Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Lucenta, MB

Atsiliepimai apie Lucenta, MB

Fizinė parduotuvė Kaune, Savanorių pr. 60

5.9

Ir staiga ateina laiškelis - užsakymas įvykdytas. Bet prekių tai negavau. Paskambinus atsakė - mes išsiutėm. Toliau ne mūsų reikalas. Vans išsiuntimas tai yra įvykdymas.

NEREKOMENDUOJU. Nurodytu laiku nepristatė prekių. Paskambinus kabina makaronus. Nerimta kontora.

Labai prasta patirtis su MB Lucenta.
      2025-11-11 užsakytas šviestuvas buvo pardavėjo atšauktas 2026-01-29, pažadėjus pinigus grąžinti per 3-4 darbo dienas. Praėjus mėnesiui pinigai vis negrąžinti, į užklausas nereaguojama.
      Tenka kreiptis į Vartotojų teises. Nerekomenduoju.

Rekomenduoju. Greitai gavau atsakymus į visus savo klausimus, gavau detalų projektą, produktų kaina atitiko kokybę.

Noriu padėkoti už profesionalų ir malonų aptarnavimą. Pateikti pasiūlymai buvo aiškūs, gerai apgalvoti ir atitiko mūsų poreikius. Rekomenduoju šią įmonę visiems, ieškantiems kokybiškų sprendimų.

Verčiau nieko nepirkti iš jų, galite nusivilti. Labai prastas aptarnavimas, nesiskaitymas su klientais

Rekomenduoju, greita komunikacija. Turimai apšvietimo problemai, pasiūlė daug opcijų ir išsprendė problemą.

Visada, tik geriausi atsiliepimai apie juos.

Nerekomenduoju šios įmonės. Prieš pasirinkdami ją, gerai pagalvokite, ar norite už daiktus mokėti po du kartus, nesugeba įdėti nupirktų prekių, o paskui atsiųstas netinkamas prekes apmokestina.

Komunikacija yra apgailėtina. Šviestuvas paliktas garantiniam remontui, garantinis patvirtino gedimą, bet per du mėnesius patys nesugeba susisiekti ir informuoti. Paskambinus visada gaunu tą patį atsakymą jog šviestuvas jau keliauja ir kitą savaitę jau bus pristatytas. Deja jis taip ir neatkeliauja jau 2 mėnesius....

Maloniai bendrauja, gaunam visko ko reikia. Tinkamos kainos. Rekomenduoju.

Rekomenduoju! naudojuosiu paslaugomis visuomet kai reikia pagalbos su elektros instaliacija ir apšvietimu, kainos ir kokybės santykis visuomet atitinka lūkesčius, visuomet įsiklauso į poreikius ir pateikia keletą variantų.

Gal ir būtų gera įmonė jei mokėtų pripažinti padarytas klaidas už parduotus prastus prietaisus kurie po šiai dienai neveikia. Ignoruojami rašomi emailai, po skambučių net neplanuojama spręsti problemų.

Esu be galo patenkintas šios įmonės darbu. Dirba tikri profesionalai, visada ras laiko padėti išsirinkti, visada pasiūlys geriausią variantą pagal poreikius, dar ir prie dizaino priderins. Puikiai išmano savo darbą, žino ką daro, rekomenduoju visiems apsilankyti. Kainos geros, pirkau LED lubinį šviestuvą - vienintelis šviestuvas, kuris po ilgų paieškų pagaliau patenkino mano lūkesčius apšviečiant patalpą. Taip pat jie buvo vieninteliai, kurie pasiūlė GU10 ŠALTAI BALTOS spalvos lemputes, kurių taip ilgai ieškojau. Ačiū komandai! *****

Malonus ir atsakingas bendradarbiavimas. Užsakyti šviestuvai atsiųsti per mėnesį. Supakuoti labai saugiai. Ačiū!

NEREKOMENDUOJU apsipirkti sviesoscentras.lt. Nebent norite būti apgauti. Vasario 25d. užsisakiau prekių, specialiai rinkausi tas kurios buvo nurodytos, kad pristatys per 1-4 d.d. nes darbininkai laukia. Prekes gavau kovo 10... Atsidarius siuntą joje trūko prekės, susisiekiau su šviesos centru, jie net neatsiprašė, bet apkaltino mane, kad nerandu. Po to po kiek laiko apsižiūrėjo ir "išsiuntė" trūkstamą prekę. Jau balandis nieko ir negavau. Terminais meluoja ir dar neatsiunčia prekių už kurias SUMOKĖJAU!

Atejom su namo planu, mums paskaiciavo kiek ir kokiu sviestuvu reik. Pasiule kelis variantus, surado zmonai grazu varianta. Sviestuvus gavom laiku ir labai gera kaina. Aciu!

Ateities pl. 31, LT-52167 Kaunas.
      Veiklos sritys: elektros dalys ir įranga; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; energetika; statybinės medžiagos; šviesos sistemos, šviestuvai.
      Mažmeninė ir didmeninė prekyba elektros komponentais, instaliacijos medžiagomis, dalimis, saulės elektrinių įranga – pagrindinė Elektra LT, UAB veikla.Elektra LT, UAB yra:V-TAC oficialūs atstovai LietuvojeElettrocanali oficialūs atstovai LietuvojeZext oficialūs atstovai LietuvojeTibox oficialūs atstovai...
      Veiverių g. 151, Kaunas.
      Veiklos sritys: šviesos sistemos, šviestuvai; didmeninė prekyba; elektros dalys ir įranga; elektros montavimo medžiagos; įrankiai; kita veikla; mažmeninė prekyba.
      By & N, UAB – Prekinis ženklas LEDlife.By & N, UAB – LEDlife yra viena iš LED apšvietimo lyderių Lietuvoje, siūlanti kompleksinius sprendimus, nuo apšvietimo projektavimo iki įrangos diegimo. 2017 metais tapome nugalėtojais tarp visų gavusių „Gazėlė“ apdovanojimą Kauno zonoje . Mūsų klientų sąraše – pirmaujančios...
      Lukšio g. 15, LT-09132 Vilnius.
      Veiklos sritys: šviesos sistemos, šviestuvai; didmeninė prekyba; elektros dalys ir įranga; elektros montavimo medžiagos; mažmeninė prekyba; projektavimas.
      “Šviesos technologijos” UAB veikla:Apšvietimo projektavimas ir skaičiavimas.Vidaus ir lauko šviestuvai, lauko stulpai ir stulpeliai, protingo namo sistemos, instaliaciniai gaminiai, lauko baldai ir įranga.Apšvietimo projektų vizualizacijos.Elektros instaliavimo darbai.PRODUKTAIVidaus šviestuvaiLauko...
      Geležies g. 10, Girkalių k., LT-92372 Klaipėdos r.
      Veiklos sritys: šviesos sistemos, šviestuvai; elektros dalys ir įranga; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; reklamos paslaugos.
      Alaga uab- profesionalų komanda žengianti koja kojon su naujausiomis LED apšvietimo technologijomis. Mes stengiamės prekiauti tuo, ką turime sandėliuose, tuo kas yra mūsų įšbandyta ir patikima. Ką pas mus rasite:- LED šviestuvai;- LED lemputės;- LED švieslentės;- LED juosta;- Pakabinami šviestuvai;- T5. T8. LED...
      Savanorių pr. 176F, LT-03154 Vilnius.
      Veiklos sritys: šviesos sistemos, šviestuvai; baldai (gamyba); baldai (prekyba); baldų gamybos medžiagos, furnitūra; gamyba.
      Ralko – modernūs LED apšvietimo ir durų sistemų sprendimai„Ralko“ – inovatyvi įmonė, tiekianti šiuolaikiškus LED apšvietimo sprendimus, stumdomų ir varstomų durų sistemas bei įvairius interjero techninius komponentus. Įmonės specializacija – funkcionalūs, patvarūs ir moderniam interjerui pritaikyti sprendimai tiek...