Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę LOOP Holding, UAB

Atsiliepimai apie LOOP Holding, UAB

3.8

Nuoširdžiausias ačiū, kad esate ne tik atsakingas verslas, bet ir tūkstančiai darbuotojų didelėmis širdimis. Jau antrus metus Aerocity erdvėje organizuojame všį “Žmonės žmonėms” Labdaringą vakarą, kurio metu surinktos lėšos keliauja vaikams, gyvenantiems be tėvų globos. Jūsų visų dėka vaikai įgauna didesnį pasitikėjimą gyvenimu bei aplinka, atsiranda suvokimas, kad būtent jie yra patys savo gyvenimo kalviai. Man kaip planuotojai yra vienas malonumas dirbti su jumis. Jūsų erdvė suvienija tiek daug skirtingų žmonių, patirčių ir gyvenimų. Ir viskas dėl vieno tikslo-vaikų gerovės.
      Linkėjimai Anai, Kristinai, Mišai, Brigitai ir kitiems ❤️

Tatjana Jablonskienė

Visada norisi pasidalinti su Žmonėmis teigiamomis emocijomis. Padėkoti už Jų darbą ir atsidavimą. Už geranoriškumą.
      Už pagalbą.
      Nuoširdžiai dėkoju už paramą, už palaikymą, už padrąsinimą.
      Všį Žmonės Žmonėms ir Vaikai, augantys be tėvų globos taria Ačiū. Linkime klestėti.

Sandra Balnienė

Puiki vieta renginiams ! Įspūdingas vaizdas prie lėktuvo. Labai malonus personalas, stengiasi dėl žmonių
      Turėjome jau 3 renginius ir visi wow. Šalia esančioje aerottoria labai skanus ir šviežias maistas. Visada labai malinu sugrįžti. Linkime klestėti????

MB Policy Impact Lab

Neįmanoma gauti PVM sąskaitos faktūros už per booking'ą darytą užsakymą - pirmąsyk susiduriu, useless service

VšĮ Žmonės Žmonėms

Dėkojame už neatlygintinai suteiktą erdvę labdaringam renginiui. Jūsų dėka vaikai iš globos namų patyrė neapsakomą džiaugsmą galėdami pajusti kaip jie sakė "kaip pasakoje" nuostabi atmosfera, puiki ir greita komunikacija ir didelės darbuotojų širdys ♥️ vaikai šio renginio nepamirš niekada gyvenime ir jūs esate tie, kas juos pakyléjo siekti svajonių ♥️ Nuoširdžiausia padėka už paramą nuo VšĮ ŽMONĖS ŽMONĖMS ????

2024-08-23 atliko maisto užsakymą iš "restorano" AEROTTORIA per BOLT FOOD sistemą, tačiau....mūsų įmonė turi tik 1 val pietums, tad stengiamįės visada atlikti maisto užsakymą iš anksto, pinigus sumokame. AEROTTORIA užsakymą atmetė 11:30, bet įdomiausia atmetimo priežastis : mat pas juos neveikė BOLT FOOD aparačiukas, ir deja mūsų įmonė pietų NEGAVO, dar ir paprasčiausio atsiprašymo negavome. Maistas gal ir neprastas, bet jau aprtarnaujantis personalas, neatsakingas bei nemandagus.

Šiandien 08.03 apsistojome Loop hotel ir su šeima nusprendėm apsilankyti viešbučio "restorane" ir pasigailėjom: aptarnavimas siaubingas, niekas neprieina nepaklausia ar dar kažko norėsim po užsakytų gėrimų, reikia eiti pačiam prie baro ir prašyti, kad papildytų užsakymą. Užsakėm vištienos sparniukų ir keptos duonos, kurią atnešė šaltą, ant viršaus tarkuotas sūris net neištirpo ir buvo rūgštus, prie sparniukų neatnešė lėkščių, kurie yra padengti perkepusiais džiūvėsėliais ir valgant jie byra (lėkštė, norint kultūringai pavalgyti yra būtina) tai pasidarėme jas patys iš servetėlių (nuotrauką prisegu). Pasakius padavėjai pastabą kad duonos nevalgysim, kadangi ji blogai pagaminta, ji sakė perduos informaciją virtuvei (tikėjimės, kad bus pasiūlyta bent jau minimali nuolaida, intencijos nemokėti neturėjom). Norėjome jau išeiti ir vėl niekas prie mūsų nepriėjo 30 minučių, nuėjome prie baro ir pasakėme "administratoriui" Edgarui, kad aptarnavimas siaubingas, jis tiesiog gūštelėjo pečiais ir...

tn-1-931688.jpg tn-1-931688-416.jpg

S. Daukanto g. 35, LT-00216 Palanga.
      Veiklos sritys: viešbučiai, moteliai; dovanos; kavinės, klubai, barai, restoranai; keleivių pervežimas; pirtys ir baseinai; spa centrai.
      Pagrindinė viešbučio magija – unikali vieta:Palangos Gintaro muziejaus parko pušų skleidžiama ramybė ir vos už poros šimtų metrų ošianti jūra.Šių metų vasaros sezoną viešbutis „Palangos vėtra“ pasitiko pilnai atsinaujinęs: iš pagrindų rekonstruotas restoranas, išplėsta ir transformuota SPA komplekso zona. Nuo šiol...
      T. Masiulio g. 18E, LT-52460 Kaunas.
      Veiklos sritys: kavinės, klubai, barai, restoranai; pirtys ir baseinai; pramogos ir poilsis; renginių organizavimas; viešbučiai, moteliai.
      UAB Evlada – aukštos kokybės paslaugas teikianti įmonė. Viešbučiai, restoranai ir patalpų nuoma įvairioms progoms Kaune – pagrindinės mūsų veiklos sritys.Viešbučių paslaugos apima prabangų apgyvendinimą viešbutyje PAŽAISLIS PARK HOTEL, kuris garsėja jaukia atmosfera ir išskirtiniu aptarnavimu. Siūlomi apartamentai...
      Jaunimo g. 8, LT-40128 Kupiškis.
      Veiklos sritys: aukštesniojo ir profesinio mokymo įstaigos; mokymo kursai; patalpų nuoma; viešbučiai, moteliai.
      Mokykloje vykdomas profesinis mokymas, pagrindinis ugdymas, vidurinis ugdymas ir neformalusis švietimas. Mokykla ruošia darbo rinkoje paklausą turinčius kvalifikuotus darbininkus: * apdailininkus, * virėjus,* padavėjus ir barmenus, * apskaitininkus,* individualios priežiūros darbuotojus, * ikimokyklinio ugdymo...
      Alksnynės g. 7, LT-93157 Klaipėda.
      Veiklos sritys: švaros, valymo paslaugos; poilsio namai, sanatorijos; valymo priemonės; viešbučiai, moteliai.
      “Linartika” – daugiau nei 27 metų darbo patirties turinti skalbykla. Pagrindinės veiklos yra skalbimas ir rūbų cheminis valymas. Turinti keturis priėmimo punktus ir modernią skalbyklą Klaipėdoje, įmonė ir toliau plėtoja savo veiklą bei aptarnavimo tinklą, siekdama būti arčiau klientų ir operatyviai patenkinti...
      Birutės al. 60, LT-00136 Palanga.
      Veiklos sritys: viešbučiai, moteliai; kavinės, klubai, barai, restoranai; spa centrai.
      Viešbutis Palanga Life Balance SPA, tai 5+ žvaigždučių viešbutis, įsikūręs 50 metrų iki Baltijos jūros kranto.Viešbutyje yra įkurtas restoranas PALANGA, konferencijų erdvės, SPA centras, mineralinio vandens baseinų ir pirčių kompleksas. Įmonei taip pat priklauso šalia esantis restoranas ir muzikos klubas VANDENIS.