! Darbai atlikti sparciai bei kokybiskai, vaikinai tikrai zinojo ka daro.

NEREKOMEDUOJU. Ši įmonė darė apdailą vonios ir tualeto kambariuose. Iš anksto buvo suderinti, kokie turėtų būti atlikti darbai. Viskas vyko nuotoliniu būdu, malonus bendravimas, kooperatyvus ir kt. Tačiau prasidėjus darbams prasidėjo ir nemalonumai. Sienos nebuvo išlygintos, tik preliminariai, dėl to buvo smarkus nukrypimas. (teigė, kad viskas bus sutvarkyta ir padaryta, kaip priklauso). Plytelės išklijuotos kreivai, du kartus nudaužytos ir klijuotos iš naujo (tik to išsireikalavus). Kadangi kampai, sienos ir grindys nelygūs, neįsistatė tinkamai dušo kabinos padas, bandyta spręsti užleidžiant plyteles ant pado, tačiau dėl to duše laikėsi vanduo. Paprašius sutvarkyti pritepė visur silikono, sudaužė dvi plyteles ir galutinis vaizdas tikrai netenkino (pridedu nuotraukas). Vėl prašyta sutvarkyti ir galiausiai paliko kampuką ties dušo kabina ir siena (vaizdas, tarsi darbus atliko ne meistrai, o paprastas žmogus be jokios patirties). Beje, kai pradėjau reikalauti darbą atlikti (perdaryti)...

tn-1-550002.jpg tn-1-550002-723.jpg tn-1-550002-142.jpg
    Vitalija
    Vitalija

Noriu atkreipti dėmesį, kad darbai po visų prašymų vis tik buvo atlikti iki galo, o sąmata už papildomus darbus sumažėjo iki sutartos kainos. Pridedu galutines nuotraukas (dušo kabinos)

tn-1-550663.jpg tn-1-550663-031.jpg tn-1-550663-261.jpg
    Vidas UAB Plėtra

Pateikiau patalpų brėžinį ir nuotraukas, ką reikia išgriauti - labai greitai apskaičiavo. Išgriovė nemenką sieną per porą valandų ir švariai viską išvalė. Išrašė sąskaitą faktūrą. Labai gerai...

Krupsciai ir greitai atlikti kapitalines sienos griovimo darbai. Labai patenkintas. Rekomenduoju!

Darbus atliko profesionaliai, greitai, švariai sutvarkė darbo vietą. Lanksčiai prisiderino prie kintančios darbų datos.

Darbai atlikti profesionaliai ir laiku. Pritaikyta nuolaida. Rekomenduoju!

Rekomenduoju! Malonus aptarnavimas ir bendravimas, darbai atlikti net 2 sav. anksčiau nei planuota. Kokybiškai išgriauta wc ir vonios kapsulė sename bute, bei anga (90*205). Pritaikyta nuolaida. Linkiu ir toliau palaikyti tokį aukštą lygį. Sėkmės

tn-1-250017.jpg
    Lina Mikavičienė

Buvo atlikti kapitalinės sienos griovimo darbai.Darbas atliktas profesionaliai ir laiku.Kaina tikrai gera, taikomos nuolaidos, sutvarkomi visi reikalingi dokumentai.Malonus bendravimas su klientais.Rekomenduoju!!

Kapitalinės sienos griovimą atliko laiku, likome patenkinti. Ačiū!

Visi darbai buvo atlikti kokybiskai ir laiku, pagal visas taisykles ir projekta. Viskuom buvo pasirupinta. Kaina palyginus su konkurentais tikrai gera. Rekomenduoju

Laikančiosios sienos darbai buvo atlikti puikiai, nesitikėjom, kad taip greitai viskas bus atlikta, o ir kaina tikrai prieinama. Ačiū jums. Rekomenduojam

Darbas atliktas laiku ir profesionaliai, rekomenduoju kreiptis

Darbai atlikti profesionaliai ir per sutartą laiką. Papildomų nesklandumų nekilo. Kainos adekvačios ir jokie papildomi kaštai neišaugo. taip pat padėjo ir su kitais neplanuotais darbais už simbolinį mokestį.
    Rekomenduoju, dirba profesionaliai ir greitai. Sėkmės!

Visuomet galima kreiptis ir ap=i8r4ti atliktus darbus namie.

Griovimo darbai baigti. Anga 1.80m tarp virtuves ir kambario padaryta, kaip ir norejau, tualetas sujungtas su vonia ir koridoriumi. Visas darbas buvo atliktas greitai.
    Griovimas uztruko puse darbo dienos.
    Siuksliu surinkimas ir isvezimas apie 1 val. +-
    Suvirinimo darbai apie 4 val. (Nuo pradzios iki pabaigos uztruko 1 savaite)
    Po atliktu darbu, reikalingi dokumentai greitai sutvarkyti.
    Esu patenkintas.

tn-1-212755.jpg tn-1-212755-780.jpg tn-1-212755-264.jpg

Visiems Geras Nebūsi

Pasirinkau Griovikus pagal užsakovų atsiliepimus ir neapsirikau. Dauguma vertinimų buvo "gerai" arba "labai gerai". Per mažiau nei valandą po mano užklausos su manimi susisiekė Gytis. Sekančią dieną Saulius apžiūrėjo griovimo zoną. Pats procesas truko 3 dienas (buvo reikalų) ir negaliu nepagirti tų vyrukų, kurie darbavosi - dirbo tvarkingai, profesionaliai, kilus bent menkiausiam klausimui, viską derinome telefonu, jokių "rūkymo pertraukėlių" ir t.t. Viską padarė, išvalė, išvežė laužą. Kaina už darbus visiškai reali sugaišto laiko, įdėtų pastangų ir naudojamos technikos atžvilgiu. Jokių priekaištų. Mano vertinimas - "labai gerai" ir Griovikus rekomenduoju visiems, kas turi ką nugriauti. Patikėkite, jie sugeba...:))

ten mes dirbome tie du vyrukai ir esame labai nusivyle grioviku vadovais : (engia darbuotojus, meluoja ishsisukineja ir ttt.... joja ant kito sprando....
    cia irgi kazkas panasaus buvo:Negražiai pasielgė UAB „Luhex“, pažadėję minimalų atlygį - dirbau beveik mėnesį darbo (skambučiai klientams, įmonės griovimo paslaugų svetainės griovikai.lt pristatymas telefonu ir el.paštu, skelbimų dėjimas į visas nemokamas svetaines). Rezultatas: už balandžio mėn. nei avanso, nei atsiskaitymo pasibaigus darbui, tik darbdavio atstovo Valdo P. pažadai. Netgi išrašyta 150eur suma Gyčiui P. kažkodėl per didele tapo. Išrašiau sąskaitą net nusiderėtai 100eur sumai. Tačiau vėl tušti pažadai bei nauja taktika: įrodinėjimai, esą nieko gero nenuveikiau per tas savaites. Tikrai gėda! Apmaudu jaustis apgautai, nes save gerbiantys vadovai nemeluoja, tuščiai nežada ir nesumenkina žmonių darbo. Deja, pabaiga skaudi ir moraliai, ir finansiškai. Labai negarbingas toks "Luhex" vadovo Gyčio P. elgesys.

Na jūs tik nejuokinkite, "puikūs darbuotojai"...visi blogi atsiliepimai ištrinti iskarto, o gerus rašo pažįstami.BAILIAI!!! a*******i ir nemokšos !!! SKAITYKITE, ŽMONES, VAKARŲ EKSPRESAS REMONTAS LIEPŲ G.!!! Ir baikite čia paistyti, kokie jūs čia puikūs, nes paduosiu į teismą su visom kokybės ir mokesčių inspekcijomis.

Ponia Dalia. Esu 100% įsitikines, kad jūs maišote įmones. Spręskites ginčus savo erdvėje. Ir į teismą butinai kreipkites, jeigu negalite išsiaiškinti tarpusavį.

Puiku atlieka savo darbo kaip griovimo srityje, tiek ir staybos.Visko padaryta laiku ir professionaliai. Turi geru ir darbstu darbininku.

Rekomendoju

Puikiai atlikti buto remonto darbai, viskas buvo atlikta laiku ir kokybiškai, puiki apdailininkų komanda.

Rekomenduoju visiems.
    Darbai atliekami profesionaliai ir nebrangiai

Darbas atliktas laiku ir profesionaliai, rekomenduoju kreiptis.

Aciu dar karteli. Darbas atliktas tobulai. Neturime jokiu nusiskundimu. Greita, profesionalu ir gera kaina. Rekomenduoju.

Darbų kokybės ir kainos santykis geras, atlikta greitai.

Labai greitai atliko kapitalines sienos griovimo darbus, likome labai patenkinti! Nuosirdziai rekomenduoju sia imone! Aciu jums!!

Klaipėdos lopšelis - darželis "Pumpurėlis"

Užsakytas statybinių atliekų konteineris buvo pristatytas laiku ir pastatytas teritorijoje ten, kur buvo paprašyta. Jokių nusiskundimų nėra, paslauga esame patenkinti. Kaina buvo mažiausia Klaipėdos mieste ir rajone.

Savo srities specialistai, akimirksniu apskaičiuoja sąmatą ir laiku skuba į pagalbą. Vadovai Valdas ir Gytis patys viską apžiūri ir greitai priima sprendimus.Rekomenduočiau.

Rimta įmonė, labai greitai ir profesionaliai atlikti darbai. Greitai apskaiciuoja darbu samata, kainos geros ir daro nuolaidas. Rekomenduociau visiem

Rimta firma su kompetetingais zmonem. Darbas kurio labiausiai bijojau (kapitalines sienos griovimas blokiniame bute) buvo lengviausias darbas visame buto remonte, tereikejo susirinkti namo gyventoju parasus, o visa kita padare Luhex, iskaitant ir projekta. Darbas atliktas laiku, labai greitai ir profesionaliai. Garantuotai geriausias kainos ir kokybes santykis rinkoje.

Griovikai atliko kapitalinės senos griovimo darbus. Darbai atlikti operatyviai, profesionaliai. Rekomenduoju.

Norime padėkoti už puikiai atliktus remonto darbus!
    rekomenduojam!!

Noriu padėkoti šauniai komandai už greitai ir kokybiškai atliktus griovimo darbus, vyrukai atsakingi, tikrai patikimi, esu labai patenkinta, turiu svajoniu namus, taip pat ir kaina gera, tikrai rekomenduoju.

Norime padėkoti už puikiai atliktus remonto darbus. Atliktu darbu kokybe, komunikacija, terminas ir kainos santykis puikus. Ačiū! Rekomenduoju!!!

Puikiai atliktas darbas

Greitai, kokybiskai ir patikimai atlikti darbai. Drasiai rekomenduoju.

Noriu padekoti uz gerai atliktus darbus ir sazininga bendradarbiavima.Sekmes visur ir visada.

Atcargei su sita ymone. Klaipedoje vadovai Valdas ir Gytis. Neatciskaito uz atliktus darbus

Vilties g. 20A, Panevėžys.
    Veiklos sritys: statyba; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; metalo konstrukcijos, angarai; projektavimas; santechnika; šiltinimas, renovacija; statybinės medžiagos; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
    Ilgas amžius, UAB – tai patikima ir sėkmingai besiplečianti statybos bendrovė, teikianti visas su statybų sektoriumi susijusias paslaugas. Įmonė orientuota į aukštą darbų kokybę, profesionalumą bei ilgalaikę vertę užsakovams, todėl siekia tapti patikimu partneriu kiekviename statybos projekto etape – nuo pirminės...
    Granito g. 6, LT-02241 Vilnius.
    Veiklos sritys: statyba; betonas ir betono gaminiai; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; kelių tiesimas, remontas, tiltai; kita veikla; metalo konstrukcijos, angarai; projektavimas; statybinės medžiagos; statybos technika, įranga, nuoma; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
    Tilsta, UAB stato ir remontuoja įvairiausių konstrukcijų ir sudėtingumo tiltus ir viadukus – plieninius ir gelžbetoninius, medinius ir plienbetonius, iš surenkamų elementų ir monolitinius, su iš anksto įtempta ir karkasine armatūra bei kt. Stato ir mažesnius betoninius, metalinius, medinius, vantinius ir...
    Tilžės g. 128a, LT-77160 Šiauliai.
    Veiklos sritys: statyba; darbo paieška, įdarbinimas; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; personalo atranka; stogų dangos, paslaugos; vartai, tvoros.
    STATYBOS PASLAUGOS IR PATIKIMI DARBUOTOJAI Nuo Lietuvos iki tarptautinių projektų. Mes valdome visą sudėtingų statybų gyvavimo ciklą ir garantuojame, kad visada bus tinkama kvalifikuota komanda, užtikrinanti sklandų įgyvendinimą nuo koncepcijos iki užbaigimo.Greita. Atsakinga. Profesionalu.STATYBOS PASLAUGOSSveiki...
    Drobės g. 25D, LT-45191 Kaunas.
    Veiklos sritys: statyba; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; geodezija, kartografija; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; metalo konstrukcijos, angarai; pastatų administravimas; projektavimas; santechnika; sienos, lubos; šildymas, įrenginiai; šiltinimas, renovacija; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
    Agentus, UAB stato naujus pastatus bei renovuoja ir rekonstruoja senus statinius:Naujų pastatų statyba: visuomeniniai pastatai ir prekybos paskirties pastatai, gyvenamieji pastatai bei įvairūs individualūs pastatai, sandėliavimo paskirties pastatai, biurų statyba visoje Lietuvoje. Pastatų remontas, renovacija...
    Kalvarijos g. 9, Kaunas.
    Veiklos sritys: statyba; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; patalpų apdaila, remontas; santechnika; šiltinimas, renovacija; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
    UAB VERSLO – tai statybos įmonė, įkurta 2012 metais ir pasižyminti solidžia statybų sektoriuje sukaupta darbo patirtimi, apimančia projektus ne tik Kauno regione, bet ir visoje Lietuvoje.Mūsų tikslas – laiku, kokybiškai ir inovatyviai vykdomi klientui duoti įsipareigojimai bei buvimas patikimu partneriu nuo...